Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.000 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 7. května 2008 v 10:26 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

komenikovo 62

reagovat
foto/forum/2008/th-img3797.jpg
Středa 7. května 2008 v 10:25 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

ted ete fotky kraprasovo parma 64

reagovat
foto/forum/2008/th-img3796.jpg
Středa 7. května 2008 v 10:23 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Tomash: tak sem se konečně dostal po hodinovym čtení nových příspěvků taky k tomu abych mooh reagovat. Je mi strašně líto že zítra nedorazim sem v rachotě bohužel a k tomu pondělku a úterku na soutoku v pondělí komenik v proudu přišel a slušnýho kapra pak krapras jednu parmu 64 cm já když nepočítám cejnka a jesena tak nic. v úterku to bylo trochu lepší, komenik parma 62, já si zvednul osobáček na rovných 70. Kolem 5 sem podebíral jednomu týpkovi kapříka 89cm odhadem 16 Kg slušná maminka

reagovat
Středa 7. května 2008 v 10:19 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: a mimochodem už si lapil něco na ten bič? nebo ho máš jen na ženu?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 9:01 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: jaryne pojedeš okolo mně nechceš mně nabrat? ne že bych byl busolínej....­..............

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:52 ® Tomash
Tomash

Mám tajné zprávy, že kámoš lucioperca tahal v pondělí a v úterý nějaký velký ryby na soutoku. Takže se můžeme těšit na fotky velkých ryb!

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:52 ® Tomash
Tomash

monaster : A je píchovina vymejšlet sraz na jinou hodinu kvůli jednomu člověkovi – Kazan zná Labe jako svoje boty a není pro něj problém na pláž dorazit – i později, než tam budem čekat, ne?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:50 ® Tomash
Tomash

Hele, takže můj návrh je v 6:30 sraz na Ústecký pláži – kdo dorazí později, dorazí později, ale abychom se tam roztáhli a zabrali jim místa. Já jsem pro pláž a pro pláž je i Lojza a dwarf, tedy my 3 + Jarda carp – to jsou 4 hlasy pro střekovskou pláž…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:41 ® monaster reakce na …
monaster

zapoměl si soustrupa piranhu a kazana

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:40 ® monaster reakce na …
monaster

teď jsme mluvil s Piranhou. znovu mám navrhnou 7.00 kvůli Kazanovi. jde z práce. a Jarin taky. takže chlapi co 7?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:39 ® Jarda carp
Jarda carp

Sem pro , tak to sme dva a dál ?no uvidíme…zatim čau -du chrnět…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:38 ® Tomash
Tomash

Nevím, jestli v těch Zálezlech boduje plavačka, feeder, nebo houpačka?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:38 ® Tomash
Tomash

Bylo by myslím na hovno dělat závody a pak sedět od sebe přes 4 další rybáře – proto nevím, jak vypadají ty Zálezly

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:37 ® Tomash
Tomash

cizích – FUJ

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:36 ® Tomash
Tomash

Já za sebe navrhuju Labskou pláž!!! Místa 3 prdele, ryby určitě, budeme sedět všichni u sebe a je skoro jistý, že tam nikdo z „cizých“ nebude…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:32 ® Jarda carp
Jarda carp

musíme hlavně vzít v úvahu ,že když se sejde 5–7 lidí ,tak to chce taky nějakej prostor apod.no uvidíme ,jestli z Vás něco do večera vypadne…ale z příspěvků plyne ,že na tutovku půjde -Tomáš,Foks,Já a Monaster+Lojza r. to by bylo o.k.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:19 ® Tomash
Tomash

Já bych šel klidně na soutok a klidně i jinam – neznám ty Zálezly – nevím, jak se tam chytá…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:11 ® monaster reakce na …
monaster

foks: pravidla jsou jasný. nikoho nevzít olůvkem nebo háčkem. podle toho kolik nás tam bude asi navleču helmu na kolo. maminka říkala bez ochrany ani ránu

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:10 ® foks01
foks01

ja valím do prace tak snad odpolednu tu bude vyset konečné rozhodnutí…a nezapomente nabyté baterie do fotáku…častá mrzutost…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:04 ® Tomash
Tomash

Ne, že někdo nedorazí, protože nemá cenu! Jako cena se počítá i rybářská samolepka, nášivka, odznáček, 2 nožky libereckýho, 20 dkg vlašáku… :-D Předem říkám, že rezavej háček není cena! :-D

reagovat
Středa 7. května 2008 v 8:02 ® Tomash
Tomash

Jarda carp : taky mě jebe, že se tu pořád bavíme – jo, bude to super apod. a pořád jsme si konkrétně neřekli, co kdy kde a jak… BTW : Jak provedeme závod? Na nej cm, nebo na kusy? Taky bych byl pro, aby se ouklej vůbec nepočítala a k hlavnímu závodu se ještě přidala soutěž o nejdelší rybu – pro tu se už před závodem vymyslela vypečená cena :-D

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:59 ® foks01
foks01

jardacarp-tak nejak první navrh je v 5 30 u soutoku a odjezd do zalez..ja sem pro

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:59 ® Tomash
Tomash

4 all : Vy důchodci! Když jdu na srnce, tak ve 3:30 sedím na posedu, ale myslel jsem to kvůli Vám, abyste nemuseli brzy z pelechů. Podřídím se, ale pořád tu nepadl 100% verdikt, ani toho kam se pojede chytat! Je středa, pojďme se konečně na pevno domluvit! LojzaRybka dorazí určitě a jako cenu má naviják od Vietnamců :-) Já beru jako cenu 3m plavačkový bič. Kdo nevloží cenu, nezávodí :-D

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:58 ® foks01
foks01

monaster-je to těžky si vybrat no…ale takovou akci by si nikdo nemel nechat ujít…to se jen tak nepovede…a kor jestli to bude bez pravidel…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:56 ® Jarda carp
Jarda carp

piraňachaster : co sem cpeš ty starý fotky s leklíma kapříkama ? jestli to zejtra řachne tak ti ukážu ,jak se chytaj kapři../smích

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:54 ® Jarda carp
Jarda carp

for all : KONKRETNĚ :-kdy a kde a v kolik a kam přesně …může mi někdo už konečně odpovědět ?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:54 ® monaster reakce na …
monaster

foks: vím že tam sedí a ač jsem taky spíš pro ticho jendou za čas by s eměl kolektivní duch držet. ale to je věc každého soudruha. jen ty ryby trochu lituju 15 ošklivých chlapů s prutama. už s etěším jak někdo spadne do vody nebo utopí foťák a tak :-)

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:51 ® foks01
foks01

tak Bs sice maka zitra až od 3 ale chce jít chytat na bílinu..ted tam sedí a prej mazec ryby

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:49 ® monaster
monaster

Piranha: a já mám Pípu:-(( ale skočím si do přístavu se sklápěčkou

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:48 ® monaster
monaster

Tomah: ty Tome jak si říkal dát jako cenu něco co nepotřebujem. … když já už manželku takhle odevzdal loni ....... :-((

reagovat