Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.951 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. května 2008 ve 23:24 ® monaster reakce na …
-
Piranha kecá
reagovatje vidět na fotce jak chytal. leda lelky. ba ne splávek zkusil. jako já. měl jsme dva záběry . ale koukal jsme jak se tam ten mladej válí na studený zemi a prosral to. a to jsme jim tam půjčil svůj nejstarší splávek. co vyndávám jen na přestupnej rok abych ho vyleštil. jdu spát.
- Pondělí 5. května 2008 ve 23:20 ® monaster reakce na …
-
Lojza: já bych asi na ty dva chlapy začal mluvit hebrejsky. uříznul bych jím za trest z ocasu taky 1 cm. kapr měl o vcm míň a oni taky. pro výstrahu
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:46 ® cormoran reakce na …
-
Lojza: To se máš, já sušim hubu na amurech…Ale prázdniny se blíží, tak nás tam za chvíli máš
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:45 ® LojzaRybka
-
Piranha>na plavku je to jiný,mezi těma cejnama jezděj kapři a ty jikry sbýraj,a když tam dáš burizony,tak toho kapra chytíš,ale na těžko na dvojnávazec je to brutalita
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:45 ® Piranha reakce na …
-
ale bylo nutkani vzit trojhacek oluvko pekne a nacechrat jim hřbítky
reagovat:D:D:D:D:D
- Pondělí 5. května 2008 ve 22:44 ® LojzaRybka
-
cormoran>jj,poslední dobou to jde,na rybu jsem si už i sáhnul
reagovat)),v sobotu jsem byl na závodech,tak bylo chytáníčko
- Pondělí 5. května 2008 ve 22:43 ® Piranha reakce na …
-
zeptej se chujastera
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:42 ® Piranha reakce na …
-
lojza ja tam taky mezi ne hazel splavek ale nesekal sem mje koukal sem jim az do huby a oni se mi snad i smaly
reagovatvubec nic ani si toho necuchly
- Pondělí 5. května 2008 ve 22:42 ® cormoran reakce na …
-
To je dobre, ještě bych je nakopal do řiti… Co ryby?? Jak to jde??
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:41 ® LojzaRybka
-
Piranha>já zlej sem,to ti potvrdí i ten člen RS vondráček z ÚL
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:39 ® LojzaRybka
-
cormoran>vzal jim to kolega
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:39 ® Piranha reakce na …
-
Ty ses ale zlej
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:39 ® LojzaRybka
-
teď se tam třou cejni a plno rybářů nahazuje mezi ně,potom když jim lítaj policajti do prutu,tak zasekávaj a občas něco trefjej za bok,podle mě jsou to lidi který nemaj žádný IQ,ale maj vysoký IÁ
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:38 ® cormoran reakce na …
-
reagovat
- Pondělí 5. května 2008 ve 22:38 ® cormoran reakce na …
-
To si děláš kozy, tak jsi jim to hned vzal ne?? Blbům…
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:36 ® LojzaRybka
-
všichni tři přišli o povolenku
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:35 ® LojzaRybka reakce na …
-
no další rybář seděl o 100metrů dál a měl jednoho kapra,ale taky měl jen 38,myslim že na nechrankách se rozrůstá nemoc nazvaná masařina,nebo maj už asi lidi hlad
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:34 ® Piranha reakce na …
-
rekl bych jim vy kravy sedite tu dva a mate 4 chcipaky ? dete do prdele
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:32 ® LojzaRybka reakce na …
-
čus,co bys řekl dvoum rybářum na nechrankách když maj jeden vezírek dohromady a maj vněm 4 kapry a největší má 39cm?
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:30 ® cormoran reakce na …
-
No tak povídej pane porybnej, copak jsi mi psal peknyho??
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:28 ® LojzaRybka
-
hele mě to tam nepřepsalo to co jsem napsal???poslední dobou se nám to tu nějak sype
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:27 ® LojzaRybka
-
cormoran
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:25 ® cormoran reakce na …
-
No to je jasný, když budu před tolika rybářema, tak nemůžu chytat na 5 prutů a na 6-ti návazec…
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 22:13 ® Tomash
-
Tak tak, ale zatím se tu k tomu moc lidi nemají! Halooooooo, co je s vámi? Nebo jste tak hladodoví, že chcete lovit sami, tajně, nečestně?
reagovatPiranha : neměřil jsem ho, ale poměřoval jsem možnou velikost prstů ku rybě a dostal jsem se na 50cm
- Pondělí 5. května 2008 ve 21:38 ® Piranha reakce na …
-
Jinak ve ctvrtek by to nebylo mozna spatny nebo co o vikendu v sobotu nekam zajet vsichni se domluvit a vyrazit teplicky s duchcovskejma by prijely a ustecky taky spolu.Masakr by byl hned by sme to zdokumentovaly a udelaly nejaky kratsi video to by byl mazec a sup s tim na chytej musime ukazat ze v jednote je sila
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 21:29 ® Piranha reakce na …
-
ty si ho meril? ze to tak dobre vis.Nikdo nevi kolik mel ja ty nikdo tak nac to resit a hadat se je to tvoje vec myslis si ze ma 50 tak ok ale nemusi to kazdej hned uznat preci.Kdyz si bude nekdo myslet ze ma 75 tak az je to jeho vec.Pripomina mi to system totalitniho rezimu vnucovani nazoru ostatnim za kazdou cenu.:D
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 21:22 ® cormoran reakce na …
-
pííích, prdel ne…
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 21:21 ® Tomash
-
Piranha : Vybral sis špatný model k obdivování. Ten tloušť má krásných 50cm
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 21:16 ® Piranha
-
vy klobasy tady se nesmi dat zadnej prispevek bez toho aby si tu nejakej inteligoš nerejpnul.Pisete sem samy kokotiny a hadate se tak sem to chtel zpestrit.Ja taky nevim jestli to chytl ten kluk a jestli to melo 67 no a?
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 21:09 ® cormoran
-
ahaaa, tak to bych bral, možná má i k 70-ti
reagovat