Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.600 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. června 2008 v 16:02 ® pipa
pipa

tak sem štastně otevřel moje mistečko !!! bolen cca.. 60cm a dvě nedobrali … vedle kamoš kudlu cca.. 65cm… jinak sem total šrot… kaput!!!!

reagovat
Pondělí 16. června 2008 ve 14:30 ® foks01
foks01
reagovat
foto/forum/2008/th-img4156.jpg
Pondělí 16. června 2008 ve 14:28 ® foks01
foks01
reagovat
foto/forum/2008/th-img4155.jpg
Pondělí 16. června 2008 ve 14:27 ® foks01
foks01
reagovat
foto/forum/2008/th-img4154.jpg
Pondělí 16. června 2008 ve 14:27 ® foks01
foks01
reagovat
foto/forum/2008/th-img4153.jpg
Pondělí 16. června 2008 ve 14:19 ® foks01
foks01

tak už sedim doma,nacpu se a vyrážim,piranha teda moc nepotěšil no. jinak sem mel dnes služebku do varů a jízda kolem ohře …hoší krasnější usek sem neviděl…stráž pod ralskem je proste raj…chystam se tam tak udělam nejake fota a report :-)

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 11:58 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: nasaď Gulpy. to je umělá nástraha a je to ne? úhoř se splete

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 11:52 ® Piranha
Piranha

Tak lidi zahajena na p… poprve po letech to byla velika bida.Byl jsem na labi u kanalku kam chodim vlacet celej rok a kde tradicne zahajuju.Nic Ani drb.Pak jsem jel s kamosema na ohři pod jeden splav.Nic ani drb.Pak jsme se rozdelili ono jely do litomeric po zdymadla vrchni a ja jel na píšťany pojez.Tam teprve jeden tloust 40.Pak jsem jel na zernoseky kde sem chytil 4 pidirybky a pakjsem se na to vysral.Litalo do vody jak rotky tak woblery i gumofiše.Pouze rotka uspesna.Bida.Pojedu si spravit chut na jednu novou pstruhovku, jsou tam metrovy uhori, ale nevim jak se chytnou kdyz se na P nesmi chytat na zivocisnou nastrahu.Ale prej se da i obcas lapnout 60kovej potok.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 8:44 ® monaster reakce na …
monaster

BS: a já musím hnít v práci !!!

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 8:34 ® BlueShark
BlueShark

Vlackarska sezona zacala, je cas jit na feeder nebo plavanou :-) Na feeder dravce :-) Videl jsem ty typky jak uz to tam slehali u mostu.

Jinak nevim, ale nekdo zije jeste ve stare dobe kdy se trpytkovat mohlo uz den pred zahajenim. Jen na zivou az 16.6.

Zkratka vcera pod Novym mostem na ferovku 2 rotackovali :-) Sem nemohl :-)

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 8:33 ® monaster reakce na …
monaster

BS: tak čutálisti jedou dom a ty budeš konečně chodit na ryby

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 8:24 ® BlueShark
BlueShark

Presne tak, tenke vlasce a prtave hacky (ktere jsou mnohem ucinnejsi nez velke haky) udelaji sve. Ryba se vyrizne a vlasec vydrzi. Vlasec je umerny hacku :-)

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 8:05 ® foks01
foks01

piranha-zas si to tak neber jen sem si rýpnul.kdybych chodil jen na Labe tak si tam taky namotam silné vlasce ale jezdím hodně na Ohře a na okolní stojaky a v poho vystačím se 14 plavačka a 16 feeder.na nahradních cívkách mam jeste slabší takže to stale přemotavat není zrovna to pravé.je spravné tu psat sve nazory a postřehy a já to beru tak psst :-)

jinak vlačka až po práci a asi Labe tak se tam snad s někým potkám,nejlépe s rybama.

reagovat
Pondělí 16. června 2008 v 7:08 ® monaster reakce na …
monaster

takže klucí do té dravčí sezony dneska : Petru Zdar

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:52 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: no jo to jsi ty. já měl nepromokavej komplet a roztrh ho o šípek. koupim jinej. jen zbabělec od vody utíká :-)

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja nosim ve vlacesi veste ve velky kapse na zadech srolovanou plastenku.Ja jsem pripraven i na tejdeni lov.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 21:39 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: jj bouřka zalila. mně na Střížáku. brutálně

