Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.712 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 19. května 2008 v 1:12 ® BlueShark
-
Piranha: Pochop ze tady nejde o nejake mista na Biline atd, tech je mazec. Ale ryba moje nej nej nej od malicka, kterou ctim a je pro me svata tak nechci aby mela nejake nebezpeci v tehle lokalite. Kazdy pochopi ze to neni o kamaradstvi, ale o zivote tehle ryb. CTOU TENTIO PRISPEVEK TACI, RUKU NA SRCE? CO BY TO ZMASILI A PROTO BY TAM TAKY JELI A NE SI JEN ZACHYTAT A MIT RADOST Z TECH KRASNYCH CERVENYCH OCI, ZLATO-ZELENEHO TELA A CERNYCH PLOUTVICEK.
Bez vyhrozovani diky
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 23:32 ® Tomash reakce na …
-
cormoran : nemachruj, lovíš nečestně
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 21:53 ® cormoran reakce na …
-
Jinak žraloku, napsal si to dobře
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 21:36 ® cormoran
-
Kucí lejnobijský, nebuďte blbí a nikomu to neříkejte…
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 21:13 ® filip111
-
Včera ráno na Modlanech krásný chytání, všechny ryby „z lovu“ byly chyceny na feeder, na červy. Krmení scopex Lorpio. Mrzelo mě, že jsem neměl foťák, fotky z telefonu jsou špatný, ale alespoň něco
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 20:15 ® foks01
-
žraloku ..chystaj se na tebe…zamkni a zhasni..posílám vrtulník
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 20:04 ® monaster reakce na …
-
foks:
reagovatmám lepší nápad. zlochtat. BS ožrat nejde moc vydrží. a já pak padám ze židle
- Neděle 18. května 2008 v 19:53 ® foks01
-
nechte ty zelenáče nebo vás postřílím…ještě mě zbyly broky z plavačky:D …je to káloství línů…radči zvednu špunt…vypustim a líny si dám doma pod polštář…né že by jsme byly skety ale takovéhle místo se nesmí jen tak prozradit..to by dopadlo špatne se zelenáčema…ani za nic ..ukamenujte nás
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 19:15 ® Piranha reakce na …
-
ok honzo na betonku sou mraky ryb tak teda jen pro mne a monase.Kdyz to tak rikas
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 18:26 ® BlueShark
-
Jo tak lini?
Koukam, ze chce hned kazdy vedet kde je rybnicek na liny, reknu Vam vsem jen to, ze jsme si slibili s foksikem to nikomu nerict. Ja uz tu mesto napsal, ale konkretne uz si to musite najit sami
reagovatA nejradsi aby jste to nenasli…
Jiste kazdy chape kdo si brani neco, kde chce mit klid
- Neděle 18. května 2008 v 17:08 ® BlueShark
-
Ja naposledy chytil kolem 30linku, ale vsechno do 20ti cm na jednom rybnicku, ale uz se tesim na moji nej nej rybistu
reagovataz se na ne vydame spolu
jen skoda ze jsou Louny pro me tak daleko
Ale bude to mazec
LINI TESTE SE A BERTE, PUJDETE ZASE ZPATKY PRECI
- Neděle 18. května 2008 v 16:56 ® Tomash
-
JJ, gratuluju fakt super práce!
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:29 ® foks01
-
neměřil sem jen fotil a pouštel
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:28 ® foks01
-
nej neco přes 40 …ten co se vypnul mohl mít i víc…
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:28 ® cormoran reakce na …
-
No nejen vypadají, jestli máš stejný měřítka jako já, tak byli slušný…
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:24 ® Tomash
-
foks : krásní líni! Jak byli velcí? Vypadají fakt big…
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:22 ® cormoran reakce na …
-
Já bych po nich šel taky, takže by to bylo Lojzíku vyrovnaný
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:17 ® foks01
-
ouklejobijec se tu vytahuje:D
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 16:13 ® LojzaRybka reakce na …
-
bojaři,jste se báli že vás ouklejkama porazim
reagovat)
- Neděle 18. května 2008 v 16:09 ® cormoran reakce na …
-
Lucio: Závody v lovu úhořů?? Já myslel, že se počítá všechno kromě ouklejí…
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 14:54 ® foks01
-
klucí všem bych to přál si takhle zachytat…4 líni a 5 se vypnul…jo a velkej karas…dávam sem jen toho nej…zbytek fotek v lovu
reagovat - Neděle 18. května 2008 ve 14:37 ® foks01
-
je moc parádní, ale ješte vás nechám trochu se těšit:D
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 11:56 ® BlueShark
-
Tak dneska plaz a vytrvaly dest od 8mi a v 10 uz jsme prchali. 2 kaprici, cejnci, plotice a bolinek. Tot vse. Braly, ale v desti se nedalo nic moc patlat.
PS: teste se na fokse01, prinese foto paradniho ulovku
reagovat - Neděle 18. května 2008 v 11:28 ® lucioperce69 reakce na …
-
klucí psal sem to i do sekce ryb. závodů, ale radči vám to písnu sem. 7. června jsou v lovosicích na labi závody v lovu úhořů chytá se přes noc 12 hodin, tak koukej te dovalit víc info na tel 725578716
reagovat - Sobota 17. května 2008 ve 23:40 ® BlueShark
-
Oprava Kamila o 40
reagovat - Sobota 17. května 2008 ve 23:39 ® BlueShark
-
Tak dneska 43 fišek můj osobáček
reagovatDokonce jsem přechytal o 30 ryb Kamila
Hold bolonka a feeder se cinily. Vse na kuku, kolinka nebo cerviky. Ranec cejnu od 30–45, plotice, kaprik a tloustaci. Plno lidi nic moc, spis nic nez moc, jak rika Tychler, hazet pora dna jedno mistio na decimetry presne a je to
Jsem moc spokojen, fotky teď većer už hledat nebudu, páč ve 4 zase letím před prací na rybáky na pláž. Dneska jen pláž a soutok. Asi samozřejmost, všechny dostaly svobodu
- Sobota 17. května 2008 ve 21:45 ® monaster reakce na …
-
Lojza: a jak to že píšeš? máš karbičku na net v igelitce proti dešti
reagovat???
- Sobota 17. května 2008 ve 21:01 ® LojzaRybka
-
monaster>kujva tady byla bouřka jako kráva
reagovat - Sobota 17. května 2008 ve 20:40 ® monaster reakce na …
-
LojzaRbka: vis samze ryby nebiju. nazradlo kupuju obalovany filety. ale Piranha je muci im ze je liba. on si vul mysli že z toho vyleze princezna.
reagovat - Sobota 17. května 2008 ve 20:25 ® LojzaRybka
-
monaster-Piranha>máte oba štěstí že jsem se naběhal už ráno,jinak bych zaváma doběhl a potrestal bych vás,a řeknu to Kubišové,tak a máte to
reagovat))