Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.479 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 19. června 2008 v 7:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

BS uz ji ma, vcera jsem mu ukazal ten 6m cormoran co si koupil monaster a ja a tak ji obednal taky.na zkousku to staci a pokud se mu houpacka zalibi tak si koupi priste pravou bolognezku treba 7 metru.

reagovat
Čtvrtek 19. června 2008 v 0:40 ® Tomash
Tomash

Závody? Kdy a kde!

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 22:38 ® BlueShark
BlueShark

Ja nic nenamitam jen jsme rad ze jsi napsal pravidla, ale foks nema bolonku na houpacku :-((

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 21:03 ® foks01
foks01

BS ..zavody nás donutí se zlepšovat a vymyšlet tak nehledej mouchy

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 20:32 ® Piranha reakce na …
Piranha

nebud zbabelej sedneme si vedle sebe po 3–5 metrech a hotovo chytat se bude na houpacku tak nikoho neprehodis.Kazdej si sedne kam bude chtit tak aby nebyly velky mezery, ja udelam zavodni sumare, kolega sedici nejblize rybu premeri a zapise do sumare kolik mel cm-bodu a pusti ji pokud si ji nenecha.Muzeme to udelat treba v zalezlech tam se nas po 5 metrech vejde 50.Nebo treba nad zdymadlama u mysi diry tam taky a jdou tam lopatky cejni.Tak se neboj ty sragoro a poj, nebo nechces pokorit mistra v lovu uhoru? :-D :D

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 20:10 ® BlueShark
BlueShark

Me by zajimalo jak chcete udelat zavody, kazdy ma svuj flek a kdyz ho obsadi druhy nema sanci, to asi chapete a vite o jakych mluvim. A Pripadne kdyby nekdo chytal vyrovnane, nemam na to vezer abych tam ryby hazel pro budouci pocitani :-) protoze jde ryba za rybou :-)

reagovat
Středa 18. června 2008 v 19:44 ® Piranha reakce na …
Piranha

tak mne je to jedno ja si udelam dovcu kdy chci delam sam na sebe tak mi je to jedno ale taky to nekdy nejde.Do konce tejdne mam domluvenej kseft a musim tam aspon do 14ti bejt.Tak se domluvime na vsedni den a skaknem spolu na labe rano pekne ale feedery doma jen dlouhy klacky a houpaka.lehce krmnem a bude rachot.Vim o fleku kde by to slo chytal jsem tam kapry ale na poozenou a na houpajdu by tam mohly jit je to tam temer stojaty.A kdyz se tam da nejky mala rybicka tak se dost casto splete i candat.A dneska jsem konecne asi zjistil kudy se jede na kurvaluxusni flek.Az autem by se tam dalo zajet.Tam jsem jako malej videl medicimbaly jako krava.A ty stiky jaky tam plavaly.Domluvime pres osobku treba bo ti dam cislo na ICQ 285042964.vem si lehky splavecky dlouhy a vyrazime

reagovat
Středa 18. června 2008 v 19:07 ® foks01
foks01

piranha-no možna maš pravdu,nedržel ale nic jineho me nenapadlo,ty fleky ti závidim,dal bych plavačku ale ten čas,jak sem psal víkendy makam ale vzal bych si přes tejden den dovči a je to ,dal bych Labe,tam se da zachytat líp jak na Ohři

reagovat
Středa 18. června 2008 v 17:52 ® Piranha
Piranha

Foxi, ty si ty okouny mel v ruce?treba posly vedrem nebo hodne jich je mrtvejch po ataku na rybicky pri brehu.Osobne jsem videl uz 2× jak vyjely po poteru tak ze uvazli na behu a nebejt tam ja, tak se nedostaly ven.Pak by je vlna od remorkeru splachla a tak to asi bylo.Ale mit 30 cisel tak sly na maslo.To ja rad.Pockam si na zari az potahnou, mam na ne fleky a za dve hodky jich napraskam i 60, ale tak 3–4 beru. Jinak zavody bych videl v plavany za pouziti dlouhych plavacaku, boloněk a bicu.A bud na labi bo na ohri.Kdo je pro tak at zvedne ruku :-D

