Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 441.015 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. června 2008 v 7:24 ® foks01
foks01

monaster-myslím tím ty tvé hlášky a postřehy :-D ,jako rybář samozřejmě v poho

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 7:01 ® monaster reakce na …
monaster

JrdaCarp: zapecníku kuncatý ty aby ses nepřidal

reagovat
Čtvrtek 5. června 2008 v 0:41 ® Jarda carp
Jarda carp

Monaster : Jo je…:D

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:54 ® monaster reakce na …
monaster

foks1: tak chytání s emnou je nehorázná prdel jo?

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:44 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Já jsem nejdřív začal s mediem,to bylo ohlé do půlky.Tak jsem vzal heavy Catanu,4oz špičku a ohnutá byla taky.Házel jsem to tak 15m od břehu.Blíž jsou kameny,dál to ani nemá cenu…

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:34 ® foks01
foks01

Piranha-dit jo, drž jak umíš,jen mě to pobavilo nic ve zlém…nějak sem nad tím závodem ještě nepřemýšlel.je pravda že v lovo to fakt dost táhne.mít heavy feeder tak asi jedu ,ale zatím nevlastím..ani nevim kdy to je …mrknu zpátky do diskuze ..mam ted dost práce,ale jestli pojede i monaster tak to bude určitě nehorázná prdel a přidám se …jestli chceš soupeřit tak výzvu přijímám :-)

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:23 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D jeste ti zkurvim nick

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:18 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: oki jedu s Tebou prcku. já beru i feeder a něco nasekáme. zejtra velkej lov žížal. máma má v pátek narozky tak nemůžu.

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:18 ® Piranha reakce na …
Piranha

foh01> dik za prani zdravi.Jinak kazdej ma svoje drzeni ryby nebo tela vspomen si na kristiana finkelda nemeckyho kaprare jak byl dycky na fotce :-D uz jsem videl i cesky kopie.Jinak des na zavody.Rad bych se s tebou utkal a poznal te i jako soupeře.

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:16 ® Piranha
Piranha

Nebudte sracky kua to se bojite to jste rybari nejakej prou kua jste tupy? Ukazte ze jste rybari a profesionalove a umite si poradit s kazdou vodou.Ja tam uz tuplem jedu páč mne ta jak rikate tezka voda laka.jde o uhore ty jsou blizko brehu tak to nebudu hazet so pulky a na co krmitka kua.Hodim rukou dve hrsti 10m od sebe a dam si malou olivku tak 30–40g jednonavazec a hotovo sup kousek od brehu a budou tam bolonky bice a dlouhy klacky berte s sebou na splavecek dokud bude videt.Ryba i mala je bod a to je dulezity.JA jedu na 1000000000000000%

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:12 ® monaster reakce na …
monaster

tak dneska mi to nedalo a chytáno večer na 2 hodinky na Podhoří. na hnojáčky. několik krásných okounů a okounků malé až velmi malé velikosti ale letos na feeder první. a pak............. úhoř. 35 cm. ale taky letos první. fotka je mázlá bohužel ta přerostlá žížala se pořád vrtí

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:09 ® monaster reakce na …
monaster

chyba to psal Prášek sorry :-)

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 22:07 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha? nejedeš? oki. zkusím hady na podhoří.

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 20:51 ® farnas
farnas

prasek v Lovosicich je to fakt dost prudky newim jak se tam chyta a jaky ryby

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 20:51 ® farnas
farnas

prasek v Lovosicich je to fakt dost prudky newim jak se tam chyta a jaky ryby

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 20:30 ® foks01
foks01

Piranha-ty ryby držíš jak kdyby měly odletět:),vítej mezi zdravé.

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 20:18 ® filip111
filip111

Včera odpoledne na 2 hodinky na Podhoří: asi 10 Plotic ± 20cm a 1 okoun. Vše si plave dál. Všechno na červa na feeder. koukám, že všichni chodí na Labe, nikdo na rybníky?

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 20:15 ® Tomash
Tomash
:-)
reagovat
Středa 4. června 2008 v 18:05 ® Piranha reakce na …
Piranha
reagovat
foto/forum/2008/th-img4057.jpg
Středa 4. června 2008 v 18:04 ® Piranha reakce na …
Piranha
reagovat
foto/forum/2008/th-img4056.jpg
Středa 4. června 2008 v 18:03 ® Piranha reakce na …
Piranha

dneska jsem byl na dve hodinky na plavajdu na labe.chytil jsem 6 tloustu kráááásnou barevnou plotici a peknyho 40 karase, ta plotice mela tak krvave cerveny ploutve ze ani v autolakovne vam takovou nenamíchaj

reagovat
foto/forum/2008/th-img4055.jpg
Středa 4. června 2008 v 16:31 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Tak jsem byl dnes " potrénovat " na sobotního Lovosického úhoře.A děkuji pěkně,ale nejedu.Seděl jsem asi hodinu v zatáčce pod benzínkou.Na každý hod jsem trhal a neudržel jsem na místě 70gr krmítko ke kterému jsem dopnul 30gr kapku… Na vodě spousta vštví,trávy…

reagovat
Středa 4. června 2008 v 15:48 ® Brendy
Brendy

Tak jsem si vzal dovolenou. Těšil jsem se jak budu jezdit na ryby a skolila mě angína. Jíst nemůžu, pít nemůžu, horečku mám – prostě supr. Tak vám šťastnějším přeju hodně ryb.

reagovat
Středa 4. června 2008 v 15:22 ® cormoran
cormoran

No tak kucí, to už nechodíte na ryby bo co?? Takhle nás zachvíli předběhne jiná diskuze…

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 14:00 ® farnas
farnas

prasek-2007 zkusim a dam vedet

reagovat
Středa 4. června 2008 v 6:59 ® Prasek_2007
Prasek_2007

farnas: V Mlékojedech máme v červenci 2.kolo MiČR LRU Feeder.Podle pořadatele je úsek velmi dobře zarybněn.Zkus to tam a dej vědět.Samotného mě to docela zajímá…

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 3:24 ® BlueShark
BlueShark

Tak tak staci nahodit a berou vzdy. Hlavne ne vlasec pres 0.23 a poradny ziviny :-) a mas ryb¨:) ale krmitko hlavne! papa

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 21:34 ® Piranha reakce na …
Piranha

trpelivost kamo vydržáááááť a budou chod na ruzny tocáky a nemusis hazet daleko staci kousek.A krm ryby jsou vsude kamo

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 21:21 ® farnas
farnas

hosi jsem fakt ztracenej newite kde jit na feeder v okoli Litomeric zkousel jsem to vsude na slaviku nikde kde by se dalo zachytat bila ryba newite

reagovat
Úterý 3. června 2008 ve 14:22 ® farnas
farnas

zavody jsou za benzinkou napiste sem nekdo jak to dopadlo jj.

reagovat