Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.158 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. února 2009 ve 13:40 ® VODA reakce na …
-
uz je venku ten hacek nebo i.dama.cz pomoct
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:39 ® BlueShark
-
Tak jsem neco pripsal na ZAMYSLENI, snad budete se mnou souhlasit
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:36 ® LojzaRybka
-
v žatci je docela hezky,nefouká sníh neni a je +5C
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:32 ® monaster reakce na …
-
nevím jak vy ale já asi nakonec půjdu
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:30 ® VODA reakce na …
-
tak co pocasi na prd nikam se neda jit uz chci
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:29 ® VODA reakce na …
-
Ty jsi ale sikula
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:24 ® LojzaRybka reakce na …
-
monaster>:))) to je p..el
reagovat),nekecej že koleno
- Neděle 22. února 2009 ve 13:21 ® filip111
-
hmmm šíkula. s tím pečeným kolenem mi děláš chutě. Jedli jsme jenom ryby co jsme nachytali 2× jsem měl za celou dobu kuře, jinak jenom ryby, langusty apod.
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:20 ® monaster reakce na …
-
pardon. vidím koleno tak koleno. to moje je tady
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:19 ® monaster reakce na …
-
moje koleno
reagovatpřevazuju houpačák.
- Neděle 22. února 2009 ve 13:18 ® filip111
-
monaster: tenhle víkend ne, musíme vybalit atd. pak nějaký návštěvy...... a taky musím zpracovat fotky mám jich 2839 je toho 17 giga, takže to chvilku potrvá, pak sem šoupnu nějaký fotky ryb co se povedly. uvidíme jak to budu mít v práci, ale jel bych příští víkend
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:16 ® monaster reakce na …
-
auuuuuuuuuuuuuuuuuuu já jsem nemehlo. právě jsem měl zaseklej háček ve stehně. kur..a
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:12 ® monaster reakce na …
-
v přístavu. volavky, kormoše kachny. s mým kompaktem je to k hovnu.
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:12 ® monaster reakce na …
-
fillip: nazdar kubánec. co děláš? chystám klacky. nechceš na chvilku zajít k vodě? máš dobrou techniku udělali by sme fotky
reagovatjá ti ukážu kde a co a ty budeš cvakat
- Neděle 22. února 2009 ve 13:07 ® filip111
-
monaster: já chci taky jaro, mám depku po tom co jsme se vrátili z teplíčka, v průměru 30st ve stínu.
Rybačka moc pěkná, sice se nepovedlo chytání z lodě, kvůli úřadům, takže jsem chytal jen ze břehu, ale i tak to nemělo chybu.
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 13:07 ® monaster reakce na …
-
Alov: dvě postele? mám jen jednu
reagovata rozkládací sedačku. neboj nějak se vejdem. byt mám velkej dost. taky mám celosvazovku poprvé. a když to za oknem vidím nejradši bych jí šel vrátit
ale jinak pozvání platí. myslel jsme to vážně. nejen kvůli vyříkání to vem čert. ale zkusíš pochytat u nás
- Neděle 22. února 2009 ve 13:00 ® Alov
-
Monaster> Mám celosvazovku, takže se ničemu nebráním. Ani osobnímu setkání s kýmkoliv. Nejsem typ člověka, který dělá ramena jen na netu a pak uteče s ocasem mezi nohama, takže proč ne že. Klidně přijedu a vemu zavděk ubytováním. Dojel bych i se synem (má 14), takže si rezervuju 2 postele
reagovatTakže to už fakt ukončuju. Musím dělat faktury jinak pojedu akorát do řiti a ne na ryby…
- Neděle 22. února 2009 ve 12:55 ® tutamilan
-
kdyz tady chytnu ja tak uz kazdej
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:55 ® tutamilan
-
tak to musis prijet sem
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:53 ® monaster reakce na …
-
to je super. já letos bezryba
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:47 ® tutamilan
-
byl jsem asi 5 krat,vytahl jsem par peknejch cejnu pak tu jednu parmu a karase-rekl bych ze supeer
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:44 ® monaster reakce na …
-
tuta: a co ryby? jak byls často od tý společný vycházky?a dělá to něco?
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:37 ® tutamilan
-
Alov ja v klidu jsem,jen jsem jako kazdy z vas napsal svuj nazor,a tak nejak jsem ocekaval ze budou nejake reakce,ale fakt to nechci dal rozvadet
reagovat.
- Neděle 22. února 2009 ve 12:30 ® monaster reakce na …
-
Alov: osobní jestli to jde takhle na dálku spory s Piranhou si vyřešíte spolu. když se Ti bude v létě chtít doval k nám na ryby
reagovatspám můžeš u mně místa je dost. Naše ústecká rodina bude mít hostujícího člena
a u vody všichni pokecáme
- Neděle 22. února 2009 ve 12:23 ® Alov
-
tutamilan> Z dlouhodobého hlediska jsem si dovolil hodnotit pouze Piranhu a mooodíka.Nehodnotím tu pár jejich příspěvků, ale jejich dlohodobá „díla“. Víc nic. Tak se hod do klidu prosím…
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:22 ® Piranha reakce na …
-
Tuta, je to jen na tobe, jaky si udelas obrazek, ale ja osobne lidi nesoudim podle toho, co na pisou, nebo nekdo napise o nich, ale az teprve s nima budu travit osobne nejaky cas, tak si mohu udelat obrazek.Dobre je se dostat do nejaky prekerni situace a pozorovat onoho noveho kamarada jak se zachova a diky tomu pak poznam jaky je a jaky ma charakter. To same muzu rict o Alovovi.Ted jsme si nesedli a na srazu nekdy, kdo vi, se posmejeme jak tomuhle tak jinejm vecem u ohne nebo u vody. Ja po nejakym vcerejsku nikoho neodsuzuju a nemam duvod nikoho nenavidet.Byla to puze vymena nazoru ac trochu ostrejsi.
Omlouvam ze na diakritiku, na netu tak pisu porad.
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:14 ® sgt.mooody
-
To je monasova rodinka:D
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:12 ® tutamilan
-
zdarec,tak jsem byl vcera na Labku,vydrzel jsem tam jen 3 hodky,ale ke konci lovu jsem mel par slusnejch zaberu,bohuzel jak uz to tak u me byva jsem nevytah nic
reagovat.jinak bych chtel rict,ze jsem tu pomerne novacek a skoro vubec vas neznam,na vlastni oci jsem videl jen tri z vas,ale prispevky kolegy Alova mi opravdu pomahaji udelat si o vas obrazek a vlastne uz vas diky nemu docela dokonale znam
:D,a to jsem myslel,ze bych s vama rad nekdy zasel na ryby,ale nevim zda je to bezpecne,po tom co jsem si o vas ted precet
:D:b. Alov,diky za to ze jsi mi o klukach tolik rek;),nastesti mam ale nazor na lidi trochu jinej a rozhodne si o nikom nedelam obrazek dokud s nim nemluvim,ono totiz kdyz neco reknes a to same pak napises je rozdil,jelikoz pri psani nelze pouzit barva hlasu,coz znamena ze nekdo muze neco rikat ze srandy,ale ctenar pokud ma blbou naladu si to vylozi jako urazku.no nic,nechci se mezi nikoho plest,jen si myslim ze je celkem zbytecne se tu hadat a vzajemne se urazet, to je vlastne hlavne to co jsem chtel timto napsat napsat
- Neděle 22. února 2009 ve 12:08 ® monaster reakce na …
-
blbci
reagovat - Neděle 22. února 2009 ve 12:06 ® LojzaRybka
-
monaster>vypadá to jako štěkanátek s kostí
reagovat