reagovat
Středa 18. června 2008 v 16:24 ® BlueShark
BlueShark

Dneska 4 hodky dravcui, par popojezdu ale zadnej ficak. Kamil mel 2 jizdy jednu promenil ve stredniho tlouste. Bracha kamila v brodakach po xtym nahozu paradni bolen, zitra sem dam fotky. A dva raci dneska :-) Ted uz jsem v praci do 22:00 a zitra ranni od 7mi a pak hura na ne zas :-)

reagovat
Středa 18. června 2008 v 15:44 ® foks01
foks01

jo a jak sem byl s BS v sobotu na Labi tak sme viděli plavat mrtvé okouny ,asi nějaký dobytek už chytal na rybku a nechával je zažrat…píšu to jen že mě to bolelo u srdce ten pohled,…dit přec existuje i jenej system chytaní na rybku a nenechat dravce to spolknout až do prdele né,chci to vyzkoušet na feederu a sekat hned při ohnutí špičky,s dvěma trojhačkama to přec musí stačit a nebude to mít až ve střevech né…

co ty na to pípa jaké máš zkušenosti s lovem na rybku a co používaš??…seš prý zběhlej v lovu na rybku

reagovat
Středa 18. června 2008 v 15:37 ® foks01
foks01

přesuntě se do diskuze o howně né,nebo pište do osobky tyhle telenovely:)..kdyby sme se rači všici domluvili na nějaké společné rybačce co??

monaster-tak ja starostí moc nemam ale vlasy šediví zase jo,na rybky se dostanu pomálu vždy jen po práci,takže ulovky nejsou valné spíš jen abych splnil docházku :-) ..mám nasmlouvané nějaké brigady o víkendy, takže ted spíš honim money než ryby,radši na ryby mám rád podzim než léto,sice je fajn u vody v létě ale podzim má své kouzlo. asi pojedu v pátek na Labe na rybyčku podráždit okyše a candoše do pulnoci tak snad neco přijde.

reagovat
Středa 18. června 2008 v 9:00 ® Piranha
Piranha

BS>osobne nemam nic proti tomu ze si nosis domu odpadky od vody je to kazdyho vec.Samozrejme jsem to ted zvelicil.Ale urazek uz bylo dost.Nevim proc pipu napadas za to, ze si u vody da pivko.Stejne tak muze nekdo napadat tebe,, ja si prisel odpocinout k vode na cerstvej vzduch a nejakej blbec mi otravoval zivot cigaretama,, ja si taky dampivo u vody.Na zavodech sem jich vyfunel 5 a monaster 4.Je to o ty pohode.Kdyz budu moct, tak si tam udelam ohen a klidne si tam nejakou rybku udelam.Je to proste o jeho-pipove pohode.Spoji vic prijemnych veci.Kolikrat ja knucel u vody v hycu ze by lahvacek bodnul.On na to mysli a prinese i kamaradum, ale ty kurvy ho pak napraskaj ze je prase a kdo vi co jeste.

Shrneme to.Ja si budu nadale uklizet ten svuj bordel u vody popř. i neco navic, budu chodit s pipou na rybyndy a kecat s nim na netu a ty honzo jestli se s nim nechces stykat bo ani psat tak nemusis je to tvoje vec, ty tasky od vody si nos dal ja proti tomu nic nemam ba naopak, jen jsem rekl svuj nazor a na ryby s tebou opet rad pujdu.Urcite bych se kvuli takovehle kokotine s tebou neporafal a prestal bejt kamos, to ne :-) Proste jen mame oba malicko odlisnej nazor.

reagovat
Středa 18. června 2008 v 8:23 ® monaster reakce na …
monaster

a poslední foto :-) víc není třeba komentovat :-) jen že kupuju pláštěnku

reagovat
foto/forum/2008/th-img4175.jpg
Středa 18. června 2008 v 8:22 ® monaster reakce na …
monaster

za pár minur

reagovat
foto/forum/2008/th-img4174.jpg
Středa 18. června 2008 v 8:22 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: jina ty pípáky co jsem vyhrál na závodech nejsou vůbec špatný. křest bouřkou dopadl dobře. Piranha se tu ptal na extremní rybaření :-) tady je. je to tuším 3 dny zpátky nebo tak nějak

reagovat
foto/forum/2008/th-img4173.jpg
Středa 18. června 2008 v 8:10 ® monaster reakce na …
monaster

