Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.706 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 20. května 2008 ve 20:21 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ty hňupe i Bs i liška jsou v pohodě
to jen s Tebou musím chytat v sedě abych se nebál. Bs má hou, foks taky.......... chceš abych to rozváděl dál? neser a pojď na ryby

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 20:19 ® Piranha reakce na …
Piranha

ty termofile voe ty sis zacal s uchylarnama vole.Porad napadas zraloka jakou ma novou pritelkyni foxe.To zavidis skoc si na kafe s kamarad… a mas taky voe

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 20:12 ® monaster reakce na …
monaster

Má tam bejt sprosťáku čvachty čvacht. homopiraňha:-)

reagovat
Úterý 20. května 2008 ve 20:09 ® monaster reakce na …
monaster

Piraňák: sposťákuuuuuuuu fu. ble fuj. c

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 16:04 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja rad mlady masíčko.Takovy to trošku těsnější :-D :D:D:D Ty si píča chujhnástere :-D

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 9:11 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: věděl jsem že jsi na zajíce :-)

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 8:19 ® farnas
farnas

Sorry ja nemuzu ja du na vystavu

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 8:15 ® farnas
farnas

jj 14

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 7:47 ® Piranha reakce na …
Piranha

farnas> sobota by nebla marna.Co ty na to.A kolik ti je vubec abych vedel na jaky urovni se mam bavit.:D

reagovat
Úterý 20. května 2008 v 7:00 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ty sviňáku. a já Tě šetřil v odpovědích. Počkej ty hade zákeřná

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 23:02 ® farnas
farnas

Piranha-jasne a rad tak najakej den to planujes

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:37 ® Piranha
Piranha

ááááááááháááááááá tak proto nosis na ryby v prdely venusiny kulicky jako tenisovy micky, vole ono te to rajcovalooooo­.Hmmmmmmm panacek je fajnšmekr. :-D :D:D:D

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:37 ® cormoran reakce na …
cormoran

monaster: Neboooooooj, někdy to snad vyjde… Já se teď na ryby pár dní nedostanu, leda tak na tohle fórum…

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:29 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: kecáš. to bych byl ten největší rybář já. jednou jsem si s tátou na loďce na Nechrance sednul na lavičku na který leželo pár třpytek. dost dlouho jsem sebou pak ve škole při hodině šil.......

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:27 ® monaster reakce na …
monaster

cormoran: njn kdyby sme ale radši chodili na ryby. a nebo četli pořádně. asi 6× jsem tady nabízel minisraz s čištěním břehu a pak pivem. a všichni byli hluchý. ale je mi tady dobře :-) jsem v partě podobnejch pacholků bláznivejch rybářskejch jako jsem já. že Labáci :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:26 ® Piranha reakce na …
Piranha

mone ja si trojhacky napichuju schvalne do prdele abych se vzil do situace ryby ktery to projede tlamou.
V tom je to moje tajemstvi mych ohromnych rybarskych uspechu a popularity na celym svete.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:24 ® cormoran
cormoran

Není to tak dlouho, co jsme byli v počtu příspěvků na 2. místě a teď.....

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:21 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ty vole ty nevíš jak trojhák vypadá. na woblerech a třpytkách si dva háčky uštíp a ještě zamáčk protihrot :-) bejt cejn tak se těhle keců nebojím. kecy máš ale vím že máš ryby rád :-) jak tě znám než udělat takovou prasárnu radši by sis na ten trojhák sednul

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:19 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: v tom je rybařina krásná. je to věda. spousty způsobů, zpousty věcí u kterejch musíš koumat a zkoušet. a možnost bejt v krásný přírodě ikdyž dneska jí dost ubývá. co neničí šachta jako dřív to zničí turisti a pod petflaškama.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:19 ® Piranha
Piranha

pepo ja si zase vycitam ze sem na tech nechrankach jak se trely lopaty nesundal ten splave¨k a nensadil trojhak s brokem jak mi to ucil Tomas ta stara svine :-D

To by se lojzachciplarybka asi zblazni a nasypal do nas ti jeho beretu bo co ma :-D

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:17 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: cejn je moje snová ryba. okoun je krásnej ale lopaťák jako jsou na Nechrance to je krásná ryba. ještě dnes si vyčítám že jsem jednoho dokázal jako kluk uzenýho zblajznout.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:14 ® Piranha reakce na …
Piranha

jj pro takovyho kamarada bych pustil i okouna no mozna ne ale cejna jo :-D

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:13 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: je příště prosím Tě až mi ujede noha a rozbiju si zas hubu i sprutama tak s emi nesměj a nenadávej že dělám rámus. tos ještě neviděl jak jsme spadnul do vody jako na Varvažově

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:12 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: vlastně nebejt tebe a tvejch rad vím prd co to ta houpačka je a to jsem starej strejda. takže díky za rady i za společný výlety k vodě ;-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:09 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ba ne. pěknej kapřuch. Gratulace :-) zítra až pojedu k našim asi vemu prut a někde smočím :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 22:08 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: Davide ty hladovče nekousej do těch ryb. já vím že si ho chceš poznat i příště........ale chudák…

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 21:57 ® Piranha
Piranha

Sakra vsiml jsem si toho teprve ted na fotce

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 21:49 ® Piranha
Piranha

Dnes mne zlakalo krsny slunecny dopoledne a tak jsem zajel na jeden novej, velice atraktivni flek na Bílině.Je to tam parada hlavne na feeder.Ja jsem si vzal s sebou jen 4,5m plavacak a malou vlacku.Dostal jsem tam plno mensich tloustu a proudniku do 30cm.Kdyby mi celou dobu nestekal skoro do ucha cikanskej ratl tak sem zustal i na hady.Pak jsem zajel na muj flrk a pochytal asi 6 karasu a jedno dorostence 35.Byl pekne pokousanej a podle tech cerstvejch ran a ukouslyho ocasu bych to pri jeho velikosti typoval na sumejse.Sou tam ja to vim a ja se na ne v lete vydam.

farnas> na medovky se daj chytat kaprici vsude ale pozor na silnej proud aby ti ji po namoceni nestahl.Dobra je na piskovne foukana psenice medova nebo krabí.Jed tam urcite si zachytas.Nebo pojed v sobotu a ja tam pojedu taky.Pokecame spolu pochytame a neco urco vytahnem.V tuhle dobu sem tam tahal pekny macany.O krmeni se nestarej mam hodost.Muzes na mne cekat v zernosekach u piskovny u kempu.A ja te vemu na flek.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3874.jpg
Pondělí 19. května 2008 ve 21:42 ® Tomash
Tomash

farnas : dá

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 21:19 ® farnas
farnas

Chtel jsem se vas zeptat jestli se jeste da chytit kapr na labi v okoli Litomeric na nejakou medovku nebo kulicku v krmnem miste

reagovat