Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.576 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 19. května 2008 ve 20:49 ® BlueShark
BlueShark

DEKUJI VSEM USTECAKUM A RYBARUM CO SEM PRISPELI ZA VERNOST NASEM USTECKEMU FORU NA CISLE 2000!!!

lucioperce69: Vim co delam ne? :-) olda: kdyz se ryby trou potravu az na vyjimky opravdu nehledaji, mozna nejake vyjimky co na ne nezbyl par :-)) )) Ale pred a po bych rekl ze ano :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 19:00 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

no popravdě sem nečekal že se tohle forum takhle rozjede jen tak dál

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 18:09 ® Tomash
Tomash

Jupíííííííííí 2000 !!!!!!

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 18:09 ® Tomash
Tomash

Cormoran : Aspoň nelžeš :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 18:08 ® Tomash
Tomash

Piranha : Nebuď nasrávací :-D

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 18:08 ® farnas
farnas

Nechci zadavat nove forum tak jsem se chtel zeptat jestli kapri kdyz se trou tak prijimaj potravu nebo ne Piranha- diky za radu chtel jsem se zeptat co jsi tam vytahl ty za rybku

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 16:45 ® olda
olda

Ahoj fishmani dnes Podhoří 6,30–11,30 boili losos druhý kukuřice na panáčka jeden potah tot vše asi změna počasí.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 16:13 ® Piranha
Piranha

Bez komentáře!

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 13:22 ® BlueShark reakce na …
BlueShark

Ale ja neohrnuju nos, je tam krasne, jen porad trham, ale na podhori pujdu rad s Tebou. Na strizak diky truemanum radsi ne :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 13:13 ® monaster reakce na …
monaster

BS: no jo no. když ty jsi starej říční rak. nad Střížákem ohgrnuješ nos a nad Podhořím taky a přitom je tam nádherně. pak můžem u mně doma dát kafe. jenže Vy ne Vám moje rybníčky nevoněj :-) a přitom v pátek nádherná chytačka. přijdu k vodě hodím splávek a hrrrrrrrrrrrrrrrr krčák ještě jsem nerozbalil druhej prut

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 13:05 ® BlueShark
BlueShark

piranha: Jeste takovy dovetek :-) Mas na tom fleku to lik ryb, ze bych tam odsud nikdy uz nevylezl a nepotreboval bych jit jinam :-) Tam by uzivil rodinu i Lucio :-D DDDD (sranda)

Ja chodim na Labe (na soutok abych si zachytal ale priroda o nicem) a nebo na plaz a jina mista, kde si chytim par ryb, ale staci mi to. Prijdou dny kdy zacnu hledat fleky :-) Jenze problem je, ze kouknu z okna mam den volno a reknu si proc hledat kdyz muzu jit na ty co znam a zachytat si. Kurnik :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 12:59 ® BlueShark
BlueShark

A ja se tu chci bavit o radach a chytani ryb, proto treba juknete nekdo na tema podle kategorii / feeder – Návazce a systémy na FEEDER… rad bych vedel nejakou radu at se neco priucime :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 12:56 ® Tomash
Tomash
:-)
reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 12:55 ® BlueShark
BlueShark

monaster: Vše nej k Narozkám :-)

jinak ohledne toho mista treba na Biline, myslim ze neni problem si ho najit uz, ale chci tam jit uz jen s Piranhou a nejsem hajzl abych nekam jezdil bez svoleni, nasel si to ty tak rad pojedu s Tebou nekdy. Beru to i tak, ze si mi to slibil ze tam pojedem. Tak by me hodne mrzelo, kdyby si rekl ne, ale nasel bych jiny treba, beztak chci jeden den chodit po Biline jen a hledat.

K tem línkům jeste to, ze tady na chytej to neni jen o obrazkych a XY, ale u tehle vody, to proste hlasat nebudu. Protoze jak rekl MONA: co snis uz nikdy nechytis :-)

A vis kolik lidi si to tu precte? stovky :-(( tisice :-(( Povazuj me treba za skrblu, ale proste jsme si rekli ze to nepovime a ja to dodrzim.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 12:21 ® monaster reakce na …
monaster

Lojza: mám podobnej starej u postele. už nechytá leda někdy neteř sním blbne na plavačku. ten povídá jak tahal pstruhy na Ploučnici. potvůrky mazaný. krásně jedou za rotajdou pak tě zmerčej a jsou v čoudu. kolikrát jsme stál zapikolovanej za sromem abych nebyl vidět :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 ve 12:12 ® monaster reakce na …
monaster

Lojza: jednou jsme se dohodli tak žádný blbnutí. rád si koupím prut co má nějakou historii a duši ;-) když nebudu moc na ryby dám ho někam na oči jak ho máš ty a bude mi vyprávět co si kdy a kde povodil :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 11:57 ® monaster reakce na …
monaster

Lojza: to si děláš prdel ne? :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 11:31 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

monaster>no že máš ty narozky,tak ti dám to ALIVKO zadáčo,teda jestli chceš??? :-)

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 11:29 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: díky Tome.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 11:08 ® Tomash
Tomash

Monaster : Pepčo, všechno nejlepší k narozeninám, ať se ti rybářsky jen daří!

