Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.196 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 21. února 2009 ve 20:02 ® monaster reakce na …
monaster

BSA vemu atlas kouknem se oba :-) nebo se stav uu mně na akvárko. Mařena ok na kolikátou?

reagovat
Sobota 21. února 2009 ve 20:01 ® monaster reakce na …
monaster

BS tos posral :-((

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:59 ® 1Mara
1Mara

Kuva vy nemáte rádi Monaka ? to ma zato jak se ptá Alova jestli není z Ostravy ? :-D Jinak zítra nejdu , možná bych jel za Monakem ale to až zítra dnes jdu na noc do lesa na čuníky takže bych se vychrupkal a pak dorazil co ty na to Monáku ?

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:55 ® BlueShark
BlueShark

JA bych se sel podivat docela k vode :-(( Nejde nekdo krom Monastera??? chtel bych videt ryby :-D DD

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:54 ® Piranha
Piranha

Móňo ja jsem nejakej nakřachlej, mam hnusnej kasel a poboliva v krku tak te zitra učit nebudu :-D stejne to howno bere.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:54 ® BlueShark
BlueShark

Monaster: ty taky stoji za falesnej, prijdes sem jak Pokahontas a hned vis vsechno :-D

Jinak ten MOULA je trefny :-D DDD Nezlobil bych se za tohle osloveni :-D Jinak Pinha, ze jsi 2× starsi neni zrovna pochlebnictvi, naopak :-D D kdyz vis o rybach skoro stejne :-D DD

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:52 ® monaster reakce na …
monaster

Alov a ty jsi Ostravák? když jsme tam jezdil za bejvalkou mrzelo mně že nemám celosvazovku. místo válení se v posteli bych smočil rači jinde a jinak

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:45 ® 1Mara
1Mara

Nazdááár kovbój :-D DD

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:42 ® monaster reakce na …
monaster

ty vole tady to zas stojí za falešněj padík. Alov napsal svůj názor a ikdyž Davida znám dost dlouho nebudu tu zdržovat Tím že ho budu hájit tamto zmiňované forum jsem nečetl.

Jen si myslím že klidně Ostravák , Pražák – viď Mooody, Dyliňák. Teda Bíliňák :-) sorry Dědku prostě ať sem chodí každej koho to tu zaujme ne?

jinak Labe nahoře. ale skoro bez sněhu břehy. zejtra jdu na tuty

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:34 ® Piranha reakce na …
Piranha

Nasral Jirko jak je pinďo :-D :D

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:31 ® VODA reakce na …
VODA

co rybky berou

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:30 ® VODA reakce na …
VODA

Cus kluci koukam tady se zase valci

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:29 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha to je fakt…

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:28 ® foks01
foks01

hlevně že je na chvilec co řešit né :-))

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:25 ® Piranha
Piranha

Mooody s tema smajlama bych tady nevyvadel, nebo na tebe vleti hmyz a zatrhne ti to.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:20 ® sgt.mooody reakce na …

Piranha tak na věk se budeš vytahovat jo?:D prosimtě ty pane hovnolapko:Dnebo pane moulo?:D

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:18 ® Piranha
Piranha

Mooody neser vole u tebe pan moula a navic ty smrade jsem jednou tak starej jak ty :-D

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:10 ® 1Mara
1Mara

Jak říkám jsme rybáři a máme držet po spolu a né se hodnotit kdo zná navijáíky , udice , ten chodí na závody , a ten začíná rybařit atd. Pak stoho vznikne právě toto. Howno.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:06 ® 1Mara
1Mara

Spíš nechápu Škvora jak mohl takle vyletět na ty mladý kluky co se snažili se pochlubit a on na ně že jsou to volové a že zasýrají chytej , no tak to si myslím že není správný jim to takle podat.A myslímsi že tu jsou odtoho jiní jako třeba admin apo.kteří jimto slušně vysvětlí né? Proto jsem včéra reagoval do chytej zamyšlení páááč vím že i Alovovi se nelíbý že chvíli píšu tady a pak zase tam a jinde , ale to snad je každého věc né ?Todle bylo si myslím uplně zbytečné.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 19:00 ® foks01
foks01

Alov-mě si tenkrat napsal že se neznáme tak se nebudem hodnotit,tak proč ty to tu ted děláš na Piranhu??

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:56 ® sgt.mooody reakce na …

Alov:A já si zas myslim že si rejpač a debil no… Příspěvek jako příspěvek,lidi maj právo se vyjádřit a je jedno co vtěch příspěvků napíše a když ti to vadí tak nereaguj a nebo sem nechod ;-) Piranha je tak trochu moula no,ale každej je snad nákej ne?!:D

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:56 ® foks01
foks01

Lojza-zatím nevím,uvidím až na výpisu,…ale neměl by bejt žadný problemo.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:54 ® foks01
foks01

Alov-zadavatelem byl kazan,nevim co si vztahuješ na sebe,tak bacha aby ses málem nepraštil do hlavy .

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:52 ® BlueShark
BlueShark

Alov: rozjel si to tu pekne z vostra. Musim na tohle zareagovat. KAzdy ma svuj nazor a tak i ty, to co jsem si tu precetl me donutilo k zamysleni. Hodnekrat jsem mel dost podobne vety nebo atak na afekt. Kazdy je jaky je. Piranha je chlapik, co ma horkou krev. MA svoji pravdu a reaguje v afektu nebo proste jinak nez si nekdo preje. Kolikrat jsme se kvuli tomu pohadat a ze ne malo. Mas v jistych vecech pravdu, ale na druhou stranu je to rybar, patri k nam a jiste veci jsem se naucil snaset a chapat. Jste fajn lidi a patrite sem. Mam Vas rad jaci jste i nejste :-) Ted to zni dost osklive, ale neni to tak mysleno. Ja mam tolik much :-)

Jde o ucel a  v tom s Tebou souhlasim. Ale prave tyhle veci delaji s Piranaka Piranhu. A zastanu se ho ciste pro rybarsky cech :-)

Cetl jsem jen posledni prispevky, pisu z mobilu. Tak hezky vecer a co nejmene hadani :-)

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:19 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

chosebaits> :-)) ))

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:15 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

LojzaRybka-zdar,mě taky.

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 18:09 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

foks01>došli love??

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 17:43 ® Alov
Alov

No dobrá. Tak už toho necháme.Já už na Piranhu reagovat nebudu. Pokud ovšem nerozjede zas nějaké sračky. Podle fokse dělám jen omáčku pro útok na UNL. To jsem spadl ze židle málem. No tak nazdar…

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 17:28 ® foks01
foks01

Pirna-jo v praci,začínaj homolkáči ..tak si to puste a potom budem pokračovat :-))

reagovat
Sobota 21. února 2009 v 17:22 ® Alov
Alov

Piranha> Kdyb si zde příspěvky smazal nebo měl tu moc je smazat, tak se tomu stěhování nedivím. Ale takhle opět dokazuješ svoji debilitu. Nic si tím nezměnil a nedokázal. Jen si zajebal forum, které k tomu není určeno. Nechápu, proč by tě tu lidi měli začít nenávidět??? O to mi nejde. To je zas jeden z výplodů tvé fantazie. Já naspal jen to, co si o tobě myslím. A nebudu ti to psát do Ostravy, ale do UNL. Logicky že. Teda jestli to chápeš… Je to prostě jako s dopisem chápeš? Taky ti je posílají domů a ne na Ural třeba že…To je jedno…

reagovat