Chytej.cz

Ústí nad Labem

17.8.2007 | BlueShark | 440.846 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 17. června 2008 v 19:11 ® monaster reakce na …
monaster

Pipa: Tomáš těžký. je silnější než moje 4 metrovka od trabucca asi tak 5×. ale to je 6 metr kromě těch okolo 5 tisíc každej. proti 5 metru od shimana za podobný prachy je to krasavec. na houpačku ho beru

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 19:07 ® Piranha reakce na …
Piranha

jak je pepo silnej v rukojeti ten cormouš.Neni to nejaky bidlo?

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 19:05 ® Piranha
Piranha

BS-ja se ale neptal tebe.Psal jsem to pepovi-Monasterovi..A po­kud je to tak jak pipa rika ze kazdymu jde na ruku a oni se pak na nej vyserou a ani ze slusnosti ty lahvace co jim s kamaradstvi prinese nevemou, tak sou prasata oni.A navic kdyz budu mit na zadech bagl v jedny ruce dva bo tri pruty a v druhy kresilko a jestze treba bundu, tak jak asi potahnu tasku s bordele.Kor kdyz jsou i mista kde by to bylo na multikaru.A pipa priste se na kazdyho vyser a hlavne na toho slavnyho Kamila kdyz je to takovej kamarad a hned zaluje kazdymu ze si tam nechal plechovky aj.Ani by mne nesral nejakej bordel u vody kor pod benesakem tam to haze kazdej kokot ale sralo by mne ze v dnesni dobe a v tak velkym meste jako UL jsou jeste fedrovany odpady do labe misto odkanalizovani do cisticek.Dneska jsem byl pod tonasem a musel jsem pak jit nad ten hnus co tam tece z nestemic a nekolikrat hodit abych ocistil zlutej vlasec. Jinak si myslim o pipovi a ja to taky tak delam ze zen svuj bordel co jsem tam udelal si dycky beru a kdyz se neco malo vejde navic tak si to uklidim.Ale nebudu delat vola a litat jak posuk po brehu a rvat od vody tuny bordelu.Pak se nekde štrejchnu vo jehlu a budu mit celej zivot a moje rodina taky pojebanej.Seru!Do zoo jezdej kokoti co se rvali bo kradli radia a chodej tam na alternativni tresty.Hovno at jdou uklizet brehy a na pracaku je taky plno nemakaček co by se na to šikly. Jeste jsem nezazil aby tady toho kluka nekdo podpořil nebo kladne s nim mluvil, pouze Tomash.Ten taky poznal ze je pipa OK.Nechtejte po starym volovi aby nekde lezl po kolenouch a zbiral bordel.Nic ve zlim Pipa :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 19:01 ® monaster reakce na …
monaster

piranha a ti ostatní: ještě dodatek. víš jak my dva sme se seznámili. řekl jsmne ti že jsi mnagor. a chodíme – jezdíme spolu na ryby, dokonece jsme spolu i na závodech byl:-) dost jsem se od tebe naučil jak říkáš a jsem rád. a nebráním se ani ostatním :-) ikdyž někdy mě stěka kecama o pravopise a tak fakt sejříš. mimochodem dneska vrátnej dovalil od Brauna toho Cormorána v 6 metrech. slušný dělo. za 450 je to krasavec a myslím že do toho jdu

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 18:55 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ok. tak ti teda odpovím. tak za prvé. nikoho nesoudím nejsem bůh ani soudce.

za druhé svoje jsem ti k tomu řekl po telefonu ale jak říkáš ser*m na to. o tom tohle forum není.

a sám víš že na ryby rád zajdu s kýmkoliv a mluvit se se mnou dá. zas tolik sem toho herdek neřek. ale jak chcete panáčkové. omezím se na to co jsem kde chytil, nebo jak říkáte nechytil ;-) the end !!! :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 18:38 ® pipa reakce na …
pipa

Piranha:to zni skvěle !! ja osobně už sem planoval na patek že pujdu dolu na moje na rybindu,pekne jen posedet v klidku,už mam toho poletovani dost.. pak to dost rozdejchavam :-(( ( nebo Glaser? tam mužem i taboraček a grilovat buřty :-)) ) no se rozhodnem,piskovnu ja zas neznam … v CHaba mužem zajet zas až k vodě a všechno mame poruce …

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 18:19 ® pipa reakce na …
pipa

ted sem zrovna od nich od benešaku přišel … zas sem jim koupil lahvače a oni mi to snad zas chtěli narvat do baglu !!! jinak ja osobně bych předevšim odstranil tu smradlavou mršinu !!! tu adidasku a všechen ten zasranej bordel kolem !!! ale opravdu to sam nezvladam !!! mužem se banda sejit a udělame tam ordnunk !!!!! 4 holinky sem tam proděravěl !!!

