Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.767 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. června 2008 ve 20:41 ® cormaxx
-
Znáte někdo Labe nebo Ohře v Litoměřicích? Potřeboval bych poradit kam jít na jednu noc,BYL BYCH VÁM MOC VDĚČNÝ ZA KAŽDOU RADU! Kdyžtak do osobky nebo icq
reagovatDěkuji!
- Pátek 13. června 2008 ve 20:40 ® monaster reakce na …
-
Tomash: rybaření , ryby, tak povídej . kdes byl cos chyt a kdy jdeš
reagovat - Pátek 13. června 2008 v 16:05 ® Tomash
-
Rybaření – ryby
reagovat - Pátek 13. června 2008 v 7:58 ® monaster reakce na …
-
Piranha: hele nes..r . já mám doma uklizeno. a kuře už jsme nepekl dlouho. hňupe
reagovat - Pátek 13. června 2008 v 7:38 ® Piranha reakce na …
-
ty šištíku, ty dycky rikas ze litas po uradech
reagovatVymysli si uz konecne neco jinyho, treba ze chujasterovi chodis domu pict to jeho kure a uklizet
- Pátek 13. června 2008 v 7:03 ® monaster reakce na …
-
Jarda: ty stavebníku ty ses nějak rozjel
reagovatnebuď agrseivní
koukej doma doklidit a jdem na ryby
- Čtvrtek 12. června 2008 ve 23:21 ® Jarda carp
-
Tydýti ste vy dva … Soudruhsoustrup : Nevim ,kde si vzal a odkud máš informace ,kdy já chodim k vodě,děláš ,jako když mi každej den řikáš a já kůli počasí odmítám jít na ryby – ty tydýte.Chodim na ryby ,když mám čas -ten je pro mně rozhodující. Chujaster :
reagovat
K vodě sem se ted nedostal kůli lítání po úřadech a přestavbě bytu.Rejpat nemám v úmyslu ,pište si tady,jak chcete je mně to u prdele .. - Čtvrtek 12. června 2008 ve 22:14 ® monaster reakce na …
-
Jarda carp: no Piranha má pravdu docela
reagovatty co k vodě a do fora choděj málo pak nejvíc rejpaj
- Čtvrtek 12. června 2008 ve 22:12 ® Piranha reakce na …
-
ááááááá nejlínější rybař na svete sem vlezl a je to vydet.
reagovat
a ja rikam hnojasterovu pučmeloun chujcák je pučmeloun, nevyleze z nory k vode.Bud je mu zima nebo je zase vedro.Tydýýýt no - Čtvrtek 12. června 2008 ve 20:48 ® Jarda carp
-
Hoši : Koukám ,že to je fórum Fujastra se Soustrupem./smích no nechám Vás ......nebudu rušit.:D
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 17:46 ® Piranha
-
Po mne zase echoloty
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 17:42 ® Piranha
-
:D tak po Hampejzáčkovi se dělaj i pohadky.Mi jebne
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 15:03 ® Piranha reakce na …
-
pojd na belu at je tu zase veselo jako minule
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 ve 13:15 ® monaster reakce na …
-
tak pánáčkové. dorazil přívlačák a podběrák. jak by řekl moravák: kurňa já su šťatsné. no jo ale kdo teď má vydržet do pondělka?
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 8:36 ® monaster reakce na …
-
nějak se tu dlouho neukázal zdejší maskot Pípa
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 8:33 ® monaster reakce na …
-
Piranha: jo to tě dostalo dobře. zkus klobouk příště. už bych měl ty hnojáky z těch závodů asi vyhodit...........
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 8:32 ® monaster reakce na …
-
Piranha: tys to nepochopil. jak se ti může pařit mozek když tam žádnej nejni
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 8:22 ® Piranha reakce na …
-
jen si vzpomen pred 14 dnama jk sem ho mel plnou kebuli a jak jsem se klepal v pelechu
reagovat - Čtvrtek 12. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
-
Piranha: jak tobě může vedro lézt na mozek tomu nerozumím
reagovat - Středa 11. června 2008 ve 21:57 ® Piranha
-
Sakra to vam to vedro leze uz na mozky, ze se tu nikdo ani nezmivi slovicko? nebo drepite na fišlích a pak to tu prehltite
reagovatTo spis to prvni :P
- Středa 11. června 2008 ve 20:39 ® monaster reakce na …
-
pirnha: !!!
reagovat - Středa 11. června 2008 v 19:42 ® Piranha
-
jinak dneska na bělí, docela pohodicka az na ty cesty tam a zpet.trava vetsi nez ja a sama osika.Plny ponozky bodáčký.Musel sem je sundat a doma vyhodit
reagovatSobota s hnujasterem na ohri na novej flek a v pondelí?No masakrrrrrrr.
- Středa 11. června 2008 v 19:31 ® Piranha
-
chujaásku, tak si myslim ze asi v pondeli pujdes semnou vlacet, dyt uz do prace nemusis.:D zadnou nemas
reagovat - Středa 11. června 2008 v 10:17 ® monaster reakce na …
-
oprava byl to www.obchodupetra.cz
reagovat - Středa 11. června 2008 v 10:14 ® monaster reakce na …
-
Tak pánové
reagovatnetovej shop fish-rpo zafungoval. včera odpoledne jsem objednal sirio na vláčku dneska v 8 jsem ho měl na stole. trochu se bojím vůle tý rychlosklopný kličky, náhradní cívka je hnus ale jinak je to krasavec. pondělí ránoi jde na vláčku. teď ještě dorazí proutek a podběrák
- Středa 11. června 2008 v 8:41 ® monaster reakce na …
-
Piranha: asi budu od 4 do 5:45 zkoušet šťstí a pak do práce. a pak zas od 14:30 . pokud nebude na řaďě táta
reagovat - Středa 11. června 2008 v 7:30 ® Piranha reakce na …
-
neboj kamo ja ti budu v pondeli rano posilat cifry na mobil co za hovada sem pochytal
reagovat - Středa 11. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
-
včera po práci a povinnostech na 2 hodinky pod Tonasem. ani s eto nehnulo. jak na plavanou tak na feeder. ani kolega vedle záběr neměl.
jinak už se nám to blíží. pomalu už ani spát nemůžu jak s etěším. dneska přijde naviják, zítra prut…
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 15:17 ® foks01
-
Tomash-v tejdnu jsou ryby v práci,takže berou jen ty co jsou na nemocensky,pokousané od štik a kormoránů.radši vikend Tome
reagovat - Úterý 10. června 2008 v 9:50 ® Tomash
-
To je hezký. Co ryby? Ve čtvrtek ráno jdu na Labe
reagovat