Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 441.211 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 27. května 2008 ve 21:38 ® monaster reakce na …
-
Tomash: Honza takhle holt fotí nepranýřujte ho. chytil a krasavce. přejme mu to. sviňák jeden !!!!
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 21:21 ® Tomash
-
Předpaženec nejpředpaženější
reagovatAle hezkej
- Úterý 27. května 2008 ve 21:05 ® monaster reakce na …
-
BS: má jěště třecí vyrážku nebo jsme slepej? a na co? hoď tzo na icq
reagovat - Úterý 27. května 2008 ve 20:32 ® monaster reakce na …
-
teda Jendo. Krasavec. myslím ten cejn. a bacha na klíšťata.
Foksíku já když si splním povinnosti tak mi na ryby zbydou tak 2–3 hodinkya to mám na Střížák nebo podhoří kousek. na Střížáku jsme za 20 minut a na podhoří na kole za 5. co na tom máme. střídám to. chvilku řeka chvilku stoják
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 18:50 ® cormoran reakce na …
-
Kuuurňa, ty máš dlouhý ruce
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 18:27 ® BlueShark
- reagovat
- Úterý 27. května 2008 v 18:27 ® BlueShark
- reagovat
- Úterý 27. května 2008 v 18:25 ® BlueShark
-
foks01: tak splavecek me zachranil i vcera dopoledne , kdyz to nikde nebralo tka jsem vytahl 7 ryb na nasem miste a 1 velkyho cejna, sem ho sme mohl poslat co?
reagovattak mmt
- Úterý 27. května 2008 v 15:50 ® foks01
-
monaster-tak proti gustu žádný dišputát, ale co máte na těch stojákách že tam chodíte??..já ,jak můžu, tak sem na řece:))
reagovat
a k BS -spláveček má a po neděli na něj určitě nedá dopustit že žrolokojde:) - Úterý 27. května 2008 ve 12:45 ® monaster reakce na …
-
Brendy: jo mě žerou na Střížáku kuku taky. ale povedl s emi tam kapřík 46 cm hned po náhozu. a jinak karasi jsou tam cca 35–40 cm a je jich hodně
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 11:05 ® Brendy reakce na …
-
Ne sumečci na školáku nic. Ale zajímalo by mne jak jste chytli na Střižáku něco jinýho než sumečka, protože ty mrchy šli na hod po dopadu okamžitě, žrali dokonce i kukuřici. Největšiho vytáhl synek – 24 cm.
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 10:18 ® monaster reakce na …
-
Monaster: abych nezapomněl včera mi to nedalo a POdhoří na chvíly večer. za hodinu a půl se to ani nehlo. nekrmeno. ani položená, plavaná feeder nic. a hejno okounů pod nohama ale měl jsem jen kuku. jinak na mým "ploticovým " fleku 3 chlapi, na celým Podhoří halda lidí. no jo no revírů ubývá.....
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 10:15 ® monaster reakce na …
-
foks01: s Piranhou jsme v putice ještě nebyl. ale jestli je jako BS tak se mám na co těšit. buď on má splávek nebo já nic nevydržím
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 10:14 ® monaster reakce na …
-
Brendy: na školáku sumečci nic? já tam byl v sobotu na noc a nedaj pokoj. takhle malý jsem nechytal ani na Střížáku. ale nakonec 22 cm potěšil.
reagovat - Úterý 27. května 2008 v 7:04 ® monaster reakce na …
-
koukám že nám sem choděj nové duše. a jsme tomu rád. tak kolegové čiňte se
reagovatPetru Zdar
- Pondělí 26. května 2008 ve 23:14 ® Brendy
-
Tak se taky pochlubim: Sobota asi… no hóóódně… Američanů na Střižáku. V Neděli na školáku ve dvou jeden kapřík (kolegy) malinkej tak 30 cm. Já pěknou jízdu samozřejme se mi to vyplo asi 5 metrů od břehu…
reagovat - Pondělí 26. května 2008 v 18:17 ® foks01
-
skwor-dík,tohle je letos už muj druhej,ten první byl na chlup stejný.oba dva na plavajdu ,na červy a přímo u břehu.bude v tom asi nejaký fíkl jak na ty větší…no snad se nějaký povede
reagovat - Pondělí 26. května 2008 v 17:26 ® monaster reakce na …
-
foks01: máš recht. polepšíme se
reagovat - Pondělí 26. května 2008 v 16:47 ® skwor
-
foks01: Hezká ryba a máš vlastně pravdu. Do 53cm se nachytat dají (já jsem se dál nedostal), ale potom už má každý centimetr navíc cenu zlata
reagovat - Pondělí 26. května 2008 v 16:38 ® foks01
-
monaster und piranha-samé hádky a žádné ryby ,to si nechte do hospody
reagovat…v tom Labi jich je mraky, tak nějaké výsledky né, ať to tu není jak na babském chatu …holomcí
- Neděle 25. května 2008 ve 23:52 ® Tomash reakce na …
-
fokss : gratuluju, krásnej
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 23:44 ® BlueShark
-
No jo no zalozil jsme neuspesnejsi tema dostanu cenu
reagovatDDD
- Neděle 25. května 2008 ve 23:11 ® filip111 reakce na …
-
proč tak málo? 3000?
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 23:05 ® Piranha
-
Hosi nespime podme podme dame trítisícovku
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 22:38 ® monaster reakce na …
-
Pipa: hele znělo to ironicky nebo se mi to zdá? jestli jo tak nepruď nebo už mně to točí, jestli ne tak promiň
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 22:28 ® foks01
-
Tomash:taková tlouští klasika na Labi co na nachytá každej 53 cm
reagovataž na žraloka …ten je vysazenaj na ty menší
- Neděle 25. května 2008 ve 22:15 ® BlueShark
-
Nezavid, kazdy vi ze to je o hlave a kdybych dosahl tady na foru stredu v umeni a rybach, byl bych rad…
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 22:12 ® pipa
-
No ale nejvetší MISTR … a naš ŠEF je žralok ..
reagovat)))
- Neděle 25. května 2008 ve 22:03 ® monaster
-
BS: radsi dej fotky z chytačky o tom to tu je ne? a ne o tom kdo kdy kouřil......
reagovat - Neděle 25. května 2008 ve 21:56 ® Piranha
-
BS ty chuligane jeden ja vim ze chytas pekne ja sem uz holt takovy rypka, nebo rybka?Ne to je lojza. Jinak dneska jsem si pochytal nejaky karasy ale ty obecny ty zlatoucky.Malo je jich malo kamarade samej stribrnak.
reagovat