Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 440.000 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 7. května 2008 v 7:47 ® Piranha reakce na …
Piranha

ok v poho ja mam zase ty sladky lorpia na bilou a kapra

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:46 ® foks01
foks01

piranha-odsypu ti parmy z vezírku to je jasny :-) …shanel sem to dlouho …ale mile rad ti necham vyzkoušet

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:43 ® Piranha reakce na …
Piranha

Foxiku odsypes mi ne :-D

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:42 ® Piranha reakce na …
Piranha

kuncaku to je misto akorad pro pipu :-D jinak takhle brzo by to nebylo spatny ale zae kazan dela do 6tak ze je to na pikacu.On porad sice plasi ze pojede na kole ale to se mi nelibi je to tam na pipu na ty silnici.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:40 ® foks01
foks01

pořídil sem si sýrové krmeníčko tak sem zvědav jaky to bude mít učinek ..nikdy sem ješte nezkoušel

reagovat
foto/forum/2008/th-img3795.jpg
Středa 7. května 2008 v 7:37 ® foks01
foks01

zítro ok..jen si myslím že BS nebude moct..je v praci tuším…v 5 30 je dobry než se vykopem a nekde zakotvíme …sraz u soutoku..tam to snad trefí každej:-)

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:34 ® Jarda carp
Jarda carp

Jednoho bezrybku můžu za mírný polpatek v EUR vzít.Dva už je moc+ryb.vybave­ní.Mám jenom Fabii s protaženým kufrem…

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:34 ® monaster reakce na …
monaster

den. den přeci zítra. 8.05.08

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:31 ® foks01
foks01

Tak se to pomalu rýsuje ale zatím nic konstruktivního:-) …kluci potřebuju vědět den abych doma vyškemral propustku.Ja v autě mam místa taky ranec ..combi je combi…tak mužu vzít někoho z Duchcova bo z Teplic jak chcete stačí říct…jo a v 8:3o už skoro obedvám

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:30 ® Jarda carp
Jarda carp

For all : navrhuju 5 :30 u autobazaru a pak přesun.Dejte sem někdo mapu (mapy.cz) s přesným místem.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 7:11 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: a neříkej mi Chujas. jsme Pepik. Pepik Monaster. protřepat nemíchat

reagovat
Středa 7. května 2008 v 6:55 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tomasi ty pucmeloune ze te huba neboli v 8.30 na ryby.To ja chodim nekdy z ryb voe.To je pozde.Kzan konci rano v 6.00 tak ze bych ho mohl okolo pul az 3/4 na7 nalozit a v 7 odjezd do zalezel.Kdo by chtel jet pozdeji tak holt tam prijede pozejc.Nezapo­minejte ze tam nechodime jen my a mit v řade vedle sebe nejaky mistni kmety bych opravdu nechtel.

reagovat
Středa 7. května 2008 v 6:47 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: není 8:30 pozdě? autobazary jsou tam tři takže nejspíš myslíš hned ten první Jelínka. jinak jsme pro. nevím jestli jsem vybavenej zrovna na kapře (Lojzův nový termín pro kapra) ale neva. nějakej ježdík tam určitě bude ;-)

Piranha: za rezervé děkuju. asi se budem chvilku mačkat protože BS jak chodí do tý posilky tak přibral 1/4 kila ale tu chvilku to vydržíme.

kurňa já se těšim jak malej Jarda.

a propo Kuncáku jdeš taky?

reagovat
Středa 7. května 2008 v 1:37 ® Tomash
Tomash

TAK KDY A KDE SE SLEZEM? Navrhoval bych sraz v 8–30 na parkovišti autobazaru nad soutokem Labe a Bíliny – odtud byhom se autama přesunuli do Zálezel, ať jsme pohromadě a nikdo nebloudí. Napište, kdo teda může a kdo je i pro závody :-)

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 23:24 ® Piranha
Piranha

Kua ja ji mam taky jako s praku, podle pisma to je videt.Sorac a preberte si to :-D Good night.

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 23:20 ® Piranha
Piranha

Zdar hosi, tak jsem prisel z kazanovo rozlucky.Bylo to pekny a musim prasknout na kaju ze byl uz pekne madojenej :-D kdyz sem odchazel.On jede v sobotu pryc tak jsem mu navrhnul jestli si nechce udelat jeste takovej rozluckovej lov se zavodama zaroven.Čodl rikal ze jo ze by sel ale kam a kdy. Proto se ptam kde teda a jak.Ja vezmu karu a určo pojedu a vezmu plny auto.Pokud pojede chujan tak on mam reserve a bS taky.V tom pripade mam volno jeste pro dva budouci bezrybky.Bs rekni foxovi a vemu ho.Mozna pojede i kamos mira VS. skorpion malo je tu na chytej a sme plny.Tomas by mohl jet s tou jeho milenkou co byl na biline + jeste nekdo a pokud pojede rajče (luciou) tak muze nabrat komejna vodu uz sem nevidel dlouho a hlavne bych rad cormorana to je super chuj taky. Pokud by sme se domluvily a byly by auta pro vsechny tak by sme mohly jet na labe do zalezel , ale i katerina jako stojak neni spatn, ale reka je reka tam se to jeste netre.Posilam malou fotecku ze zalezel jako inšpiraci a jeste vzkazuju kazimu, kdyby sme se nevidel kaji tak mi bylo opravdu ctí te poznat.Tak se domluvme na nejakym reseni nebo nahodima tady lodovani platny do zitrka do 21 hodin kam jet.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3794.jpg
Úterý 6. května 2008 ve 22:05 ® LojzaRybka
LojzaRybka

čus kucí,tak výbušniny beru jen tomasovi pod stoličku,ale asi přijedu,jen řekněte v kolik a kam?

