Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 441.462 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. května 2008 ve 21:54 ® monaster reakce na …
monaster

konečně tohle forum plní účel

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 21:34 ® Piranha
Piranha

Zdar fišlata.Dnesni den byl ve znameni rekordniho lovu na labi.Kdyz jsem odchazel od vody BS tam jeste mrskal a pocitam tak okolo 70 ryb dohromady bylo.BS peknyho amura 40+ jinak náááááááááádherny jeseni a tlousti prevazne 40+ Plno cejnku ty chytal BS ja vetsinou jelce.BS lovil feederem se splavkem a ja vse na 5m bic super rybarina.Jo a byly jsme na labi.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3990.jpg
Čtvrtek 29. května 2008 ve 21:28 ® Tomash
Tomash

Tak chlapi, vypadá to, že bychom mohli v pondělí udělat 2.ročník ústeckých chytej závodů. Musím obhájit první místo, tak doufám, že mi to stížíte :-D

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:28 ® cormoran reakce na …
cormoran

No a v pondělí by to šlo…
A s tím pípou s Tebou souhlasím, sice jsem ho viděl jen jednou, ale byla pohoda a prdel…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:27 ® cormoran reakce na …
cormoran

To věřim, viděl jsem kominíkovo 97 cm a taky to bylo tele, ale 120.....

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:26 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tomash: Byl jsem na Oldřichově mušit a ani rybku, není tam ani tloušť, nevim kam zmizeli.....No a večer na Malou, tak uvidíme…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:25 ® Tomash reakce na …
Tomash

cormoran : Ta hlava tý obludný štiky je neskutečná! Moje vypreparovaná 94ka oproti ní vypadá jako muncla :-D Hele, co takhle jít na labe v pondělí? To přece může i lucioperce!!!

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:24 ® cormoran reakce na …
cormoran

Běž raději na okiše, ty nepočkaj, preparace Ti jde dobře…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:24 ® Tomash
Tomash

BTW : Cormoran – co jste dneska chytli?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:23 ® Tomash
Tomash

Je to pohodář a je s ním prdel :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:23 ® Tomash
Tomash

Jinak veřejně do placu píšu, že pípa není vůbec špatnej kluk. Dneska jsme pohodově pokecali, pro ryby je zapálenej, takže ode dneška na něj dramaticky měním názor :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:22 ® Tomash
Tomash

pípovo

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:22 ® Tomash
Tomash

Budu preparovat hlavu té štiky,, co chytil BlueShark s Kamilem. Samotná hlava má na délku 41cm! K tomu ještě musím vypreparovat ppovo sumejše 120cm No, čeká mě práce ukrutná :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:21 ® Tomash
Tomash

cormouš : To neva, okouny musím taky odpískat, bo mi pípa přivez hlavy k preparaci…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 19:19 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tomíku, sice nerad, ale definitivně Ti to odříkám…:-((

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 15:38 ® cormoran
cormoran

Tomash: Ještě se poptam toho Mirase, jestli by jel, ale jestli nepojede, tak asi půjdeš provětrat pruhouny…:)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:40 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: kam jak? :-) na co?

jsem na icq kdyztak 413769962

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:24 ® Tomash
Tomash

Zítra ráno, ale zatím to vypadá bledě, jestli mi to odřekne i cormoran, jdu zítra na okouna :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:23 ® BlueShark
BlueShark

Kdy ze jdete? Nechci scrollovat niz :-) uz jsme mel prusera a marod fakt ne :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:06 ® Tomash reakce na …
Tomash

BS : Tak se hoď marod a pojď s námi stříbro ;-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:02 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: ja chci taky zlato :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:00 ® Tomash
Tomash

cormoran : pojedeš se mnou?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:05 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: obavam se s bicem si tam neskrtnes pri tehle vode, netvori se jeste tocaky jen maly a koukam ze jak jsme tam nachytali ze tam hned chodi vic lidi :-)

Tomash: vzdyt ty vis, nebudem to tu roztrubovat :-) skoro tam jak jsme se poznali :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 12:30 ® Piranha reakce na …
Piranha

um mne to vypada ze asi pojedu az o vikendu v sobotu rano.Vemu bič a dlouhej plavacak a sednu si nekde nad plazi je tam kanalek tak asi tam.Zitra makat na meteostanici, at to mam z krku.

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 10:22 ® Tomash
Tomash

BS : já jsem zase vf pejru odpoledne, ach jo :-(( Kde si včera chytal?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 10:02 ® BlueShark
BlueShark

ja bych sel, ale az odpolko mam do 14:30 :-((

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 10:00 ® BlueShark
BlueShark

Ja vcera na Labi od 8 do 17:00, hafo ryb, tak do 50ti. Jeden krasavec kapr hned v pul devate vypad do pulky labe nesel otocit a pak mi prasknul vlasec u splavku a kapr mel skalp :-) Kamarad totez u 2 kusu , narovnane hacky :-)

Kdyz chcete velkyho nechytite, uz najizdeji :-)

Jinak na plavacku a na muskarskej v bele kamos nic moc. Resp za pul hodinu vubec nic.

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 7:53 ® Tomash
Tomash

Místo nechám na Vás, ale potřebuju vědět, co a jak se bude chytat! Tak kdo pude?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 7:52 ® Tomash
Tomash

cormoran : Určitě Labe

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 1:30 ® cormoran
cormoran

Myslíš Labe??

reagovat