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 18:08 ® pipa reakce na …
pipa

žraloku:jenže je to trošku jinak.. ja tem(kamošum) k vodě kupuju pivaky,paňačky atd.. nosim jim nastr.rybičky atd.. atd… a když je poprosim aby pak to aspon uklidili?! když naněco zapomenu a sotva dojdu domu,ne s chlastu !!! ale protože ted marodim s tlakem a srdcem :-(( (( tak sorač … nechtěl sem to sem tahat !! ja bych se totiž u vody pro všechny rybaře rozdal !!! a pak když potřebuju posranej haček pujčit !! tak na mě koukaj jak na žebraka :-(( ((( je mi stoho hodně smutno…

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 16:23 ® BlueShark
BlueShark

Jinak pujdu zitra pred praci zahajit :-) Ale urcite ne blaznit a nahazovat woblery a rotajdy :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 16:21 ® BlueShark
BlueShark

Lidi, Pipu znam nejaky rok a umi se urcite chovat pred nekym nez se opije slusne. Nerikam ze neumi byt slusny. Bohuzel neni to poprve, flasky byly a ted kdyz jsem videl misto kolem Kamila, co mi rikal ze tam byl pipa namrdanej, 2 krabicky cigar prazdny, plechovka od gambace, ubrousky a nejaky dalsi veci. Proste me to nasralo vzal jsem tasku (byl jsem tam jen za Kamilem bez prutu), nabral tam ten bordel a vyhodil.

Piranha nikoho nenutim aby odnasel 20kg papiru atd. Dle zakona by mel, ale taky to ne vzdy udelam, kdyz je mrdnik, nemam chut to ani sbirat, ale misto kde chytame porad a tohle???

To je Pipa kamos kdyz nam tohle udela? Vedel to ze to tam nechal. Rikejte si co chcete, ja mam na nej porad spatny nazor, jedinne co je, ze ho zdravim a kecal s nim v rybarstvi, jinak sem se zarekl, ze ma u me END. A nejak jsem povolil a mozna je to dobre. Ale nazor je stejny.

Tohle a jeste na zahajenou? ODSUZUJU!!!
A chlastat na rybach kdyz clovek neumi ovladat nasledky, je hloupost. To je tak si zapichnout rotacku do zornice.

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 14:39 ® Piranha
Piranha

Pipa>nejel bys na noc na piskovnu na candata?Vyjely by sme tak okolo 18 aby sme si objeli piskovnu a vbraly flek.Ja to tam docela znam, co ty na to. Jinak i ja se rad priucim, na rybicku nelovim nebo hooooodne malo, tak se jukn jak se to dela.A kdyz bude pekne tak si dame od 00 do 4 nejakyho groka a zustanem do rana :-)

reagovat
Úterý 17. června 2008 ve 14:36 ® Piranha
Piranha

Monaster> pepo nerej do nej kua porad.Ty ses taky koukam pekne rejpavej.Uz davno jsem si na pipu udelal malicko jinej nazor a muzu ti rict ze je to rybar takovej, jako ja.Ja např. nepatrim mezi tak ortodoxni rybare, co kdyz chytej houby tak odnesou 20kg bordelu od vody. Za 1. jsem muskar a vlackar a nebudu s sebou tahat dve tasky bordelu, kilometry s vlacakem v ruce.
A za 2. vozim dite v aute a nebudu tam skladovat nejakej hnus od vody, aby se mi to tam nekde vysypalo atd.Odnesu od vody bordel, to ano, ale rozumne.A co se tyce masaření, tohle hloupe a bolave slovo ma plno vyznamů.Pokud si odnesu od vody 4 okyše nebo 75 candata jsem masar?Kdyz po celej rok ryby poustim?Vemu si kapra, ty taky sis vzal uz asi dva a co ses masar?Ne.Nelibilo by se ti to.Osobne kdybych chytnul stiku co ma 130cm, tak maze domu a hlava jako trofej.Jsem masar?Kapra 95 pustim bez debat, i 75. Je to kazdyho vec.Byl si s pipou na rybach?Ne.Nesud ho podle fotek a podle toho co pise a radeji sedni na kolo a di s nim na candose, mozna by ses divil co by te naucil.Tak jak jsem ti dal skolu v houpacce ja, tak by te on skolil v dravine na rybindu jak rad rika.Serte uz na ty rejpacky a to myslim vsechny.Ja taky obcas rejpnu ale pak kdyz mi to nekdo da sezrat tak mne to mrzi.

