Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.767 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 13. června 2008 ve 20:41 ® cormaxx
cormaxx

Znáte někdo Labe nebo Ohře v Litoměřicích? Potřeboval bych poradit kam jít na jednu noc,BYL BYCH VÁM MOC VDĚČNÝ ZA KAŽDOU RADU! Kdyžtak do osobky nebo icq;-) Děkuji!

reagovat
Pátek 13. června 2008 ve 20:40 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: rybaření , ryby, tak povídej . kdes byl cos chyt a kdy jdeš

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 16:05 ® Tomash
Tomash

Rybaření – ryby

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 7:58 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: hele nes..r . já mám doma uklizeno. a kuře už jsme nepekl dlouho. hňupe

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 7:38 ® Piranha reakce na …
Piranha

ty šištíku, ty dycky rikas ze litas po uradech :-D Vymysli si uz konecne neco jinyho, treba ze chujasterovi chodis domu pict to jeho kure a uklizet :-D

reagovat
Pátek 13. června 2008 v 7:03 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda: ty stavebníku ty ses nějak rozjel :-) nebuď agrseivní :-) koukej doma doklidit a jdem na ryby

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 ve 23:21 ® Jarda carp
Jarda carp

Tydýti ste vy dva … Soudruhsoustrup : Nevim ,kde si vzal a odkud máš informace ,kdy já chodim k vodě,děláš ,jako když mi každej den řikáš a já kůli počasí odmítám jít na ryby – ty tydýte.Chodim na ryby ,když mám čas -ten je pro mně rozhodující. Chujaster :
K vodě sem se ted nedostal kůli lítání po úřadech a přestavbě bytu.Rejpat nemám v úmyslu ,pište si tady,jak chcete je mně to u prdele ..

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 ve 22:14 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda carp: no Piranha má pravdu docela :-) ty co k vodě a do fora choděj málo pak nejvíc rejpaj :-)

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 ve 22:12 ® Piranha reakce na …
Piranha

ááááááá nejlínější rybař na svete sem vlezl a je to vydet.
a ja rikam hnojasterovu pučmeloun chujcák je pučmeloun, nevyleze z nory k vode.Bud je mu zima nebo je zase vedro.Tydýýýt no

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 ve 20:48 ® Jarda carp
Jarda carp

Hoši : Koukám ,že to je fórum Fujastra se Soustrupem./smích no nechám Vás ......nebudu rušit.:D

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 17:46 ® Piranha
Piranha

Po mne zase echoloty :-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4127.jpg
Čtvrtek 12. června 2008 v 17:42 ® Piranha
Piranha

:D tak po Hampejzáčkovi se dělaj i pohadky.Mi jebne :-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4126.jpg
Čtvrtek 12. června 2008 v 15:03 ® Piranha reakce na …
Piranha

pojd na belu at je tu zase veselo jako minule :-D

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 ve 13:15 ® monaster reakce na …
monaster

tak pánáčkové. dorazil přívlačák a podběrák. jak by řekl moravák: kurňa já su šťatsné. no jo ale kdo teď má vydržet do pondělka?

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 8:36 ® monaster reakce na …
monaster

nějak se tu dlouho neukázal zdejší maskot Pípa

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 8:33 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: jo to tě dostalo dobře. zkus klobouk příště. už bych měl ty hnojáky z těch závodů asi vyhodit...........

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 8:32 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: tys to nepochopil. jak se ti může pařit mozek když tam žádnej nejni :-)

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 8:22 ® Piranha reakce na …
Piranha

jen si vzpomen pred 14 dnama jk sem ho mel plnou kebuli a jak jsem se klepal v pelechu

reagovat
Čtvrtek 12. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: jak tobě může vedro lézt na mozek tomu nerozumím :-)

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 21:57 ® Piranha
Piranha

Sakra to vam to vedro leze uz na mozky, ze se tu nikdo ani nezmivi slovicko? nebo drepite na fišlích a pak to tu prehltite :-D To spis to prvni :P

reagovat
Středa 11. června 2008 ve 20:39 ® monaster reakce na …
monaster

pirnha: !!!

reagovat
Středa 11. června 2008 v 19:42 ® Piranha
Piranha

jinak dneska na bělí, docela pohodicka az na ty cesty tam a zpet.trava vetsi nez ja a sama osika.Plny ponozky bodáčký.Musel sem je sundat a doma vyhodit :-D Sobota s hnujasterem na ohri na novej flek a v pondelí?No masakrrrrrrr.

reagovat
foto/forum/2008/th-img4122.jpg
Středa 11. června 2008 v 19:31 ® Piranha
Piranha

chujaásku, tak si myslim ze asi v pondeli pujdes semnou vlacet, dyt uz do prace nemusis.:D zadnou nemas :-((

reagovat
Středa 11. června 2008 v 10:17 ® monaster reakce na …
monaster

oprava byl to www.obchodupetra.cz

reagovat
Středa 11. června 2008 v 10:14 ® monaster reakce na …
monaster

Tak pánové:-) netovej shop fish-rpo zafungoval. včera odpoledne jsem objednal sirio na vláčku dneska v 8 jsem ho měl na stole. trochu se bojím vůle tý rychlosklopný kličky, náhradní cívka je hnus ale jinak je to krasavec. pondělí ránoi jde na vláčku. teď ještě dorazí proutek a podběrák :-)

reagovat
Středa 11. června 2008 v 8:41 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: asi budu od 4 do 5:45 zkoušet šťstí a pak do práce. a pak zas od 14:30 . pokud nebude na řaďě táta

reagovat
Středa 11. června 2008 v 7:30 ® Piranha reakce na …
Piranha

neboj kamo ja ti budu v pondeli rano posilat cifry na mobil co za hovada sem pochytal :-D

reagovat
Středa 11. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
monaster

včera po práci a povinnostech na 2 hodinky pod Tonasem. ani s eto nehnulo. jak na plavanou tak na feeder. ani kolega vedle záběr neměl.

jinak už se nám to blíží. pomalu už ani spát nemůžu jak s etěším. dneska přijde naviják, zítra prut…

reagovat
Úterý 10. června 2008 v 15:17 ® foks01
foks01

Tomash-v tejdnu jsou ryby v práci,takže berou jen ty co jsou na nemocensky,po­kousané od štik a kormoránů.radši vikend Tome :-)

reagovat
Úterý 10. června 2008 v 9:50 ® Tomash
Tomash

To je hezký. Co ryby? Ve čtvrtek ráno jdu na Labe

reagovat