Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.029 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 9. května 2008 ve 14:51 ® Jarda carp
Jarda carp

Monaster : /Smích Příště se polepším .....

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 14:46 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: to foto je jinak kompozičně správně. a lísteček na kaprovi je umístěnej špatně. já byhc ho dal do sektoru G7 nebo H4

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 14:43 ® Jarda carp
Jarda carp

BlueShark : Ještě bych ten tvůj komentář pochopil -kdyby to byla trofejní ryba a já si tu fotku dělal na památku do rámečku ,ale ,že někdo bude reagovat na lísteček to sem netušil a ve snu by mě to nenapadlo ,… Monaster : Díky

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 14:27 ® Jarda carp
Jarda carp

BleaShark : Kapříka jsem na 3sekundy položil do trávy abych si ho přehmátl a co nejdřív pustil..když du na houby tak ty očistím vždy – chudinky…

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 14:06 ® BlueShark
BlueShark

JardaCarp: Proc toho kaprika neocistis, kdyz ho fotis? Chudinka :-)) )

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 13:38 ® monaster reakce na …
monaster

no Jaryne gratulace. a David koupe koně rád když je tam ta slečna že........:-) snad ho neutrhnul jako když mi nahazoval :-)

reagovat
Pátek 9. května 2008 ve 13:26 ® Jarda carp
Jarda carp

Zítra ráno se chystám na Bělu – tak snad bude zase dobrý lov,ale předpokládám ,že to dopadne dobře.Kdo budete chtít jít se mnou ,tak mi napište na ICQ. Petrův zdar !

reagovat
foto/forum/2008/th-img3821.jpg
Pátek 9. května 2008 ve 13:23 ® Jarda carp
Jarda carp

Dokonce kolega vykoupal i koně…/smích

reagovat
foto/forum/2008/th-img3819.jpg
Pátek 9. května 2008 ve 13:22 ® Jarda carp
Jarda carp

co je to proti sousedovi,který zlomil prut.No je ještě v záruce ,tak snad mu reklamace dopadne dobře.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3818.jpg
Pátek 9. května 2008 ve 13:20 ® Jarda carp
Jarda carp

Potom to začlo …Kapříci 42,45,53,56– jak po másle…bohužel dva záběry přes brzdu promarněny.Nenechal jsem si poradit od zkušených Kateřiňáků a nepřitáhl jsem si bojovku.Sekl sem úplně do prázdna…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3817.jpg
Pátek 9. května 2008 ve 13:18 ® Jarda carp
Jarda carp

Dnes ráno – jedním dlonem : NÁDHERA.Ranní mlhový opar nad vodou,potom vylezlo slunce a bylo nádherně.Do devíti hodin ani pink.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3816.jpg
Pátek 9. května 2008 ve 13:15 ® Jarda carp
Jarda carp
reagovat
Pátek 9. května 2008 v 8:36 ® monaster reakce na …
monaster

fos01: to bylo dobrý ;-)

reagovat
Pátek 9. května 2008 v 7:34 ® foks01
foks01

já bych radši šel vyklízet ryby z vody ,taky jich tam je hodně:-)

reagovat
Pátek 9. května 2008 v 7:04 ® monaster reakce na …
monaster

nemáš špinavý břehy? koukni se ke kurtům v Trmicích. moje popelářský auto by bylo plný. dobře hošani. navrhujete teda akci srdcařů z místních vod? jsem pro. dávejte návrhy. auto byhc si půjčil a domluvil bych odevzdání na skládce

reagovat
Pátek 9. května 2008 v 6:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak panove asi takhle bych to rekl i ja.Je to vec MO, je to daleko a navic nase pekna bilina plna krasnejch ryb by taky potrebovala malicko poklidit.V trmicich to obcas delaj uklizeci mesta, nema sice tolik spinavy brehy hlavne okolo mesta ale spis tam kam nikdi nechodi a kde se to naplavuje odjinud.

reagovat
Pátek 9. května 2008 v 6:49 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tak panove asi takhle bych to rekl i ja.Je to vec MO, je to daleko a navic nase pekna bilina plna krasnejch ryb by taky potrebovala malicko poklidit.V trmicich to obcas delaj uklizeci mesta, nema sice tolik spinavy brehy hlavne okolo mesta ale spis tam kam nikdi nechodi a kde se to naplavuje odjinud.

