Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.173 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 21. února 2009 v 17:22 ® Piranha reakce na …
-
Aby te ten picus neprijel navstivit do Dyliny, ehm pardon do Biliny
reagovatByl jsi nekde Fikus
- Sobota 21. února 2009 v 17:20 ® foks01
-
Piranha je občas pičus ale dá se to vydržet
reagovat…někteří ho mají dokonce i rádi…vid monas
- Sobota 21. února 2009 v 17:17 ® Piranha
-
Opet jsem to zkopčil tam, kam to ma bejt.Nevim Alove, proc to sem cpes.Jestli sis myslel, ze diky tomu mne tu zacnou nenavidet lidi se kteryma se dobre bavim, tak to ses mozna na omylu, ale necham to na nich.
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 17:03 ® Alov
-
Piranha> Nevěřil jsem, ale svým příspěvkem v „Chytej zamyšlení“ si mě utvrdil, že si blb a blbem zůstaneš. Proč si to myslím? Ad1) Nedávno si někde naspal, že rád prostě kritizuješ a že je to třeba. Tak se nauč i kritiku přijímat, ale bohužel toho nejsi schopen. Vždy se to pak ze tvé strany zvrtne v hromadu sraček psaných v afektu. Takže si dost špatný kritik. Vlastně ty ani kritik nejsi. Jsi jen blb, který si to o sobě myslí. Ad2) UNL forum kritizovat nebudu. Nemám k tomu důvod. Že si ZASE potvrdil to, že si vztahovačný jak malý kluk, za to já nemůžu. To, že jsem některá fora označil jako "
DDDDDDD " neznamená, že do nich patří UNL. To ale tobě asi nikdo nevymluví a i kdyby to zkoušel, tak to ztráta času. Ad3) Máš neustálé tendence lidem říkat, co je správné, co není správné, co kde patří atd. Od toho tu jsou jiní lidé, kteří na to na rozdíl od tebe v hlavě mají. Ty máš fakt v hlavě jen místo mozku hovna a fitink. Ad4) Na rovinu ti řeknu, že tvůj styl chování mi krajně nesedí. Chováš se jak zhovadilec a respektuješ tady názory jen pár vyvolených. Takže o tom patolízalství byt tebou držím tlamu. Si dost jednoduchý pinďa. Podrbat za ouškem, pohladit po hlavičce a pochválit. Pak si kámoš s každým, ale jakmile je to opačně, už meleš hovna. Jen tak mimochodem. Nejsem žádný intelektuál. Jsem jen OSVČ v oboru voda, topení, plyn…
Pro ostatní lidi z UNL. Občas tu zajdu, když mě něco vyjímečně zaujme, tak zareaguju. To je tak vše, co k UNL mám. Nebudu ho kvuli jednoho člověka, který je prostě trošku „jiný“ kritizovat…
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 14:52 ® Alov
-
Piranha> Zareaguju zde na tvůj příspěvek z fora " Chytej zamyšlení", protože tam by to bylo asi mimo… Nechce se mi věřit, že si takový vůl. Tím člověkem, co tě tenkrát na tom foru napadl jsem byl já. A ty moc dobře víš, že to bylo v úplně jiném kontextu, než v jakém si to vyložil ted ty v tom foru. Reaguju proto, že nemám rád vlastnost, kdy si člověk otáčí myšlenky tak, aby se mu to hodilo do krámu. To si pak měl jít dělat novináře do bulváru. Pro ty co nechápou, o čem je řeč, tak si projděte tohle forum www.chytej.cz Regne se mladý klučina a ptá se v novém foru na levný feeder za pár stovek. Piranha ho tam hned prvním příspěvkem zatluče. Já na to reagoval z toho důvodu, že chytej mohlo mít nového člena, ale díky takovým příspěvkům, jakým se zde prezentoval Piranha budou další členové přibívat asi horko těžko…
reagovat
A to, že sis to Davide otočil tak, že jsem tě sjel za kritiku založení nového fora, to už je tvůj problém. Jinak za vším, co jsem v tom foru napsal si stojím. Jen je zajímavé sledovat Davida, jak postupně změnil názor a i poradil. Takže tak no… - Sobota 21. února 2009 ve 13:35 ® sus1
-
Hergot to je rychlost.
reagovat)
- Sobota 21. února 2009 ve 13:34 ® 1Mara
-
Ty voe to si se utlemil né?
reagovatJinak Pirnho já na ní chytám , ale né tak často, ale zase budeš vědět ocgou :P
- Sobota 21. února 2009 ve 13:32 ® sus1 reakce na …
-
Copak???! ODS v Ústí vzala nového člena do svých řad??!!je to pěkně modrý.
reagovat))))))))pardon.