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 21:20 ® BlueShark
BlueShark

6m colmic staci :-) A jak se to vodi i maly ryby, nej akce :-)

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 20:09 ® monaster reakce na …
monaster

pIRANHA: KDYŽ nebudeš kráva tu boloňku ti půjčím. dostanu za to s krávu najivák zdarma protože ty se zamiluješ a utratíš ranec :-) ten prut se mi vážně líbí ale dneska už bych ušporoval a kde nejsou větve bral bych tu 7 metrovou. na tu Želinu to musí bejt paráda. jinak mám na ní pár kapříků na plavku a řeknu ti že kapřík kolem 40 je lahoda. to není jako když dám brko na teleskopa on se ani neohne.

jinak mám slíbenou lekci plavaný od bejvalýho závodníka na 8 metrovej bič tak jsem zvědavej

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 18:20 ® Jarda carp
Jarda carp

Piranha – s botama S Chabařovic Jo presně to místo myslim .Tam sem nakrmil – nebudu ani radši psát co a v jakým množství …/smích ale bude to mazec.....bude se tam vařit voda…co říkáš so/ne ráno ?
Ve čtvrtek přijdou kupci na zahradu a v pátek du na Káču.

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 17:53 ® Piranha reakce na …
Piranha

kunchcáku nahore proti proudu je par mist taky se tam chystam na zkousku tak uidim sme mohli jit spolu.Je tam jez starej a dole je u prostred bely parez velikej asu 1 m v prumeru a pod nim se dela vracacek je to tam zraly na chujasterovu bolonku tak zam bych to taky zkusil.

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 17:41 ® BlueShark
BlueShark

Tak jdu balit na ryby. Rybarstvi zase vykoupeno. Za chvilku spat a vecer ve 12 sup do baru na CR – ITALIE a pak domu pro vercajk a cely den z rybama, bude krasne a fotecky budou :-)

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 17:13 ® Jarda carp
Jarda carp

Tomash : Myslím ,že neblouzní (zdá se mi ten sraz dobrý nápad..)akorát ten čtvrtek mi nějak nevyhovuje … DravárybazAmazonky : Vyřiď bráchovy Soustrupovi ,že má po píči …psal sem mu minulej tejden ,že deme na beton a žádná odezva ani vyliž si prdel …byl sem vejš -proti proudu a je to tam možná ještě lepší .....pořádně jsem zakrmil a pak je o víkendu vytahám .....v pátek mi Bojlísák bude držet na Kateřině flek …tak přiďte někdo do lesa pokecat.

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 14:11 ® BlueShark
BlueShark

Moc hezka fotka, musis soubory jako je v popisu zmensit, na net se davaji vetsinou do 100kb :-)

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 11:58 ® Filip00 reakce na …
Filip00

pěkná já chodim na labe vlačet za ten most co maš za sebou, ale parmu a ani tlouště jsem tam neuvláčel.

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 8:12 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: to je paní profesorka co? krásná ryba

reagovat
Úterý 6. května 2008 v 8:06 ® BlueShark
BlueShark

Tak tady posílám slibovanou parmu pár dní starou ze soutoku… v ruce ji drží kdo jiný než foks01 :-) Nikdy jsem tak velikanananskou neviděl. Taky bych chtěl vytáhnout ale na můj feeder no nevim nevim.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3782.jpg
Úterý 6. května 2008 v 7:00 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash blouzní!!!!!!! ale jsem pro :-) Lojzo co ty na to přijedeš? ;-) a ty výbušniny když tak už to vezmem rovnou to přístavu ne? ;-)

reagovat
Úterý 6. května 2008 ve 3:44 ® Tomash
Tomash

Kolegové, dovolím si na Vás touto cestou apelovat, tedy… KURVA CHLAPI! Tak kdo je pro úspořádat oficiálně první srazík Ústeckýho fóra!? A dále, kdo se dostaví? Viděl bych to tedy na čtvrtek dopoledne na Labi – bo fórum je „Ústí nad Labem“ :-) Osobně je mi fuck, kde se bude válčit s rybami, protože drsnej sever je drsnej sever a v nejhorším beru vláčecí nástrahy, sekeru, kladivo a výbušniny obstará pyrotechnik LojzaRybka, bo už s tím má svý zkušenosti, že? :-D Lojzo – stavil by ses ve čtvrtek? A co vy ostatní?! PS : Bylo by na místě, kdyby každý ze zúčastněných přivezl jednu „cenu“ na mini rybářské závody, aby bylo záminka pro samotné konání. Je na nás domluvit se, jak by závod probíhal – jestli na počet ryb, či na cm, ale myslím, že by se z této události mohla stát celkem pěkná tradice… (cena nemusí být echolot, ale stačí i blbej policajt, či nějaký historický wobler, či naviják, prostě, co už doma překáží – možno dodat vlastní tuning – doporučuji křiklavě růžovou na naviják apod., aby pak případný výherce Vaší „ceny“ měl radost o to vyšší, čím bude podivnější jeho případná cena! :-D CO VY NA TO????

reagovat
Pondělí 5. května 2008 ve 23:33 ® cormaxx
cormaxx

monaster: znáš to ne…o cenťák míň a je z nich královna:-) Lojza: Jen do nich,tak to má být!

reagovat