Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 441.015 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 3. června 2008 v 10:34 ® monaster reakce na …
monaster

Prasek_2007: taky jsem chtěl trenik ale ta zubatá rybička je porouchaná. bude rád když se vyhrabe do soboty z peřin. a já bych Lucia bral. vyhrál by televizi a na mně by zůstal prut :-) na bednu stejně moc nekoukám :-)

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 10:23 ® Prasek_2007
Prasek_2007

V sobotu to bude mazec. Od 6.00 jsou závody v Č.Kamenici,od­poledne přesun do Lovosic a chytání do rána.To budu celou neděli ve smyku…

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 10:01 ® cormoran reakce na …
cormoran

Piranha: Dejve můžeš klidně spát, lucio je v robotě…:-D

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 9:22 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha: přemýšlel jsem o nějakém tréningu.Ještě jsem tam nikdy nebyl. Jak to tam asi táhne?

reagovat
Úterý 3. června 2008 v 9:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

Prasek ja jedu s monasterem, mozna pojede i kamos z kostova tak nevim kdo jeste pojede.Mozna lucio ale toho bych tam nerad videl, páč ten uz ma doping z jinejch reviru a vyzral by to tam :-D

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 23:40 ® Vichrzhor reakce na …
Vichrzhor

BS: Zdar, byl jsem dneska muškařit na Labi od 16:00 do 20:00 a stálo to za starou bačkoru… nymfa nic moc, suchá muška nic, streamer nic… a jako na potvoru byli vidět krásný tloušti, parmy vyskakovaly z vody, ale nebere to. Stejně jako minulý čtvrtek…je to nějaké divné.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 22:12 ® Prasek_2007
Prasek_2007

ESKY: Jo a to samé jsem si právě přečetl v sekci závody.Zkus kurzorem dojet kousek dolů:-) .

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 22:07 ® Prasek_2007
Prasek_2007

ESKY: No nevím jestli jsem ta správná osoba,ale zkusím to: Podle mojich informací se chytá od 18.00 do 6.00.Měří se vše kromě oukleje( doufám,že rozhodčí rozpoznají ouklej od bolena) a to hned po vylovení – tak na to se opravdu těším. Úhoř bude zvýhodněn – 1cm – 10bodů.Vše se pouští hned,jen úhoř musí být uchován do konce závodu. Bližší info podá jistě prodavač( sorry že si nepamutuji jméno )v Lovosické prodejně Colmic.

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 21:59 ® ESKY reakce na …

Ahoj Prášku, rád bych, ale bohužel nemohu nikde sehnat potřebné informace, slyšel jsem to jen z druhé ruky. Mohu-li Tě poprosit, dej sem odkaz, nebo více info …děkuji…

reagovat
Pondělí 2. června 2008 ve 21:49 ® Prasek_2007
Prasek_2007

All: Zdravím ústecké vydry. Chystáte se někdo v sobotu do Lovosic na úhoře?

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 17:50 ® BlueShark
BlueShark

Hic a praskaj vrány. Kdo byl dneska na rybach? My vcera s foksem prumer, moc to nebralo ale nachytalo se :-)

Dneska prace a zitra bych chtel jit odpolko. Hezky den vsem :-) A piste a malujte ulovky :-)

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:18 ® monaster reakce na …
monaster

Piranzha. tak si dej klavesnici na klín a je to :-)

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:08 ® Piranha
Piranha

No zase preklem ja sem z ty nemoci nejakej v píci ty vole vubec nemyslim a nemuzu skoro mluvit a neudrzim pracky vejs jak nad pasem

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 11:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

Toae nejak mne to ani nenapadlo proste mezi tema stovkama tloustu co sem letos pochytal jak na labi tak na biline sem automaticky napsal tloust no.Co mam delat uz to neslo opravit aspon vidim ze jsou tady lidi vsimavy.
A vubec bez za tim svim kamaradem Game-Boyem ten na tebe uz ceka :-D :D:D:D:D

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 10:11 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: a já jí budu mít jako stoličku. když se ti nelíbila moje červená. ty kluku z tebe něco bude :-) když dovalíš ty okouny co mi nešlo dvd spustit dám ti loknout

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 9:53 ® Tomash reakce na …
Tomash

Piranha nepozná jesena od tlouště! A máme ho, usvědčeno! Kdo je pro, aby za trest, až se zase jednou společně slezem na rybách, koupil basu piva. Já jsem pro! :-)

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 8:37 ® Piranha reakce na …
Piranha

jj jesen pardon ale uz jsem to poslal.Jsem z tech tloustu nejakej pretloustovanej :-D

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 7:22 ® foks01
foks01

cormoran-to je jesen,piranha nás klame :-))

reagovat
Pondělí 2. června 2008 v 1:42 ® cormoran reakce na …
cormoran

No vypadá to spíš na jesena…

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 22:23 ® ESKY reakce na …

Ahoj, nalezl jsem nosorožíka v Trmicích, bohužel mrtvého…

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 21:15 ® Piranha reakce na …
Piranha

uz jsem tam psal.

Jo a vsimnete si jak se ten tloustak namyslene tvari :-D :D

reagovat
foto/forum/2008/th-img4026.jpg
Neděle 1. června 2008 ve 21:09 ® farnas
farnas

piranha – nemyslim arapimu ale uplne dole piranha na zernosekach na ty kapri se jezdi k vytoku od pistan vedle je nejaky pristaviste na mrku se zalozilo nove forum o zernosekach

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 20:48 ® Piranha reakce na …
Piranha

puch K70 plati nebo bude platit pristi rok nevim to jiste a Farnas Arapaima to neni :-D

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 20:46 ® puch

jo a je pravda ,že v ustí platí K-70.Čet sem to myslim v rybářství nebo tak někde.

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 20:43 ® puch

Zdravim všechny.Blueshar­ku,chci se zeptat jak se na plavanou chyta s ti feedrem od colmicu?Mam stejnýho ,ale se spavkem sem ho este nezkousel.

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 20:40 ® farnas
farnas

myslil jsem ze je to aligatori ryba uplne dole www.jakubvagner.cz/cs/fotogalerie mco jakuba vagnera nemusim ale on jedinej tam ma fotku

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 20:19 ® BlueShark
BlueShark

Tak nosorozika, jsem nevidel hodne dlouho a v CR uz vubec ne. Sbiral jsem dlouho brouky a mam ho ve sbirce, ale z Rumunska :-) Krasny :-)

reagovat
Neděle 1. června 2008 v 18:03 ® Piranha reakce na …
Piranha

Farnas ta ryba je kostlín.Ryba kterou genetici zachranili pred vyhynutim, tedy uz vyhynuta byla ale mistri ji diky genetice opet zrodily.

reagovat
Neděle 1. června 2008 ve 12:35 ® farnas
farnas

ohre super chyceno cejny a krasny tlousti.

reagovat
Neděle 1. června 2008 v 7:50 ® lucioperce69
lucioperce69

Málem bych zapoměl, tohle na mě vybaflo ze křoví

reagovat
foto/forum/2008/th-img4020.jpg