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 10:12 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: probuch !! toje sranda !!! ja si taky přeci vezmu co se mi bude libit !!! je videt,že mě neznaš?,pokud mi zdravi dovoli,se snažim dělat srandu … říkam tochce pokec…

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 10:07 ® monaster reakce na …
monaster

pardon. to bylo pro Pípu

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 10:07 ® pipa reakce na …
pipa

A jedna z nedělní brigady s running manem.. :-)) ))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img4163.jpg
Úterý 17. června 2008 v 10:06 ® monaster reakce na …
monaster

Pirana: jak to myslíš masaříky? hádat se nechceš ....... a pak tady osočuješ lidi že jsou masaříci. jím ryby noa? letos jsem za 50 vycházek k vodě odnesl 3 ryby. ale Tobě účty skládat nebudu

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 10:00 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: ja už vubec ne !!! ba naopak rad bych treba pokecal u vody… ale posledni dobou me pripada, ze se to tu proměnuje v běžící masařiky :-)) ))))) …

reagovat
Úterý 17. června 2008 v 7:03 ® monaster reakce na …
monaster

pipa: když musím do práce tak nemůžu bejt u vody. hele nechci se hádat.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 23:12 ® foks01
foks01

tak dnešní zahájení na Ohři se celkem vyvedlo,bolen,tlou­šti,potočák,pod jezem se mě u nohou otočil za gumou candoš jak poleno(hadal bych mezi 80 až 90 cm)bohužel nedobral a pak spadlý okoun kolem 30 cm.drbanců do rotačky a gum nesčetně takže spokojenost.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 23:03 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: škoda slov … ja narozdil od někoho už u vody byl od 4.oo h.....

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:57 ® monaster reakce na …
monaster

pipa: úspěch byl. byl jsem u vody. a s kámošema. bylo mi fajn. nedřepěl jsem doma u bedny nebo v knajpě ale vyžíval jsem se v přírodě i když ve městě. tak co mi chybělo. a povodil jsem si kudlu na Podhoří, vzala to pod hohama na bílýho twistra.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:56 ® pipa reakce na …
pipa

Pro mě taky !!!!!!!!!! a  že taham autem z vody koberce atd… se k tobě nedostalo ??????

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:53 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: nerozumim ???? jinak kdybys tam vydržel, tak bys mel uspěch .....

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:50 ® monaster reakce na …
monaster

pipa: jinak je mi srdečně jedno jestli s enasereš nebo ne. jestli bude u vody bordel nebo čisto je pro mně důležitější

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:47 ® monaster reakce na …
monaster

pipa: řekl jsem prej. měl jsem to jen z doslechu. ale nakrklo mně to . tak se nediv. když mi někdo řekne Pavel, Tonda, Karel tady nechal bordel tak mně to naštve no

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:45 ® monaster reakce na …
monaster

jinak musím pochválit Bluesharka: to co jsem dělával já a dneska nějak v zahajovací horečce opomněl zastal na výbornou. svinčík odnesl. Honzo dodatečně děkuju. jsem rád že znám kluky kterejm na vodě záleží

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:44 ® pipa reakce na …
pipa

monaster: ty mě chceš nasrat ne !!!!!!!! ja ten bordel z vody eště taham ven !!!!!!!! ???????

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 22:15 ® monaster reakce na …
monaster

Pípa: nestačí že do vody pouštěly z kanálku čerpadlem u benešáku bordel. ale pěknej svinčík tam prej zůstal i po Tobě. myslel jsem že máš vodu a ryby rád

jinak zahájená pod Benešákem na gumu jeden záběr dvě urvaný.

na Podhoří jedna kudla u břehu. krásná holka ikdyž malá.

čínský woblery á 40 kč z aukra jsou na nic a k vzteku

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 21:23 ® pipa reakce na …
pipa

Včera sem je byl omrknout od spoda .....

reagovat
foto/forum/2008/th-img4157.jpg
Pondělí 16. června 2008 v 19:31 ® pipa
pipa

Byl tu vubec někdo zahajovat touživaky ????

reagovat