Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.150 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 22. února 2009 ve 12:05 ® Piranha reakce na …
Piranha

U ktery popelnice to vecer stekalo.

reagovat
Neděle 22. února 2009 ve 12:04 ® monaster reakce na …
monaster

to je koleno ne mozek

reagovat
Neděle 22. února 2009 ve 12:00 ® sgt.mooody reakce na …

monas:Koho si sejmul?:D

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 11:57 ® monaster reakce na …
monaster

tak dobrou chuť

reagovat
foto/forum/2009/th-img7750.jpg
Neděle 22. února 2009 v 11:54 ® Alov
Alov

Tak jsem to tu vše přelouskal a nevím,jestli vůbec jde v jednom příspěvku reagovat. Zkusím…:-) Tema „Piranha“ z mého pohledu uzavírám. David mi prostě nesedl. Neříkám, že je nějaký hajzl nebo něco. Spíš mi u něj vadí prezentace jeho názorů a jak některé věci dokáže překroutit. To prostě nesnáším a proto jsem se nechál unést. Pravda je, že jsem svůj názor mohl napsat kultivovaně. Příště se polepším snad… Monaster> Ne nejsem z Ostravy. Jsem z Krnova, což je od OV asi 60 km směr Jeseníky. foks01> Myslím, že jsme si mezi sebou věci vyříkali, tak to prosím neoživuj. Názorově si nesednem asi nikdy, tak to nechme ležet. Co se týče poznámky o omáčce, tak jsem měl za to, že byla mířena na mě, jakožto na hlavního strůjce této přestřelky. Pokud jsem se teda spletl, tak onu poznámku beru zpět. 1Mara> Řekni mi prosím, proč si myslíš, že nemám rád, když lítáš po všech diskusích a forech? Jednou jsem si z tebe udělal ohledně toho řiť, ale to neznamená, že mi to nějak vadí. Tak nepřetáčej nebo si budu myslet něco špatného :-) sgt.mooody> Hele, normálně nedělám rozdíly kvůli věku, ale v tvém případě musím udělat vyjímku. Si mlaďas bez vlastního názoru, který se snaží pomocí různých příspěvku provozovat anální alpinismus. Jestli tohle forum obsahuje většinu příspěvků s rybářskou tématikou nevím. Jen vím, že tvých příspěvků s touto tématikou je tu minimum. Ale si mladý kluk, jen o kousek starší než můj syn, takže tvé počínaní chápu.Jak jednou dospěješ, tak si vytvoříš svůj vlastní názor a na některé věci se budeš dívat jinak. Nyní si vystačíš s tím, že souhlasíš se vším, co tu chlapi napíšou. I kdyby tu někdo z nich napsal, že hovna jsou sladká. Takže mě prosím neber do huby a kéruj si do sobě rovných. Výše uvedené neznamená, že tě zatracuju. Pouze komunikaci s tebou zatím omezuju.

Tak to je asi tak vše. Už do vás nebudu nějak rejt, protože by se to opět zvrtlo v úplně něco jiného, než bylo původně myšleno. GL…

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 11:52 ® Piranha
Piranha

Rano jsem se musel smat pri pomysleni na Monastera, jak rikal -snih u brehu uz neni tak jdu rano ny ryby :-D a rano bilo :-D .Pepo snehule a mazej k vode voe.

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 11:51 ® monaster reakce na …
monaster

když jsem tam tak šel sněhem říkal jsem si ty vole já snad dodělám jídlo a půjdu :-) já chci jaroooooooooo­oooooooooooooo

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 11:47 ® monaster reakce na …
monaster

sgt: změna plánu, byl jsem ve večerce pro lahvoně :-) protože chystám dietní oběd ze kterýho by měl radost asi Mára :-)

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 11:09 ® sgt.mooody reakce na …

monas to neni špatnej nápad;-)

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 10:57 ® monaster reakce na …
monaster

ty vado tam ten hnus padá po kilech. jdu spát a vzbudím se v létě.

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 10:40 ® 1Mara
1Mara

Ty krásko,ten záchod není sfušovanej viď ? :-D D

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 10:27 ® Piranha
Piranha

Mara rikal jsi ze bys potereboval nejakej kseftik, aby byly kurunky na nejakej cajk, tak neco mam.Prace tak na dve hodinky, ale lidi zaplatej i zlatem

reagovat
foto/forum/2009/th-img7747.jpg
Neděle 22. února 2009 v 9:59 ® 1Mara
1Mara

Prasek jj :-D DD

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 9:58 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Jenom jestli ta nauzea nemá něco společného se včerejším obžerstvím…

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 9:53 ® 1Mara
1Mara

Dobré ráno hoší. :-D Tak dnes jsem měl ject s Monastrem a BluSharkem do Ústí na Bělu na ryby,ale když vidím ten bílej hnus jak opět padá,tak se mi chce zvracet :-(( .

reagovat
Neděle 22. února 2009 v 1:52 ® 1Mara
1Mara

Tak hoší čunici snáma vytřeli jako mokrým hadrem na podlahu,ale zato hezká noc na odreagování a při spáteční cestě domů jsme potkali cca 40kusů vysoký ztoho 5 jelenů pohromadě no prostě nádhera. Dobrou noc rybaříci a všem přeji dobrou pohodu tady na chytej.

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 21:01 ® Prasek_2007
Prasek_2007

užij si to.Trošku závidím :-))

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:58 ® 1Mara
1Mara

No skoušeli jsme jí a asi spíš skrytá vada nevím rupla poslední díl cca 25–30 cm ve spoji. jdu na čuníka tak se tu chytejáci mějte.

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:55 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Jak ti mohla sama od sebe v garáži prasknout?

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:51 ® 1Mara
1Mara

Ty voe to jó . Já mám taky dnes masakr praskla my dělička takže reklamace . :-((

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:48 ® Prasek_2007
Prasek_2007

Závody super,spousta diváků,napínavé až do konce.Koudelka devátý,fakt skvělý zážitek.Pivo,limo 40Kč,polívka 45kč,krajíc chleba 5Kč,párek 60Kč,vstupné 1.500Kč. Pro čtyřčlennou rodinu docela masakr.....

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:44 ® 1Mara
1Mara

Na Michala nám nešahej :-D DD Michale jak bylo na závodech ?

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:39 ® BlueShark
BlueShark

Taky asi brzy jednu chytis :-D

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:32 ® Prasek_2007
Prasek_2007

No už jsem se divil,kde by BS chytil 4 pstruhy :-)) )))

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:14 ® BlueShark
BlueShark

Jinak mel sjem makrelku na chlebu a ted budeme mit pstruhy na masle a kmine, divte se ale jsou 4 a budu je mit poprve v zivote :-) kupovany samo :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:12 ® BlueShark
BlueShark

Bela tece i kolem Makra Mona :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:11 ® 1Mara
1Mara

Tak co ho..no :-D zejtra bych mono stebou zašel tam jak jste byli s Pirnou na Běle si zalapat, někde tě naberu a vyrazíme co ?

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:09 ® monaster reakce na …
monaster

na Bělku? to bych měl jet k vám na konec světa? když máš to nový pohřebácký auto?

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:08 ® monaster
monaster

jinak tady to forum je jako AMERIKA. Američana abys hledal. kolik je nás tu ústečáků? tak 5–6? já, Bs, Piraň, filip, pípoň a to je tak všechno. jinak samej Duchcopták, jeden Borák, pražák, osečan, no tak co ....... :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:05 ® 1Mara
1Mara

Monas rano ti cinknu šel bych na Bělku ale počítej nejdřív tak okolo 10,00.

reagovat