Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.015 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. června 2008 v 7:24 ® foks01
-
monaster-myslím tím ty tvé hlášky a postřehy
reagovat,jako rybář samozřejmě v poho
- Čtvrtek 5. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
-
JrdaCarp: zapecníku kuncatý ty aby ses nepřidal
reagovat - Čtvrtek 5. června 2008 v 0:41 ® Jarda carp
-
Monaster : Jo je…:D
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:54 ® monaster reakce na …
-
foks1: tak chytání s emnou je nehorázná prdel jo?
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:44 ® Prasek_2007
-
Já jsem nejdřív začal s mediem,to bylo ohlé do půlky.Tak jsem vzal heavy Catanu,4oz špičku a ohnutá byla taky.Házel jsem to tak 15m od břehu.Blíž jsou kameny,dál to ani nemá cenu…
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:34 ® foks01
-
Piranha-dit jo, drž jak umíš,jen mě to pobavilo nic ve zlém…nějak sem nad tím závodem ještě nepřemýšlel.je pravda že v lovo to fakt dost táhne.mít heavy feeder tak asi jedu ,ale zatím nevlastím..ani nevim kdy to je …mrknu zpátky do diskuze ..mam ted dost práce,ale jestli pojede i monaster tak to bude určitě nehorázná prdel a přidám se …jestli chceš soupeřit tak výzvu přijímám
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:23 ® Piranha reakce na …
-
:D jeste ti zkurvim nick
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:18 ® monaster reakce na …
-
Piranha: oki jedu s Tebou prcku. já beru i feeder a něco nasekáme. zejtra velkej lov žížal. máma má v pátek narozky tak nemůžu.
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:18 ® Piranha reakce na …
-
foh01> dik za prani zdravi.Jinak kazdej ma svoje drzeni ryby nebo tela vspomen si na kristiana finkelda nemeckyho kaprare jak byl dycky na fotce
reagovatuz jsem videl i cesky kopie.Jinak des na zavody.Rad bych se s tebou utkal a poznal te i jako soupeře.
- Středa 4. června 2008 ve 22:16 ® Piranha
-
Nebudte sracky kua to se bojite to jste rybari nejakej prou kua jste tupy? Ukazte ze jste rybari a profesionalove a umite si poradit s kazdou vodou.Ja tam uz tuplem jedu páč mne ta jak rikate tezka voda laka.jde o uhore ty jsou blizko brehu tak to nebudu hazet so pulky a na co krmitka kua.Hodim rukou dve hrsti 10m od sebe a dam si malou olivku tak 30–40g jednonavazec a hotovo sup kousek od brehu a budou tam bolonky bice a dlouhy klacky berte s sebou na splavecek dokud bude videt.Ryba i mala je bod a to je dulezity.JA jedu na 1000000000000000%
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:12 ® monaster reakce na …
-
tak dneska mi to nedalo a chytáno večer na 2 hodinky na Podhoří. na hnojáčky. několik krásných okounů a okounků malé až velmi malé velikosti ale letos na feeder první. a pak............. úhoř. 35 cm. ale taky letos první. fotka je mázlá bohužel ta přerostlá žížala se pořád vrtí
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:09 ® monaster reakce na …
-
chyba to psal Prášek sorry
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 22:07 ® monaster reakce na …
-
Piranha? nejedeš? oki. zkusím hady na podhoří.
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 20:51 ® farnas
-
prasek v Lovosicich je to fakt dost prudky newim jak se tam chyta a jaky ryby
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 20:51 ® farnas
-
prasek v Lovosicich je to fakt dost prudky newim jak se tam chyta a jaky ryby
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 20:30 ® foks01
-
Piranha-ty ryby držíš jak kdyby měly odletět:),vítej mezi zdravé.
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 20:18 ® filip111
-
Včera odpoledne na 2 hodinky na Podhoří: asi 10 Plotic ± 20cm a 1 okoun. Vše si plave dál. Všechno na červa na feeder. koukám, že všichni chodí na Labe, nikdo na rybníky?
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 20:15 ® Tomash
-
reagovat
- Středa 4. června 2008 v 18:05 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Středa 4. června 2008 v 18:04 ® Piranha reakce na …
- reagovat
- Středa 4. června 2008 v 18:03 ® Piranha reakce na …
-
dneska jsem byl na dve hodinky na plavajdu na labe.chytil jsem 6 tloustu kráááásnou barevnou plotici a peknyho 40 karase, ta plotice mela tak krvave cerveny ploutve ze ani v autolakovne vam takovou nenamíchaj
reagovat - Středa 4. června 2008 v 16:31 ® Prasek_2007
-
Tak jsem byl dnes " potrénovat " na sobotního Lovosického úhoře.A děkuji pěkně,ale nejedu.Seděl jsem asi hodinu v zatáčce pod benzínkou.Na každý hod jsem trhal a neudržel jsem na místě 70gr krmítko ke kterému jsem dopnul 30gr kapku… Na vodě spousta vštví,trávy…
reagovat - Středa 4. června 2008 v 15:48 ® Brendy
-
Tak jsem si vzal dovolenou. Těšil jsem se jak budu jezdit na ryby a skolila mě angína. Jíst nemůžu, pít nemůžu, horečku mám – prostě supr. Tak vám šťastnějším přeju hodně ryb.
reagovat - Středa 4. června 2008 v 15:22 ® cormoran
-
No tak kucí, to už nechodíte na ryby bo co?? Takhle nás zachvíli předběhne jiná diskuze…
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 14:00 ® farnas
-
prasek-2007 zkusim a dam vedet
reagovat - Středa 4. června 2008 v 6:59 ® Prasek_2007
-
farnas: V Mlékojedech máme v červenci 2.kolo MiČR LRU Feeder.Podle pořadatele je úsek velmi dobře zarybněn.Zkus to tam a dej vědět.Samotného mě to docela zajímá…
reagovat - Středa 4. června 2008 ve 3:24 ® BlueShark
-
Tak tak staci nahodit a berou vzdy. Hlavne ne vlasec pres 0.23 a poradny ziviny
reagovata mas ryb¨:) ale krmitko hlavne! papa
- Úterý 3. června 2008 ve 21:34 ® Piranha reakce na …
-
trpelivost kamo vydržáááááť a budou chod na ruzny tocáky a nemusis hazet daleko staci kousek.A krm ryby jsou vsude kamo
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 21:21 ® farnas
-
hosi jsem fakt ztracenej newite kde jit na feeder v okoli Litomeric zkousel jsem to vsude na slaviku nikde kde by se dalo zachytat bila ryba newite
reagovat - Úterý 3. června 2008 ve 14:22 ® farnas
-
zavody jsou za benzinkou napiste sem nekdo jak to dopadlo jj.
reagovat