Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.068 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. února 2009 v 19:33 ® 1Mara
-
Tutamilan- na pláži se tento čas dají nachytat nějaké ryby cejn,parma na feder nebo plavaná – houpačka, ale nevím jak je to se stavem vody. Auto se dá zaparkovat přímo na nově upravené silnici před barákama maj tam taková udělané malí parkovištatka
reagovatD a na aouto dokonce z určitejch míst i vidíš.
- Úterý 24. února 2009 v 19:22 ® tutamilan
-
pokud to vyjde,a opravdu tam pujdou,tak asi neodolam a vezmu si svuj cajk sebou
reagovat,ale asi tam dle toho co jsem tu vycet asi chodi dost rybaru ze?v kazdem pripade to takhle na mape vypada dost sobre
- Úterý 24. února 2009 v 19:18 ® foks01
-
tuta-jo dá se v těch uličkách mezi barákama ,možná už i podél silnice,ale jak tam začli dělat tu stěnu tak tam byl zákaz stání.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:16 ® tutamilan
-
foks:dik moc,da se tam nekde zaparkovat auto?
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:14 ® foks01
-
tuta-je to na Střekově kus pod zdymadlama,koukni přes mapy na seznamu.www.mapy.cz
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:12 ® BlueShark
-
Piranha: Vis ze v zime pod most nenajizdej, musis na plaz
reagovatAlespon posledni pruzkum takovy byl
- Úterý 24. února 2009 v 19:11 ® tutamilan
-
cau chlapci,potreboval bych poradit,prave jsem se vratil se synkem z rybarskeho krouzku a vedouci jim prej rikal,ze pokud bude pristi tyden dobry pocasi,sejdou se misto v DDM na plazi,to prej zna kazdej.no jen ja ne,tak jestli mi muzete poradit kde to je a jak se tam dostanu?;).diky predem.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:07 ® foks01
-
Pirna-se šnůrou bych potřeboval poradit,asi bych chtěl potápivou a chodil bych na okyše s pakomárama,tak se po něčem koukni a hod echo,ptal sem se v muškařině ale nikdo mě bohužel neporadil.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 19:07 ® Piranha
-
Kdo by se jel pojukat na chytej stanej na veletrh v sobotu.Ja bych jel, kdo se prida.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 16:16 ® 1Mara
-
Michale nebud rozmazlenej
reagovatDDD
- Úterý 24. února 2009 v 16:15 ® Prasek_2007
-
Ale snaha se rozhodně cení.Klobouk dolů.Mně v tomhle počasí nikdo nedostane.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 16:14 ® Prasek_2007
-
Jooo není každému dáno do vínku.....
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 16:12 ® 1Mara
-
Pirno okus Bělku co to tam dělá ?
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 16:09 ® Piranha
-
Nechte si zajit chut, dneska jsem byl na feederu pod mostem a ani drb.Jak na cervy tak na kukly ani na hnojaky.Nic, voda bez ryb.Spis vikend bude mozna dobrej ma nejt okolo 7 st.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 16:07 ® 1Mara
-
Na mě dejch Pirna s mušákem a oto nechci přijít až bude trdlíkovat na Labku
reagovatDDDD
- Úterý 24. února 2009 v 15:24 ® lucioperce69 reakce na …
-
kurňa dneska na mě venku dejchlo jaro. asi se ukážu s feederem na labku příští tejden vyděl bych to tak na úterý bo středu
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 15:16 ® Piranha
-
Ludo pokud budes mit 5000,– k dispozici, tak si myslim ze nkoupis dobrej cajk.2000 klacek 1200 kolecko a 1800 snura s backingem.Mozna i min a jeste ti zbyde na nejaky drobnosti jako spojky tuk nebo silikonovy mazani v rozprasovaci na suchy mouchy, popř. nejaky JOJO na zada, nebo na peanek.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 15:12 ® Piranha
-
Tak Orvis uz je opravdu BMW mezi muskarskym cajkem, stejne jako např. Sciera, ale jako dnes, kazda jina firma i Orvis dokaze vyrabet naradi pro zacinajiciho muskare. Nemusi to byt jen Orvis, i treba Shimano, nebo DAM a Kingfisher, ktery mam ja, delaj klacky se kteryma se da skvele lovit. Pokud jde clovek muskarit z 99% na MP, kde bude cilenou rybou tloust, bila ryba a kaprovite ryby, tak si myslim, ze prut okolo 2000 boooohate postaci.Pokud bych chodul chytat na streemry, a na booby nymfy na stojaky kde jsou stiky boleni a candati, uz bych se poohlidl po klacku kterej je spise zamerenej na vetsi ryby a lososovity.Samozrejme k takovemu prutu je potreba i spravny kolečko a taky snura s bakingem.Samozrejme ze na prut s navijakem 4–5 AFTMA nedam osmickovou snuru
reagovat.