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 10:25 ® cormoran
cormoran

Tomash: No jinak to dneska ani nejde:-D

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 8:46 ® monaster reakce na …
monaster

foks01: jasně že je to tvá věc. to je věc každýho soudruha. :-) mám ryby rád. a když nějakou sním nebudu se dvě hodiny někomu omlouvat. ale i já to beru tak že co sním už nechytím. a já chytat chci

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 8:16 ® foks01
foks01

hlavně nechci aby byl někdo na mě nebo na BS kvůli tomu nasranej …nechci dělat rozdíly…ano BS to ví …jeho znam..už sme spolu dost zachytali a věřim mu…nikoho jineho tady tolik neznam…až poznám tak si třebas taky s nim rad zachytam a řeknu…jsem asi trochu ortodoxní chyt a pust ale to už je moje vec..

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 8:04 ® Piranha reakce na …
Piranha

ale o tom sem psal ze nechci aby to roztroubily po netu ale zavolal treba a rekl udelame spolecnej lov a pojedeme autem si zachytat linky a tak.Ale uz dost kaslu na to to je jedno uz to nebudu resit.Nebudu se o tom bavit.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 8:01 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: myslím kluci že se můžete dohodnout. Honza ti to mohl říct do osobky. mně osobně když řekne že je to na lounsku stejně tam nepojedu. lína 45chytili na školáku a kdo z Vás tam sedí? nikdo. myslím že pěkná ryba se chytí všude. jako s eříkalo že na Chlumci pěkný ryby nejsou. a chytali se tam metrový amuři, b.gun tam chytil hodně slušný okouny a tak. já tam chytal plotice kolem 30 jednu za druhou. já osobně mám rád fleky jako mi ukázal PiranoDavid kam nikdo nechodí. po tom co Luciferus dal na chytej tu fotku kapra velkýho ze soutoku tam byl masakr hlava na hlavě. všichni plážníci tam. takže ono je lepší někdy napsat xy a říct si to per huba mezi sebou

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 7:54 ® foks01
foks01

piranha-to nemůžeš srovnávat..Bílinu nikdo nevymydlí…každej má nejake tajemství a neřekne…taky to tu neveřne neřekneš kde máš ten flek…prostě sem měl štestí no..a nečerti se k vůli tomu

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 7:53 ® Piranha
Piranha

lucio, ja pojedu na 100000000000000000% mam uz i na ne koupeny spešl háky.Zjisti jestli se chyta samostatne,ve dvojicich, nebo jako skupina. Vole ja nezavodil snad 100 let.to tam hned naperu kobrou par kuli a na jeden naseru plovouci mlecnou.Jestli je to pres noc tak to bude kapr jako svina:D

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 7:49 ® Piranha
Piranha

Jinak taky jsem se o ten flek podelil treba z Monasterem a za prislibu ze o tom nikomu nerekne.Takovil lidem jako je on, ten flek ukazu.Vim ze takovej rybar nemasí a jen si jede zachytat.Proc bych se s tou radosti nepodelil s kamaradem.Ryby tam preci zustanou dal.Samozrejmne je to vec kazdyho.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 7:39 ® Piranha
Piranha

tak je i jinej zpusob se o to podelit nez internetove ale fajn,jak myslis to je tvoje vec.Taky radeji nikoho nebudu brat na mista.Ten flek jak obycejnej flek jak rikas tak kamo kdyby si to tam videl tak bys mluvil uplne o necem jinym to neni flek ale rybí ráj.Nemuzes to soudit.Je to sice bilina ale jen jedno misto na cely biline skryva to co je tam.Ok v pohode.Ja osobne kldyz jsem se registroval na chytej, tak jsem si myslel ze to je rybarskej server kde si kazdej poradi a doporuci.Hm ono je to jinak.Tak si tady budeme hazet fotky a povidat o rybniku X a Y jak tam krasne jdou ze tam pujdu zase.

reagovat
Pondělí 19. května 2008 v 7:23 ® monaster
monaster

BS: tak daleko to snad nepůjde aby ti někdo vyhrožoval. taky znám jednu nesvazovku stěmahle krasavcema. ale poslední dobou tam údajně prudí MP.

reagovat