Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.922 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. května 2008 v 8:21 ® Piranha
-
jen jsem skopiroval text co byl na vseobce nebo kde a autor prosil aby se to dozvedeli i ostatni tak to tu je jinak o nicem nevim.
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 2:15 ® Brendy reakce na …
-
sorry tady: www.hoax.cz
reagovat - Čtvrtek 22. května 2008 ve 2:14 ® Brendy reakce na …
-
Tak pánové jedná se o tzv. HOAX (šíření poplašných, nebezpečných a zbytečných řetězových zpráv) Více: na této stránce
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 22:04 ® Jarda carp
-
Piranha : to bylo hezký : pro majitele mobilních telefonů .....mě by spíš zajímalo ,kdo majitelem mobilního telefonu není.....ale máš pravdu …je to tady o howně…
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 21:59 ® monaster reakce na …
-
Piranítko: dík za varování
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 21:15 ® Piranha
-
venku hnuj a tady je to zase vo howně.Kde jste kdyz chcije.Chlastate co.
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 20:16 ® foks01
-
tak já tady s takovou pěknou rybyčkou a ty s takovým strašákem
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 20:02 ® Piranha
-
PRO MAJITELE MOBILNÍCH TELEFONŮ
Následující informaci berte zcela vážně (ověřeno na PČR), třeba někomu zachrání účet za telefon.
Jde o to že Vám někdo zavolá na mobil a představí se jako " PROVIDER" Vodafone, T-Mobile nebo Eurotel a pak Vás požádá o vyťukání kódu 09 a vysvětlí, že jde o ověření správné funkce telefonu. Podvodníci mají k dispozici prostředky, díky kterým spolu se zadaným kódem přečtou Vaši SIM kartu a pak si vytvoří její kopii s Vaším číslem a veškerá jejich volání budete mít v účtu vy. Současně se objevuje i vir, který zničí SIM kartu a poškodí telefon. Tento vir poznáte tak, že se Vám jako příchozí hovor zobrazí na displeji „A“, „C“ nebo „E“. Rada zní hovory nezvedat a v případě, že Vás někdo požádá o zadání kódu, okamžitě zavěsit.
Protože se podvody začaly praktikovat ve velkém měřítku, předejte sdělení co nejvíce lidem.
reagovat - Středa 21. května 2008 v 18:26 ® foks01
-
blůšárk na prodej…vyvolávací cena 368 kč
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 14:57 ® monaster reakce na …
-
Piranha? kdepak. ten moc sní a vypije. to by bylo drahý. a přebral by mi všechny baby
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 14:42 ® Piranha reakce na …
-
za dva litry ti dám misto red árka blů šárka
reagovat:D:D:D
- Středa 21. května 2008 ve 13:02 ® monaster reakce na …
-
za ty 2200 už bych asi šel do Red Arca
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 13:01 ® monaster reakce na …
-
co říkáš na Seido? v Německu je za 75 € tzn 1837,– u braunšťoury 2230,– vypadá luxusně. LojzíkBezrybka nám řekne jak šlape
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 12:58 ® foks01
-
blue S-nevysvětlovat chytat
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 12:58 ® monaster reakce na …
-
foks01: lakomče
reagovatchtěl bych jen umejt okna, vyžehlit a novej prut
- Středa 21. května 2008 ve 12:57 ® foks01
-
monaster-ale 3 přání ti nesplnim
reagovat - Středa 21. května 2008 ve 12:01 ® monaster reakce na …
-
BlueHonza se probudil
reagovat - Středa 21. května 2008 v 11:29 ® BlueShark
-
Radeji nekdo vysvetlete muj posledni prispevek na NAVAZCE A SYSTEMY NA FEEDER
reagovat - Středa 21. května 2008 v 8:12 ® monaster reakce na …
-
foks01: já už budu hodnej dědečku
reagovat - Středa 21. května 2008 v 7:52 ® foks01
-
monaster-já sem svatej Petr tak bacha abych na te nespáchal woodu
reagovat - Středa 21. května 2008 v 7:47 ® monaster reakce na …
-
Foks01: asi si zlobil a svatej Petr se nakrk
reagovat - Středa 21. května 2008 v 7:05 ® monaster reakce na …
-
Piranha: dobře. to jsme trochu přehnal. blbej humor
reagovatale neříkej mi pčí
kdy razíme? chdoíš ty vůbec na stojáky? chtěl bych zkusit jeden z 441001 kde jsme ještě nikdy nebyl…malililinkatej
- Úterý 20. května 2008 ve 22:33 ® foks01
-
cormax-tak zkusit můžeš ,ja vyzkoušel woblery,twistery,poppy,rotačky ..tahal rychle,pomalu,u dna ,ve sloupci atd atd a stejně nic
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 22:23 ® cormaxx
-
foks01:To si mi teda udělal radost
reagovatUvidim jak na tom budu s autem,kdyžtak alespoň vytáhnout prut před zahájením
- Úterý 20. května 2008 ve 21:08 ® foks01
-
cormaxx-dnes sme byli s lucopercem a komeníkem ,vubec neberou, na hovno počasí takže dávám od Branan na chvilec pohov,až bude tak 4 dny stále hezky tak okouni zas vylezou
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 20:43 ® monaster reakce na …
-
Piranha: bojim bojim. jsme sám. 411 dní tak s emi do toho nehrab a nepodstrkuj mi ženský. věřím že ta tvoje umí žehlit i vařit. ale koukni na Lojzu Bezrybku. našel si babu a nepustí ho na ryby
reagovatkd ydáme pívo ty šhááááááááááárk a jááááááááá?
- Úterý 20. května 2008 ve 20:34 ® cormaxx
-
Nejedete někdo, teď někdy, do Braňan?
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 20:33 ® Piranha reakce na …
-
!!!
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 20:28 ® monaster reakce na …
-
ach jo. jediný co mi brání v nevěře s tvojí ženou je že místo dělání dětí by po mně chtěla tu práci na kterou ty doma prdíš. takže ty na rybách a já malovat, t yna rybách a já na procházku. nasrat to jsem s enemusel rozvádět
reagovat - Úterý 20. května 2008 ve 20:22 ® Piranha
-
A uz dost nebo se to tu zvrhne v nejakou slizarnu a budou sem chodit pochybny Mon, teda lidi
reagovat