- Sobota 21. února 2009 ve 13:32 ® Piranha
-
Oprava ,,koupili,,
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 13:31 ® Piranha reakce na …
-
Mara mozna vim hovno co se tyce plavackovy delicky kterou stejne nikdo mimo profesionalnich zavodniku nepouziva i kdyz jsou taci mistri co si ji koupily a ted jim doma hnije a neumej s tim a jinym rikaj ze to neumej taky :P tak neser dedku
reagovat
Jo a nechal jsem se slkyset ze nekterym lidem vadi smajliky psany ve vetsim poctu, tak jim preju hezky cteni :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D - Sobota 21. února 2009 ve 13:13 ® 1Mara
-
To je jasný až bude teplo
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 13:10 ® tutamilan
-
ja jsem pro,ale asi az bude opravdu teplo,ze?ted to asi jeste nema cenu,nebo jo?no nic,jdu se obliknout a razim,vyfasoval jsem sebou i deti,tak to asi moc o klidnem chytani nebude
reagovat:D
- Sobota 21. února 2009 ve 13:07 ® 1Mara
-
No to souhlasím , ale chtělo by to ukecat snámi Praska přec otom vý víc jak mi všichni dohromady
reagovatDD.
- Sobota 21. února 2009 ve 13:04 ® tutamilan
-
no tak se muzem nekdy domluvit a pujdem vsici,alespon toho o plavacce vic pochytam
reagovat,a treba pak i neco nachytam
- Sobota 21. února 2009 ve 13:02 ® 1Mara
-
Pirna ví o plavačce hwno tak se obrať na mě
reagovatDD
- Sobota 21. února 2009 ve 13:02 ® tutamilan
-
na feeder chytam uz par let,takze s tim si nejak poradim,i kdyz taky nejsem zadnej prebornik,ale o plavacce vim uplny prd
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 13:01 ® tutamilan
-
samozdrejme jsem chtel napsat feeder,ne feedet
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 13:00 ® tutamilan
-
nemyslel jsem feedet,ale plavacku
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:59 ® Piranha reakce na …
-
Co kecas
reagovatja nikoho nemam pravo ucit, sam jsem feederbatole ale muzu poradit co znam a co vim, za to se nestydim.
- Sobota 21. února 2009 ve 12:54 ® tutamilan
-
feeder,plavacku neovladam,to se budu muset v lete naucit,mam slibeny kurs od piranhy
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:41 ® 1Mara
-
No a naco budeš chytat ? Feder nebo plavačka ?
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:28 ® tutamilan
-
no to me by mozna bavily,ale zatim jsem nikdy nemel tu cest to vyzkouset
reagovat,ale po obede pujdu zkusit podrazdit fishky na Labe;).
- Sobota 21. února 2009 ve 12:24 ® 1Mara
-
Nazdár tutamilan – není čas a dírky mě už moc nebavěj
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:12 ® tutamilan
-
zdarec chlapi,jak to ze nejste na rybach?
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:10 ® 1Mara
-
:DDDD
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:08 ® Piranha
-
Tehda jsem byl s modrým plodem na labi a taky nejakej dedek zebral a BS mu neco rekl ale uz nevim co ale vim ze se otocil na pate, neco si brumlal pob fousy a uz neprisel
reagovat - Sobota 21. února 2009 ve 12:07 ® 1Mara
-
No to dělám taky je to prdel
reagovatvzpomínám jak Michal vyprávěl jak ten maník chytil tu parmu a omlátil jí napřed o břeh a pak si kněmu šel a zeptal se ho jestli by mu nepučil michalovo vezírak na tu parmu , no to jsem málem chcíp
DDD
- Sobota 21. února 2009 ve 12:01 ® Piranha
-
Mara ja spis radeji mezi masare, pekne mezi ne a kdyz mi pak berou na hod, tak je to prdel jak ty smejdi zavidej kazdej zaber a kdyz to pak po kilech vracis zpatky, tak to je uplne mazec.Pak k tobe chodej a zebraj kazdou cejní supinu a nedej buh, aby jsi vytahl nejakyho kaprika okolo 45–50.To si ho vezmu pekne do ruky a natocim se, aby ho videli a reknu, peknej, co s nim?A mlask do vody
reagovat:D:D rudnou vzteky a praskaj zavisti.A to na rybarine mezi masajema mam rad.
- Sobota 21. února 2009 v 11:33 ® Imrych reakce na …
-
No nevím jak to tam je s masařama ale já chodím tam na špičku pro tělesně postižené maj tam vyhrazené misto a auto máš hned za prdelí.samej duchodce ale masařit jsem je tam neviděl
reagovat - Sobota 21. února 2009 v 11:25 ® 1Mara
-
Pěkná zubatá , no na Kateřinu nechodím je tam hafo masařů a když vidím co stěma rybami prováděj tak to nee.
reagovat