Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.029 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. května 2008 v 15:09 ® Jarda carp
Jarda carp

Cože ? co to čtu ? Monaster zase poslední ? To už tady dlouho nebylo …D omg- měli ste mu na tu jeho udičku v nestřeženém okamžiku navěsit nějakou botu,měl by alespoň chvilku pocit boje...../D:D:D:

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 15:07 ® foks01
foks01

vše probíhalo pod dozorem rozhodčího

reagovat
foto/forum/2008/th-img3810.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 v 15:06 ® foks01
foks01

zahájení závodu

reagovat
foto/forum/2008/th-img3809.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 v 15:03 ® foks01
foks01

Tome na hady bych jel …domluvíme přes icg 322 371 725…

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 15:00 ® foks01
foks01

no snad bude příšte více učastneních..ale ani tak to kvalitu závodu neovlivnilo…svím prvním ulovkem což byl bolínek sem nasadil latku hodně vysoko a dlouhou dobu sem se držel v čele závodu,pak Tomash zabojoval a vyrovnal score a nasledně hned LojzaRybka též atakoval náše uspěchy,nic sem nenechal náhodě a po ztrátě jedné ryby sem se po chvíly opet ocitl na čele tabulky,to zřejmě Tomash neunesl a též po neuspěchu ze zdolávaní přece jen dorovnal…mOnas­terovo přitomnost pouze potvrzovala jeho nepřehlednutelné štokrle…moc se mu nedařilo ale určo do příštích zavodů natrénuje

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:47 ® Tomash
Tomash

ano, to je můj první svědek ;-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:44 ® Kazan

Ano, mohu potvrdit vysokou kvalitu soutěže a profesionalitu závodích, vše co bylo níže od Tomashe uvedeno je samozřejmě naprostá pravda a není tam zbla lži. :-D

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:39 ® Tomash
Tomash

reagovat
foto/forum/2008/th-img3808.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:38 ® Tomash
Tomash

,,,

reagovat
foto/forum/2008/th-img3807.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:37 ® Tomash
Tomash

reagovat
foto/forum/2008/th-img3806.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 ve 14:37 ® Tomash
Tomash

Lucio : To víš, že můžu – moc rád se od tebe nechám „zaučit“ :-D 4 all : Ač to zpočátku nevypadalo, nakonec jsme se sešli v celkovém počtu 5 kousků a nutno podotknout, že lidový vypravěč LojzaRybka tu hubu za celou rybačku nezavřel, a proto asi tak málo braly :-D :-D :-D Sešli jsme se tedy v tomto složení : LojzaRybka, Monaster, Kazan, Foks01 a já. Do rybářských závodů se nepočítaly oukleje, což oplakal hlavně Lojza :-) Celkem se chytlo pár pěkných cejnů, nějaké plotice, jeden lepší karas (Lojza) a taky dvě bezrybky :-) Vyhodnocení – bo jsme já a foks měli oba stejně hodně ryb (asi 60ks :-D ), tak jsme si cenu losli. Já měl větší štěstí a vyhrál jsem rybářskou lékárničku – to, co vní bylo je dost šokující a ani to nemohu uveřejnit! Budiž to tedy tajemství a povzbuzení pro ostatní nezúčastněné ústecké chytejáky :-) . Druhý byl foks, třetí Lojza, čtvrtý Kazan a pátý Monaster – musím ještě dodat, že ač byl Monaster poslední, vydal ze sebe to nejlepší, byla s ním sranda a odnesl si jako cenu plavačkový splávek Trabucco a hodnotný naviják – byla to cena za 5.místo, což svědčí o velké kvalitě a hodnotě ostatních cen :-) Těším se na brzké repete

reagovat
foto/forum/2008/th-img3805.jpg
Čtvrtek 8. května 2008 v 8:34 ® Piranha
Piranha

Hosi ja nic padla vcera vecer umrti v rodine, posrtalo se mi auto, mala marodi a prace az po pipu tak kdyz se to sere tak se to sere.Jedu makat na strekov, snad tam dojedu jeste a kouknu na vas.

