Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.661 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. dubna 2008 v 0:21 ® pipa
-
52.....
reagovat - Sobota 26. dubna 2008 v 0:03 ® cormoran reakce na …
-
Hezky jste je potrápili, hned bych jel taky…
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:56 ® foks01
-
krásný den na Labi s ModroŽraločkem…jen ty rybky pravda moc nespolupracovaly.těšim se na další lov
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:19 ® pipa reakce na …
-
toje laáska …
reagovat))))))…
- Pátek 25. dubna 2008 ve 21:18 ® BlueShark
-
Foksův bolen od Benešáku odhadem 46cm.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:17 ® BlueShark
-
Olešnice 42cm tloušť.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:15 ® BlueShark
-
Tloušť z Olšinek – 48cm.
reagovat - Pátek 25. dubna 2008 ve 21:10 ® BlueShark
-
24.4.2008
Já a Petr (foks01) jsme vyrazili od 6ti ráno na pláž, tedy moje rybářská maličkost až na 7:00
Péťa už měl na feeder pár ryb za sebou, většinou cejníci, podoustev nebo ouklej. Já po zoufalém lovení nic moc, nedařilo se seknout, zjemňoval jsem náčiní až na 0.12mm a nejtenčí špičku a pak začly lítat oukleje. U všeho byly bohužel dřív. Po několika hodinách jsme místo po IO opustili a šli do oken. Vysvětlení IO = invaze ouklejí).
V oknech to bylo ještě horší a zkusili jsme do třetice Benešák. Kde přišel mě kapřík cca 37 a Petrovi jeden karas a bolínek, oba cca kolem 40cm. Bolínek možná o něco víc a ještě k tomu při vyndavání nástrahy zabral na třpytící se háček
Po chvíli cca ve 13:30 jsme zabalili a přejeli očíhnout terén do Svádova u slepého ramene. Příroda neskutečně krásná, klid, ptactvo a kvetoucí meze. Člověk co zná Labe spíše mezi betonem v centru, by asi hodně valil oči. Svižný proud v rameni nenechal návnadu příliš otálet na jednom místě a tak jsme nemohli pořádně a zdravě zacílit. Ale ryby tam najíždět musely. Opodál u ďruhého břehu vidíme řetízkující bubliny ve vodě. Kapříci právě hodovali na dně a několika výskoky nás pozdravil i oranž koiák cca 40cm. Senzační bylo snad jen sedět a sledovat tekoucí vodu. Bylo tam skutku překrásně.
Po několika hodinách jsme přejeli do Olešnice na plavanou mezi zdi. Sliboval jsem foksovi super plavanou. A nálada se zlepšila. Já 3 tloušti na rohlík. Jeden 37 jeden 42 a ten poslední krasavec 48cm
Moc mě potěšil, viz foto. Foksík pár ouklejí a jednoho Cejna Malýho, asi tak 37cm, také potěšil.
Po krásných 12 hodinách strávených u vody a v přítomnosti několika desítek ryb a na sluníčku, jsme věci zabalili a frčeli domů
Petra jsem viděl poprvé a nelituju, moc prima chlapík, sympaťák a šikula. Určo s ním zase brzy vyrazím za fiškama… Díky
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2008 v 9:30 ® monaster reakce na …
-
tak tady je fotečka ze včera. Loveno a chyceno na Střížáku.
reagovat - Čtvrtek 24. dubna 2008 v 6:40 ® BlueShark
-
Ahoj rybari.
Dnes jdem na cely den s foksem01 na rybaky na Labko
Uz se nemuzu dockat, po dobre snidani vajicka na slanince a zeleninka a cajik huraaa na ne, on uz na me u Labe ceka
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 23:57 ® Jarda carp
-
Monaster : Já ,že sem češtinářokazil ? řeknu si : Karas bez Karasu ,jako Monaster bez Monastru......to zní taky tvrdě ne ?
reagovat-dnska,nežž,karas,že jsme nebyl ? příště Ti to napíšu anglicky …D radši mi napiš, kam pudeš na ryby -abych se tomu místu vyhnul.....D
- Středa 23. dubna 2008 ve 21:26 ® monaster reakce na …
-
dnska na dvě hodinky na Střížáku. začlo to brát půl hodiny před tím nežž sem šel domů. výsledek 2× karas 35 cm. vedle 2 chlapi to samé + nějaký pidikapřík.
