Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.786 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 2. května 2008 v 7:59 ® BlueShark
-
preklep: Peta zaprahl
reagovatzenska to fakt neni ani se tak nechova
- Pátek 2. května 2008 v 7:58 ® BlueShark
-
Tak vcera rybacka foks od 6ti na plavacku pod zdymadlama a ja na 8 (zaspal)
Ryb pomalu, ale i tak par tloustu, cejnu malych, karas peknej 40+ a kaprik malej lysacek. Peta zaprahla na plavacku neco velkyho ale po par minutych v proudu ztratil. To same na soutoku zaprahl asi vetsiho kapra a v proudu bzzzzz a konec po par minutkach boje na feeder. Nevydrzel navazec u hacku.
Pak vecer pokec s Tomashem, je to prima kluk a jsem rad ze jsem ho poznal. Jevil se mi dost arogantne tady na foru a opak je pravdou. Diky Tome.
Nejvetsi ulovek vcera parma 78cm. Poslu foto vecer nemam v praci kabel. Ale mam tu fotak kterej sem nechal vcera na Tomashovo miste blb
Jako by to nebylo malo a na plazi nechal odpolko bundu s klicema atd. Vse nalezeno. Nikdy jsem tam nic nenechal a hups
Pred praci jsem si na soutok pro fotak zasel. Byl tam, ale byli tam i delnici a hulili a koukali z mostu a ja delal ze si prohlizim vodu s vigem a postupne si drepnul na schody a koukal na tocaky znalecky az se nedivali a ja ho capnul
DDD
Kurnik tam je krasne, chci na rybyyyyyyyyyyyyy
reagovatA musim smrdet v praci. Tomashi posli cislo
Mam volani zadaco tak se chci informovat
- Pátek 2. května 2008 v 6:58 ® Piranha
-
LojzaR. cus draku hele jedu v sobotu na osmicky.Monaster a tata muj budou drepet na prehrade nemaj P povolenky ja zacnu asi u toho jezu co je prvni od telesa a pujdu dolu
reagovat - Pátek 2. května 2008 v 0:22 ® cormoran reakce na …
-
LojzaRybka: Zdar, co ty tady ty vydro od Ohře:))
reagovat - Pátek 2. května 2008 v 0:21 ® cormoran reakce na …
-
Nevěřim, to vypadá konečně na mír:)
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 ve 23:34 ® Tomash
-
Tak jsem se vrátil od soutoku. Bylo to tam celkem fajn. Dlouhej pokec s Bluesharkem – je to fajn kluk, budoucí společný chytačky jsou skoro hotovou věcí
reagovatTeď k rybám, dwarf(parťák) chytil dva kapříky + několik plotic a karasů – přesnej počet bych kecal. Já plotice, perlíny, miniokyše, většího cejna 40cm+ a super tlouště 50cm – foto bude zítra, bo jsem teď línej + pěkná a těžká ryba povozena, ale vyháknuta po cca 2 minutkách. Podtrženo a sečteno, zítra ráno jdeme znovu!
- Čtvrtek 1. května 2008 ve 22:06 ® pochy3776 reakce na …
-
Jo,když jsem odjížděl,koukal jsem,že tam někdo sedí…Odjížděl jsem někdy kolem 11h a ještě jsem čumákoval na soutoku.Přímo na schodech chytal nějakej kluk,na houpačku a docela mu to šlo.Viděl jsem,jak vytáhl dva pěkný cejny.
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 ve 21:17 ® olda reakce na …
-
Seděl jsem kus proti proudu mezi 6,30–11,30
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 19:52 ® pochy3776 reakce na …
-
Olda:To bylo na mě,jestli jo,tak kde jsi seděl?Kolem mě procházel i Kamil,ale šel někam pod čističku(je to doufám čistička,dál po proudu?)
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:36 ® olda reakce na …
-
Taky jsem byl na Labi kus odtebe 2 karásci 1 podoustev vše na červíky nic moc ale spokojenost až na to počasí ráno.
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:34 ® LojzaRybka
-
hoj klucí ústecký
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 18:20 ® monaster reakce na …
-
po menším výpadku mám opět Pc. za ty peníze by byl nějakej novej futrál a naviják ale co se dá dělat. bez netu nebudu.