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:33 ® Piranha
Piranha

Jinak bouřka pekne nam zaleje a prokyslici vodu.a to nam na zitrek zvedne aktivitu a chut ryb.Uz se tesim.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:32 ® Piranha reakce na …
Piranha

presne tak pokud lovim na houpacku na stojaku a znam ho vim co si dovolit a co ne pouziji slabsi vlasec.Ale labe je v tomhle ohledu uplne jiny skoci na to kapr amur bo tolstolobik.Hlavne pokud se lovi feederem.Pri splavku to jeste beru vzlast pokud se lovi na soulacku ale i tak se to da slabim vlascem pekne spackat.zralok lovil 165kou a vzal mu to 6m od brehu skoro mirovej amur a bylo to docela našporovany.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 20:14 ® filip111 reakce na …
filip111

Piranha: souhlas, na Labe beru větší průměr vlasce, nikdy totiž nevím co zabere, když jdu na rybník, tak beru slabší průměr.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 19:15 ® Piranha reakce na …
Piranha

ok ale nevim proc bych mel bejt pssst sticha.sal jsem jasne ze je to muj nazor a od toho to tu je.Nikdo sem uz skoro nepachne a kdyz nahodim nejakej nazor tak musim bejt sticha? Jen jsem rekl svuj nazor.Mimochodem 70ka bo 80ka kapr upali i tu 25cítku kdyz na to prijde, kdyz bude levej rybar.Ja jen rikam osobne svuj nazor na to ze kdyz ja jdu na labe kde je vsehochut a ne zrovna malych rozmeru tak beru radeji 22.Mam vetsi canci na ni vyndat 60kapra nez se 14kou.

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 18:28 ® foks01
foks01

BS-koncert od SHIMANA paráda :-D

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 18:07 ® foks01
foks01

piranha-já cíleně na velké ryby nechodim,na plavačku s 25 bych si připadal jak montér od kabelové televize.14 pou­žívám běžně ale už přezbrojuji na leto na 16.zatím sem problém s vytáhnutím ryb neměl.a když to čapne vetší kapr tak bohužel no.pokaždé když sem zapřáhl velkou rybu tak se vyřízla než se to utrhlo.vyjímka je sumec na bílině ale tomu asi maličkej háček v tlamě neva.takže psst piráňků :-)

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 17:59 ® foks01
foks01

amuří svoboda..:)

reagovat
foto/forum/2008/th-img4148.jpg
Neděle 15. června 2008 v 17:31 ® Piranha reakce na …
Piranha

BS akorad ze se mak diky tenkym vlascum co se pak urvou ryby zbytecne trapej.Lepsi je to vyndat a pustit ji bez hacku nez to urvat bejt nasranej a ryba se pak mesice trapi s hakem a vlascem v hube.Muj nazor.

reagovat
Neděle 15. června 2008 ve 13:24 ® BlueShark
BlueShark

ZAPOMNEL JSEM

Vcera foks01 krasnyho Amura na plavacku. Mel dobrych 90 – 38 cm :-)) )

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 11:46 ® BlueShark
BlueShark

Obavam se ze v Pistanech bude prelidneno :-) Tam byva i kdyz nezacina sezona pod slajsnou…

Jinak kdybych mel na pruru 20+ vlasec, tak chudak kapr, takhle je to head to head a vitez nahodny :-)

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 11:35 ® Piranha reakce na …
Piranha

jj to mate za to, ty vase 12ky 14ky kor na labi.Proto ja pod 20 nejdu sice zitra jdu vlacet na labe s 18kou ale mam i 20 a 22 pro jistotu. Jinak na zejtra uz to mam nachyastany a ve 4 na labi po 6ty na pístany pod jez a pak na ohri pod jezy.Cestou zkusim jeden muj flek na lovosicich a ve 14:00 spolecenska akce obchodnich partneru DAKON a paintball party do 22:00.Pekni si to pondelí uziju :-D

reagovat
Neděle 15. června 2008 v 11:08 ® BlueShark
BlueShark

Vcera rybacka na Labi, na vecer prijel i foksik. Docela jsme zacapali :-) Ja 2 kapriky, 2 veliky spadli nebo utrhli. A Foks na 14ku vlasec, krasna jizda pres brzdu prvni nahoz na plavacku a po 300m radsi upalil, dochazel vlasec :-) Ani s nim nehnul :-) Takze nejakej metracek :-) Smolar, mala ryba prvni proste neprijde :-D DD To je zvuk ta brzda SHIMANO vid? :-))

reagovat
Sobota 14. června 2008 ve 20:33 ® Piranha
Piranha

Teda panove tady je to zase vo hovne.Nikdo neskrabnete ani carku.Doufam ze smrdite cyly ty dny aspon u vody.Ja chodim jak je to mozny.Uz i Monas. sere na vodu a radeji chrape jak jsem byl svedkem.Jo kazdej je sveho…

reagovat
foto/forum/2008/th-img4145.jpg