to je tím že jsme nebyl s Kuncákem (JardaCarp)
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 13:53 ® monaster reakce na …
-
ty si sám karas. nádherní karasy? vítej do kluku češtinářokazilů
reagovatjinak gratulace. už nejsi JardaPrdchyt
- Středa 23. dubna 2008 ve 13:46 ® Jarda carp
-
Byl jsem dnes na Bílině a konečně jsem si spravil chuť.Od tý doby co nechodim s Monastrem,tak vidim šupiny.Nádherní Karasy – 6ks,kolem 40cm,3 Plotice ,dva Cejny a tři věšáky.Bohužel Kapříka se mi nepodařilo otočit v proudu.
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 12:42 ® monaster reakce na …
-
Blueshark: ty mladý klucí nic nevydržej. citron je na nuic. na bacila slivovičku a potitl pěknou k.............olegyní
reagovat - Středa 23. dubna 2008 ve 12:25 ® BlueShark
-
Tak co noveho lidi?
reagovat
U me caj s citronem, satek kolem krku a cekam az mi bude lip, to je pech - Úterý 22. dubna 2008 v 10:25 ® monaster reakce na …
-
udělal jsem si radost a koupil za bratru 400,– těhle 10 kousků. snad ty dva měsíce utečou rychle. ten červenej se mi nelíbí ale zbytek za ty prachy.......
reagovat - Úterý 22. dubna 2008 v 10:22 ® monaster reakce na …
-
Piranha: Teď si mě urazil. počkej. 7 minut s Tebou nemluvím. tak vono mně to vzbudí v sobotu ráno, a ještě to má pindy. to jsou dneska lidi…
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 20:46 ® Piranha reakce na …
-
jj Tome prdel musi bejt dyt ja na pipu nenarazim nicim delam si prdel dyt ho mam taky rad jako vas stamgasty tady
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 17:29 ® BlueShark
-
WTF
Kdo jde zitra nebo ve ctvrtek na fišky?
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 17:02 ® Tomash
-
Piranha : Ty hovado! Poprskal jsem si celou klávesnici!!!
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 14:46 ® Piranha reakce na …
-
jezis kazdej sme nejakej, tomas je na zajíčky, monaster je buzna chodi z holkama jen na kafe a rika jim kamaradky, pipa je na hnedocesky a o zralokovi radeji nic nepisu.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 13:20 ® monaster reakce na …
-
Tomash: Ty a nekacáš? nejsou to náhodou místo Cikáni Pípani? smích
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 12:18 ® Tomash
-
Tedy žádný Ind, ani Rom
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 12:18 ® Tomash
-
Proč neoznačit věci, tak jak se mají? Romové neexistují – jsou to cikáni! Vždyť se stačí poívat do občanských průkazů – mají národnost českou, maďarskou anebo světe div se cikánskou! To je fakt, moje dobrá známá pracuje na matrice, tak má přehled
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 ve 12:05 ® monaster reakce na …
-
Blueshark: Honzo to nejsou Afričani. podle institutu pro Romskou kulturu pocházejí Romové ne z Říma nebo Rumunska jak by se podle slava Rom mohlo zdát ale z Indie.
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 11:49 ® BlueShark
-
Bez komentáře
reagovatSnad jen, že Pípovi odepisujou rosničky 15ti leté. Asi brousí o volném čase když venku prší BLACK SEZNAMKY
Ty ty afričany nenecháš být, ty z fotky chtěly fotečku?
- Pondělí 21. dubna 2008 v 6:52 ® monaster reakce na …
-
Pirnha: a příště jedu s Tebou. sice nevím jak by sme se tam vešli oba ale ryby pěkný a já si už potřebuju spravit chuť
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 6:51 ® monaster reakce na …
-
už se zase hádáte? jděte stím do háje.
Pipa: se jim nediv. každej si tu loni pamatuje jak se navážel do Sharka jako Bol. a pak chceš aby ti věřili
reagovat - Pondělí 21. dubna 2008 v 6:49 ® Piranha
-
co hned nadavas ty pako si delam pratelskou prdel jestli to nechapes, tak se di vysetrit.
reagovat