Blueshark: sorry . vyjde to příště. vysvětlím ti osobně co a jak a proč
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 16:08 ® cormoran reakce na …
-
a je to tam
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 16:06 ® Tomash
-
Jdu na soutok, mějte se a přijďte pokecat
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 16:05 ® cormoran
-
Tak klucí, co je svámi, ještě jeden příspěvek a jsme na prvním místě.....(fórum s nejvíce odpověďmi)
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 ve 13:06 ® pochy3776 reakce na …
-
Zdravím všechny příznivce „Labíčka“.....Dneska jsem to byl zkusit u nového mostu,ale jelikož jsem „odchovanej“ řybařením na stojatejch vodách,tak mi to moc nešlo
reagovat.Spoustu záběrů jsem promarnil a „ven“ se podívali dva tlouštíci(jeden slušnej kolem 40cm) a jedej cejn.Vše na žížalku…tak snad to bude příště lepší
- Čtvrtek 1. května 2008 ve 12:45 ® Piranha reakce na …
-
chujcáku jedeme na nechranky Ja na 8A a 8b a chuj s tatou na nechranky
reagovatbude maso
- Čtvrtek 1. května 2008 v 10:49 ® cormoran reakce na …
-
Tomash: OK:)
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 10:44 ® Jarda carp
-
Dravárybyzamazonky a chujaster : Šel by ste někdo v sobotu odpoledne na Labe ? místo nechám na Vás…v neděli a v sobotu dopoledne nemůžu…du fotit fotbal
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 9:52 ® Tomash reakce na …
-
cormoran : Někam bych vyrazil – buď dnes na večír, anebo v pátek dopoledne. Dám ještě vědět luciovi, jak má šichty. Těším se, zdar
reagovat - Čtvrtek 1. května 2008 v 0:02 ® cormoran reakce na …
-
BlueShark: Víš, že se mi ve woknech nedaří, teda když jsem s Olihňákem…
reagovat - Středa 30. dubna 2008 ve 23:59 ® cormoran reakce na …
-
Tomash: Tak Tome, dneska to šlo tak, jakože to nešlo
reagovatVe 3 jsme chytli 1 kapříka, 1 proudníka a 3 oukleje na mouchu. Lucio si povodil asi 2 kapříky, oba se vyřízli. Jinak bylo na co se dívat, boleni měli zase svoje dny, už se těšim na červen… No a co se týče zejtřka nebo pátku, tak nevim nevim, musel bych ukecat lucia, kdyžtak Ti dam vědět.
- Středa 30. dubna 2008 ve 22:54 ® Cudla
-
filip111.konečně „rozumný“příspěvek do tohoto fora.At se malá má dobře k světu a nemusí ji tížit žádný starosti.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 ve 22:30 ® BlueShark
-
Piranha: skoda my jdem zitra, snad nebude hnusne
reagovat - Středa 30. dubna 2008 ve 22:14 ® Piranha reakce na …
-
Tomash>jelikos uz mne to nebavi, a ridim se jednoho stareho hesla nebo motta tak rikam tome mas pravdu sme debilove hlupaci a ty si vyhral u soudu, uz to resit nebudu napsal jsem co jsem napsal a dal uz nebudu rteagovat mna tuto situaci.svatek na krku vikend v taky , tak si nebudu kurvit naladu.Mam doma arbajt a v sobotu jedu s tatou a hujasem na nechranky.teda oni jndou na nechranky ja jedu na ohri na osmicky na mouchu a mozna i vlacku.Tak si nebudu kazit naladu detskym vystoupenim a dívčíma hadkama.Cus a lovu zdar.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 ve 21:50 ® BlueShark
-
Tomash: Tak jestli se takhle chces chovat, jak mimino, tak ok. Nebyla s tebou do ted kloudna rec nebo sis s pipou nahnul ze dzbanku. Ale cekal jsem ze tu budou nejake informace, akorat OMG a kritika. To si myslim ze sem fakt nepatri. Dik
reagovat - Středa 30. dubna 2008 ve 21:38 ® Tomash
-
BS : OMG
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 19:28 ® BlueShark
-
Tomash: staci rict my jdeme s monasterem asi a s foksem na plaz a pak uvidime podle lidi a vody. Cislo na nas mas
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 19:21 ® BlueShark
-
cormo: ty vis ze makam a trapis me vid? Zitra jdu na plaz s foksem tak se stavte. Nebo zajdem zase do oken na parmy
ted zase sly
tomash: ty nereagujes na otazky typu co jsi chytil nebo nechodis?
reagovatneverim
- Středa 30. dubna 2008 v 17:01 ® Tomash
-
cormoran : Pak napiš, jak to šlo a nešli byste ve čtvrtek, nebo v pátek? Klidně na večír, klidně ráno…
reagovat