Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 434.715 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. března 2009 ve 14:28 ® Trepifajxl reakce na …
Trepifajxl

Tak tomu bych věřil že vám lezu do diskuze.Protože v Olomouci ma podil udajně Jirka Dopita.

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 14:23 ® regulus reakce na …
regulus

VODA – no tím bych si tak nebyl jistej i když jak už jsem psal, do zákulisních finančních machinací nevidím a prachy jsou prachy. Z druhé strany se zase proslýchá, že to Znojmo už je upečený s Olomoucí, co je na tom pravda nevím.

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 13:53 ® DORY
DORY

Nazdar chlapci včera na oknech cca 1 hodinku jeden záběr a tenhle fešák…byl jak malovanej

reagovat
foto/forum/2009/th-img8058.jpg
Středa 11. března 2009 ve 13:53 ® Flid
Flid

Zítra po noční pojedu na Srbice nabo na Katerinu,tak doufám že se pobavím a odpočinu.

reagovat
Středa 11. března 2009 ve 12:26 ® VODA reakce na …
VODA

BRNO BRNO BUZERANTU PLNO VECER DODAM FOTKY ALE BOJ TO BUDE ALE LVI JSOU LVI A VAM VO NIC NEJDE KDYZ NEPOSTOUPITE KOUPITE OD ZNOJMA heja SLOVAN heja SLOVAN

reagovat
Středa 11. března 2009 v 11:54 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus-ta vložka neva,ale ten včerejší náklep va.

reagovat
Středa 11. března 2009 v 11:44 ® regulus
regulus

No tak klucí, sem si musel rejpnout -:)))

BS – nemyslím si, že je to nastavený svazem a taky si nemyslím, že by to UnL vzdalo, uvidí se. Z druhé strany máš pravdu, že ve sportu jsou peníze až na prvním místě a o zákulisních finančních tocích vím prdlačku. Pokud se Komety týká, tak máš taky pravdu, 2/3 kádru jsou už z hokejovýho pohledu staří borci a s tím se asi extraliga hrát nedá. Třetí věc a ta je nejtragičtější je přístup města Brna (myslím radnici) ke sportu vůbec. Původní hokejovej stadion kdysi prodali jakýmusi komediantovi, aby ho pak za ještě větší ranec koupili zpět v zdevastovaným stavu a pak ho za další těžký prachy zbourali www.4stav.cz , stadion za Lužánkami (fotbalovej) je taky kapitola sama pro sebe. Pokud vezmu v úvahu fotbal a hokej v Brně, tak kapacita stadionů kde se hraje je víc než tragická. Odhad na včerejší zápas je, že byl zájem asi o 30 tisíc lístků, Rondo je celou sezónu pernamentně našlapaný. Jo možná se už blýská na lepší časy (snad aspoň ve fotbale), takhle to vypadá teď www.patrik-zbrojovka.webgarden.cz a takhle to snad bude vypadat www.1fcbrno.cz (současný stadion kde se hraje je jednak malej a hlavně z hlediska dopravní dostupnosti a parkování naprosto v prdeli). Z hokejem je to bohužel horší, jediný co se má dělat je oprava Ronda a to nafouknout nejde. Z těchto důvodů si myslím, že svaz ať už fotbalovej tak i hokejovej o Brno nijak moc velkej zájem nemá.

Omlouvám se za brněnskou sportovní vložku. -:)))

reagovat
Středa 11. března 2009 v 11:23 ® inspo

Přeci byste se kluci kvůli hokeje nehádali :-)

reagovat
Středa 11. března 2009 v 11:08 ® 1Mara
1Mara

Chose – :-)

reagovat
Středa 11. března 2009 v 11:02 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

regulus -nech si toho ju,Brňáku zapráskanej.

reagovat
Středa 11. března 2009 v 10:12 ® BlueShark
BlueShark

Regulus: Obrázku nerozumím. Myslím, že ten, kdo se pohybuje a sleduje sport ví, že Ústí nad Labem je výkonnostně v 1. lize nejkompaktnější tým. V této finálové sérii rozhoduje a notná dávka štěstí, ale nejvíce i fakt, že Ústí do exligy letos není připraveno, ač se hráči už se hrávají déle neberu-li finance. Chomutov tam pokud čteš chtěl jít, ale neuhrál. Kometa tam jít musí jako loni Boleslav, to je prostě nastavené už nějaký ten pátek svazem. Rozhudujou peníze, zájem o hokej a další věci. Já osobně chci totéž, kometa tam prosté patří, ač bude muset téměř celý tým překopat :-) A jak všichni víme (doufám), Znojmo už je s ní domluveno v případě nouze a bude tam tak i tak.

