Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 434.960 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 1. března 2009 ve 14:50 ® filip111
-
nebyl, nechtělo se mi samotnýmu.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:48 ® monaster reakce na …
-
zlatý hřeb dne. záchranář David
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:46 ® monaster reakce na …
-
filip: bolej mně ruce. co ty byls v tý Praze?
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:45 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Neděle 1. března 2009 ve 14:45 ® filip111
-
monaster: jaká byla brigáda?
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:45 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Neděle 1. března 2009 ve 14:44 ® monaster reakce na …
- reagovat
- Neděle 1. března 2009 ve 14:43 ® monaster reakce na …
-
kormorán co mu to oplatila asi liška
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:42 ® monaster reakce na …
-
takhle to vypadá pro ty co chtěj na ryby na stoják
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 14:34 ® BlueShark
-
Tak a teď přijde Monaster a napíše nám, jak bylo na brigádě ČRS.
reagovat - Neděle 1. března 2009 ve 12:48 ® BlueShark
-
To je vody to je vody, u Labe se to jen vaří, dnes na pláži chycen jeden mník
reagovatJinak tráva a bordel
Já jsem v práci, o nic nepřicházím…
- Neděle 1. března 2009 v 10:52 ® filip111
-
Flid: pak napiš ten tip. Já si myslím, že ti dnes žádný foťák neudělá vysloveně špatnou fotku. Jen ji některé udělají lepší. Myslím si že té cenové kategorii kolem 10000 jsou značky jako Nikon a Canon „sázka na jistotu“ přeci jen vyrábějí zrcadlovky už nějaký ten rok
reagovattak nasbírali spoustu znalostí. Kdežto třeba tebou zmiňovaný Panasonic dělá zrcadlovky hodně krátkou dobu. Jak jsem už ale psal, nebudou z něj blbý fotky. Já si rád vytisknu něco do většího formátu a tam je prostě ta kvalita znát. I kdyby jsi nedělal velký fotky formát třeba A1 i tak využiješ kvalitu foťáku např. při výřezech. Asi založím foto téma, ať Honzovi nezas. fórum
- Neděle 1. března 2009 v 10:43 ® Prasek_2007
-
Dory: Ses měl přihlásit,že mně znáš. Já už mám v hlavě zmatek.A kde ses vykoupal? Na kraji při seskakování na břeh?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 10:42 ® Prasek_2007
-
Dory: A co jsem psal? Už nevím.Osmé místo ne? Měl jsem psát 8–9?
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 10:37 ® DORY
-
Prasek_2007 jó a mimochodem při odchdu jsem tam zajel po pás, chytal jsem na 6 u toho sĺoupu
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 10:35 ® DORY
-
Prasek_2007 – teda prominň, ale myslel jsem, že jsi se umístil na 8–9 místě, o který jsi si dělil se mnou a mojema 13 Siveny…
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 9:07 ® BlueShark
-
Piranha: Cejn velký má v tomto období podle lokality již často vyrážku nebo měl. Z čehož usuzuji, že v jistých místech dochází ke tření už teď. Asi je tomu jinak na řece a na stojáku. Na stojáku to bývá koncem dubna. Jinak na 1kg živé váhy cejnice připadá cca 40–150 tisíc jiker co jsem vyčetl. Si jednu zvaž a pak je zvaž všechny a zbytek už vypočítáš
reagovatTo je miminek co
- Neděle 1. března 2009 v 9:02 ® Prasek_2007
-
Móňa: Do Ústí jezdím 3× týdně,ale s rybama to budu teď na levačku. 7–9.3. jsem v Rakousku na lyžích a 16.3. se letím trošku ohřát do země faraónů… Závody teď žádné nejsou ( alespoň o žádných nevím ),ale až se vrátím,tak vymyslíme nějakej sraz.Láká mě ta Ohře u Lojzy.Až trošku opadne voda,tak bychom tam měli zajet…
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 8:47 ® sgt.mooody
-
Jojo to vide je nádherný je vidět že ten chlap má k rybám velkou úctu…
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 8:38 ® monaster reakce na …
-
ten pan Hrušínskej že nemůžu s Filipem mě mrzí. tu brigádu už jsem slíbil a za chvilku razím. asi ukecáme Davida ať pana Hrušínskýho vezme sebou až zas pojede na kladívko parmy.
mimochodem Míšo nechystáš se knám? zas bych bral minisrázek alá Loděnice
reagovatpora´d nám nějaký obyč závody kam by sme mohli tady okolo s Piranhou? něco ve stylu těch tvejch. dík
- Neděle 1. března 2009 v 8:24 ® monaster reakce na …
-
www.chytej.cz parma 8 kilo. krasavice. ten chlap nemá chybu. takhle by měl s rybou zacházet každej
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 8:04 ® Piranha
-
Jinak nejsem zase takovej odbornik, jak dlouho nosi ryba, treba cejn v brichu jikry, nez se vytře.Ty cejni byly plny jako svine a co vim, trou se skoro ve stejnym obdobi, jako kapri.Aspon na nechrankach to bylo zacatkem kvetna.Treba reky jsou na tom jinak, kvuli vysokymu poctu jikrozravych dravcu se trou do chladnejsi vody, kdy je mensi aktivita dravcu.Nevim, ale cejni byly narvany jikrama.
reagovat - Neděle 1. března 2009 v 1:15 ® Flid
-
Tak jsem se konečně prokousal fórem až sem
reagovatPepo ten Nikon bych bral taky,ale mam zatím ten Panasonic a slouží dobře. Filipe co říkáš na Panasonic tip ted nevim(jsem v práci).
A co zrcadlovka od panasonicu je dobrá? - Sobota 28. února 2009 ve 23:18 ® BlueShark
-
Monaster: psal jsem to z Mobilu a při odesílání jsem to viděl a zastavil a přepsal a poslal znova kdyby Tě to zajímalo… Bohužel, i mistr chcíplá ryba se utne…
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 23:02 ® filip111
-
hned si to objedná?
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 22:58 ® 1Mara
-
No tak to se Foksík pomněje až ten odkaz uvidí
reagovatDDDD
- Sobota 28. února 2009 ve 22:53 ® filip111
-
obchod.vipa-sro.cz
Zajímavej výrobek
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 22:15 ® monaster reakce na …
-
vyděl? stiď se
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 21:58 ® BlueShark
-
Monaster: parádní vtip! Jinak Piranha paráda, když jsem Tě tam vyděl zoufalýho, že už balíš tak ses pěkně vokázal
reagovat - Sobota 28. února 2009 ve 21:01 ® monaster
-
asi jo pojukám po netu. vy to nevíte ale já chodím fotit i mašinky
reagovat