Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 440.099 zobrazení | 12.772 odpovědíPánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. května 2008 ve 22:37 ® Jarda carp
-
Farnas : Omaha Beach – Střekov – předměstí Ústí nad Labem
reagovat - Sobota 10. května 2008 ve 22:30 ® farnas
-
Jo tomash u jake vesnice je ta plaz
reagovat - Sobota 10. května 2008 ve 22:27 ® farnas
-
tomash diky samozrejme jsem myslel z pocitace to je jedno ddik
reagovat - Sobota 10. května 2008 ve 22:08 ® Tomash
-
famas : parmy jsou na Labi 4–5 všude, pláž je marná v létě, v zimě od listopadu do března si je tam zachytáš. Mapku nedám – stačí si najít střekovské nábřeží a teď se tam staví protipovodňová hráz.
reagovat - Sobota 10. května 2008 ve 21:54 ® farnas
-
Ahoj chtel jsem se zeptat jestli by mi někdo neposlal mapku nebo radu kde je plaž labe 4–5 kde se chytaji parmy a dalsi ryby samozrejme jen pro sportovni rybolov.Protoze jsem parmu jeste nikdy nechytl a tam to vypada nadejne.
reagovat - Sobota 10. května 2008 ve 20:27 ® pipa reakce na …
-
Jasan … už se klepu!!!! ja už tam snad budu přešlapovat od 2.00h… nepujdeš semnou zahajit ???
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 19:46 ® Piranha reakce na …
-
pipa> tak panacek je také kolega vlackar
reagovatkamo uz se nemuzu dockat na toho 16. to bude zase mazec a navic okouni mi uz v mem pestrem jidelnicku chybej.Jén to bude nadhera, UL a 00 na vlásni.
- Sobota 10. května 2008 v 19:07 ® pipa
-
Dnes mě raplo
reagovat)))… všechny klacky sem svázal šífackym lanem
))… a jdu až 16.6.08 v 4.00h… za pár......
- Sobota 10. května 2008 v 18:48 ® pipa
-
Čus kusani …
reagovat) dodat.gratulačka pěk.ulovkum… PS: na soutoku se vytahaly pěkny kusani!!! a od ty doby tam ted ty Hamtiví (rybaři) ???? furt dřepěj ???? PS: přesně je vidět o co v dnešní době rybařum de ??!!!
- Sobota 10. května 2008 ve 12:53 ® Piranha
-
Tak bezlojzové ja vyrazim na jeden starej flek candatí sice ale kapru je tam taky hafo.Obri kuku tygri orech a ostatni partikly se zavodnim krmenim pripraveno a holdegroooni teste se. Jedu na lovosice a posilam malou mapku.Vecer tady a pochlubime se a nezapomente fotit.
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 5:08 ® BlueShark
-
Dobre jitro. Tak za par desitek minut po snidani vyrazim s foksem01 na Ohri. Muj prvni vylet EVER. Uz se nemuzu dockat
Bude i pocasko tak lovu zdar
Tak nekdy zas u vody nebo tady s Vama, to vse preje modra ryba se zubama
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 1:43 ® cormoran reakce na …
-
hoj…
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 1:42 ® lucioperce69 reakce na …
-
tak to jú uejtra se na fišle nedostanu ale v neděli jedu na braňany tak ti snad vysvětlim jak se tahaj okouni přes 40. Jdu do hajan dobrou
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 1:41 ® lucioperce69 reakce na …
- reagovat
- Sobota 10. května 2008 v 1:40 ® cormoran reakce na …
-
Kaproni už byli v čoudu, tloušťáci chytali bronz, tak jsme jim tam posadili střídku těsta a dned double:)
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 1:36 ® lucioperce69 reakce na …
-
no nějak sem se vykecal a šel sem si zahrát beach, jo a mimochodem zlomil sem si prst na noze, takže na pařenku pak šli jj??? a co kapři nic co??? už tam nebyli???
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 1:33 ® cormoran reakce na …
-
No hned, jak jsem přijel dom, viděli jsme tam tvoje auto…
reagovat
A pak že nemůžeš na ryby, šmejde:) - Sobota 10. května 2008 v 1:31 ® lucioperce69 reakce na …
-
ty zmetku kdy si tam byl???
reagovat - Sobota 10. května 2008 v 1:30 ® cormoran reakce na …
-
Jarda: Zdravim, Barča nepatří Tepličákům, ale Duchcovákům…
reagovatDneska jsme tam byli na chvíli zkusit tlouště. Po mouše se ani neotočili, ale na housku jsme 2 kousky přemluvili, 49 a 50 cm. Lucioperca tam dostal na streamra štičku kolem 50 cm…
- Pátek 9. května 2008 ve 22:47 ® monaster reakce na …
-
JardaCarp: vím. já jsem taky pes. starej. dnes po práci do večera
reagovatna soutoku do 21.00. čtyři lidí. jedna ryba
- Pátek 9. května 2008 ve 21:48 ® Jarda carp
-
Pipa : Za 37 let chytneš rybu ? …D
reagovat - Pátek 9. května 2008 ve 21:38 ® Jarda carp
-
Tomash : No mě taky ,ale byla to náhoda ,že mi tam kámoš držel flek jinak důchodci už tam strašej od nevidim donevim…proto tam moc nechodim.Chci teď spíš nastudovat Teplický stojáky ,jako např.Barbora a Otakar,ale nevím,jak to tam vypadá a hlavně kolik tam je ještě ryb,kde sou,naco berou apod.....no uvidíme.. Piranha : No tak to si mě vůbec nepotěšil..to teda nevim kam já zejtra pudu… BlueShark :- jo v pohodě jen se mi zdálo,že si to myslel vážně… Monaster : Ano -na pořádek v autě a na přesnou kompozici ve fotografii sem pes…ale to přeci víš …D
reagovat - Pátek 9. května 2008 ve 20:26 ® olda
-
Kam jít na pěkný Liny.Za pět let jsem chytil jednoho na Glázru asi 35 cm
reagovat - Pátek 9. května 2008 ve 20:07 ® pipa
-
Za 37 ......
reagovat - Pátek 9. května 2008 v 16:20 ® Tomash
-
foks01 :
reagovat - Pátek 9. května 2008 v 15:49 ® foks01
-
Tomash-krásný tah Tome,vypadá to na knock out,chudák monaster ani s lístečkem si neví rady
reagovat - Pátek 9. května 2008 v 15:48 ® BlueShark
-
JardaCarp: ja mam na ryby podlozku a jinak si delam srandu s tim listeckem, nemuzes me brat vazne
reagovat - Pátek 9. května 2008 v 15:23 ® Piranha
-
kuncaku bilina je uz vo hovne je tam malo vody byl sem vcera a trapil sem se jedine nekam dolu ke kurtum bo za obi tam snad ale nahore je to na pipu. Potrebovalo by tak tejden chcat
reagovat - Pátek 9. května 2008 v 15:02 ® monaster reakce na …
-
a vůbec. neměl by ten kapr mít podložku? třeba mřížkovanou? typická grilová velikost
reagovat - Pátek 9. května 2008 ve 14:52 ® Tomash
-
monaster : Samozřejmě, zase chyba, správně je sektor G8 a H3
reagovatJarda carp : pěkný ryby, ale Kateřina mě moc odrazuje…