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 22:39 ® BlueShark
BlueShark

monaster: vzhledem k tomu kolik je casu a ze na tu vodu vubec nechodim a radsi pujdu uklizet bilinu :-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:28 ® monaster reakce na …
monaster

budu se opakovat ale místo závodů navrhuju abysme jeli n nechranky pomoc čistit. na benzín přidám nebo jedem vlakem. popř vemem chatku a zachytáme. kdo je pro???

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:11 ® BlueShark
BlueShark

Jinak ja vcera na Biline kde 2 tlousti, malo vody ryby odjely. Jel sjem na soutok, tam 3 karasy, 4 jeseny, 0 cejnu, plotice a 7 kapriku, vse kolem 4 jeden lysacek tak 32 a 2 kolem 45. Vraceni vode :-D A dve obriska na houpacku. Jenze… jako vzdy nahul do 1/4 labe a jeste proti proudu jel jeden a prd. Na jednom narovnany hacek a supina velka u druheho se mi vypla v proudu v biline kam zajel. A to jsem mel brzdu pod kontrolou ale uridit nesel Asi zase monstrum, uz najizdej potvory, asi navazu 30ku :-D Ale to radsi ne, nelibi se mi to. Jinak kolega Kamil nic moc, pak sel ke me a sekl 2 kapriky a cejna. Dedula parma 70cm. Bylo krasne…

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 20:02 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: jsi kámoš. jediný ses mě zastal. ale byli to zavináče.

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 19:59 ® Tomash
Tomash

Piranha : Zabiju

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 19:55 ® BlueShark
BlueShark

Monastera nechte, je to hodny chlapik. Dluzi mi jeste 50kc jak si sel koupit alespon dvoje sardinky kdyz chytil to hnedy :-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 19:31 ® monaster reakce na …
monaster

kurvo

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 19:29 ® Piranha reakce na …
Piranha

nepamatuji si

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 18:59 ® monaster reakce na …
monaster

hele ty vole já myslel že s emě zastaneš. co ten ježdík na bílině no???

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 18:55 ® Piranha
Piranha

Tak panove omlouvam se za moji nezuicasnenost, ale bohu zelumrti v rodine, vysrany auto (vodni pumpa), mala nemocna a kseft kerej se nekonal. Jinak vyhlasuji nove zavody ktere by se mely konat 16.6., kazdej asi vi o co by slo.Zavody ve vlaceni.Od plaze v nejvyssim bode az k zeleznicnimu mostu.Nebylo by to spatny.

Jinak k tem zavodum:MONASTER: ani se nedivym ze si skoncil posledni, dyt pokazdy chytnes kulo :-D

Tomash: chlape koukej ze sebou neco delat, videl sem te v tom trycku a jak neschodis aspon tunu tak monastera nezbalis :-D

LojzaR. ten to tam urco kasiroval jak cisnice v baru u Modry podoustve :-D

Kazan: kamo na tebe nic hodnyho nemam snad jen doufam ze sis naposledy zachytal pred tvim velkym odjezdem.

Jinak ja sel na bilinu odpoledne a par peknejch karasu okolo 40 cisel a jelci.Ale takovej hyc mi jeste nebyl skvarilo to do mne pekne.

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 17:41 ® monaster
monaster

hele co se smějete mojomu posedu? to je hrůza. jinak akce velmi zdařilá. poznal jsem Fkse a kazana. běhal po městě a sháněl klejky pro Tomashe a Lojzu jsem zas viděl po dlouhý době. jen dodám jelikož to tu nepadlo že nás kontrolovala RS. podivná :-) ale naše :-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 17:27 ® BlueShark
BlueShark

Moc hezke hosi, bylo krasne tak proc ne. Ja nemohl a mrzi me to, chtelo by dat vedet nejak driv…

Ale urco to zopaknem a ve vetsim poctu ale zamluvit predem a kazdy si vezme treba den dovci kdyz se to bude vedet dopredu.

foks01: ty mi napis jak jste dopadli vecer a kam podniknem vypravu a jaky ryby a ja zitra dopolko pujdu na vylet na belu a zjistim kde jsou jaka mista a pujdem :-) kdyz ohre vyschne :-)

monaster: skoda ze si nic nechytl, ale asi sis sedl blbe kde nebyly :-D Nebo si zase cumel po vejrech :-D Ale zucastnil ses :-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 15:25 ® lucioperce69
lucioperce69

Kurňa hoši to ste to nemohli vymyslet v lepší den, proč se vždycky tyhle akce konaj když sem v práci moc lituju že sem nejel. a věřte že lékárnička by byla moje :-D :D:D

reagovat