Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.964 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 25. května 2008 ve 21:52 ® BlueShark
BlueShark

monaster: vole te tu hajim a jeste PAPULU otevres !!! :-D

reagovat
Neděle 25. května 2008 ve 21:48 ® monaster reakce na …
monaster

BS: hele nech si to

reagovat
Neděle 25. května 2008 ve 21:35 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: ty jsi zlej teda, ty tvy nalady popichovacny :-) Zamet si pred svym prahem doma :-D Kazdy je nejaky a ty jsi nejlepsi rybar no:) Tak neni uz proc ponizovat jine ne? Stejne uz Te nikdo nepredezene, radsi povez , co jsi dnes chytil :-)

Lumpe :-)

Monaster byl mladej blbej, ted je starsi a … :-D DDDD

reagovat
Neděle 25. května 2008 ve 20:07 ® monaster reakce na …
monaster

piranha: hulil. jen na vojně. to jsme byl mladej a blbej. ale dostal jsem rozum. já jo........

reagovat
Neděle 25. května 2008 ve 20:06 ® Piranha reakce na …
Piranha

nezavid voe, ty si taky hulil a ted machrujes co kdyz hulis ekologicky :-D

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 19:58 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: hřebíky do rakve máte Vy s Tomashem. startky nebo jak se to jmenuje

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 19:56 ® Piranha reakce na …
Piranha

nene to si napsal spatne mas o 4 hrebiky vic do rakve nez ja :-D

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 19:46 ® monaster reakce na …
monaster

piranha: neser a tohle sem netahej. a neříkej mi pinďo. jsme o 4 roky hezčí

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 19:44 ® Piranha reakce na …
Piranha

Nebud drzej pinďo.Takovej mladej a tak dzej.Vole uz ma jinou praci nebo jeste dotujes autodopravce :d

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 19:38 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: hňupe

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 19:35 ® Piranha reakce na …
Piranha

Monaster> nejmensi ryby chytal dycky BS ty nechytas zadny :-D

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 18:08 ® monaster reakce na …
monaster

BS: hele nejsi drzej? nejmenší ryby jsem dycky chytal já !!!!;-)

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 17:40 ® monaster reakce na …
monaster

filip111: on žerou i kukuřici

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 17:36 ® Piranha
Piranha

fialovej zralok> je to jen medialni plk.

Jinak lojza fišler chyta ryby do podberaku mrknete na z lovu.A pak nahani chudaky bezdomovce devitkou ktery si chtely z nouze chňapnout nejakou beličku a rika si RS.Lojzo trosku toho socialniho citeni, né :-D :D:D

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 16:30 ® BlueShark
BlueShark

Jinak koupil jsme si Kajmana a tam pest na oko o cervech a barveni. Jsem se malem po… v buse :-D DDD a Piranha taky prispel a je slavnej :-D

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 16:29 ® BlueShark
BlueShark

A Zvlast me potesil kaprik na jemnou sestavu lysak cca 45cm :-) Nemel jsemmetr :-) Vzal jsem si jen prut, jeden rohlik a zmizel v krovi :-)

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 16:28 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: mensiho jsme nikdy nechytl, mel asi tak 10cm :-) mozna 12 :-) A on me s nim sem hodi :-D Jinak behem, hodky a pul na jednom mist ena splavecek 35 ryb :-) to byl muj rekordek :-) Asi uz jsem prisel splavku na chut a diky NOEmu z jiznich cech (ktery mel kdysi server www.rybareni.com a byl muj ucitel), velice jemna sestava a hyper hacky na plavanou :-) Nadherna rybacka. I dva kaprici prisli na splavek. :-)

Dneska jsem rybaril ve spani az do 14:00 a to jsem chtel jit na ryby, ted jsem v praci ale zitra razim :-) pred praci… hezky den :-)

