Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.906 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. května 2008 ve 20:58 ® monaster reakce na …
-
cormoran: on Piranha myslel toho kluka že má 67
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 20:46 ® cormoran reakce na …
-
Jo už se to tu řešilo, pamatuju ten Tomashovo spiciš metr
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 20:43 ® schwara reakce na …
-
Piranha> Tak podle mě ten tloušť nemá 67 (To už se tady jednou rozebíralo)a ani nemůžeš vědět, že ho chytil ten špunt a né nikdo jinej.
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 20:43 ® cormoran reakce na …
-
Kdyby napsal 57 cm, to bych věřil, ale 67 cm je přehnaný…:)
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 20:39 ® Piranha
-
67 cm krasavec panove a takovej spunt.Mate nasazenou vysokou laťku
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 18:28 ® Piranha reakce na …
-
pojedeme do zalezel na labicko tam se daj chytat pekny kapri cejni a mega tlousti na boulies
reagovat
a je tam velkej pas brehu tam se vejde rybaru.Pokud mi zakaznik odrekne ctvrtek tak bych sel.Rikal ze se poradi s rodinou a ze jsou prej utahany tak doufam ze bude pekne.Treba poujde i moje zena s malou piranicí. - Pondělí 5. května 2008 v 17:47 ® Tomash
-
Na pláži by se dalo dobře zachytat, když se to rozkrmí… Ale jsem pro, abychom něco podnikly, uspořádali mini závody atd.
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 15:36 ® cormoran reakce na …
-
Já vim, bylo to myšleno ze srandy…
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 15:34 ® foks01
-
Tomash taky není z Ustí,asi myslel lidi z tohoto fora…
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 15:32 ® foks01
-
Na pláž zapomentě, je to tam o ničem.Bych si rači přivstal o obléhal soutok
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 15:32 ® cormoran reakce na …
-
A můžou i Duchcováci?
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 13:56 ® monaster reakce na …
-
Tomash: já jsem pro. ale na pláži vem padák. protivodouchová zeď je vysoká...... rád Tě zas uvidím ty chlape ušatá
reagovat - Pondělí 5. května 2008 ve 13:49 ® Tomash
-
Piranha je hnusnej chlap až běda. Nás krásných je málo, že je monaster
reagovatBTW : Co takhle dát si ve čtvrtek sraz Ústečáků – na pláži, nebo na soutoku? A nezkoušejte se vymlouvat na práci!!!
- Pondělí 5. května 2008 v 11:50 ® monaster reakce na …
-
Piranha krásnej? kdy si ho viděl naposledy z blízka ?
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 11:50 ® monaster reakce na …
-
BlueShark: včera jsme po práci u maminy skáknul k soutoku. Tvůj colmic děda kapr 60. Kamil karas cca 40, dopoledne kapr 60. myslel jsme že jsi tam tak jsme se šel podívat. a Ty ses zatím flákal v práci
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 11:47 ® BlueShark
-
Piranha je krasnej, ale ryby nikde
JA se v praci jeste budu klepat par hodin a zitra totez a ve stredu na rybaky, mam volno… Co vy rybarici? Kdo co capnul za vikend?
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 5:50 ® monaster
-
tak snad se ta fotka už protlačí. jak jsem říkal. Piranha zmožen lovem
reagovat - Pondělí 5. května 2008 v 0:32 ® Tomash
-
59cm a 2,5kg
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 23:06 ® monaster
- reagovat
- Neděle 4. května 2008 ve 22:42 ® pochy3776
-
Ahojte,gratulace k tomu hezkýmu cejnovi…Na Nechranicích se často chytají i větší,ale na Bílinu je to slušná ryba.Můžu se zeptat,kam chodíte,nebo je to tajný?Nabídnu taky pár slušných fleků.....Dobře se chytá v Kozlíkách na soutoku Bíliny a Sviního potoka(sumci,štiky,velcí okouni,viděl jsem tam chytit i pstruha „d“) a slušný „točáky“ jsou i u Lysce a taky mezi Velvětama a Sezemicema.Ale po „zásahu“ Povodí Ohře se dost místeček změnilo.Ale i tak je to hezká říčka,která stojí za prouzkoumání.........
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:28 ® cormoran reakce na …
-
Koukám, že to dneska nějak křečuje…
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:22 ® monaster reakce na …
-
a at s esnažím jak chci fotky nelze vložit
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:22 ® monaster
-
byl jsme na Nechranicích v sobotu s Piranhou a jeho otcem . Piranha znaven lovem. focen Monikou – naší návštěvou
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:21 ® monaster
-
byl jsme na Nechranicích v sobotu s Piranhou a jeho otcem . Piranha znaven lovem. focen Monikou – naší návštěvou
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:19 ® monaster reakce na …
-
včera jsme byli s Piranhou a jeho otcem na Nechrankách. výsledek čisté zero ale ryby se třely výstavní. pak jsme si spravili chuť na Bílině. dostal jsem lekci v chatání na houpačku což jsem dosud nezkoušel. výsledek dvakrát karas a ježdík.
na fotce Piranha znaven lovem. foto by Monika
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:19 ® monaster reakce na …
-
včera jsme byli s Piranhou a jeho otcem na Nechrankách. výsledek čisté zero ale ryby se třely výstavní. pak jsme si spravili chuť na Bílině. dostal jsem lekci v chatání na houpačku což jsem dosud nezkoušel. výsledek dvakrát karas a ježdík.
na fotce Piranha znaven lovem. foto by Monika
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 20:18 ® foks01
-
lucioperce: musíš pro to něco udělat…stačí i od židle…mrkni třebas na fotomapu a vytipuj místo..
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 19:23 ® lucioperce69 reakce na …
-
foks01: když já su línej hledat
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 19:18 ® foks01
-
žralok nekecá…Halina Pawlovska je anorektička oproti tomu cejnovi…sem ho podebíral jednou rukou a málem mě vyjel podběrak z ruky …najděte si místo na Běle a nebudete litovat..je tam ryb jak v sádkách
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 18:58 ® pipa
-
to bude žraso ......
reagovat))