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 8:11 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tak si to tam užijte klucí já se trápím až do 19:00 v rachotě, ale večer razim na hady pokud bude mít Tomash zájem rád ho zasvětím do lovu téhle ryby. NN fakt tome kdyby si měl chuť tak se ozvy vyzvednul bych tě cestou z práce

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 7:50 ® monaster
monaster

sem myslel že jsme jiní kalibři. njn. asi ne. tak já se odebírám na pláž omaha kde od ranní hodin řádí LojzaBezrybka a Tomash. při rozhovoru kdy jsme v koutku úst žloulal čistit chrupu i připomněl abych nezapomněl na hřebíky do rakve co mu dlužím. za ty dva roky co jsem ho neviděl cena nehorázně vzrostla. jestli ona to nebude lichva ;-)

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 0:17 ® Tomash
Tomash

Pěkný ryby Péťo

reagovat
Čtvrtek 8. května 2008 v 0:12 ® Tomash
Tomash

Hej tak co kurva?! Kdy a kde se sejdeme? I kvůli těm Zálezlům – potřebujem se někde srazit a pak vyrazit…

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 23:20 ® monaster reakce na …
monaster

kromě fokse a piranic o se mu vysralo auot nikdo. škoda. tak příště

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 22:48 ® foks01
foks01

tak nevim nevim ..co je s vama sakra…hele at je to jak chce tak ja rano budu na Labi, nekde tak necham číslo a když se nekdo ozve tak přijdu 603 460 443

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 21:21 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja hlasuju taky pro zalezly

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 20:45 ® monaster reakce na …
monaster

hlavně se dohodněte. čas běží. cenu mám a hlasuju pro Zálezly

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 20:18 ® Jarda carp
Jarda carp

For all : Hrozně mě to mrzí ,ale zítra s Váma nejdu.Dnes ještě du na posranou noční -to bych zejtra koukal ,jak bluma a odpoledne jít spát nemůžu ,protože to mám další akce.A v pátek ráno sem domluvenej na Káču (budou mi tam držet místo-protože je tam předůchodcováno).To prostě nejde nejít spát a v pátek ještě brzo ráno vstávat.Tak doufám příště to vyjde .Čus J.K.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 16:36 ® foks01
foks01

souhlas s piranem,taky bych se tam rad podíval protože tam sem nebyl a mám rád nové místa

reagovat
Středa 7. května 2008 v 16:22 ® Piranha
Piranha

na plazi jsete peceny vareny a stejne tam ted nejdou tak co aspon okusite jinej rajon a ukazete se jak jste dobry.Ja feeder nemam ani bolonku tak ze na plazi bych byl akorat nasranej to radeji nikam nepojedu ale v zalezlech se da chytat i klasicky na polozenou.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 16:20 ® Piranha
Piranha

v zalezlech je dlouhej pas asi 400 metru travnatej voda je tam klidna temer stojata v dalce teda trochu tece feeder ideal metoda 6 a vic bolnka super vec a jen jednou jsem se tam srazil s jednim jedinym rybarem.Idealni misto asi 300m od tamtud se da koupit svacina na pumpe a parkovani je tam super

reagovat
Středa 7. května 2008 v 15:47 ® monaster reakce na …
monaster

no za sebe jdu hlavně kvůli klukům . chci pokecat. s Lojzou, Tomashem atd a rád poznám další. jinak byhc sám zalez někam kd enikdo moc nechodí .. a bude sranda. vyhrát růžovej naviják to není každý den. :-)

reagovat
Středa 7. května 2008 v 15:29 ® foks01
foks01

no já nevím s tou pláží,co se oteplilo tak sem tam uspěch neměl a ani sem neviděl nikoho nic tahat,každej jen odcházel zpruzenej,jestli nás bude kolem 6 tak si myslim že každej na 1 prut u soutoku pohoda,rozhodně vetší šance než na pláži ale když vyhraje pláž tak se podřídim.pokavad to na pláži nebude valný tak beru kramle …chci si zachytat protože se na ryby moc nedostanu..každá hodina drahá..ja už tam budu na Labi šmejdit za svítání tak se pak dovali kde bude sraz

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 14:33 ® tazik.

ciao please dejte 1. mistu 5 bodu fajnzmrzlina.cz diky.mejte se

reagovat
Středa 7. května 2008 ve 12:57 ® monaster
monaster

TAK A KOUKEJTE DOMLUVIT TO MÍSTO. a ty závody. sejřil jsem se s vyroubou ceny nejmíň 7 minut.........

reagovat
Středa 7. května 2008 v 10:33 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

a ete ten 16kg zdůraznuju ete jednou neni můj jen sem ho podebíral

reagovat
foto/forum/2008/th-img3799.jpg
Středa 7. května 2008 v 10:26 ® lucioperce69
lucioperce69

moje 70

reagovat
foto/forum/2008/th-img3798.jpg