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 16:12 ® pipa
pipa

Ja dnes pod Benešakem zkolaboval :-(( ((

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 15:25 ® Tomash reakce na …
Tomash

foks : Ty voe! Kolik měl ten mega tloušť? Buďto je fakt velikej, nebo máš malinký ruce :-)

reagovat
Neděle 25. května 2008 ve 14:58 ® foks01
foks01

pak dorazil i BS a na plavačku též mnoho uspěchů..povedl se i nějaký ten kapřík

reagovat
foto/forum/2008/th-img3910.jpg
Neděle 25. května 2008 ve 14:56 ® foks01
foks01

včerejší plavačka na Labi se nesla vduchu plotic (nepočítaně),tlou­štů a cejnků…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3909.jpg
Neděle 25. května 2008 ve 14:41 ® pipa reakce na …
pipa

Monaster: na Glaser je hodil totalní KOKOT s CHABA… kamoš s Chaba porybnej ho zna!!! Ja bych ho totalně nakop do řiti !!!!!! tak na Školak asi taky a nebo je přeneslo ptactvo .....

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 11:46 ® filip111 reakce na …
filip111

monaster: taky jsem chtěl tahat karásky, ale ať jsem tam dal žížalu, červa, burison, foukaný kuličky, sumečci brali všechno. mám takový ty foukaný kuličky o průměru cca 0,5cm a oni to brali, meli to vždycky narvaný v tlamě :-)
Dával jsem na hladinu ty foukaný a nic, jen do toho strkaly, bohužel jsem neměl žádný pečivo, jinak bych tomu dával velkou šanci, že by to nějaký ten Kapřík, či Amur vzal.

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 11:34 ® monaster reakce na …
monaster

filip111: tam jsme nechtěl proto že jsem se bál sumečků a vidíš to :-) jinak v Chaba jezdily taky. krásný velký hřbetní i ocasní ploutve. ale na kůrku z hladiny nic. dneska až přijedu od našich zkusím plotice na Podhoří nebo karásky na Střížáku

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 11:21 ® filip111
filip111

tak včera na Střižáku ± 20 Sumečků a 1 plotička. Sumečci měli ± 10cm, akorát do akvárka. Na hladině jezdilo dost ryb, ale nevzala to žádná.

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 11:18 ® monaster
monaster

tak včera Školák. pokus o hady. čisté zero co se hadů týká a šok. po nahození žížaly – truman!!! oni jsou už i tady. takže moře malých a jeden 22. pak dvě jízdy na kuku z toho jedna proměněna v kapříka cca 35. pěknej lysec. kolegové totéž a pán vedle amura 58.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3901.jpg
Neděle 25. května 2008 v 8:51 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tome a co s pukzblou rybou ve spatnym zdr. stavu.Vemu ji i kdybych ji nejedl.Pokud je na pevni pohled nejaka dyliní,tak ji klepnu a nekam zakopu.Mozna jsem mel spis rict ,, u dravych ryb,, kdyz se premnozi jeden druh drave ryby nestradaj.Vetsinou poziraji svoje potomky a mensi a slabsi kolegy. To je ale uplne jedno nebudu tu rozebirat ryby populaci.

reagovat
Neděle 25. května 2008 v 1:03 ® Tomash
Tomash

Piranha : Skoro souhlas. jen mi trochu nesedí ten tvůj verdikt, kdy tvrdíš, že je některá ryba ve vodě přemnožená a proto si ji bereš. Nezlob se na mě, ale to skoro vypadá, že chceš omluvit svoje jednání a mlžíš. Páč ryba, která je ve vodě přemnožená se pozná na první pohled – je pohublá, vychrtlá a ve velmi špatné kondici. Nevšiml jsem si, že by ty ryby takto vypadaly. Tedy, vezmeš si rybu tam, kde chceš a kde je relativně jednoduché ji ulovit, ok? Taky proti tomu nic nemám, jen mi svým způsobem vadí – spíš mrzí, když si někdo vezme parmu. Howgh pipa : Kdy se stavíš zhruba tak? Udělám ti fajn cenu a mám už u kámoše zamluvený dost good podložky – z akátu ;-)

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 23:16 ® olda
olda

Kapr Buffalo

reagovat
foto/forum/2008/th-img3900.jpg
Sobota 24. května 2008 ve 22:46 ® pipa
pipa

Piranha: to bude okouni masakr motorovou pilou :-)) )))))

reagovat
foto/forum/2008/th-img3899.jpg