Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.738 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 29. dubna 2008 ve 21:34 ® Tomash
-
chlapi samozřejmě
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:33 ® Tomash
-
Piranha : Tak ty taky neumíš číst?! Máš to tam! Celkem chyceno 13 ks a vše na 6m Colmic! Kurva chlapy, buď se na to už vyserte, nebo líp čtěte a myslete!!!
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:32 ® monaster reakce na …
-
Jendo já z toho tady jak se do sebe navážíte měl náladu pod psa. na takový diskuze co tu byly můžu jít do hospody. vím že někteří jedinci jsou holt jiní. snad se to zas obrátí k lepšímu .
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:30 ® Piranha reakce na …
-
Pripada mi to tu jako diskuze o HOWNĚ.Sice nevim co to do Toma vjelo neverim ze by zavidel ulovek to ne ma jich na konte plno ale vracel jsem se zpet na prvni BSkův text a psal tam CELKEM chyceno 13 kapru. BS psal:jinak celkem 13 kaprů, kolem 43 par pak 56 57 60 a 47. Kdyz najeli byl to fofr a pak zase klid
Vse na kuku a na 6m COLMIC
A Tomas na to prvni reakce:Krásnej kapřík – škoda,žes nepřidal fotky těch ostatních větších. Chytil jsi jich 13ks – víc fotek nemáš?
SORRY ale BS nic nenapsal spatne ,ale tomasek nam trochu rejpnul ptakem do vosyho hnizda
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:25 ® BlueShark
-
Nemel naladu pod psa ale byl ozralej. Jinak nechapu smysl diskuse a asi kazdy vi, ze to byla moje osudova chyba kdy se me PIPAN ptal kde jsou na netu ryby. Do jiste chvile myslel ze jsou jen ve vode, ale ja mu rekl o strance mrk a chytej a to byla moje osudova chyba. Vsem se za to omlouvam.
Stranka je udelana na zavist a ne na posilani fotek a povidani o rybach prece
Tomash: priste si dam pozor, ale ver ze kdybych mel dva pruty a nechytal jen na jeden dlouhej mel bych kapriku vic, proste najeli a behem 30minut zabrali na vsechny pruty, hejna. Hodil si hned a jeste do par vterin to stahnul, to je proste mazec kdyz jezdej a zerou
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:20 ® monaster reakce na …
-
Davide souhlas s Tebou na 126%. ale ty rybníky bez ryb fotím já
reagovatsmích
- Úterý 29. dubna 2008 ve 21:19 ® monaster reakce na …
-
no konečně pánové. udělám Vás kopyto jelito platí to až si podáte ruce. docela jsem z toho jak tu do sebe ...... měl náladu pod psa. o tom to tu přeci není. hele máte někdo zkušenosti s nějakým nepstruhovým potokem nebo menším přítokem v okolí? něco jako Bílina
reagovatprotože ta u zámku větší potok připomíná
- Úterý 29. dubna 2008 ve 21:17 ® Piranha reakce na …
-
Nikdy sem te pipa nevidel tady s poradnou rybou bud fotis rybniky bez ryb, sebe bez ryb, ciganky z okoli tveho bydliste a nebo sem cpes kamila s ulkovkama.
reagovat
A ted se posmivas necemu co si tvuj mozecek asi ani nedokaze prebrat.Nic kloudnyho si tady nikdy nenapsal jen samy nesmyslny, žvásty, hrubky s teplim touzenim vole.Zamysli se nasd sebou a nebud zavistivej a zlej.Nauc se poprat ulovku jineho a budes clovek - Úterý 29. dubna 2008 ve 21:11 ® Piranha reakce na …
-
Jendo pipouš zavidi v zivote chytil hovno mimo filcek tak si mindrak kompenzuje vlezdoprdelizmem a záští vuci uspechu.Jasnej pripad psychohopřitizmu
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 20:49 ® Tomash
-
BS : OK, stačí jen psát na rovinu. Ti říkám, že soutok docela znám a aby tam jeden člověk chytil za jeden lov 13 kaprů – to mě nadchlo! Je to v pohodě, už ti rozumím, ale dej si na to pro příště pozor…
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 20:49 ® pipa reakce na …
-
Tomash: 100% souhlas !!!! mě taky nerozumi ?!
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 20:44 ® BlueShark
-
PS: kapra nechranim jen jsem proti masarum. Protoze to vidim kazdy den u vody. A schvalne jsem vcera rekl pred tim plavackarem ze je zmasim abych mel cely rok od maseni klid
reagovatZe sem domu chtel dva vzit.
- Úterý 29. dubna 2008 ve 20:43 ® BlueShark
-
Tomashi ja Ti rozumim a vazim se Te od doby co Te znam, ale mrzely me ty nadavky. Taky Ti nepisu preklepy a ze si napsal DVA PADESATNICCI HODILY s tvrdym y
Ale ja Ti psal ze srandy a ty me znas, ze si prijedes na kapry az budes chtit, kdyz tahnou. Vis moc dobre ze Te znam a ze nemasis tak jako masi skoro kazdy kdo sem nechodi (s vyjimkou par lidi).
