Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.952 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. března 2009 v 18:46 ® 1Mara
-
Tak to je opravdu realita, to nemá chybu!!!! …ach jo, ti chlapiJ
Měla k nám včera nečekaně přijít návštěva, v ledničce vymeteno, a tak jsem poslala svého muže do Tesca nakoupit. Povídám: „Drahý, v kuchyni máš lísteček, co máš koupit.“ a šla jsem si po svém. Sedl do auta,odjel a za 15 minut telefon: „Prosím tě, jak mám koupit 250 gramů hladké mouky?“ Místo lístku s nákupem velkým jako kráva mi sebral recept na buchtu, který jsem měla položený u počítače a jel podle toho nakupovat!
On je pečlivý, přesný matematik, ale je třeba naprosto přesně nazvat položku, kterou chcete koupit, protože jinak nepřinese nic. Tak třeba „Šlehačku neměli“. A já na to: „Neměli? A koukal ses tam vedle jogurtu?“On: „Jo, koukal, ale neměli. Měli tam 12% a 18% smetanu ke šlehání, ale šlehačku NE! A nedělej ze mě blbce!“
Vrcholným kouskem bylo „Kup mi vložky“. Napsala jsem mu na lístek „Libresse, oranžový obal, na kterém mají vpravo dole 5 hvězdiček a z toho 3 jsou plné a 2 vpravo jen obrysy“. Jenže! V té době se zrovna u těchto vložek měnili obal: byl skoro stejný,jen těch hvězdiček tam najednou udělali místo 5 jen 4. No a byl v prdeli!
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 18:25 ® lucioperce69 reakce na …
-
já málem taky
reagovat:D:D
- Neděle 1. března 2009 v 18:23 ® 1Mara
-
To mi teď poslal kámoš málem jsem si střík
reagovatDD
- Neděle 1. března 2009 v 18:20 ® lucioperce69 reakce na …
-
Mara: hustý
reagovat:D:D a to ještě žiješ? a nebo bych se spíš měl zeptat a co ona ještě žije
:D:D
- Neděle 1. března 2009 v 18:14 ® 1Mara
-
Eutanázie
Včera jsme se ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii.K této citlivéotázce o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:„Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky.Kdybys mě někdy takto viděla, vypni přístroje, které mě drží přiživotě.“Ona vstala, vypnula mi televizi, počítač i ledničku a vylila
do záchodu.
No není blbá.....?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 18:13 ® 1Mara
-
na přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky.Kdybys mě někdy takto viděla, vypni přístroje, které mě drží přiživotě."Ona vstala, vypnula mi televizi, počítač i ledničku a vylila
do záchodu.
No není blbá.....?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 18:12 ® 1Mara
-
Eutanázie
Včera jsme se ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii.K této citlivéotázce o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal:"Nechci, abys mě nechala žít v takovém stavu, kdy bych byl závislý
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 17:00 ® monaster reakce na …
-
flid: jj koukal jsem na to. a chválil toho jak tu velkou parmu pouštěl
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:34 ® Flid reakce na …
-
Filipe tak je to Panasonic lumix DMC-FZ7. Monaster jinak jsem přidal celkem 3 x video o Parmách a dole pod filmeckem je psano ,kdo to pridal atd.Jsou to cílená videa pro Piranhu.
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:32 ® Prasek_2007
-
Ještě to chvíli budu muset vydržet.S těma plavkama si to ještě promyslím
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:23 ® 1Mara
-
Michale díky , a nezapomeň si sebou do teplích krajin plavky , jak já bych vypadnul někam do teplíčka
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:22 ® 1Mara
-
Piranho
reagovatDD
- Neděle 1. března 2009 v 16:21 ® Piranha reakce na …
-
Monaster uz jsem ti jednou dneska rikal aby jsi si ty cervy vyndal s ponozek a slip.Tam se nejaky najdou
:D.
Mara na biline u nas je to porad stejny.Nic.I kdyz ted po tom otepleni by se nejaky tloustaci a karasi mohli splest.Kdy mi privezes samolepku a hracku, malej to slysel a vrti se vic a vic
reagovat:D
- Neděle 1. března 2009 v 16:16 ® Prasek_2007
-
Mára: zatím nic moc.Prý se tam už ve středu někdo propadl,ale pomohli mu.Ve čtvrtek to tam šli v 8:00 zavřít,ale ten smolař tam byl v 7:00. Ale jak jsem nakoupil,tak prodávám.Třeba je všechno jinak.....
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:10 ® 1Mara
-
Pepíno jak to vypadá u vás na Běle ?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:09 ® monaster reakce na …
-
Piranha: díky Davide. mít hrst červů tak jdu na ryby
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 16:08 ® 1Mara
-
Počkej ten ti dá pilulku
reagovatMichale co si konkrétně slišel o Račicích ?
- Neděle 1. března 2009 v 16:05 ® BlueShark
-
Mr. Pilulka: doufejme že to tak není
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:36 ® Piranha reakce na …
-
Myslim si, ze by to pri tomhle maximalnim formatu, co tu jde nebylo poradne vse videt.Je to lepsi takhle.
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:36 ® Prasek_2007
-
Dostala se ke mně informace,že se ve čtvrtek na Račicích utopil rybář.Doufám,že to tak není
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:33 ® BlueShark
-
Jako že to šlo hodit na jednu fotku všechno, asi tak myšleno!
No nic, když jsme u těch ryb, končím za pár minut v práci a jedu do Děčína za trenérem Víťou Borůvkou povzbudit a srovnat lidu 2 a ligu 1
reagovatPivečko
- Neděle 1. března 2009 v 15:24 ® Piranha reakce na …
-
Proc by mel zasirat forum, je to usteckej rybar, je, je to z rybareni, je.Tak neres
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:18 ® BlueShark
-
Monaster: A já psal, že fotky nejsou z brigády nebo co??? Já psal, že si tu solidně za.ral fórum, toť vše
reagovatJeště sem Ti jednu pochválil… Ale ale…
- Neděle 1. března 2009 v 15:11 ® monaster reakce na …
-
no tak co rejpeš
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:05 ® BlueShark
-
Monaster: a co tak co?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:04 ® monaster reakce na …
-
fotky jsou z brigády ústecké brigády ústecké MO tak co
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 15:02 ® BlueShark
-
Ten Monaster to tady zase zadělal. Chm chm. Pěkná fotka kdysi-kormorána.
reagovatVy jste pálili větve atd? A Piranha vajgle
- Neděle 1. března 2009 v 15:01 ® monaster reakce na …
-
jj. hlavně že už je jaro. ukdyž můžu prát znova
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:59 ® filip111
-
jojo v pohodě. Koukám, že to tam bylo trochu podmáčený co?
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:53 ® monaster
-
bejval bych jel. ale už jsem tu brigádu slíbil.
reagovat