- Úterý 24. února 2009 ve 14:20 ® Prasek_2007
-
Včera jsem většinu věcí koupil v Pze u Zemana.Pak jsme ještě zajeli do ORVISu.Mají tam kromě jiných výhod i doživotní záruku na jejich šňůry.Osobně mi p.Voráček slíbil,že kdykoliv můžu přinést v jakémkoliv stavu jejich šňůru a bez otázek vymnění kus za kus.To nemá chybu.Jinak PC 1.500Kč,což je průměr.
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 13:46 ® Luda reakce na …
-
Piranha: v nedeli bych se prijel podivat na praci s musakem. Zatim zjistuju co a jak, a asi trochu pritlacim s kačkama za proutek a šňůru. Radil mi tu soused, at se vykašlu na nějakou začátečnickou sadu, že škoda peněz.
reagovat - Úterý 24. února 2009 ve 12:01 ® Piranha
-
Chce to namotat nejaky zlatohlavky a potrebuju koupit nejakej vazaci matros.Potrebuju marabu, hlavne to hodne barevny a grizzly kohouta.Hacky na vazani a hlavne koralky kovovy.Udelam si pekne oloveny telo, aby padaly rychle na dno.To se ostrý poserou
reagovat:D.
- Úterý 24. února 2009 v 11:56 ® Piranha
-
Foxiku tak muzem zajit, cekam az se zase ukazou plotice a jelci pod benesakem jako koncem roku.Ted je velka voda a o vikendu ma bejt okolo 7 stupnu, tak zkusim feeder v sobotu, pokud se mi zena neotelí a v nedeli bych vzal mouchy a sel to prubnout, mam novou snuru uz rok doma a jeste jsem si s ni nehodil.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 11:54 ® Piranha reakce na …
-
Majký, přesně tak, ten v regálu
reagovat.
- Úterý 24. února 2009 v 11:17 ® Jarda carp
-
Monaster : včera sem si koupil v Globusu uzenýho lína ,byl vynikající…,jak by řekl Homolka : -to je žrádlo ..:D:D.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 11:15 ® Jarda carp
- reagovat
- Úterý 24. února 2009 v 9:57 ® Prasek_2007
-
Jooo už vidím.Pořád mi to vrtalo hlavou.Kde vzal Piranha toho krtečka
reagovat. Ten je Barunky.....
- Úterý 24. února 2009 v 8:31 ® Prasek_2007
-
Piranha: Té otázce nějak nerozumím.Zkus se zeptat jinak Davide.
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 8:04 ® foks01
-
Pirna-tož já bych nějaků lekci od tě skousnul,mušák mě leží v garáži a letos ho chci oprášit…
reagovat - Úterý 24. února 2009 v 7:31 ® Piranha
-
Prasulo, ty si hrajes, nebo spis s krtečkem? :D:D:D:D
reagovat - Pondělí 23. února 2009 ve 21:15 ® Prasek_2007
-
Piranha: ty prsačky asi tak nějak… Nějakej čas už muškařím,tak to snad zvládnu
reagovat.Nicméně na Labko klidně zajedu,musím trénovat.....