Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 439.924 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. dubna 2008 v 15:39 ® cormoran reakce na …
-
jedeme na soutok za hoďku sme tam ta se někdo stavte na kus řeči
reagovat - Středa 30. dubna 2008 ve 13:39 ® BlueShark
-
Tomash: zadal jsem Te o nejake poznatky, jak jde rybareni, jen tu rozhazujes rukama, kdyz neco napisu ku prospechu fora tak to hned dementujes nebo zpochybnujes. Slusne jsem se tazal jak Ti jde rybacka a zdali si neco chytil a co, at je to tu taky o necem. Ale vysledkem je: OMG, jednoduche vysvetleni situace ze si nemel pravdu a hned to neberes
reagovattak sup sup napisej neco at jsme zase o neco chytrejsi
Myslim to v dobrem…
- Středa 30. dubna 2008 ve 12:10 ® Tomash
-
BS : OMG GL
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 11:37 ® BlueShark
-
U soudu by to projel Tomash protoze jsem rekl jen a jen pravdu a kdyby deda mel jiny pruty myslim ze bych taky mozna vyhral
reagovatAle pravdu jsem mluvil, bylo chyceno
A vsichni jsme meli stejny klacky tak co
) A vubec ty colmicy sly dobre na odbyt… Jak byly v akci za 1600 a uz je mel kde kdo
A i krome dayton jsem videl texasy 5m
- Středa 30. dubna 2008 v 10:58 ® monaster reakce na …
-
ten spodní příspěvek naráží na to jestli to kluci nechcete nechat spát. podejte si ruce a kašlete na to. už . hergot
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 10:57 ® monaster reakce na …
-
u soudu by se z Vás soudce asi zjevil.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 10:56 ® Tomash
-
U soudu bys to projel!
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 10:47 ® monaster reakce na …
-
BlueShark: ty a Honzo z těch 5 kolik bylo jikernaček a kolik mlíčňáků. ? a kolik měl ten třetí šupin? a jakou barvu očí měl ten čtvrtej? díky
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 10:22 ® BlueShark
-
Nikdo jiny jinou debatu o kterou jsem zadal neudela. Ptal jsem se kdo co chytil, treba Tomash ten sem nic nepise a nic
Jinak vsechny na kuku a na 6m Colmic opet vysvetluju. Oba jsme meli 6metraky a colmicy a i kdyby ne vsechny byli na kuku a navic ja na 6m colmic. Asi tak se to da chavat, soudni bitvu bych vyhral
reagovatJinak jsem jich chytl 5
- Středa 30. dubna 2008 v 9:19 ® monaster reakce na …
-
Tome kurňa serte už na to. už se to tu táhne jak tejden před vejplatou. změňte téma.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 9:17 ® Tomash
-
Piranha : Vole a já myslel, že jsi rozumnej kluk!!!!!! Kurva, jak ti to mám vysvětlit, když to nechápeš! Pár jich bylo kolem 43cm, pak vyjmenoval ty větší – napsal celkem 13 kaprů a vše na 6m Colmic. A už na to fakt jebu! Když mé někdo emoční projevy a chápání jako malý dítě, tak mu to už líp nevysvětlím!
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 8:23 ® monaster reakce na …
-
Hajan: já taky ale nikomu to neříkej
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 7:39 ® hajan reakce na …
-
monaster:
reagovatHned bych šel, ale dřepím v hokně.
- Středa 30. dubna 2008 v 7:35 ® monaster reakce na …
-
haja: á pan je provokatér. po ránu. no nevyšlo Ti to. marš na ryby
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 7:32 ® hajan reakce na …
-
Piranha: Sem čekal, že mě zjebete víc.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 7:30 ® Piranha reakce na …
-
hajan uz to neres prosim te uz se na to sere.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 7:28 ® Piranha reakce na …
-
filip111> doufam ze si to pustil, dyt je to podmirovy a jeste hajeny.
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 7:28 ® hajan
-
filip111: Veliká gratulace!!!! Tomash, Piranha: Začínám se v tom ztrácet, tak kolik teda BS chytil těch kaprůůůů?
reagovat)
- Středa 30. dubna 2008 v 6:03 ® monaster reakce na …
-
filip11: velká gratulace. njn někde se to vysoký, nechytatelný Labe projevit muselo
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 23:30 ® BlueShark
-
Krásné, gratuluju
reagovatJá jsem v práci ještě bůůů
- Úterý 29. dubna 2008 ve 23:20 ® filip111
-
Robur:
reagovat) trefa, málem jsem se smíchy …
- Úterý 29. dubna 2008 ve 23:19 ® Robur
-
soudě podle hábitu, tak jikrnačka
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 23:16 ® filip111
-
pravdou je, že se tohle fórum čím dál tím častěji obrací k osočování jednoho rybáře druhým, což nechápu, ale to je jedno. Dnes mám zatím svůj největší " úlovek " 49 cm a 2860g. Doufám, že nikdo nezpochybní váhu
reagovat) nebo míru
)
- Úterý 29. dubna 2008 ve 22:14 ® BlueShark
-
Chlape pokud bych to mel brat z cestinarskeho hlediska, tak deda mel taky 6m colmiky a veta vse na kuku a pak na colmic. Vse je na kuku a druha veta je ze na colmic
Ale to bych rypal i ja, ale kazdy vi jak to bylo mysleno
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:11 ® Piranha reakce na …
-
tomke ee vyjmenoval 6 a ne 13
reagovat:D:D:D:D vole ser na to uz ja taky jebu hele ve ctvrtek ohre vlacka na 8a a8b nejedes jede chujaster bere si kvuli tomu pstruhovku
pojed bude prdel
- Úterý 29. dubna 2008 ve 22:09 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Ty vole, kašlete už na to! Vždyť je to až trapný, jak se tu navzájem pomlouváte!
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:09 ® Piranha
-
Kdyby za carkou napsal jako prvn já… nebo z toho já…
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:08 ® monaster reakce na …
-
mně už to taky štve. místo pokecu o rybařině tady děláte větný rozbory. jděte se vycpat. dospělí chlapi
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:04 ® Tomash
-
Piranha : naposledy, už mě to unavuje, nebaví a jebe! " Jinak celkem 13 kaprů, kolem 43 par pak 56 57 60 a 47. Kdyz najeli byl to fofr a pak zase klid
reagovatVse na kuku a na 6m COLMIC
"
Z toho vyplívá, že chytil 13 ks kaprů, HOWGH - Úterý 29. dubna 2008 ve 22:00 ® Piranha
-
tome tak ok budeme myslet.on tam za carkou napsal ty kapry co chytl na 6m colmik: pár teda 2kusy kolem 43cm,56,57,60 a posledni na ten colmik jeho 47.Celkem my vychazi 6 kapru chycenejch BSkem.
reagovat