Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.212 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. června 2008 ve 14:50 ® Piranha reakce na …
-
tak tak ryboměřiši slysely nejaky vrceni divny tak letely k vode.Myslely ze ma nekdo jizdu pres brzdu a spi.Ale nakonec se s toho vyklubal ospalej rybar co tak krasne chrochtal
reagovat:D:D:D:D:D:D:D byl hned vedle mne.
- Pondělí 9. června 2008 v 10:35 ® monaster reakce na …
-
Tomash: dík. no z cen už tam toho na výběr moc nebylo. takže nakonec mám pípáky. na noční lov se ty uřvaný krámy někdy hoděj. zvlášť když rybaříš jak já. v poloze ležícího střelce.
reagovatale ještě jsem nebyl jak nejmenovaný kolega. říkal David že rozhodčí slyšel vrčet cívku
nakonec s eukázalo že takhle nějaký chlap chrápal
- Pondělí 9. června 2008 v 10:01 ® Tomash
-
monaster : Tak tobě přece taky gratuluju. Být 9. z 54 je super. Cos vyhrál?
reagovat - Pondělí 9. června 2008 v 8:53 ® monaster reakce na …
-
foks01: měls jet taky. a podle informací co se Piranha bavil s pořadatelem tak nejvíc bylo ne 180 ale 240 účastníků.při šířce sektoru cca 10–12 metrů je to skoro do Zálezel
reagovatale jak říkám. 53 závodníků. 8 úhořů, největší ryba candát 86 cm. a tím bych to uzavřel a pojďme zas na ryby u nás
- Pondělí 9. června 2008 v 7:26 ® foks01
-
piranha-si to určitě nečekal jak Kaja Gott slavíka že:)
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 21:31 ® monaster reakce na …
-
Kzazan: jj to můžu potvrdit. čuměl jak puk. asi jako když muší
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 21:29 ® Piranha reakce na …
-
nech toho ty chuligane.Tom vis ze mne to prekvapilo pocital sem tak 3. misto a pak vyhlasoval od prvniho a bum,já.Trosku sem nechapal ale je to tak.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 20:39 ® Kazan reakce na …
-
Tak ti chlape taky gratuluji k zlatu, to zas s tebou nebude k vydržení
reagovat))
- Neděle 8. června 2008 v 18:41 ® monaster reakce na …
-
PiraNHA: Taky jdu do 6 metrovýho prutu.
Ostatním: není nad to udělat kamarádovi radost když vám ryba spadne u břehu do vody bez zapsání a vy propásnete body. když mi upadl sumec Piranha měl málem smíchy mokrý trencle.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 15:52 ® Piranha
-
Dekuji vsem za prani.Monaster vlastne nastartoval jakoby pomyslne ty zavody kdy opravdu jako prvni vyhodil ven hada.Jinak co se tyce mne tak ja jsem ani na chvilicku oko nazamhouril a intenzivne chytal.Pepa opravdu trhal.ale strategie kterou jsem pro zavody vymejslel tyden dopredu mi opravdu vysla a mala rada-drzte se strategie.Na vecir jsem nahodil 30g oluvka na dno a dal hlasice s tim ze mne vzbudej kdyby neo.Ale po 4 utrzenych olovech jsem preci jen byl verny svoji taktice.A to byla houpacka.Muj zamer byl takovej.Za svetla na bic nachytat co nejvice plotic jelcu cejnku a proste bili abych mel nejake body k donru.Pak uz jen stacilo ulovit uhore kterej mi pripsal 650 bodiku.Na noc jsem na splavek umistil chem svetlo abych dobre videl a jeden prut nechal na polozenou.Tem jsem samozrejme asi 2× utrhnul.ale plavacák byl akcni i v noci kdy jsem cca po 2 hodinach tahal sumce.
Priste si pripravim ty detaili určite lip.Jako navazce a poridim si delsi klacek nebo dva.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 14:50 ® Jarda carp
-
Monaster, Piranha : Hoši ,velká gratulace.Jen tak dál.Příští rok pojedu s Váma.
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 14:05 ® monaster reakce na …
-
jinak ještě dodám Piranhu v akci. a závodní dráhu
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 14:04 ® monaster reakce na …
-
já jen dodám pár detailů. soutěžících bylo malinko přes 50. já jsem chytil úplně prvního úhoře ale bohužel taky nejmenšího. jinak to bylo poprvé co jsem někde chytal nonstop. a poprvé co jsem byl na závodech. málo oblečenej pěkná zima. asi dvakrát jsem maličko usnul.
reagovatdál poprvé jsem chytil sumce velkého. sice cca 25 cm ale byl tam. jen ty kameny. nechal jsem tam asi 10 olůvek.
