Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.382 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 23:00 ® Monika Starečková reakce na …

Tada jsou tady čím dál lepší fotky.A pak že je s rybářema nuda.Zatím jen tak pokukuju,ale asi si udělám papíry,koupím prut a zajedu si zachytat do Ustí

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 23:00 ® BlueShark
BlueShark

:DDD

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:58 ® cormoran reakce na …
cormoran
:-D
reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:57 ® monaster reakce na …
monaster

no kdyz sem Piranha dal moje fotky ja sem dam jednu jeho. Sorry Davko :-)

reagovat
foto/forum/2008/th-img3500.jpg
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:56 ® BlueShark
BlueShark

Proc by nemohla? :-) Nikdo prece nic nerekl, naopak :-)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:55 ® Monika Starečková reakce na …

No tak chlapi to vážně nemůže bejt mezi vámi ani jedna ženská???Jsem říkala že jsem narozená v rybách mám rybaření ráda.A opravdu jsem baba z masa a kostí:)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:47 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: budeš se divit to jsme fakt nebyl já. zkus pokud to umíš zkontrolovat IP adresu a uvidíš

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:46 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: me nesbalis :-) ja jsem zadany a nejsem prase :-) Kdyz s nekym jsem tak proto ze ho mam rad ne abych ho podvadel :-)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:45 ® BlueShark
BlueShark

monika: kdo jsi? :-)) )))))))) kdyztak mam icq: 413769962, ze ty jsi kluk :-D

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:45 ® Piranha reakce na …
Piranha

chujastere voe nedel ty moniko.na to ti neskocim taky se zaloguju jinak jako madak kozata a budu nalit lojzu bo zraloka ty su úl

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:40 ® Monika Starečková reakce na …

Jmenuji se Monika mám ráda rybaření(ostatně jsem narozena ve znamení ryb)a občas se kouknu na tyto stránky.Zajímalo by mě kdo je to ten fešák v obleku a mohla by jsem na něj dostat kontakt?Prosím prosím smutně koukám.Předem děkuji.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:25 ® monaster reakce na …
monaster

no a pro ostatní. aspoň je vidět že se mám dobře. jsem prostě „solidní“ v základu :-)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:21 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: to mas tezky. mestka nema čas a ať si každej fetuje hlavně že ne na Míráku. městská totiž musí jezdit MHD kvůli černým pasažérům.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:19 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: ja te zabim ty hubenoure. to vis. byl jsem peknej kluk. ale co takovy bricho stoji clovece. a vy vyskákaný hubeňouři závidíte

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:15 ® BlueShark
BlueShark

Rad bych rekl neco k soutoku s Bilinou. Nevim jake kroky by se daly ucinit k tomu, aby se uz nedelo to o cem pise Monaster. Aby tam zkratka nechodili fetaci fetovat, Vidim totez kdyz jsem tam na plavacce na tloustich. Jednou jsem sel dole kolem zdi a sel kolem diry ve zdi a tam fetovali a jak se lekl pichl si to hluboko do zily. Ryby nadherny ale davat pozor kam slapu to je hnus. A navic nevim co mi udela nejakej debil co se zfetuje :-((

Myslite si nekdo ze by slo zaurgovat u mesta na nejaky kamery nebo to nejak hlidat? Videl jsem dokonce ze tam chodi 2 typci v kombinezach a strikacky sbiraji v rukavicich, jakoby to bylo misto udelane fetakum, ktere jeste UL uklizi :-((

Co s tim? :-((

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

Etě jednu pučmelouna monastera :-D :D:D sorry pepí :-D

reagovat
foto/forum/2008/th-img3499.jpg
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 22:05 ® Piranha reakce na …
Piranha

jen jestli si monásku od nich vzorecek neberes.Driv si bejval takovej pucmelounek a ted si nam nejak povadl, esli v tom neni ten perníček od vody.

reagovat
foto/forum/2008/th-img3498.jpg
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 21:52 ® monaster reakce na …
monaster

