Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.016 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:07 ® 1Mara
1Mara

Lucko mněl si namysli candátimu ocasovi jó ? né Foksikovi :-D DD

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:06 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

no jo no v jednom fofru i když do práce nechodim tak nevim co dřív hodíme řeč v sobotu

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:06 ® 1Mara
1Mara

Jasný ještě musím spucovat Cormouše ( komouše) že mi nebere telefon :-D DD Dám ti vědět jóó .:DDD

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:04 ® 1Mara
1Mara

Nazdár Děda vševěda :-D co je stebou poslední dobou nějak zaostáváš ?

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:04 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

v sobotu se stebou svezu do bílinu k foksíkovi a pak hurá směr praha jů???????

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:04 ® 1Mara reakce na …
1Mara

Jo ty taky se mužeš vyčertit :-D DD

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:03 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

nazdar dědku

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:03 ® 1Mara
1Mara

Pirno ty voe ty už máš zase jinej kobereček jó ? :-D
A takže na Labku se nedá chytat ? Pirno kolik je vody ?
a byl jsi skusit tu Bělu ?

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:03 ® tutamilan
tutamilan

1Mara:a ja se certit muzu?:D:D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 14:01 ® 1Mara
1Mara

Vy jste masaři :-D DD Pirno hned se nečerti hade :-D DD Jinak hoší nevím jak je to třeba na Nechranicích a jiné vody , ale na Mosteckých vodách pokavaď chceš chytat z lodě tak musíš mít jejich povolení , takovou žlutou kartu a na nafukovací člun musíš mít cedulku s číslem , která musí být na dálku viditelná a na pramici to musíš mít to číslo natřený. Stojí to na rok 100kč.Mostecký mají jen dvě vody kde se smí chytat , ale jak říkám na Nechranicích musíš přeci taky platit né ? nebo se mýlím ? Co ty na to Lojziku ?

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:26 ® tutamilan
tutamilan

jinak mas pravdu,uzeny cejni nemaj chybu,teda jednu jo,chutnali mi tolik,ze jsem to do sebe rval po kusech a pak tri dny mel v krku kost :-D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:25 ® tutamilan
tutamilan

feedery mam uz v pohotovosti,ale nevim o jake piskovne mluvis?ze by Zernoseky?;)

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:19 ® Piranha reakce na …
Piranha

Cejny spolu nachytame, mam na ne zalusk taky, chci je prohnsat kouřem, jedl jsem uzenyho cejna a byla to stejna delikatesa jako uzenej pstruh.Pojedeme na nechranky, nebo na piskovnu na jeden flicek, vemem feedery a neco nacjytame.Piskovna je na to dobra a cejni 40 – 50cm nejsou vzacnosti.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:10 ® tutamilan
tutamilan

no a to jsem si tam chtel nachytat par cejnu na salat,ale radsi si ho asi koupim :-D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:09 ® tutamilan
tutamilan

takze i z meho odpadu?tak to nevim jak ty ryby pak muze nekdo jist :-D :D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:09 ® Piranha
Piranha

Obcas se tam povede ulovek šprcky, nebo vlozky kapitalnich rozmeru :-D :D:D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 13:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

tuta :-D kousek nad flekama kam chodis je podzemni vyusteni kanalizece z toho menhetnu co je kousek pres silnici (mojžíř).Splachuje se tam vsechno, tudis i hovinka s papirkama a jiny mnamky pro fišky, proto se tam tak radi drzej :-D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 12:48 ® tutamilan
tutamilan

piranha:ja byl vcera taky a musim souhlasit,bordelu ve vode hafo,travu bych bral,ale odkud se bere ten papir?ze by se nekde rozbila cisticka ci co?

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 ve 12:24 ® Piranha
Piranha

Tak jsem tu, labe plny po pipu a tahne jako krava.Bordelu tolik ze v nemecku neprojede lod. Custa zero, vsak taky po trech hodech jsem to zbalil.Vlacec mel kilo :-D

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 11:10 ® Piranha reakce na …
Piranha

Zprava od vody.Pozval si mne svaty Petr na koberecek tak jsem si ho vzal :-D

reagovat
foto/forum/2009/th-img7816.jpg
Čtvrtek 26. února 2009 v 8:59 ® Prasek_2007
Prasek_2007

No já slyším o nějakém povolení na chytání ryb ze člunu poprvé.Zkus mi to prosím Máro trošku osvětlit.Díky M.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 8:31 ® cormoran
cormoran

Mára: Zdar rybolovče:) Jak je to tím povolením, vztahuje se to na jméno, nebo na to konkrétní plavidlo?

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 7:51 ® Šuli

Čus Máro,na Labe občas jezdim,ale doteď jsem jezdil jenom od Roudnice nahoru,letos budu víc jezdit sem k nám.

reagovat
Čtvrtek 26. února 2009 v 7:44 ® Piranha
Piranha

Maro to o zacatecnikovi nebylo smerovany k Šulimu ani k nikomu, popisoval jsem tam bilinu a rikal ze je dobra pro toho, kdo se tim zacina zabejvat a nejen pro ne.Ja taky nejsem kdovi jakej muskar, muskarim teprve nejakejch pet, mozna sest let a to na MP a obcasne, ne pravidelne.Nejlepsi je na to jaro, kdy je vetsi stav vody a tlousti jezdej do travy honit prvni hmyz a koncem roku, kdy plotice tahnou a jelci se futrujou.Bilina je dobra v tom, ze ma velke zastoupeni oukleji, za 1. je to levna potrava pro kormorany a za druhy se na tom muskar nauci zasekavat rybu a neni tezka na nahazovani.Tedy pokud tam za nama neni nejakej bordel.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 23:35 ® 1Mara
1Mara

Pirno máš os.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 23:28 ® Piranha
Piranha

Šuli, ja na Bilinu muskarit chodim casto, je to voda, kde se daj dobre naucit zacatecnici muskarit.Sam jsem tam zacal a jen doporucuji.Je to voda kde se da dobre naucit lovit jak na suchou musku, tak i treba na kratkou nymfu.Ulovkem byvaj prevazbe tlousti a oukleje a to jak na sucho, tak i na nymfy a mokry musky.Streemer je taky ucinnej, ale stejne po nem jde vetsinou tloust, nebo okoun.Na suchy musky se tam hodne chytaj oukleje a je zabava chytat.Samozrejme je nejlepsi mit jemnej cajk s 0,08 koncovkou a malinkou muskou.Jsou i mista, kde na musky lovim kapry 50+ , karasy a vetsi tlouste, ale ty fleky si sobecky nechavam pro sebe.Je to pekny, kdyz nechavam nymfu unaset v pomalym proudu a bud mi stezkne prut, nebo mi ryba vytrhne snuru z ruky.Na kolecko, kterym se skoro unavijis je to mazec lov, kor kdyz pouzivam snuru 25m bez backingu, ale zatim zdatne vse zdolano.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 22:46 ® 1Mara
1Mara

Monaster ty jsi ůl :-D DD

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 22:41 ® monaster
monaster

prášek: Míšo koukal jsem že máš nový pyžamo :-)

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 22:36 ® filip111
filip111

ještě že jste to nenaplánovali v opačném směru. proti proudu.

reagovat
Středa 25. února 2009 ve 22:33 ® filip111
filip111

to víš, že se přidám.

reagovat