Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.301 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 15. května 2008 ve 12:56 ® BlueShark
BlueShark

Dneska jdu na ryby a bude to mazec :-) Tak zadna plastenka :-)

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 11:36 ® monaster reakce na …
monaster

dneksa nachytáš rousnic :-) ale vem si plášťěnku

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 11:11 ® monaster reakce na …
monaster

svatý Petře. prosím. dohodni s etam nahoře s tím Tvým šéfem nejvyšším ať si to rozmyslí a ty bouřky a sníh si tam nechá. slibuju že skoro všechny ryby pustím a že už nebudu v lednici trápit žížalky

www.novinky.cz

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 11:07 ® BlueShark
BlueShark

nevim jak se plasej zizaly, ale my je musime nachytat, je to moc rychle, to chce nasbirat par tydnu predem, a zenska se mnou nepujde ma dite a nehne se. :-(( uvidime, kazdopadne na feeder si zacapat muzem ted sem zase pochytil par znalosti a zachytas si jde jedna za druhou :-)

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 10:59 ® monaster reakce na …
monaster

ach jo. na ženskou se vyprdni nebo ji vem sebou. žížaly budem muset splašit.

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 10:44 ® BlueShark
BlueShark

NA skolak ani chaba nepujdu kdyz je jich na labi hafec :-)

Jinak uvidim, asle mel bych se venovat te me nevidel jsem ji uz tyden :-(( uvidim dam vedet…

ale nemam zizaly a neprsi :-((

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 9:52 ® monaster reakce na …
monaster

BS: jak mš šichty? nepudem v pátek na noc na úhoře? chtěl jsme na stoják ale můžem zkusit na pláži je to jedno. ikdyž vím že v Chaba na školáku kde je dobrej přístup autem jsou pěkný. půjčil byhc si auto když to půjde

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 9:51 ® monaster reakce na …
monaster

vím že na to je lepší pěškobus ale co naděláš. uvidíme. nerad něco plánuju protože se to dycky pos.. jestli pojedete a bude místo rád s epřidám. když ne bude průzkum. láká mně třeba to slepý rameno v Litoměřicích

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 9:47 ® monaster reakce na …
monaster

BS: to možná. ale já chci taky někam kde to ještě neznám. a kde není miliarda lidí.

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 9:35 ® BlueShark
BlueShark

Podle me je lepsi na labe kdyz uz :-) A to v UL :-)

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 9:10 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: skoda:-(( nastoupi nahradni plan B nebo C. beru kolo. bton s jednim prutem a vyrazim na Mostecko. plan B. plan C je na lItomericko taky kolmo. plan D je na Decin na ploucnici. vse v dosahu kola. na mostecko pohoda, Chlumec, krupka, teplice, osek atd vyhnu s ehlavni jen do Dubi je trochu kopecek. na Litomericko pohoda az na tu šutrovko co prej je cyklostezka. mám treka. no a Děčín nejhorší varianta. po rovině ale po hlavní. malá sebevražda i s vestou

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 8:44 ® BlueShark
BlueShark

foks01: Takze se nikam nejede asi, stejne jede Piranha odpolko domu na grilovani… :-(( Potreboval jsem to vedet do dneska :-((

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 8:03 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: vole nezáviď. byl jsme kus chlapa no. teď mám o pár deka míň a vidíš to? ženský si mně ani nevšimnou. asi začnu žrát. nemáš nějakou vypasenou parmu na mražáku?

reagovat
Čtvrtek 15. května 2008 v 7:56 ® Piranha
Piranha

Cormoran> ty vole ta štika šilhá jako svine.

Monaster> ty si nebyl jen pucmeloun ale vyzranej zasrane tlustej pučmeloun :-D :D

fox01>jestli by jelo tolik lidi jako ja,ty monas. a BS tak se na ten flek nevejdem a musely by sme jet nekam jinam.Ale okouny bych si urcite povlacel jeste do 16.Jak je to daleko to je nekde u Mostu ne?

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 23:54 ® Jarda carp
Jarda carp

Tohle sem našel na Chytej ve fotkách .....co je to proti mému lístečku.....i tak se dá zacházet s rybama.....

reagovat
foto/forum/2008/th-img3845.jpg
Středa 14. května 2008 ve 23:43 ® cormaxx
cormaxx

No já tam byl sice na kaprech,ale z nudy jsem hodil trochu chleba na hladinu a během pár vteřin! tam bylo hejno rybiček.Pak to nich 2× něco vlítlo a jednou ještě něco mlasklo(řekl bych okoun)…

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 23:12 ® cormoran reakce na …
cormoran

Jasný, mě taky…

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 23:04 ® foks01
foks01

mě stačí okouni při chuti:)…nebo se mužem sejít klído v Braňanech.

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 22:57 ® cormoran reakce na …
cormoran

No když tam bude nějaká zatoulaná metrovka, proč ne…:-D :-D

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 22:55 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

Hele vim o další napršený louži.Za týden bude čas tak dám kdyžtak vědět a můžem jí vyzkoušet:-D

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 22:42 ® cormoran reakce na …
cormoran

foks01: :-D Nee, napsal jsem to špatně, byl jsem tam naposled v zimě, myslim že v únoru…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3844.jpg
Středa 14. května 2008 ve 22:34 ® foks01
foks01

cormoran-a jak to tam vypadalo při tvé poslední návštěvě?…tatry a buldozery?? :-)) )

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 22:29 ® cormoran reakce na …
cormoran

foks01: Kurňa, tam se to nějak změnilo od mý poslední návštěvy…

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 22:26 ® cormoran
cormoran

cormaxx: Dík za info, to jsem chtěl slyšet…:-)

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 22:25 ® foks01
foks01

ale nejsem hubenej …jen to zbytečne sebou netaham …mam to doma v mrazáku na horší časy…pučmeloun není tak hrozné přec ale míša kulička je hezčí

je sice teprv středa ale už by sme mohli trochu přemýšlet nad tou nedělí at to nedopadne jak s těma závodama..kdo se chce přidat at píše ..vemem hrábě a pořadne to Ohře pročesem

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:53 ® monaster reakce na …
monaster

foks01: dík ;-) taky jsem byl hubenej jak ty. ale naposled v 21. to jsme měl na 178 cm 64 kg. od tý doby už jsme měl i 105. a vůl Piranhů mi říká pučmeloun

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:49 ® foks01
foks01

monaster-á zas takovej golém nejsi aby ses nevešel :-))

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:45 ® monaster reakce na …
monaster

ty bláho . krásná voda

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:44 ® monaster
monaster

Foks: tyyy brďo to beru. ikdyž sváma je to těžký. jedinej jsme z vás pořádnej chlap. prostorově výraznej :-)

reagovat
Středa 14. května 2008 ve 21:43 ® foks01
foks01

posílám trochu přírody od nás…dnes bezrybka..pouze jedno vyplé štíhle:)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3843.jpg