Piranha: a ryby tam jsou pěkný. stejně všechny pouštím tak to máš jedno. jinak na soutoku sedělo stréců víc. jen hoši bacha na stříkačky od heroinových apod převážně hnědočechů. ta zeď tam je útočištěm podobných živlů. nejhorší je pohled když přijede pár s kočárkem a šlehnou si oba. kam ten svět spěje

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 21:50 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: se nečil citrone. jen Tě zlobím. já vím že jsi kluk šikovná. ušatá. půjdu když tak v neděli ;-)

Piranha: neříkej mi toxic :-) nebo ti schovám svěráček na mušky heč :-)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 17:42 ® BlueShark
BlueShark

Cau chlapici. Rad bych tu zkrotil par nejapnych poznamek a vet Dr. Monastera. Na rybach jsem nebyl kvuli praci a kdyz je vody jak a prsi a ja jsem nastydli, proste nejdu. Na rybach jsem byl jinak kazdy den skoro minuly rok a ted zacnu chodit. Zacina prave JARO a to me proste bere no :-)

Dneska jsem si koupil Colmic Progressive 3.6m druhý, s prvním jsem byl velice spokojen, hodne povedeny kousek od Colmicu. A dva jsou proste lepsi nez jeden nekdy, kazdy volis trosku jinou koncovou sestavu a zkoumas. A sanci je vic i kdyz kdyz berou, staci jeden, pac druhy nestiha nikdo asi :-)

Jen na me neco leze, tak tu v praci do sebe cpu kila citronu :-) Snad to bude ok. Nejde nekdo taky? Tesim se jak malej Jára i pocasi sedne :-)

Tak GL vsem co jdou tez nebo treba az o vikendu.

Az bude mene vody budu jen na plavacce :-) Lovu ZDAR!

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 17:29 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D :-D jj na soutoku biliny a labe, tam chodi toxikpipa a toxikchujas­ter.Hned si jdi koupit novej vlasec, ten co si tam machal tak uz je naleptanej.Ja bych tam nesel ani za prachy

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 17:26 ® Piranha reakce na …
Piranha

Kuncaku beton je jen nas, kdyz sem se byl dneska kouknout se psem jak to tam vypada tak sem tam radeji ani nesel lital tam roger s nejakym nasranym vlcakem a cvicil tam, oni tam chodej cvicit, bojim bojim.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 16:25 ® Alfons

Tak jsem byl o víkendu na tom vašem Ústeckém Labi, ryby celkem fajn, šli cejnci, cejni, plotice a něco jsem i uškubl. Ale chytal jsem na hranici takové zátoky, co do ní vytéká ČOV, červená voda humáč.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 15:48 ® Jarda carp
Jarda carp

Monaster : Pá,so,ne – padá pěna........potom snad i voda a pak vyrazim(e) chci zajít na beton

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 14:19 ® monaster reakce na …
monaster

Blueshark: na co ty chceš druhej feeder? na ryby jdeš jednou za rok. buď je ti voda moc vysoko nebo jsi v práci nebo honíš buchty. uřízni lískáč a je to ne? ;-)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 12:58 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Monaster: musim nějak zkazit žralokovy radost když bude mít volno

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 12:53 ® monaster reakce na …
monaster

Lucioperce: neke fakt? já včera byl na dvě hodinky. jediný co bralo jsme byl já. roha.

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 ve 12:51 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

Blueshark: neberou

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 11:44 ® BlueShark
BlueShark

Piranha: Jestli si myslis ze si me nejak rozhodil ze se mi musis omlouvat za takovou blbinu tak to jsi vedle :-) JA tohle beru nejsem urazlivy nebo namysleny :-)

PA SO NE volnooooooooooooo uz se nemuzu dockat, dneska mazu koupit druhy feeder :-)

reagovat
Čtvrtek 10. dubna 2008 v 7:02 ® monaster
monaster

JardaCarp: hele mladej, nech si kecy. v neděli s prutama k lovu nastoupit. a dvd sebou.

reagovat