foks: hele prachovko ;-) co ryby? já teď mám docela jiný starosti mít vlasy tak šedivím ale snad se to polepší. a když už jsem jednou na ryby na zahájení šel raflo mně klíště někam kam bych si sprej rozhodně nestříkal :-((

reagovat
Středa 18. června 2008 v 7:39 ® foks01
foks01

pro všechny-víte proč všichni tak rádi chodíme na ryby,tak já vám to řeknu,i když jí narvete za hlavu trojhák a pak jí necháte 4 hodiny se plácat pod prutem neřekne ani píp,nevyčte vám to a když to přežije tak ochotně na ten trojhák jde znova.A vy se tu hádáte :-) …až zas pujdu k vodě tak beru vysavač a prachovku s leštěnkou …každej je nějakej ,kdyby byl každej stejnej tak je tu tak max 10 přispěvků …čau borci

reagovat
Středa 18. června 2008 ve 2:19 ® BlueShark
BlueShark

Krasne pocteni :-)

Musim se smat a zaroven konstatovat co vim a co jsem videl. Pipa ma problemy se zdravim to me od srdce mrzi, na to vemte jed. Ale za to ze si nakoupi chlast a chlasta u vody a pak nevi co dela, to fakt ja neberu a to vam muze nakukat kazdy. Nebudu radsi uz nic rikat, asi by jste se divili a nabralo by to tu peknej spad :-((

Kazdy at je bezruky nebo beznohy odpovida za to co je kolem neho. A kdyz odejde se slovy uklidim to zitra a nasypanej, tak to fakt neberu.

Jsem rad ze ho mate radi, popravde. Taky jsem zezacatku myslel ze je ok, umi byt ok, ale umi delat taky solidni ostudu, ale nikdo jste to nezazil, protoze se snazi vychazet s Vama a vyvratit to co se tu psalo. Nebyl to jen Kamil co mi tohle rikal a z toho mi bylo smutno…

Zaverem: JEDNA BABA POVIDALA ZE PIPA UMI BYT PEKNY CUNE. SORRY ALE POPRAVDE. A muzete me vsichni ted nenavidet. Za to ze to seberu a odnesu me jeste kritizujte, jen co se do me vejde :-) Ve 3:40 vstavam na dravce tak hura do pelechu :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 22:59 ® Tomash
Tomash

Zahájená byla slabá, nej ryba tloušť 45cm na 13cm Rapalu Magnum, docela záhada :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 22:11 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: a Bohušu kurva se neříká !!! radši poudej jak si zahájil

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 22:07 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: ámen :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 22:06 ® pipa reakce na …
pipa

A na uklidnenou… jedno touživí mistečko :-)) )))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img4172.jpg
Úterý 17. června 2008 ve 21:57 ® pipa reakce na …
pipa

tak panačci o víkendu budeme s Piranhou dělat online přenos z ryb :-)) )

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 21:55 ® Tomash reakce na …
Tomash

100% souhlasím s Piranhou a to ve všem! Sdílím naprosto stejný názor , co se týká odpadků a bordelu kolem vody, stejně jako jednání pípy. Pípa je v pohodě, tak už to sakra pochopte! Monaster – Pepo, kurňa, taky jsem s tebou šel na blind na Labe a nevěděl, že jsi pohodovej kluk. Kurva, všichni jsme rybáři, všem nám jde o to samé, tak to tady pořád nerozmazávejme a hlavně nepředhazujme kecy ve stlu „jedna bába povídala“! Měli bychom držet při sobě a ne pořád hledat nějaký ty klacky, abychom je pak veřejně házeli pod nohy těm druhejm. Amen :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 20:49 ® monaster reakce na …
monaster

tak hoši bacha na to . po včerejšku první klíště.

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 20:02 ® pipa
pipa

Piranha: je to smutny,ale je to tak… pak brnkni,dohodnem rybindy :-)) )

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 19:21 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: musíš ho vzít z netu. na krámě je na tvrdo za 750,–

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 19:14 ® monaster
monaster

oprava: piranhovi to mělo bejt :-) kurna vy mně zblbnete :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 19:13 ® Piranha
Piranha

za 450 ho vemu taky na labe bude super

reagovat