Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.846 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 23. května 2008 ve 20:22 ® monaster reakce na …
monaster

Lojza: ty se vrať včas ať mám na co chytat

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 20:21 ® monaster reakce na …
monaster

prášku nečerti se. je dobře že si někdo všímá. taky jsem dřív chodil na chytej jen jukat. párkrát jsme pak napsal a od tý doby mi dal pár kamarádů za který bych dejchal. kluky co to myslej s rybama a vodou vážně.

jinak dobrý místo ale hoď odkaz prosím. Jsem jinak z Práchně, v Kamenici jsem měl na střední zemědělský holku :-) ale nějak to celý nedopadlo. jinak na náměstí máte dobrou zmrzku :-)

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 20:17 ® monaster reakce na …
monaster

Pípa: ty ještě žiješ?

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 19:48 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

piranha>ale já ,nebudu mít asi o zahájení čas,tak alespoň já bych mohl jít vláčet,prosím pustíš mě? :-)) ))

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 18:26 ® Prasek_2007
Prasek_2007

No tak zahradník rozhodně nejsem,i když hlínu používám docela často. V mém krmení je to rozhodně důležitá složka… Ta pstruhovka samozřejmně vše vysvětluje.S těma procentama se Piranha docela seknul,ale nevadí.Do tohoto fora sice nepíši( i přesto,že v ÚL jsem byl na rybách letos asi 10× ),to ale neznamená,že ho nečtu. Pokud někoho zajímá,kdo je posera Prášek,tak ať zavítá na int.stránky českokamenických rybařů. Feederu zdar

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 16:42 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

ete jedna. BS: udělal sis na mě trochu špatnej názor.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3893.jpg
Pátek 23. května 2008 v 16:38 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

taky sem si jednoho chytil ale je to asi tři dny z5. BS: tam ji jech že bych nakrmil dvě moje rodiny zmasen

reagovat
foto/forum/2008/th-img3892.jpg
Pátek 23. května 2008 v 16:25 ® pipa
pipa

ZA 23 !!!!!!!!!!! Moc natěšenej .. :-)) ))))))))))

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 15:00 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: třeba je zahradník :-)

na druhou stranu pochvala ne? je dobře že jsou tu kluci co si všímaj. nepravostí se děje u vody hodně. ale jak říkám. stačilo s ezeptat troubo kde si chytal :-) nebo v osobce

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 14:53 ® Piranha
Piranha

Tk zmena od ledna je reg tak to ok,ale na to ze ho tu vidim poprve umí rejt dobre :-D

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 14:47 ® Piranha
Piranha

Jinak Prasek 2007, ani jedna napsana odpoved v nejakym foru to znamena ze ses tu uplne novej a na 99% si trofnu rict ze nekterej posera se mne chtel zeptat na to vlaceni ale nemel odvahu se podepsat jako zdejsi host tak si vytvoril nejakej pseudonim aby mohl rejpnout.:D mi jebne z vas :-D

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 14:33 ® Piranha
Piranha

Spravne jak rika kolega monaster mam i pstruhovou povolenku.Ano bílina to byla. Bílina 7, 443002 a byl jsem v horním jiřetíně. Myslet si muzete co chcete jsou to pouze vase nazory.Jelikos mam i takovou praci pri ktere projizdim temercely Sev. kraj nosim s sebou v aute na prilezitostne rybareni nejake veci.howk!

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 14:31 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: no bodejď. ty chytáš na woblery :-)

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 14:02 ® Tomash
Tomash

Chytal na Bílině – vláčí se od 16.6., taky znám spoustu míst svazovejch, kam lidi málo chodí a třpytku bych tam nelupnul…

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 13:12 ® monaster reakce na …
monaster

jen kucí nazapomeňte že ten trouba má pstruhovou povolenku. takže se ptejte kde chytal než ho začnete mlátit klackama :-)

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 13:10 ® monaster reakce na …
monaster

LojzaRybka: čistí pstruhovej potok.

reagovat
Pátek 23. května 2008 ve 12:08 ® LojzaRybka
LojzaRybka

Piranha>dotaz…co děláš 16.6.2008,podle toho co tu píšeš zřejmě toho dne nebudeš mít čas,co???

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 11:18 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: já věděl že tě sežerou

reagovat
Pátek 23. května 2008 v 9:21 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Piranha: Zdravím kolegu,mám malý dotaz.Nějak nerozumím tvé poslední fotografii.Možná je chyba u mně,ale nechytá se na rotačku až v červnu?

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 22:31 ® foks01
foks01

cormoran-ale prdlajs

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 22:22 ® cormoran reakce na …
cormoran

foks01: Teď jsi prozradil přesnou polohu toho lounskýho krcálku:-D Jinak video pěkný, krásná ryba…

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 22:13 ® foks01
foks01

BS-už si viděl línka?

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 22:12 ® foks01 reakce na …
foks01

jako by ti z oka vypad.....ja se chci jet zítra po práci podívat na Labko …už sem dlouho nebyl..těším se :-)

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:43 ® BlueShark
BlueShark

foks01: ten shark je krasnej :-)

Jinak dnesni rybacka celodenni nic moc, ryby liny a skoro vube cnebraly, ale i tak jsme s Kamilem vymodlili 10 druhu ryb :-) 2 Sumce, karase, kaprika, cejna malyho i velkyho, jezdika, tlouste, bolena, ouklej a okouna docela peknyho. Ale uzil jsem si klidek a nebylo zas tak osklive i kdyz muze byt lepe :-) Hezky vecer vsem …

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 21:18 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: kámo, víš dobře že 3× tejdně koupu tátu na vozejčku. pro rybařinu dejchám. ale někdy počkat musí

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 18:40 ® Piranha
Piranha

Tak dneska uz jsem to nevydrzel, monaster moji vzacnou pozvanku na lov uhoru fuckoval, tak jsem sel na jeden takovej nepristupnej flek kde je to sqeli na plavajdu a vlacku.Holt sem lump, ale rotka tam proste sla :-D bylo par tloustaku a jeden tenhle nacpanej jikrama a pludkem.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3887.jpg
Čtvrtek 22. května 2008 v 18:29 ® Piranha
Piranha
reagovat
foto/forum/2008/th-img3886.jpg
Čtvrtek 22. května 2008 v 17:21 ® Brendy
Brendy

Piranha: Jo jasně. Ale když se podíváš na tu stránku tak zjistíš, že všecky ty řetězáky co choděj meilem, po skype nebo ICQ jsou jen kecy…

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 v 16:15 ® foks01
foks01

cormaxx-to bych rád,ale od příštího víkendu jezdím soboty a neděle bouchat,nevim kolik víkendů to bude ale na rybky se podívám max.nekdy v týdnu.jestli ale bude hezky tak sem na okounech pečenej veřenej po práci:))

reagovat
Čtvrtek 22. května 2008 ve 14:13 ® cormaxx
cormaxx

foks01:www.novinky.cz Další týden by jsme mohli něco dohodnout ne?:-)

reagovat