Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.963 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. května 2008 ve 22:34 ® Piranha
Piranha

tak 16. spolecna vlacka s pipem.Po dnesno telefonicky konzultaci domluveno i kam.Kdo se pridate. Pipa to bude tanec s okounama.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3898.jpg
Sobota 24. května 2008 ve 22:10 ® pipa reakce na …
pipa

Piranha: ted smě pěkně navnadil :-)) )))))))

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 19:12 ® Piranha
Piranha

:D

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 19:10 ® Piranha
Piranha

Posilam neco pro foxíka, BS a lucipírka.Good apetit.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3897.jpg
Sobota 24. května 2008 ve 14:55 ® BlueShark
BlueShark

hm

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 14:46 ® pipa reakce na …
pipa

žralok: achso .. ja taky poprvy až letos jed candoše a nechapal sem ??? to byl dort… 16.6.08 ti dole držím fleka !!! anebo počitej stim když zapřahnu OBLUDU tak tě budim :-)) )) protože fotky dělaš suprovy !!!!!!

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 14:26 ® BlueShark
BlueShark

Pipa: ja to nejim, dal sjem znamejm a prej to bylo bezvadny… nevim

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 14:10 ® pipa reakce na …
pipa

A dobroučky sou taky podoustve … už si prubnul toho krokodila od Kamila ? se ptam jaky měla masičko ??

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 13:56 ® BlueShark
BlueShark

Lin je nejchutnejsi kaprovita ryba. Tak si ji spatne udelal. Jemne masicko a dobre. Nerikam ze jsem lina nechytil a nesezral, ale od ted uz to neudelam to vim. Jsou nadherni. A revir kde jich je premnozeno fakt neznam :-D DDD a zvlast zech nad 25 :-) co se daji „jakoby jist“

Vecer na rybaky po praci uz se tesim.

PS: lucio predpokladam stejne linka pustil, verim mu :-) Neni to zadnej parchant :-)

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 12:57 ® pipa reakce na …
pipa

Piranha: kdepak .. taky jen vlačet.. ja ti to psal vedle na vlačce.. a když si chci odfrknout tak na rybyndu.. no ale stejnak mam vlačak sebou a pak stejnak neodolam :-)) )))

reagovat
Sobota 24. května 2008 ve 12:07 ® Piranha reakce na …
Piranha

Ja chodim vlacet a ty na rybycku.Ja mam svoje fleky.ale dej mi na osobku tel a cinknu ti kde sedis a zajdu na kus reci a cigarko.

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 11:44 ® pipa
pipa

Piranha: tak co pujdeš?? ukažu ti touživí mistečko pruhovanejch :-)) ))) ja ti budu držet nuši !!!!!!!

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 11:07 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja jsem lina jedl jednou a vubec mi nechutnal byl tuhej nejak mi nesedl a proto ty zelenace radeji vidim ve vode plavat ale okas ta mrch pruhovana ta mi nesmi skocut na klacek jinak… Maslo,kmin a sul.

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 11:05 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: souhlas. lín na másle je mňam a o tom žádná. navíc nejsme paka co nosej ryby kdekomu do hospody a tak. takže zatracovat někoho že zabil dva líny mi přijde zcestný. a jak říká David, zaleží na lokalitě a tak. když už dvakrát doroka sním chycenou rybu je to ponejvíc karas ze střížáku protože tam jich jsou mraky.

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 11:01 ® Piranha
Piranha

Jinak samozrejme nikomu nebudu mit za zly kdyz vsechno pust :-D

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 10:37 ® pipa reakce na …
pipa

Piranha: souhlas … ja nevim proč žralokač si tak protiřečí ?????? ja už zas pěním…

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 10:25 ® Piranha
Piranha

A jsme opet u toho, proc by si lucina nemohl vzit lina domu k jidlu.Pokud zna revir kde jich je mraky proste premnozeno tak proc ne.To je jako s tema okounama co sem se tady hadal.Vemu si okounu treba 5 z labe jo.je jich tam dost, kdyz se vi kdy a kam na ne.Ale urcite bych si ho nevzal odnekud kde jich je pomalu.Neni dobry aby v nejaky lokalite byl premnozen jen jeden druh.Potom vytlacuje jiny ryby.Radeji jich nachytat kyblik avysypat je do biliny tam uz skoro nejsou.

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 9:03 ® pipa
pipa

už jen 22 ....... panačci dete taky někdo zahajovat ??

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 8:43 ® pipa reakce na …
pipa

Žraločku : ty zas perlíš :-)) )) a  tys je papal snad živí ne ? nebo snad si dělal SUŠI ?? :-)) ))))))

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 8:21 ® BlueShark
BlueShark

Lucio: Ja mam na Tebe dobrej nazor :-) Jsi dobrej rybar a to se musi nechat :-) Mas vsechno jen liny pust :-) Nerikej mi ze umis ho bacit po kebuli, ja bych to nemohl :-)

reagovat
Sobota 24. května 2008 v 0:39 ® Tomash
Tomash

monaster : Lékárnička slouží skvěle, od té doby co ji mám jsem ještě nebyl u vody :-)

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 23:31 ® pipa
pipa

Tak kde ste vy masaříci … :-)) )))))

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:58 ® monaster reakce na …
monaster

ne osobku icq:-) promiň

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:44 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: a chci odpověď na osobku nezderžuj. mimochodem na mini závodech jsme tě zas rá dviděl. jak slouží lékárnička? naviják má na cívce vroubek za kapra 46cm

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:42 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: ty okouny bych potřeboval znova:-)

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:42 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: za tebe ty vole dejchám furt. po těch kleijkách co hulíš :-)

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:24 ® Tomash
Tomash

BTW : Lucio, úhoř 80ka není žádná tkanička ty hajzle jeden!

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:23 ® Tomash
Tomash

Lucio : Na té fotce s línem se tváříš, jako nějakej německej pedonekrozoofil :-D

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 21:22 ® Tomash
Tomash

monaster : A za mě bys taky dejchal? :-) Lojza : Kdybys byl ty ryba, tak bys byl okamžitě v řiti, protože ryby tě už znaj!

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 20:53 ® olda
olda

Nebyl jste někdo na Malhosticích na plavanou by to tam mohlo být dobré

reagovat