Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.987 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 29. května 2008 v 0:55 ® Tomash
Tomash

Ok, mně se taky nechce jít hned zítra – nemám krmení a nic, takže kdo jde v pátek?!

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 22:11 ® Piranha
Piranha

Jinak dneska sem si koupil 5m bič na prerstavbu pro bolonku.sedlo mam jen koupim ocka a mam jemnou bolonku.Ale stejne mi to nedalo a sel jsem z bicem na bilinku.Poprve v zivote sem chytal bicem a myslel sem ze kaslu na bolonku a necham to jako bic.Mi to ucarovalo je to super.Clovek nevi co mu na ten 4m navazec skoci kdyz je uvazanej na pevno.Jinak skvela hodinova rybacka.Chyceno asi okolo 30tky tloustu.jen tloustu na zizalku.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3967.jpg
Středa 28. května 2008 ve 22:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

v patek asi jo zitra na to jebu a pudu makat.Stejne sem nestacil nic pripravit cajk,protoze mi delal kamos fofr net.To je balzam hosi nez to cdma

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 21:31 ® Brendy reakce na …
Brendy

Klidně se myslim domluvíme na tykání (jsme tak +/- stejně starý) :-D . Večer bohužel nemůžu, protože mám noční tak snad příště.

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 21:20 ® Tomash
Tomash

Takže v pátek jdeš? Piranha : Můžeš v pátek?

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 20:38 ® cormoran reakce na …
cormoran

Já mám teďka času…

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 20:36 ® Tomash
Tomash

Chlapci, zítra mi do toho vlezlo nahlášení pistolky na Policii ČR, pojďme se domluvit na pátek! Kdo může?

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 20:16 ® cormoran reakce na …
cormoran

Tomash: No to víš, že bych šel. :-)

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:54 ® monaster reakce na …
monaster

Brendy a já bych volil kuku. v diskuzi z lovu najdeš fotku jednoho 38 cm :-)

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:53 ® monaster reakce na …
monaster

Brendy: a nechceš jít na večer? nejlíp berou stejně po 19.00 a západ slunce za Krušný hory má hodně co do sebe (nevím jestli bych neměl vykat ale co :-) )

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:51 ® Brendy
Brendy

Tak v pátek ráno zkusím na Střižáku toho Monasterova Karasa, ale jestli to zas bude samej američan…

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 14:21 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ty vole toho nejdřív sejmul Lojza rybka. tys ho cestou jenom našel a skalpoval mu ocas. nejvíc se mi líbí fotka „mušící Piranha“ od Kazana. ale tu nemůžu najít. takhlke soustředěně se ani já netvářím poránu při „big Job“ :-)

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 13:52 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja jedu zitra rano na ne.Pojed tome.

Hnojastere ty ksindle myho zajetyho jezevce ze kteryho uz rok vazu mouchy mi sem das.

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 12:54 ® monaster reakce na …
monaster

piranha: ty bolońko. na ty hady byhc šel. ale chce to ještě uvrat kuncáka nebo BS. ale jestli tam bude Lojzy Bezrybky brácha je vítěz jasnej. a tady bych navrhoval cvičnej trénink co ty na to?

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 12:52 ® monaster reakce na …
monaster

připomenulo mi to jednu starší fotku. po ní jsme se seznámil s Piaranhou kterej tu dneska zdržoval s novým prutem. tady ta fotka je :

reagovat
foto/forum/2008/th-img3934.jpg
Středa 28. května 2008 ve 12:46 ® monaster reakce na …
monaster

BS no cejn pěknej ale takhle se rybaří (foto z jednoho majlu)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3933.jpg
Středa 28. května 2008 v 11:27 ® monaster reakce na …
monaster

ono by to šlo nad Tonasem a nebo do Svádova. ale zas proud jak kráva.

reagovat
Středa 28. května 2008 v 10:27 ® Tomash
Tomash

cormoran : Ty bys šel čtvrtek, nebo pátek ráno na ryby?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 8:46 ® cormoran
cormoran

Žraloku nebuď hned dotčenej, já taky rád předpažuju…:))

reagovat
Středa 28. května 2008 v 8:26 ® Tomash
Tomash

monaster : Tak to nevím, jak bychom to skloubili. Chtěl jsem zajít někam zafeederovat na Labe – tam je přístup pro vozíčkáře na dvě věci… :-((

reagovat
Středa 28. května 2008 v 8:22 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: což o to já bych šel. ale rachotím v rachotě. mám jinej problém. táta chce mermomocí na ryby. ale v okolí moc fleků kde se dá zachytat a posedět s vozejčkem není. možná tak modlany tam se chytá z parkoviště. a navíc bude muset jen koukat. abych nepřišel o papíry. ikdyby chytat mohl asi na to fyzicky nemá. pravačka teda ještě jde…

reagovat
Středa 28. května 2008 v 8:05 ® Tomash
Tomash

Šel bych čtvrtek, nebo pátek ráno na ryby – kdo by šel taky?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 7:59 ® foks01
foks01

BS-udělej nějakou spartakiádní sestavu..at se zasmejem..:D…

reagovat
Středa 28. května 2008 v 7:50 ® BlueShark
BlueShark

Jinak kdo chce, muzu s rybou priste zapazit :-) a je to :-))

reagovat
Středa 28. května 2008 v 7:46 ® BlueShark
BlueShark

Predpazenak to je , taky ten den nic neslo :-) skoro :-) 8 ryb to je slabota, ale vse na splavek… jinak ted vyrazim na cely den na labe :-) sice jsem nespal jeste ale to bude ok :-) cejn byl stredni zadnej obr, ale potesil :-)

reagovat
Středa 28. května 2008 v 7:26 ® foks01
foks01

monaster-tak na oukenech já si ted vylamuji zuby…neberou a neberou..nechal sem za všechny možny rotajdy,woblery a twistery už v kramu kolem 700 kč ale ti pruhovatci na nic nereagujou…jestli má někdo nějakou zkušenost,radu či nápad sem s tím…

reagovat
Středa 28. května 2008 v 7:02 ® monaster reakce na …
monaster

Foks01: lepší na chvilku než nic. souhlas. a amíci na Labi fakt asi nejsou. ale já bych si je z toho stojáku klidně odpustil. já chci hada a ne abych se tam bál strčit žížalu. ještě že aspoň na Podhoří zatím nejsou. jestli je tam někdo nasadí tak ho asi uškrtím. na Podhoří jsem pozoroval hejno okounů. až aby se smělo vláčet

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 22:39 ® foks01
foks01

BS-krasavec…budeme to muset oplotit nebo si Thomash taky sjede pro jednoho předpaženáka …:))…

monaster-á tak to je hnus 2–3 hodky,to je jak jít na film do kina:)…ale aspon neco…njn,když už amíci nejsou v Labi tak na ně hurá na stoják

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 22:38 ® Piranha
Piranha

Zdar pytlaci, uz jsem zase tu, jen jsem si odskocil na dva dny vydelat nejakou tu korunku par kilacku za prahu a zase sem tu prpraven kousat :-D Jinak cesta od prahy pres stechovice az do netvoric byla krasna povltavi v tech mistech je rybarsky velice atraktivni.Pristi rok asi pominu pstruhovou povolenku a vemu celosvazovku a sjedu tam na nejakej ten den.Opravdu nadhera.Vltava poseta ostruvky a zatokami vc. soutoku a tak.

reagovat
Úterý 27. května 2008 ve 21:39 ® monaster
monaster

BS: Jendo to byl vtip. mně se líbí a je to. ten cejn

reagovat