Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.099 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. května 2008 ve 22:49 ® cormaxx
cormaxx

Z toho že se na schůzi o tom bavili chlapy s někym z MO! Zkus si na mapy.cz taky porovnat nějakej revír kterej znáš a ve stejnym měřítku koukni na ty pískovny.10ha nemůže mít ani jedna!

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:39 ® foks01
foks01

v soupisu je napsáno Branany pískovna tak z čeho usuzuješ že tam patří oba?

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:32 ® foks01
foks01

tak ted nevim na čem sem,ja to mam totiž od lucia že ten spodní je nesvazovka…tak jak to teda je ??

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:29 ® cormaxx
cormaxx

foks01: A co že jsou 2 pískovny,to nic nemění na tom že jsou zapsaný v soupisu revírů!

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:24 ® monaster
monaster

Piranha: díky kámo za tip. Zlatí úhoři jsou klasika. rád jsme je zas viděl.

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:20 ® foks01
foks01

cormax-tam jsou dva tak se možna pleteš

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:17 ® cormaxx
cormaxx

lucio: Braňany jsou svazovka a ne jen napršená louže která nikoho není,takže vláčení až od 16.6. ju :-)) )

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 22:06 ® monaster reakce na …
monaster
reagovat
foto/forum/2008/th-img3831.jpg
Neděle 11. května 2008 ve 22:05 ® monaster
monaster

Modrázubatka: gratulace.

ráno s Kucákem JardaCarpem ve Svádově. já zero Jarda pidicejn. kolem projel panelák

pak nový flek na dvě hodinky než mi uschla barva. zas bezrybka le bylo krásně

reagovat
foto/forum/2008/th-img3830.jpg
Neděle 11. května 2008 ve 21:54 ® foks01
foks01

farnas-když píšu lucioperce tak ty to asi nebudeš:-)

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 21:49 ® pipa reakce na …
pipa

už blbnu !!! tady je foto…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3828.jpg
Neděle 11. května 2008 ve 21:47 ® pipa
pipa

Ja bych vlastně malem zapoměl … na včerejší ulovek :-)) ))

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 20:27 ® pipa reakce na …
pipa

žraloku: kdesou ty slibovany fota, metrovka štikonator,velci kaprofilove atd… uzž se moc na ně těším..

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 19:48 ® Piranha reakce na …
Piranha

jakej jed zase ty si zase kouril na zachode neco co je zakazany ne.

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 18:25 ® BlueShark
BlueShark

piranha: prosim Te nenabadej lidi aby davali JED pod betonarku diky… :-((

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 16:20 ® Piranha reakce na …
Piranha

farnas> na piskovne to ted moc nejde ale pokud budes blizko pritoku tak tam bys mohl nachytat nejaky fišle.Chce to jemny krmeni nej je ted lorpio na reky a na piskovne je sqela foukana psenice a zizalky.Do lorpia dej trochu hliny a krabicku bilejch cervu.Jed pod betonarku az ke vtoku a budes mit ryby.

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 16:05 ® farnas
farnas

Hosi dnes jsem byl na zernosekach a tri zabery jsem propasl tak ze bezrybka.

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 16:03 ® farnas
farnas

foks01 myslis me vojtafarny@seznam.cz

reagovat
Neděle 11. května 2008 ve 13:33 ® Tomash
Tomash

pipa : Sorry, zapomněl jsem, ale mám ji pro tebe rezervovanou, tak se neboj, neprodám ji jinému…

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 11:19 ® foks01
foks01

parma z ohře..lovec modrozubák

reagovat
foto/forum/2008/th-img3827.jpg
Neděle 11. května 2008 v 11:16 ® foks01
foks01

kluk lucioperceů-vydro Duchcovská taky se tam chystam do Branan .zanech tu na sebe kontakt icg nebo mob a ja se ti ozvu neco bych podniknul

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 10:48 ® farnas
farnas

nevite nekdo o rybniku v budyni nad ohri www.ceskatelevize.cz zadejte do horni kolonky

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 10:11 ® farnas
farnas

Jo diky za ty lovosice na ohri jsem si to planoval dost dlouho nak to nevyslo

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 9:13 ® Piranha
Piranha

pipa> ja tak bro vlacet nechodim, byl sem dvakrat a pokazdy zs za rozbresku byly fišle. Tak v 5 vyjedu a ve ctvrt u vody a je to akorad, ryby nenosej baterku :-D . Ne, ja vim ze se vlaci i v noci ale nemel sem stesti tak chodim pri rozbresku.

