Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.595 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 15. dubna 2008 ve 21:31 ® monaster reakce na …
-
Piranha: no jo ale já měl gumáky.......
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 21:24 ® Kubajs
-
jak jste na tom na Labi s vodou?
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 21:16 ® Piranha reakce na …
-
mone vole ty vis hovno co je v prdeli mekkyho, ty botky co sem nasel na chaba na brigosce tak kamo ty uz z nohy nesun dam, pohodlny na zimu maj kozich a sou kotnikovy, na zimni lov jako usity ete budes knourat az budeme zase na parmach a ty budes knucet ze ti je zima n ahaxny.Vspomenes si na moje nalezenky
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 ve 20:06 ® Tomash
-
cormoran : Už jsi někdy viděl nádhernýho kapra? To neexistuje…
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 17:08 ® cormoran reakce na …
-
kurna, nadhernej kapr…
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 9:56 ® monaster reakce na …
-
Jarda Carp: ty boty chcu dvě. dáme je zas Piranhovi jak ty z brigády
reagovatjak si pacholek chrochtá.
- Úterý 15. dubna 2008 v 9:29 ® monaster reakce na …
-
Jarda:hele zápecníku už jse se ti omluvil. a může tě těšit že mi zrovna nejlíp nebylo
a na ryby vyjedem nebo. jo a:
no to jsi ještě neslyšel jak jsem jel na ryby večer, namlel si hubu na kole a když jsem trnul hrůzou že jsem si zlámal pruty tak jsem zjistil že futrál zůstal doma za dveřma jak jsem pospíchal
reagovatale nic jsem aspoň nezlomil
- Úterý 15. dubna 2008 v 9:20 ® Jarda carp
-
Monaster : Já myslim ,že se bude třást všechno -jenom né ryby .Přihlaš se ke mmně do kroužku a já tě do těch ryb konečně zasvětím. Nejde mi o to jestli berou nebo roha.Když mám náladu a chu´t,tak mi stačí ,že jsem u vody.Ale to ty nemůžeš vědět ,protože když ti udělám taxikáře ,že konečně pudem na ryby ,tak se zákazník nedostaví.¨Chlastá někde se žralokama a nedá ani vědět,že nikam nejde to si měl barometr hezky vysoko ty ne ?…Ale pomsta bude sladká …uvážu ti na konec udice botu abys konečně něco chytil …/smích
reagovat - Úterý 15. dubna 2008 v 8:07 ® monaster reakce na …
-
tak mám opravenou boloňku. ryby třeste se
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 21:15 ® monaster reakce na …
-
pánové 17.5.08 se čistí břeh Nechranky. jel by ste někdo z Ústí nebo Teplic taky? dejte vědět přihlásil bych to
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:52 ® monaster reakce na …
-
JardaCarp: ty si hroznej anděl. to je jak s mladou buchtou. místo aby sis řekl o číslo řekneš jsem okurka ta mi stejně nedá. místo abys to zkusil. jeď na ryby a pak říkej neberou. já nahodou chytil. jednou krásnýho ježdíka.........
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:38 ® Tomash reakce na …
-
BS : Dělal jsem si prdel
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:30 ® Jarda carp
-
davaprd : hezký ryby ,na to ,jaký jsou výkyvy v tlaku,že vůbec něco zabralo … -mám barometr za oknem a to je hrůza …lítá to nahoru a dolů a to není dobré znamení pro úspěšný lov..no ..kdo umí ,tak umí .....
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 18:41 ® BlueShark
-
davidpr: krasne ryby, kdy si tam byl? v Nedeli to bylo uplne mrtvy jako skoro vzdy v nedeli, kdyz je hezky
Jinak Tomashi, ja tu nebyl, ale jinak rad priznam, ze jsem chytil pekny prd az ny ty dve ploticky. Ale paradne jsem si to uzil, bylo nadherne a nelituju toho. Brzy pujdu zase
reagovatTed mam odpoledky, takze muzu chodit rano kdyby nekdo chtel at rekne
- Pondělí 14. dubna 2008 v 18:19 ® Tomash
-
Hehe, modreh žralok dochytal a ještě k tomu se urazil – že ani nepísne
reagovatDavaprd : Krásnej kapr!
- Pondělí 14. dubna 2008 v 16:36 ® davaprd
-
a já pěkného jesena, na to že jsme tam byli poprvé, slušná feederovačka
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 16:35 ® davaprd
-
pardon nějak mi tam vlítlo něco co jsem nechtěl, ale v sobotu to šlo, jeden kolega lapil i pěkného kapříka
reagovat - Pondělí 14. dubna 2008 v 16:34 ® davaprd
- reagovat
- Pondělí 14. dubna 2008 v 7:26 ® monaster reakce na …
-
nekecám. a dokonce dvě. takže pro letošek má vybráno…
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 23:21 ® Tomash
-
Kecáš! Blueshark chytil rybu?! Nevěřím!
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 22:11 ® Jarda carp
-
Hoši – tenhle víkend jsem byl opravdu zaneprázdněn ALE …příští So -Ne jsem na vás zvědavej holoubkové …čaj all
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 21:56 ® cormoran reakce na …
-
reagovat
- Neděle 13. dubna 2008 ve 21:50 ® monaster reakce na …
-
cormoran: proto taky ta fotka. vím že se tomu moc věřit nedá. je to zápecník teplomilný jako JardaCarp
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 21:09 ® cormoran reakce na …
-
neverim, zralok byl taky jednou na rybach…sranda…
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 20:13 ® monaster reakce na …
-
jetšě pro zajímavost. probíhá stavba protipovodňové hráze.
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 20:06 ® monaster
-
a nakonec šťastný lovecs kořistí
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 20:05 ® monaster
-
moje velerybka
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 20:04 ® monaster reakce na …
-
dnes časně ráno „okna“ . po příchodu zjištěno že s evejdeme jen tak tak. všichcni co chodí na „pláž“ tady.složení velko výpravy : Piranha, BlueShark a moje maličkost. chytáno od 6 někteří borci že Blueshark pozdní příchod. vydržel ale pak nejdéle. Piranha utekl pr ní, kolem 10 i já pro jiné povinnosti. chycen : Piranhou poškozený cejn, mnou ježdík obřcíh rozměrů a Bluesharkem 2 plotice. také nadstandarní velikosti.
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 v 9:22 ® Piranha reakce na …
-
pipa>
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 4:30 ® pipa
-
piranaku : už to zas přepaluješ !!!
reagovat