Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.161 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. května 2008 v 17:13 ® foks01
-
cormax-a je to vyřešený..okouny mužu práskat vesele dál..dík za snahu
monaster-tak se domluvíme a mužem vyrazit klído ve 4 né když to žralokokosovy vyjde a jestli se naskládáme do aut ..co ty na to piranho
reagovat - Středa 14. května 2008 v 16:26 ® cormaxx
-
Tak dneska jsem byl na svazu,když jsem měl cestu kolem a bylo mi řečeno že svazovka je ta pískovna u silnice,ale chodí se chytat na obě.Teď mi přišel i mail …Do revíru patří jen ta u silnice.Fuksa František Tak kdy razíme na zadní, co?
reagovat - Středa 14. května 2008 v 8:56 ® monaster reakce na …
-
Blueshark: to je hloupej kamarad. ja myslel ze se vetru
reagovat - Středa 14. května 2008 v 8:13 ® BlueShark
-
Tak kamos v praci mi mozna prohodi sichtu tak budu mit SO 10:00–18:00 a nedeli volnou
reagovat - Středa 14. května 2008 v 7:56 ® BlueShark
-
Fotacek jsem nechal v batohu a neblejskal, nic co by stalo za to i kdyz ty jeseni byli fakt krasavcxi mozna nej co jsem kdy chytil. Slibuju ze budu delat fota zase
Ta sobota skoda no
Musel bych byt ve 14:00 doma no
Tak se domluvte vy dva nebo na jindy, ja mam vikendy volne jen vyjimecne. Piranha jak to vypada na tvem fleku kdyz je mene vody? Jak tam jdou ryby dlouho si nenapsal. Ja pujdu hledat tune brzy…
reagovat - Středa 14. května 2008 v 7:49 ® foks01
-
jedu v sobotu do Prahy do IKEI..by me mladá sežrala kdybych to zrušil ..škoda no…ty už neděláš fota?? sem hladovej jak pes tak sem neco šoupni
reagovat - Středa 14. května 2008 v 7:41 ® BlueShark
-
Jel bych bez vahani, ale v nedeli mam od 15:00 sichtu a volno jen v sobotu
Proc ne v sobotu kurnik.
Jinak vcera na feeder na soutoku v Biline a 8 kousku behem 2 hodin. 2 Jeseni dobre pres 45 krasavci a pak dalsi cejnci plotice atd. Pak klesla voda o 30cm a bylo po chytani nikde ani ryba. Projeto i sonarem a ryby opravdu nebyly.
reagovat - Středa 14. května 2008 v 7:25 ® foks01
-
Piranha-jo o Budyni sem už párkrát slyšel,dřív se tam taky jezdilo na parmy.Klidně se mužem domluvit a vyrazit…co ty na to žralokojde?
reagovat - Úterý 13. května 2008 ve 23:12 ® Tomash
-
hustý
reagovat - Úterý 13. května 2008 ve 21:26 ® Piranha reakce na …
-
Foxiku tak sme se mohli domluvit a ja bych nabral zraloka a nasel sem peknej flek v budyni siroky a takovej malej souto s rickou kde se nad vodou tycej veliky vetve stromu.A jak tam pane skakaly jak blby y nebyly maly.Co vy na to z BSkem
reagovat - Úterý 13. května 2008 v 16:18 ® foks01
-
BlueShark- v neděli se na ně zas chystám na Ohře,tak snad už bude po tření…zasednu na celej den pod most a to by bylo abych 2..3.. nevytáh
reagovat - Úterý 13. května 2008 v 15:40 ® cormoran reakce na …
-
BS: To jste byli vy u toho benesaku??
reagovat - Úterý 13. května 2008 v 8:31 ® BlueShark
-
foks01: asi nechytaj ryby, ze je sem davame jen my
Posledni fotka byla moje parma zdarma a pak pekny kulo hulo, jen zcestny pipovo fotky soutoku.
PS: bud rad Pipo ze mas ty gumovy rybky, nechal jsem ti je za to kilo
Protoze moc nevlacim
Ale byly docela hezke za tu cenu jich bylo mraky.