Umysl Te nasrat v tom nebyl a jestli se podarilo omlouvam se Ti. Ze si vezme nekdo domu kapra proti tomu nemam nic, nebo jsem nekdy mel? Ale lidi co nahazej do batohu vsechno to nemuzu. A zvlast u kamosu. Jinak ten kolega plavackar kdyby vedle sebe mel kontajner tak by ho za 2 dny naplnil
Doma na otazku kdyz prijdu co mam rikam nic, poustim to, co bych s tim delal chudacci. A rekl jsem ze vezmu dva kapry a o to vic pri me antitalentu me potesilo ze se to hned povedlo. A ty me hned podezrivas ze uz me znas. Vim co se stalo a vim co delam a mrzi me kdyz mi nekdo napise neco jako Ty. Ja se s cizima rybama nefotil nikdy a jednou kdyz jsme capli to sticisko, mel sjem pravo kdyz jsem ho tahal ja. Jsem v praci tak se muzem hadat tady jestli chces, ja ne protoze Te u vody potkam a chci byt kamarad a ty muj. To je cele a proto jsem hodil tema kdo co chytil za posledni dny, ty mlcis tak napis
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 20:21 ® Tomash
-
BS : Tak to je fakt mazes! Žraloku, já si z kaprů dělám srandu. Je to ryba, která hájení a ochranu fakt nepotřebuje! Pochopím to u velkých ryb – třeba 70+, ale když já napsal, že bych si na soutok zajel pro dvě padesátky, aby mi doma furt nepředhazovali, že stejně všechno jen pustím, tedy by se mi dva padesátníčci hodily, abych jim doma zavřel huby!
reagovatKdyž to sem napíšu, tak se z toho můžeš posrat a pak z tebe vypadne, že sis dva vzal. Tak co prosím tě blbneš?! Přesně to mě tak nasralo. Chápeš už, jak si protiřečíš? Ty chráníš kapra – píšeš to sem a pak si dva z 5ti necháš? To si je přece úplně normálně ponecháš, domů na sežrání, ne? Tak proč jsem nechutnej? Nebo sis je vzal pro preparátora?
Mně je to jedno, udělal bych to taky, ale nestydím se za to! Už mi rozumíš?!
- Úterý 29. dubna 2008 v 19:59 ® BlueShark
-
Tvoje mluva je jak huceni vetru v mych usich PIPO.
Piranha: Ja radsi nic fotit nebudu pak pipa ma predstavy ze se predvadim
Vsichni na z LOVU se predvadej hajzlove, bych to zrusil
Jinak velkej kapr a malej kapr. Slibil jsem babicce jednoho a druhyho si dame cerstveho ted a je klid
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:56 ® Piranha reakce na …
-
pane magistře mate pravdu mate u mne male bezviznamne + :D
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:54 ® Piranha reakce na …
-
pipa di do prdele vole a co tak si vzal kapra na vanoce velkyho a mensiho si vezme nekdy v brzku, o co jde, nekdo se po ryberine schlasta a foti cikanky z okna a nekdo si doma po rybach udela peknej obed. To ses zase predvedl ty vole.A ja myslel ze spolu konecne zaciname nachazet spolecnych slov.mysli jako tvor a ne jako pípa.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:25 ® pipa
-
žralok: moc tě prosim už toho nech … a nepředvaděj se ???
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 19:08 ® Daganvidor reakce na …
-
Zdravím všechny rybářky a rybáře, na tomto fóru jsem dosud napsal jediný příspěvěk. Po dnešku píšu další, protože už mě vytočilo, jakým způsobem si tady lidi vyřizují osobní věci. Já se vždy těším na to, když si přečtu, co kdo chytil, kam chodí rád a proč. Pro mě jsou to cenné informace, protože chytám krátce (od loňského září), a tak už přemýšlím, kam jít, abych chytil také pěkného kapříčka či dravce. Nechápu, proč se tady chytáte za slovíčka a polemizujete, kdo co chytil, zpochybňujete něčí úlovky… Já všem těm, kteří chytnou pěknou rybu, „závidím“, ale bez postranmích úmyslů. Poznámka k mateřštině: Chápu, že ne každý vládne češtinou, a že pravopis straší všechny (jako učitel čj na ZŠ o tom něco vím
reagovat, ale někdy se nestačím divit. Doufám, že až příště budu psát na toto fórum, tak se budu chlubit pořádnou obludou,a nebudu číst různé osobní invektivy. PS V neděli jsem ulovil svého prvního kapříka
na Ploučnici, měl akorát míru, tak jsem ho pustil…
- Úterý 29. dubna 2008 v 18:51 ® BlueShark
-
Asi na jine tema prejdu sam. Co kdo jak chyta v tehle dnech to musi byt parada voda klesla pekne a delaji se plavackove mista. Vcera me zaujal kamos na Biline, proste borec na splavecek
Koukaj jsem asi 30 minut a vytahl cca 20 ryb. Proste co nahoz to ryba pokud spatne nesekl. Kdo umi ten umi. Amuri, kaprici, cejnci, ploticky a jeseni. Moc hezke jen sledovat. Ve ctvrtek razim s foksikem zase nekam, uz se tesim…
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 16:50 ® BlueShark
-
cormoran: Tak si to kamo precti cely a vis kdo tu mele hovna
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 16:50 ® BlueShark
-
pipa: Ty jsi fakt kreten, ty taky budes nadavat jo? Nez priste zacnes cti co jsem psal, psal jsem ze jsem si ryby nevzal? Dva kapry jsem vzal 3 sli zpet. Uz predtim nez jsem vyrazil jsem rekl, ze si kapra domu na jare beru a pak ze to budu poustet. To se zeptej kohokoliv byl ten den nebo jen prosel kolem me!!!