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 9:08 ® Piranha
Piranha

Farnas parmy se chytaj stejne jako na plazi z toho parku v pod lovosicema jak je ta benzinka kdyz vyjedes z lovosic na usti.Tam se chjytaj v zime taky. Jinak pochop, plaz je ustecakama velice oblibena a my sportovni rybari si musime branit kazdej volnej flek, uz tak tam zapasime v zime kam se nacpat, kdyby sme to roztroubily po okoli tak muzem bejt doma a tise bejt nasrany.Ja te nechapu uz si minule sem psal otazky kde kdo a kam, na co a aky chyta.Ja sem si sam prosel x kilometru vody a vytipoval si pekny mista a ty sem pak pravidelne navstevoval a krmil a 70% jich bylo uspesnych.Proc ty si nevezmes bagl vole velkou svacinu kolo a neprojedes si mista.Co je na ohri fleků to ani nespocitas.Nedavno sem v budyni nasel pekny mistecko a sup uz se chystam.Proste najdi si svuj flek zakrm si klidne ti poradim cim a jak a zkousej to tam a pokud treba na popáty nebudes mit uspech hledej jinej flek ale nezatracuj to misto, v budoucnu z nej dostanes megarybu tomu ver. Proste reknu to tak trosku tvrdeji: nezebrej mista jinych a najdi si svoje. Az budes davat na chytej fotky peknych ryb tak ti kluci sami nabidnou jejich fleky a budes chodit i s ostatnima na ryby a delit se, ale nejdriv prace potom zabava.Mas na to ted dost casu zacina sezona tak hledej a chytej.Preju mnoho uspechu

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 1:22 ® pipa reakce na …
pipa

Kusani,kusani… vy snad myslite že to bude každej den stejny ???!!!

reagovat
Neděle 11. května 2008 v 0:54 ® BlueShark
BlueShark

Tak jsem se vratil z Biliny kde jsem byl za kamaradem foksem01 a odkud jsme vyrazili na ohri. Bylo nadherne jen ryby trosku mimo misu a nekde jinde :-) Asi v trdlistich, reka zela prazdnotou, ale zitra mastim na Labe. Jinak alespo to malo, ja 3 plotice, 7 kapriku a krasna kolem 60cm, moje prvni na feeder a cilene :-) Jinak foksik capnul jeseny, plotici, okounka. Videli jsme metr pred sebou stat nehnute ve vode stiku rovny metr a vedle jednu mensi, najizdeli na treni na potravu nereagovali a na nas taky ne. A velky kapri totez. Nebrali a nebrali jen se slunili u pritoku, kam pak asi najednou a zacnou -CENSORED-. Fotky sem dam pozdeji. Dobrou

reagovat
Sobota 10. května 2008 ve 22:46 ® Jarda carp
Jarda carp

Odskočil jsem si o přestávce společensky unaven domů…to byla zase ostuda ..fandí tady někdo hokkeji ? krom Blue Sharka o kterém vím ,že fandí …Zejtra já a Monaster vyrážíme na Labe – tak sem zvedavej jak vstanu…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3826.jpg
Sobota 10. května 2008 ve 22:44 ® pipa
pipa

tomash: jinak dik za rapalku…

reagovat
Sobota 10. května 2008 ve 22:42 ® pipa
pipa

No prostě Kofolákov ...... :-)) )))

reagovat