Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.738 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 29. dubna 2008 ve 14:49 ® monaster reakce na …
monaster

Tpomash: Blueshark: kucí. nechte toho. znám Vás oba. co se ježíte. domluvte se zajděte na ryby spolu a tak si to vyříkejte když tak ne? kur..a jsme dospělý chlapi. tohle je na Pípu. :-)

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 13:04 ® Tomash
Tomash

BTW : Pořád jsi nevysvětlil, proč jsi fotil jen tu 60ku… Asi vím přesně, jak to bylo :-D Nějaký info už ke mně dorazilo. Máš čistý svědomí s tím, že je ta 60ka tvoje? Volal mi kámoš, že na soutoku chytil nějakej dědula docela pěknýho kapra a že se tam pak s ním fotil nějakej mladší… :-D

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 13:02 ® Tomash
Tomash

BS : Co to meleš za sračky? Vůbec jsem nepochopil, co chceš napsat – přečti si to po sobě ještě jednou a zkus to opravit, jinak nevim. „Že jsme chytil“, „jestli jde o konzumní tlak, tak nevim, nevim“, „do 3 týdnů najednou hejna metrovejch zase“, „tak vem 30ku vlasec a jdi na ně?“. Co to je za cinty? Jsi zfetovanej? A co, že u toho radši nebudeš? Prostě si zajedu na soutok pro dvě pajdičky a šmitec. 30ky vlasce nemám, mám 14ky a 18ky a je mi u piči, jestli u toho budeš, nebo ne. Vzpamatuj se!

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 12:50 ® BlueShark
BlueShark

Ja nikde nepsal ze jsme chytil 13 kapru :-(( CO to meles, psal jsem dneska 13 kapru. Kdyz jdu s foksem pisu to taky nebo s Kamilem. Proste chytame ona proc sem nenapsat cislo :-(( Nechapu Te a jestli jde o konzumni tlak tak nevim nevim. DO 3 tydnu najednou hejna tech metrovejch zase tak jestli mas zajem vem si 30ku vlasec a jdi na ne, budes tahat jednoho za druhym :-((

Ale u toho radsi nebudu… Myslim ze na tom nic neni, kdyz vis kde a kdy tak ty ryby proste chytis, ja sel letos poprve na kapriky a povedlo se z toho mam tu nej radost.

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 12:40 ® Tomash
Tomash

Piranha : To jsem moc rád Monaster : Ty kanče, kuplíř nejsem :-)

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 9:43 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: ty človgěče zas máš pojízdnou prodejnu rybářskejch potřeb ;-) nějakou pěknou rybářku svobodnou bys tam neměl? ale aby neměla moc najeto a nebyla drahá na údržbu

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 7:55 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tome tak vesticka sedi a hlavne ten rappalackej bagl je suuuuupr.Vejde se tam jak vlackarina tak i plavana, prsacky zkusim asi ve ctvrtek ne ohri.

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 1:43 ® Tomash
Tomash

pipa : Dej mi svůj email – pošlu ti ho emailem ty mistře domluvy :-D

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 1:41 ® pipa reakce na …
pipa

Vy dva ste se hledaly !!!!! origo MISTŘI !!!!

tome: řikam to NAPOSLED dej tel. zavolam.. si budu dopisovat jak děcko o ceně ???

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 1:34 ® Tomash
Tomash

pipa : tak snad víš, kolik jsi dal za toho minule, ne? Taky nevim kolik stojí. Takže ho nechceš?

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 1:29 ® pipa reakce na …
pipa

tomash: nevim

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 1:21 ® Tomash
Tomash

pipa : Kolik dáš za toho výročáka?

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 0:38 ® Tomash
Tomash

Víte o tom, že toto fórum je celkově třetí na chytej s nejvíce odpověďmi? Docela nářez :-)

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 v 0:23 ® Tomash
Tomash

BS : Těžko bych někde psal, že chytnu 50 kaprů denně – to jsi měl asi divoký sny. Napsal jsi, že jsi chytil 13 kaprů, až potom, co jsem ti napsal, jsi to rozdělil mezi dva, trošku úsměvný :-D Chytit na soutoku více větších kaprovitých ryb přes 50cm v jednom lovu je vzhledem k masivnímu rybářskýmu tlaku velký úspěch, proto mě to zajímá. Kapr je pro mě zajímavou rybou jen z hlediska konzumního a to ani ne mnou, ale tlaku z rodinného kruhu :-D Vymýšlím, kde si splnit povinnost a pár kaprů odnést…