Prestan tu lhat a napadat. Ze si rybu vemu neni nic spatneho. Kapry nad 60poustim i tak to je samozrejmost. A hlavne po tehle kjecech i tech predchozich mi prosim Te nikdy nelez na oci. Sam Kamil vcera rikal, ze bys sezral pruty kdybys ty kapry videl. Ale to je vase vec. Beztak u Tebe nevim jestli pises ozralej nebo vyjimecne ne. To mas na oplatku. END
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 16:06 ® pipa reakce na …
-
JA taky … vžid nikdo tady poradne nepokeca o rybindach ????? jen samy( nebo někteří ) Mistři… katastrofa ??
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:43 ® cormoran
-
No, tady to zase dneska vře…:(
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:32 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Úterý 29. dubna 2008 v 15:31 ® monaster reakce na …
-
no pro změnu sem nedám úlovky ale jen dva snímky od vody. západ slunce je Střížák a labuť je Školní v Chabařovicích.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:30 ® monaster reakce na …
-
hoši hoši. vždycky jsme se do tohohle fora těšil. škoda
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 v 15:24 ® pipa reakce na …
-
žraloku: fakt si do ty držky nevidiš?? Tom ma pravdu sračky meleš!!! vždit sis je vzal domu ty ribindy…
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 14:55 ® BlueShark
-
Monaster: Nikdy jsem proti Tomashovi nic nerekl naopak, vazil jsem si jeho brutalnich ulovku a proto i rekl, ze pro nej neni problem si je chytit prece, nez komentovat a hledat ve druhych chybu, zvlast kdyz je to bezduvodne. Ja se s nim hadat nemusim, proc to dela tedy on? Doufam ze uz to bude ok, neba me tenhle zpusob nahazovani prispevku. To radsi zaberu na jine tema.
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 14:53 ® BlueShark
-
Tomash: Vidim jak si zaujatej. JA sem se s nikym nefotil to me fotil kamil jestli Ti to nestaci. Kapra jsem si chytiol jsem tak ubohej nejsem. Proc bych mel mlejt sracky? Myslel jsem ze jsi slusnej a normalni kluk. To ze nekdo pise rychle a jsme a jsem napise omylem jinak, by uz si mel vedet a melo Ti to dojit, natolik VS byva inteligentni. Kvuli Tobe si po tobe prispevky budu cist cele abys neopravoval.
Dedula chytil kapriky sve, celkem jich bylo se mnou 13. Velice ferovej rybar, 45ky i padesatku poustel. Jeho rybu jsem nevyfotil ani jednu a zbyle kapriky 3 mam na fotaku. Mimochodem u vody byl jen jeden na schodech a deda se me jeste ptal proc kapry fotim a zase poustim, rikam aby byli vecni a zili. V tom me ocenil. Budu pozovat s cizi tybou ne?
DD To sem mam hazet vsechno? To by to tu vypadalo!!!
Kdyz chytis kapra a je malej nez dobehnes pro fotak tak ho spis umucis, jde rovnou z hacku zpet.
Jinak az se nekde preklepnes ve vete: chytil jsme tak si spis uvedom ze bych tam dal i/y a ne ze by mi vypadlo pismeno
S tim ze az budou tahnout a bude to zase zaber metrovyho za zaberem tak si je muzes zachytat. Staci trosku sledovat vodu a jejich 14denni projezd kolem Benesaku atd. Jen rikam ze psat tu neco pro ukojeni rodinnych choutku je nemistny, zvlast kdyz se tu snazim ryby hajit a poustet. Proto jsem reagoval s 30kou vlascem, musis take nekdy chapat ironii.
Momentalne te prosim, choval jsem se k Tobe zde slusne a fair aby si slova: zfetovanej, sracky a vzpamatuj se, pro priste usetril. Dekuju
PS: jestli chces ty fotky kapru a jinych ryb za vcera poslu, ale soukrome, nebudu tu rezat mista necim co nikoho nezajima.
reagovat