Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.378 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 25. června 2008 v 17:59 ® Tomash reakce na …
Tomash

olda – jak velcí? Pokud byli míroví, nevidím v tom problém…

reagovat
Středa 25. června 2008 v 17:45 ® olda
olda

Dnes jsem se dozvěděl že na soutoku chytili 3 sumce všichni skončili v kufru auta pokud to tak půjde dál tak nevím co na tom Lab budeme chytat nejde jen o sumce nepište že jsou přemnožený to fakt neberu.

reagovat
Středa 25. června 2008 v 17:32 ® Tomash reakce na …
Tomash

Piranha : Navrhuji každý dá 150 – 200Kč, Je to málo, nebo moc? Vemte si, že když jdete vláčet na Labe, VŽDY minimálně jednoho woblera urvete a 200Kč je v piči

reagovat
Středa 25. června 2008 v 17:26 ® farnas
farnas

hosi nebyli jste nekdo na nechrankach

reagovat
Středa 25. června 2008 ve 14:23 ® kaprnak
kaprnak

Jarda carp,krasnej kapr jen tak dal moc ti to preju

reagovat
Středa 25. června 2008 ve 14:18 ® Piranha
Piranha

Ja zjistim cenu toho poharu kamos rikal ze prej to stoji hovno tak by jsme se slozily a ja ho nechal nejakej peknej udelat.Putovni aby sme si ho mohli mezi sebou kazdorocne predavat.Jestli mne nekdo teda prechyta :-D :D

reagovat
Středa 25. června 2008 ve 14:12 ® Piranha reakce na …
Piranha

mesic cas tome.Dam vedet urcite.Jeedu na 14 dni na moravu makat, pak udelam dovolenou a zavody

reagovat
Středa 25. června 2008 v 10:46 ® Tomash
Tomash

Tak co ty závody? Místo, úsek…

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 21:32 ® Piranha reakce na …
Piranha

diky kucí.

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 21:22 ® farnas
farnas

peknej kaprik

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 20:44 ® monaster reakce na …
monaster

piranha: taky chválím. povedla se ti Davide

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 19:32 ® olda
olda

Piranha:foto dost dobrý gratulace jen další

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 7:50 ® Piranha
Piranha

www.novinky.cz
I nase mistryne v rybolovu ma nejake problemky :-D

reagovat
Úterý 24. června 2008 v 6:35 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: já se přidávám k tý gratulující půlce Jaryne

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:35 ® Piranha
Piranha

Karliku díky.Proste mne hned napadlo udelat neco peknyho.Voda na bele byla tak strasne cistoucka a nasvetleni od zapadajicihu slunce ji tak nalesklo ze jsem opravdu neodolal a zkusil.Samozrejme bylo dulezity a taky trochu i stesti ze se ten tloustak nerozjel jako blb a nerozviril vodu.Proste pomaloucku odjizdel a v tom momentu kdy zacal odjizdet jsem to zmackl. Nechci bejt samolibej ale libi se mi ta fotka a dam ji na plochu.Je to nejhezci a nejcistsi fotka co jsem udelal

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:32 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D:D Jaryne voe.Koukam radeji si si tady vosefoval kritiku. Uz si si konecne koukam koupil povolenku na chlumec :-D :D

Jinak peknej macek, kamo.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:13 ® Jarda carp
Jarda carp

Dnes jsem si byl splnit sen – chytnout většího kapra a povedlo se … dnes celkem 11ks kaprů kolem 70 cm + Kapr –90 cm , váha (odhadem) 13 kg, nástraha fouk. kukuřice + top secret přísada.Vše vráveno vodě… Náčiní : Green power ,Okuma,: doba vytahování : 16 min..Vím ,že si tady píšete o Labi a o vláčkách atd. – berte prosím tenhle příspěvek ode mně ,jako jeden s posledních.­....ještě budu čekat na negativní reakce abych mohl čelit attakům…někdo mi to třeba i bude přát tak budu děkovat. Čau All

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:07 ® Jarda carp
Jarda carp
reagovat
foto/forum/2008/th-img4205.jpg
Pondělí 23. června 2008 ve 21:06 ® Kazan reakce na …

Piranha> hezký obrázek Dejve ;-)

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 20:34 ® Piranha
Piranha

sory za preklepy, to jsem celej

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 20:32 ® Piranha
Piranha

Dneska podvecerni vláčka.Lapeno mraky tloustu a proudniki dp 30.Jeden peknej okas se mi pri foceni setrepal neposeda.Jinak jsem z mosti videl par peknej kusu 50+ a mozna to byla parma bo amur ale na tlouste to velikosti nevypadalo bylo to 70+ a na kapra valeckovity. Amura nepamatuju ze by na biline nekdo chytil spis si myslim ze to sem jela omrknout parma labačka. Jo a posilam pokus o Sanderovskou foto :-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4203.jpg
Pondělí 23. června 2008 v 17:11 ® Filip00
Filip00

jde te nekdo v sobotu vlacet na labe, strekov a pak za novej most?

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 15:39 ® foks01
foks01

lucioperce-si děláš prdel s tím línem na sumce že jo…no jestli né tak abys zlámal všechny pruty.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 11:53 ® cormoran reakce na …
cormoran

LojzaRybka: Jasan, lucio zkoušel štiky na tom slepým rameni na popa, ale jaksi mu nebraly, asi to neumí. V úterý jedeme do Mradic, tak když budeš mít čas, tak se stav, nebo písni a my přijedem za Tebou.:-D :-D :-D

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 11:14 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

jasan skoušel sem štiky v tom slepym rameni na popa ale jaksi my nebrali asi to neumim, v úterý jedeme do mradic tak když budeš mít čas tak se stav nebo písni a my přijedem za tebou

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 3:41 ® LojzaRybka
LojzaRybka

cormoran>vy jste byli ve Tvršicích??

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 2:00 ® cormoran reakce na …
cormoran

Lojza: My jsme byli na tom místečku, který jsi nám ukázal, a nic. Byli jsme se tam spíš juknout, jak to tam vypadá v létě a asi hoďku jsme pochytali…

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 20:14 ® Piranha reakce na …
Piranha

nazdaaaaaar brachu, jak bylo v Gronsku :-D :D:D Neboj Lojzíku, ono poradne zachčije a budou tu za plech tahat taky jako pominuty.

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 19:49 ® LojzaRybka
LojzaRybka

piranha>zdar chlape,tento jev,že nejdou na laby ryby na vláčku byl i tady na ohři,ale ty ryby tu jsou,o zahájení se tu nic nechytlo,ale teď berou,jak na vláčku,tak i na mouchu

reagovat
Neděle 22. června 2008 v 18:58 ® Piranha
Piranha

Daganvidor,ol­da>presne tak labe je na vlacku letos a co ja pamatuju po takovejch 5ti letech mrvi.Bejvaly na zahajeni stiky candati okasy, proste si clovek zachnapal.Letos nic par mrnavejch jelcu. Radeji chodim mlovit na plavacku to se dycky vyplati a clovek si zachyta.Favoritem jsou ted proudnejsi mensi reky kde je plno stromu a diky nim i stin.Useky ohre bilina ploucka smědá a tak, tam se daj lovit pekny ryby.Docela i stojaky ale vetsi kde je chladnejsi voda.Ryby jsou porad pri brehu tak šup sestimetraky splavky a deme na ne.Cejni lopaty cekaj a kapri k veceru cekaj. Mozna candatky na rybku na splavecek na labi.Mam jedinou hlasku ,ze nad zdymadlama se tahaj candati a taky sumejsi.Dnesni pocasi vyziva po lovu vousacu.

reagovat