- Neděle 8. června 2008 ve 13:58 ® Tomash reakce na …
-
Piranha : Gratuluju, pěknej úspěch
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 13:31 ® farnas
-
piranha------gratulace ta TV he pekna
reagovat - Neděle 8. června 2008 ve 13:30 ® Piranha
-
a doufa ze si prectete neco o mém clanku co mam uz konecne na chytej z plavany.uz se pracuje na dalsim
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:44 ® foks01
-
piranha-congratulation,zřejmě žížalky od hrochů mají nějaké nenapodobytelné aroma
já přes noc na Ohři a docela bída,cejnek,okoun,plotice,tloušti a jedna vyplá parma,poslední dobou se vůbec nedaří asi pruty na chvilec zavřu do komory a necham vychladnout:)
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:21 ® Piranha
-
Jinak pepa bodoval taky a posilil tim nase ustecky skore.Taky udelal jednoho hada 43 ale na bednu to nestacilo.Myslim si ze i to 9. misto bylo prijemny.Urcite si to pristi rok zopakujeme a doufam ze tam bude i vetsi obsadka ustecaku a duchcovaku.Bylo fajn ze jsme si cisla mohly rict sami jaky jsme chtely a tak jsme si vybraly ty bliz k pívu a hlavne vedle sebe.Víteznej flek c. 15 a monasuv devatej 14.Muselo se to trosku vysekat a ja si jeste uklidel pod nohama haldu kamenu abych se tam v noci neprerazil.Bylo to jak jsem zjistil pozdeji opravdu na miste.
Jinak uhor byl kilnit, protoze to chudak nemohl rozdychat.Byl v kyblu do ranniho premereni a temer se nehejbal.Tak holt sem mu ji ustlal a zkusim poprve v zivote jak to chutna a na grylu.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:19 ® sus1 reakce na …
-
Já sem vždycky nasr, když tam dědkové mají puštěný rádio na plno a koukam ,ty sis vzal rovnou tv??!
reagovat))))
- Neděle 8. června 2008 v 10:16 ® Piranha reakce na …
-
No a já si to nadále pekne uzival.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:14 ® Piranha reakce na …
-
Byl pak třak zhulenej ze nemohl ani pomoci pinzety vyndat toho svojeho nítěnku
reagovat:D
- Neděle 8. června 2008 v 10:13 ® Piranha reakce na …
-
i monaster nepohrdl doutnicky a jako nekurak tam vytahl selou plechovku šeri.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:12 ® Piranha
-
Hmyz zral a tak jsem se vybavil doutniky.Jelikoz uz uspesne tyden nekourim byla to ta spravna varianta a hlavne pokodicka musi bejt.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:10 ® Piranha
-
Tady jsem ja po predani cen.Ryba na fotce je uhořík ktery mi prinesl vetsinu tedy 650 bodu.Zbytek do 827 jsem vyplavackoval a vybičoval na sumcich velkych a malych tloustich.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 10:08 ® Piranha reakce na …
-
lucio>díky, necekal jsem to pomohla mi moje zkusenost z plavany a hlavne nepretrzitej intenzivni lov coz bylo 12 hodin a docela narocny.Oci vykoukany v noci od chem. svetla a ruce bolely od nekonecneho prehazovani a lakani pohybem a tak.A ted teda nejaky fotecky.
PS: ty co nevedi vo co GO tak vyhral jsem zlato na zavodech Lovosicky uhor.A samozrejme i tu prvni cenu.
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 9:13 ® lucioperce69 reakce na …
-
Piranha: velká gratulace od všech Duchcováků seš fakt borec
reagovat - Neděle 8. června 2008 v 0:33 ® cormoran
-
foks01: Jo jo, je vidět, že to tam máš proběhaný ty vydro
reagovat - Sobota 7. června 2008 v 15:29 ® monaster reakce na …
-
já to vidím na pořádnej slejvák.
reagovat - Sobota 7. června 2008 ve 13:50 ® monaster reakce na …
-
foks01: nebuď srab. a pojeď. chlapík říkal že čeká málo lidí kvůli drahým pohonným hmotám a tak. nenech s epřemlouvat.
reagovat - Sobota 7. června 2008 ve 13:27 ® foks01
-
monaster-no když sem čet kolik se tam muže ocitnout lidí tak mě to vůbec neláká,vypadá to že jedu na noc na Ohře..
reagovat