Nesportovcům se omlouvám. Rybám tím, že dnes jdu pro papíry a ještě jeden proutek na plavačku před prací :-) Hezký den…

reagovat
Středa 11. března 2009 v 0:13 ® Prasek_2007
Prasek_2007

BS: Já ti dám slabý zrak.Beru to jako hozenou rukavici. Navrhni čas/místo/rybo­lovnou techniku a bude souboj. Budeš bit…

reagovat
Úterý 10. března 2009 ve 23:39 ® regulus
regulus

Nazdar kluci, já si hold nemůžu pomoct, nejsem konflikní typ, ale asi vám tu nejbližších pár dní sem tam něco přispěju. -:))))

reagovat
foto/forum/2009/th-img8056.jpg
Úterý 10. března 2009 ve 21:46 ® BlueShark
BlueShark

Prášule prej máš SZ :-) Slabý Zrak? :D

Kua jsem v práci a už mi hrabe, PA SO rybyyyyyy. Poprvé letos legálně:)

reagovat
Úterý 10. března 2009 ve 20:33 ® filip111
filip111

Prasek: máš SZ

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 18:49 ® cormoran reakce na …
cormoran

Sus: Funguje, funguje:))

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 17:45 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Já se nehádám já psal pravdu, to je rozdíl.
A nemel a raději odpovídej na otázky. Chtěl jsem jet na ty ryby taky :-D

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 11:08 ® Luda
Luda

Včera jsem byl na Srbicích odpoledne na plavačku a kromě jednoho drbnutí do splávku a šlápnutí do psího lejna nic. :-)

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 10:29 ® sus1 reakce na …

cormo.:No tak hlavně že funguje.:-)

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 7:31 ® Piranha reakce na …
Piranha

BS jenze ja jsem chytal na splavek a ne na feeder.Feeder si postavim na svetlo, ale splavek asi tezko.Mimochodem zacinas psat uplne stejne jako pipa, same hadanky a nesmyslny vetky.A dalsi vec, nerikam ze bez svetla to je ok, je to hovadina a hloupost, jen jsem psal o chem. svetylku, ze je dobry.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 22:39 ® monaster reakce na …
monaster

Blue: dal jsem jedno a kmital k tátovi. jen jsem kolegovi z Teplic ukázal kde to je.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 22:29 ® cormoran reakce na …
cormoran

Sus: Kuju:) Fotím, teda aspoň se snažím, ale nic kolem rybařiny…zatím:)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 22:18 ® BlueShark
BlueShark

Piňha-koláda: jel bych také chytat na anglán-bazmek :-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 22:16 ® BlueShark
BlueShark

Piňha: neber to zase špatně, ale když jsme byli pod pláží, tak si viděl ho… a ještě jsem Ti čelovkou svítil :-D to bylo pořád koukej na světla a dej si tam špici :-)) hlavně se zase nenaser neni to proti Tobě, jinak budem nasraní oba :-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 22:12 ® BlueShark
BlueShark

Monaster: Teď jsem přešel do sportbaru dolu a ty nikde :-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 20:46 ® 1Mara
1Mara

No a já zase poslední :-) .Sus takto teda ne ta pětikilovka je moje :-) .

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 20:03 ® sus1 reakce na …

cor.:Dobrá,je tvoje.:-)) ))Fotíš?:-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 20:03 ® sus1 reakce na …

Pir:Tvuj je ten kapr??:-)) )))sem myslel ta štika.:-))

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 18:46 ® Piranha reakce na …
Piranha

to sis posral Klatovskej.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 18:44 ® cormoran
cormoran

Mára: Však neboj, jednou mi podlehnou:) Sus: Promíjím, ale jenom pod podmínkou, že ta pětikilovka bude moje:D

reagovat