Jinak dneska po praci jdu na ryby, vcera uz zacali kaprici a Kamil peknou 61cm
reagovatBehem par minut najelo hejno a uz to litalo
- Úterý 13. května 2008 v 8:08 ® foks01
-
tak co co žádné rybý fota:)) samá vázka tady
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 15:10 ® cormoran
-
cormaxx: Zkus se na to někde poptat u vás, docela by mě to zajímalo:)
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 15:10 ® cormoran reakce na …
-
BS: Kapři berou všude, když tam zrovna nejsem, včera se konečně 3 spletli, ale měli do 45 cm…
reagovat - Pondělí 12. května 2008 ve 14:36 ® BlueShark
-
Ja ty rybare klidne popisuz vsechny poznam a znam
reagovat
A kapri berou vsude tak je to prece jedno
U Benesaku treba je jich mnohem vic jen se chyta trosku jinacA trhokapri obdobi teprve prijde kdy 200m bude malo na civce
- Pondělí 12. května 2008 v 10:31 ® Jarda carp
-
Pipa: Tam ted bude dlouho narváno …po tom zveřejnění fotek s kaprama.Už i v Chabařovicích na Školním. ryb. si dědkové povídají ,jak se na Labi chytají pěkní kapři............ty zprávy se šířejí rychlostí blesku. Akorát koukám,že by to chtělo nějakej teleobjektiv alespoň (300 mm )-aby bylo vidět na ksichty…D
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 9:39 ® monaster
-
Blushark: ozvi se mi na icq
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 7:33 ® foks01
-
cormaxx-s tema hektarama je me to taky divní, ale ješte sem se nesetkal s tím ,aby dva rybníky měly jedno jméno …tak snad se ti dostane odpovědi a šoupneš to sem…ale ani jako svazovka to nevypadá,takové moc přírodní a ponechané ladem jestli me rozumíš,prostě neobhospodařované.HLAVNĚ ŽE TAM JSOU RYBY..viděl jsem štiku a lína..a těch okounu ranec
reagovat - Pondělí 12. května 2008 ve 2:07 ® pipa
-
A zase ti masaři .....
reagovat)))))
- Pondělí 12. května 2008 v 0:33 ® b.gun reakce na …
-
Ale zase je zbytečné mít nějakéý problémy jenom kvůli tomu, že by nějaký revír byl nedostatečně označen, nebo že by se jednalo o vodu, která dřív svazovkou nebyla a proběhla by tam změna se zařazením do revíru.
reagovat - Pondělí 12. května 2008 v 0:31 ® cormaxx
-
Bylo to myšleno jako rýpnutí(proto smajlík) na lucia kvůli tomu,že mi bylo jasný že foks01 má tu fotku z Braňan.Nehledal jsem v tom nic špatnýho,ať si každý chytá kde chce. Radši jsem poslal mail do UL aby jsme věděli na čem jsme
reagovat…
- Pondělí 12. května 2008 v 0:17 ® b.gun reakce na …
-
cormaxx: Tak na značící tabule bych nespoléhal, neboť jejich životnost je na některých revírech opravdu tristní (občas mám pocit, že už i MO rezignují na jejich neustálé obnovování …). Pokud bych jako vodítko vzal ten výřez z Atlasu revírů, tak bych řekl, že svazová bude ta blíž k silnici (ta vlevo) – jestli to tak skutečně je, nevím.
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:56 ® cormaxx
-
Na schůzi jsem čekal na tátu až zaplatí brigády a koukal u stolu vedle do papírů s tabulkama kolik a kam bylo vysazeno ryb.Nějací chlapy se tam divili, že se tam nevysadila ani šupina a člen MO jim říkal že ani na jednu se nic nevysadilo(koukal ještě do jiných papírů).Proto usuzuji že do revíru patří obě toť vše… Ps: Jak by si poznal která je svazová,když vemem v úvahu životnost značící tabule
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:45 ® b.gun reakce na …
-
cormaxx: Pokud bych se chystal na tuto pro mne neznámou vodu a vycházel při tom z údajů uvedených v soupisu revírů (40. Braňany pískovna – Braňany – 10,0 ha), tak tam žádné číslování, které by evokovalo to, že se jedná o rybníky dva, uvedeno není a měl bych za to, že revírem je jen jeden z nich. A když se člověk ještě navíc podívá i na výřez z Atlasu revírů, který je u popisu revíru uveden na stránkách ČRS, tak na něm to taky vypadá, že se jedná jen o ten jeden.
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:41 ® pipa
-
žraloku: tak kde sou ty fotky ??
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:25 ® b.gun reakce na …
-
cormaxx: Když to porovnám s jiným rybníkem, který má mít podle soupisu něco málo přes 8 hektarů, tak je fakt, že 10 hektarů mít asi nebude. Ale zase obě dvě dohromady by měly víc, než těch deset.
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:15 ® cormaxx
-
jj to je vončo
reagovat - Neděle 11. května 2008 ve 23:06 ® b.gun
-
cormaxx: Nejsem místa znalý, ale mluvíte o tom, co je na obrázku?
reagovat