Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.015 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. června 2008 v 10:34 ® monaster reakce na …
-
Prasek_2007: taky jsem chtěl trenik ale ta zubatá rybička je porouchaná. bude rád když se vyhrabe do soboty z peřin. a já bych Lucia bral. vyhrál by televizi a na mně by zůstal prut
reagovatna bednu stejně moc nekoukám
- Úterý 3. června 2008 v 10:23 ® Prasek_2007
-
V sobotu to bude mazec. Od 6.00 jsou závody v Č.Kamenici,odpoledne přesun do Lovosic a chytání do rána.To budu celou neděli ve smyku…
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 10:01 ® cormoran reakce na …
-
Piranha: Dejve můžeš klidně spát, lucio je v robotě…
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 9:22 ® Prasek_2007
-
Piranha: přemýšlel jsem o nějakém tréningu.Ještě jsem tam nikdy nebyl. Jak to tam asi táhne?
reagovat - Úterý 3. června 2008 v 9:06 ® Piranha reakce na …
-
Prasek ja jedu s monasterem, mozna pojede i kamos z kostova tak nevim kdo jeste pojede.Mozna lucio ale toho bych tam nerad videl, páč ten uz ma doping z jinejch reviru a vyzral by to tam
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 23:40 ® Vichrzhor reakce na …
-
BS: Zdar, byl jsem dneska muškařit na Labi od 16:00 do 20:00 a stálo to za starou bačkoru… nymfa nic moc, suchá muška nic, streamer nic… a jako na potvoru byli vidět krásný tloušti, parmy vyskakovaly z vody, ale nebere to. Stejně jako minulý čtvrtek…je to nějaké divné.
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 22:12 ® Prasek_2007
-
ESKY: Jo a to samé jsem si právě přečetl v sekci závody.Zkus kurzorem dojet kousek dolů
reagovat.
- Pondělí 2. června 2008 ve 22:07 ® Prasek_2007
-
ESKY: No nevím jestli jsem ta správná osoba,ale zkusím to: Podle mojich informací se chytá od 18.00 do 6.00.Měří se vše kromě oukleje( doufám,že rozhodčí rozpoznají ouklej od bolena) a to hned po vylovení – tak na to se opravdu těším. Úhoř bude zvýhodněn – 1cm – 10bodů.Vše se pouští hned,jen úhoř musí být uchován do konce závodu. Bližší info podá jistě prodavač( sorry že si nepamutuji jméno )v Lovosické prodejně Colmic.
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 21:59 ® ESKY reakce na …
-
Ahoj Prášku, rád bych, ale bohužel nemohu nikde sehnat potřebné informace, slyšel jsem to jen z druhé ruky. Mohu-li Tě poprosit, dej sem odkaz, nebo více info …děkuji…
reagovat - Pondělí 2. června 2008 ve 21:49 ® Prasek_2007
-
All: Zdravím ústecké vydry. Chystáte se někdo v sobotu do Lovosic na úhoře?
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 17:50 ® BlueShark
-
Hic a praskaj vrány. Kdo byl dneska na rybach? My vcera s foksem prumer, moc to nebralo ale nachytalo se
Dneska prace a zitra bych chtel jit odpolko. Hezky den vsem
reagovatA piste a malujte ulovky
- Pondělí 2. června 2008 v 11:18 ® monaster reakce na …
-
Piranzha. tak si dej klavesnici na klín a je to
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 11:08 ® Piranha
-
No zase preklem ja sem z ty nemoci nejakej v píci ty vole vubec nemyslim a nemuzu skoro mluvit a neudrzim pracky vejs jak nad pasem
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 11:06 ® Piranha reakce na …
-
Toae nejak mne to ani nenapadlo proste mezi tema stovkama tloustu co sem letos pochytal jak na labi tak na biline sem automaticky napsal tloust no.Co mam delat uz to neslo opravit aspon vidim ze jsou tady lidi vsimavy.
reagovat
A vubec bez za tim svim kamaradem Game-Boyem ten na tebe uz ceka:D:D:D:D
- Pondělí 2. června 2008 v 10:11 ® monaster reakce na …
-
Tomash: a já jí budu mít jako stoličku. když se ti nelíbila moje červená. ty kluku z tebe něco bude
reagovatkdyž dovalíš ty okouny co mi nešlo dvd spustit dám ti loknout
- Pondělí 2. června 2008 v 9:53 ® Tomash reakce na …
-
Piranha nepozná jesena od tlouště! A máme ho, usvědčeno! Kdo je pro, aby za trest, až se zase jednou společně slezem na rybách, koupil basu piva. Já jsem pro!
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 8:37 ® Piranha reakce na …
-
jj jesen pardon ale uz jsem to poslal.Jsem z tech tloustu nejakej pretloustovanej
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 7:22 ® foks01
-
cormoran-to je jesen,piranha nás klame
reagovat - Pondělí 2. června 2008 v 1:42 ® cormoran reakce na …
-
No vypadá to spíš na jesena…
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 22:23 ® ESKY reakce na …
-
Ahoj, nalezl jsem nosorožíka v Trmicích, bohužel mrtvého…
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 21:15 ® Piranha reakce na …
-
uz jsem tam psal.
Jo a vsimnete si jak se ten tloustak namyslene tvari
reagovat:D
- Neděle 1. června 2008 ve 21:09 ® farnas
-
piranha – nemyslim arapimu ale uplne dole piranha na zernosekach na ty kapri se jezdi k vytoku od pistan vedle je nejaky pristaviste na mrku se zalozilo nove forum o zernosekach
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:48 ® Piranha reakce na …
-
puch K70 plati nebo bude platit pristi rok nevim to jiste a Farnas Arapaima to neni
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:46 ® puch
-
jo a je pravda ,že v ustí platí K-70.Čet sem to myslim v rybářství nebo tak někde.
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:43 ® puch
-
Zdravim všechny.Bluesharku,chci se zeptat jak se na plavanou chyta s ti feedrem od colmicu?Mam stejnýho ,ale se spavkem sem ho este nezkousel.
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:40 ® farnas
-
myslil jsem ze je to aligatori ryba uplne dole www.jakubvagner.cz/cs/fotogalerie mco jakuba vagnera nemusim ale on jedinej tam ma fotku
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 20:19 ® BlueShark
-
Tak nosorozika, jsem nevidel hodne dlouho a v CR uz vubec ne. Sbiral jsem dlouho brouky a mam ho ve sbirce, ale z Rumunska
reagovatKrasny
- Neděle 1. června 2008 v 18:03 ® Piranha reakce na …
-
Farnas ta ryba je kostlín.Ryba kterou genetici zachranili pred vyhynutim, tedy uz vyhynuta byla ale mistri ji diky genetice opet zrodily.
reagovat - Neděle 1. června 2008 ve 12:35 ® farnas
-
ohre super chyceno cejny a krasny tlousti.
reagovat - Neděle 1. června 2008 v 7:50 ® lucioperce69
-
Málem bych zapoměl, tohle na mě vybaflo ze křoví
reagovat