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:53 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: jinak podle toho co ctu a co pises jsi schopny denne kapru nachytat 50kusu :-)

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:53 ® BlueShark
BlueShark

Tomash: vidim smajlik ale jestli je to narazka nevim, bylo 13kusu ja a kolega ja 5 on 8 mel dva pruty ja jen jeden. A ja jsem spokojenej :-)

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 23:11 ® pipa reakce na …
pipa

žralok: no ja jich napočital vic … :-)) )

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 22:27 ® cormoran reakce na …
cormoran

BS: No vidíš, jak to jde, jenom vyrazit k vodě…:-D gratulajda

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 22:00 ® Tomash
Tomash

Krásnej kapřík – škoda,žes nepřidal fotky těch ostatních větších. Chytil jsi jich 13ks – víc fotek nemáš? :-)

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 21:19 ® Piranha reakce na …
Piranha

ja taky blahopreju jendo.Tak to te ani nemusim brat na svoje fleky ty si nachytas sam vid sikulo.

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 21:03 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: Jeníku gratulace

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 20:58 ® BlueShark
BlueShark

Jinak celkem 13 kaprů, kolem 43 par pak 56 57 60 a 47. Kdyz najeli byl to fofr a pak zase klid :-) Vse na kuku a na 6m COLMIC :-)

Mam strasnou zizen, mazu na pivko :-)

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 20:51 ® BlueShark
BlueShark

Tak dneska par kapriku, ten nej na fotce 60cm :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3711.jpg
Pondělí 28. dubna 2008 ve 20:17 ® Jarda carp
Jarda carp

Pipa : ´´´´óoo ,keeej šéfe.Tak to potom někdy domluvíme …prej tam choděj indiáni a bezdomovci …tak to chce s sebou : pistoli (9mm),basebalovou pálku,kasr a vlčáka.....nebo tenhle arzenál …

reagovat
foto/forum/2008/th-img3710.jpg
Pondělí 28. dubna 2008 v 18:55 ® olda
olda

Kdo byl dnes na rybách a kde uspěch.

reagovat
Pondělí 28. dubna 2008 ve 2:15 ® pipa reakce na …
pipa

Kuncaku: to domluvime… tam je klidek.. muzem i driv? dame taboraček,vuřty atd… tam sou Hadice velky jak sviň!!! no a neboj a candoši furt taky pěkny… jen sou proste hrozně vych. a opatrny!!!! tam se musi čekat!!

reagovat
Neděle 27. dubna 2008 ve 23:35 ® Jarda carp
Jarda carp

Pipa : Díky- Jo, chci tam taky bejt někdy celej víkend.Ale určitě ne v brzký době…počítám až tak červenec… Jinak mimochodem ,–byl jsem se podívat na ten drahej sportovní rybolov = golf (v cenovém poměru)…u nás v Chlumci.....to bylo něco. Byla tam nějaká rodinka.Jeden prut a šest lidí kolem.....to byla podívaná a zároneň smutný pohled.Za tu cenu se ani nedivim…ale každýho věc.

reagovat
Neděle 27. dubna 2008 ve 22:05 ® pipa reakce na …
pipa

Kuncaku: taky vše nej.. toje nadhera !!!! ten rybnik miluju !!!! a hlavně si zajedu az pekne k vode.. vše mam po ruce… a uz se jen musi čekat na ty obludy!!! v blizky dobe tam planuju celej vykend !!!!!!

reagovat
foto/forum/2008/th-img3706.jpg
Neděle 27. dubna 2008 ve 20:51 ® Jarda carp
Jarda carp

Monaster . Díky za přání .
Dnes ráno ,jak-jinak než na rybách.Vybral jsem Glaser : -místo :co nejblíže k rákosu… Moooooc se mi tam líbilo … Jeden prut -plavačka ,druhej položená …Milion záběrů od Plotic a Cejnů…(fotit úlovky nebudu, každý ví ,jak vypadá Plotice a Cejn)…místo je parádní …posuďte sami..

reagovat
foto/forum/2008/th-img3700.jpg
Neděle 27. dubna 2008 ve 20:13 ® olda
olda

Díky někdy to zkusím

reagovat