Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.595 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 15. dubna 2008 ve 21:31 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: no jo ale já měl gumáky.......

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 21:24 ® Kubajs
Kubajs

jak jste na tom na Labi s vodou?

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 21:16 ® Piranha reakce na …
Piranha

mone vole ty vis hovno co je v prdeli mekkyho, ty botky co sem nasel na chaba na brigosce tak kamo ty uz z nohy nesun dam, pohodlny na zimu maj kozich a sou kotnikovy, na zimni lov jako usity ete budes knourat az budeme zase na parmach a ty budes knucet ze ti je zima n ahaxny.Vspomenes si na moje nalezenky :-D

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 ve 20:06 ® Tomash
Tomash

cormoran : Už jsi někdy viděl nádhernýho kapra? To neexistuje…

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 17:08 ® cormoran reakce na …
cormoran

kurna, nadhernej kapr…:-)

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 9:56 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda Carp: ty boty chcu dvě. dáme je zas Piranhovi jak ty z brigády :-) jak si pacholek chrochtá.

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 9:29 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda:hele zápecníku už jse se ti omluvil. a může tě těšit že mi zrovna nejlíp nebylo :-) a na ryby vyjedem nebo. jo a:

no to jsi ještě neslyšel jak jsem jel na ryby večer, namlel si hubu na kole a když jsem trnul hrůzou že jsem si zlámal pruty tak jsem zjistil že futrál zůstal doma za dveřma jak jsem pospíchal :-) ale nic jsem aspoň nezlomil

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 9:20 ® Jarda carp
Jarda carp

Monaster : Já myslim ,že se bude třást všechno -jenom né ryby .Přihlaš se ke mmně do kroužku a já tě do těch ryb konečně zasvětím. Nejde mi o to jestli berou nebo roha.Když mám náladu a chu´t,tak mi stačí ,že jsem u vody.Ale to ty nemůžeš vědět ,protože když ti udělám taxikáře ,že konečně pudem na ryby ,tak se zákazník nedostaví.¨Chlastá někde se žralokama a nedá ani vědět,že nikam nejde to si měl barometr hezky vysoko ty ne ?…Ale pomsta bude sladká …uvážu ti na konec udice botu abys konečně něco chytil …/smích

reagovat
Úterý 15. dubna 2008 v 8:07 ® monaster reakce na …
monaster

tak mám opravenou boloňku. ryby třeste se :-)

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 ve 21:15 ® monaster reakce na …
monaster

pánové 17.5.08 se čistí břeh Nechranky. jel by ste někdo z Ústí nebo Teplic taky? dejte vědět přihlásil bych to

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:52 ® monaster reakce na …
monaster

JardaCarp: ty si hroznej anděl. to je jak s mladou buchtou. místo aby sis řekl o číslo řekneš jsem okurka ta mi stejně nedá. místo abys to zkusil. jeď na ryby a pak říkej neberou. já nahodou chytil. jednou krásnýho ježdíka.........

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:38 ® Tomash reakce na …
Tomash

BS : Dělal jsem si prdel :-D

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 ve 20:30 ® Jarda carp
Jarda carp

davaprd : hezký ryby ,na to ,jaký jsou výkyvy v tlaku,že vůbec něco zabralo … -mám barometr za oknem a to je hrůza …lítá to nahoru a dolů a to není dobré znamení pro úspěšný lov..no ..kdo umí ,tak umí .....

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 18:41 ® BlueShark
BlueShark

davidpr: krasne ryby, kdy si tam byl? v Nedeli to bylo uplne mrtvy jako skoro vzdy v nedeli, kdyz je hezky :-)

Jinak Tomashi, ja tu nebyl, ale jinak rad priznam, ze jsem chytil pekny prd az ny ty dve ploticky. Ale paradne jsem si to uzil, bylo nadherne a nelituju toho. Brzy pujdu zase :-) Ted mam odpoledky, takze muzu chodit rano kdyby nekdo chtel at rekne :-)

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 18:19 ® Tomash
Tomash

Hehe, modreh žralok dochytal a ještě k tomu se urazil – že ani nepísne :-) Davaprd : Krásnej kapr!

reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 16:36 ® davaprd
davaprd

a já pěkného jesena, na to že jsme tam byli poprvé, slušná feederovačka

reagovat
foto/forum/2008/th-img3556.jpg
Pondělí 14. dubna 2008 v 16:35 ® davaprd
davaprd

pardon nějak mi tam vlítlo něco co jsem nechtěl, ale v sobotu to šlo, jeden kolega lapil i pěkného kapříka

reagovat
foto/forum/2008/th-img3555.jpg
Pondělí 14. dubna 2008 v 16:34 ® davaprd
davaprd
reagovat
Pondělí 14. dubna 2008 v 7:26 ® monaster reakce na …
monaster

nekecám. a dokonce dvě. takže pro letošek má vybráno… ;-)

reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 23:21 ® Tomash
Tomash

Kecáš! Blueshark chytil rybu?! Nevěřím! :-D

reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 22:11 ® Jarda carp
Jarda carp

Hoši – tenhle víkend jsem byl opravdu zaneprázdněn ALE …příští So -Ne jsem na vás zvědavej holoubkové …čaj all

reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 21:56 ® cormoran reakce na …
cormoran
:-D
reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 21:50 ® monaster reakce na …
monaster

cormoran: proto taky ta fotka. vím že se tomu moc věřit nedá. je to zápecník teplomilný jako JardaCarp

reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 21:09 ® cormoran reakce na …
cormoran

neverim, zralok byl taky jednou na rybach…sranda…:-D

reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 20:13 ® monaster reakce na …
monaster

jetšě pro zajímavost. probíhá stavba protipovodňové hrá­ze.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3542.jpg
Neděle 13. dubna 2008 ve 20:06 ® monaster
monaster

a nakonec šťastný lovecs kořistí

reagovat
foto/forum/2008/th-img3541.jpg
Neděle 13. dubna 2008 ve 20:05 ® monaster
monaster

moje velerybka

reagovat
foto/forum/2008/th-img3540.jpg
Neděle 13. dubna 2008 ve 20:04 ® monaster reakce na …
monaster

dnes časně ráno „okna“ . po příchodu zjištěno že s evejdeme jen tak tak. všichcni co chodí na „pláž“ tady.složení velko výpravy : Piranha, BlueShark a moje maličkost. chytáno od 6 někteří borci že Blueshark pozdní příchod. vydržel ale pak nejdéle. Piranha utekl pr ní, kolem 10 i já pro jiné povinnosti. chycen : Piranhou poškozený cejn, mnou ježdík obřcíh rozměrů a Bluesharkem 2 plotice. také nadstandarní velikosti.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3539.jpg
Neděle 13. dubna 2008 v 9:22 ® Piranha reakce na …
Piranha

pipa> :-)

reagovat
Neděle 13. dubna 2008 ve 4:30 ® pipa
pipa

piranaku : už to zas přepaluješ !!!

reagovat