Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.308 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. dubna 2008 ve 21:19 ® Jarda carp
-
To minule prej Monaster koštnul žížalu a nic moc,tak už ví, proč mu na ně ryby neberou…D:D:D:D
reagovat - Středa 9. dubna 2008 ve 21:11 ® Piranha reakce na …
-
tak proto minule sem koupil holce barevny burizony a hlavne ty modry byly cejtit jak rybinou tak i po boruvkach
reagovat:D:D:D:D:D:D:D:D:D
- Středa 9. dubna 2008 v 19:02 ® monaster reakce na …
-
dneska Podhoří. dvě hodiny ani ťuk. zmrzlej jak by ani nebylo jaro. jeden proutek na kapra. takže 3× háček a olovo v čoudu.
reagovat - Středa 9. dubna 2008 ve 13:20 ® LojzaRybka reakce na …
-
Piranha>já chytám na burisony a oni zatim žerou australany.
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 v 18:46 ® Tomash
-
Nic novýho…
reagovat - Úterý 8. dubna 2008 v 18:04 ® Piranha
-
Blue shark zase silel
reagovat:D
- Pondělí 7. dubna 2008 v 8:10 ® monaster reakce na …
-
Jarda Carp: souhlasím s Tebou starý brachu. v pátek za dvě hodinky přes 20 perlínů a plotic na podhoří. nádherně jsme si zachytal. v sobotu jsem plotičku vymodlil jednu. včera? ani ťuk a ještě jsme se na bahně vymáznul na kole. nepomohla ani hypnoza splávku a feeder špičky. ani modtlitby. ale opětovně jsme pozoroval jak krásně loví dravci. já snad prodám tetu koupím vlačák a pstruhovku povolenku..........
reagovat - Neděle 6. dubna 2008 ve 20:45 ® Jarda carp
-
Stojáky – na severu : dvěma slovy – nic moc. Cejni za to netahaj ,protože se třou a ostatní ? Studená voda ,stoupání-klesání tlaku,špatný počasí(zima,déšť apod.,)..... byl jsem šestkrát u vody a jenom pár kapříků.Nebrečim,nenaříkám,protože tento způsob jara pane zdá se mi poněkud nešťastným ,jó to komunisti …ti uměli udělat i počasí../smích…
reagovat - Pondělí 31. března 2008 v 1:10 ® pipa reakce na …
-
tak ještě jedna …
reagovat - Pondělí 31. března 2008 v 1:09 ® pipa reakce na …
-
A jedna upoutavka z dneška …
reagovat - Neděle 30. března 2008 v 6:40 ® pipa
-
Čus pytlaci … planuji kolem 19.dubna menší rybařskou oslavičku .. dole u labička … na mim touživim mistečku … přišli bys te ..? dame pokec,atd… zkusil bych i taboraček ..
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 19:13 ® Jarda carp
-
:D:D:D:D:D:D:)
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 19:06 ® monaster reakce na …
-
piranha:
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 17:08 ® Piranha reakce na …
-
neboj pepku, jardu dobre znam a on vi jakej sem vuul
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 8:07 ® monaster reakce na …
-
Kucák: jardo jsi dál. já teprve ze spaní sbíral žížaly. Piranha: tohle radši nekomentuj
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 7:58 ® Piranha reakce na …
-
kuncacku ty si ji drzel za prdel vole.Si rikal 109 cm Kapr
reagovat:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
- Čtvrtek 27. března 2008 v 7:55 ® Jarda carp
-
Srkám kafe ,nejednou prudký záběr přez brzdu swinger se houpe ,vlasec rychle odvíjí.Ukazovákem přibrzdím cívku až se téměř zastaví.Cvaknu bojovku dolů a zlehka přisekávám..Říkam si vduchu : dobrý záběr na tuhle zimu a studenou vodu…Obrovská vlna u břehu mi vyráží dech a po úkroku porážím nohou termohrnek s kafem.Monaster po devadesáti šesti pokusech podebírá kapra 109 cm,22,5kg.Řvu na něj : dělej ,vyndej ho ,dělej,dělej…potom otevřu oči a manželka na mně :-co tady řveš,probudíš děti -je půl šestý ráno -padej do práce/smích
reagovat - Čtvrtek 27. března 2008 v 7:05 ® monaster reakce na …
-
Tomash: Dianu houpat na pravém koleni se ti zachtělo. v neděli asi půjdu s Jardou Carpem Kuncákem. ale ještě se domluvíme.
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 22:57 ® Tomash reakce na …
-
cormoran, Monaster : V sobotu mám výroční mysliveckou schůzi – půjdem v neděli
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 20:24 ® cormoran reakce na …
-
V sobotu Tomash nemůže, musí na výlov:)
reagovat - Středa 26. března 2008 ve 12:10 ® monaster reakce na …
-
Toash: Tome nemrač se. já vím otepluje se tak nic pro Tebe
reagovatv sobotu mám teoreticky volno ..........
- Středa 26. března 2008 v 11:19 ® Tomash
-
Hmm
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 13:40 ® monaster reakce na …
-
Jarda Carp: říkám furt. nekomfliktní člověk
Kucí vemte si z Jaryna příklad.
Jarda: a ty čum já s etaky těším. ty víš…
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 13:32 ® Jarda carp
-
To sem rád ,že si už rozumíme..rozumím nadsádce,srandě i ironii.Jsem tolerantní člověk a chápu i individua,jako je např.- Pípa.Rozumím i Tomashovi.Máme demokracii a ať si každý píše ,jak uzná za vhodné, třeba na tomhle serweru..a vovovovovo tom to je.Amen.
reagovat - Úterý 25. března 2008 ve 13:01 ® Tomash reakce na …
-
Lojza : Tebe vždycky
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 11:38 ® LojzaRybka reakce na …
-
Tomash>vezmeš mě někdy do lesa,udělám si luk,budu střílet potichu
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 10:39 ® Tomash reakce na …
-
cormoran : Klacek jako klacek
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 10:37 ® Tomash
-
pipa : O PYŠNOSTI TO NENÍ. To je obyčejná vzpomínková fotka myslivce. Nemá to nic společnýho s tím, že si honím ego střílením lišek, jde o klasický průběrný odstřel a tlumení škodlivé zvěře v revíru. Chtěl jsem tím dát najevo, jak obrovský a propastný rozdíl je mezi tím, co jednomu přijde morbidní a druhýmu úplně normální. Jarda carp – dávno jsem pochopil, co máš na mysli, ale té pastičky s liškama se chytli jiní – viď pípo
reagovat - Úterý 25. března 2008 v 10:34 ® Tomash
-
Piranha, Lojza : Kucí, to už je skoro pozdě na srst z oháněk – stačí se kouknout na fotky – před 14ti dny měly lišky ještě krásné huňaté oháňky, ale jaro se blíží a lišky pelichají. Ten lišák z Velikonoc měl celou oháňku vypelichanou! Ale až budou v jarní srsti a nějaká se povede, tak si na vás vzpomenu a dědek, teda Lojza má přednost
reagovatBTW : Nechtěli byste třeba srst z nutrie? Tu mám k dispozici skoro celoročně
- Pondělí 24. března 2008 ve 22:16 ® cormoran
-
Tomash: Koukám, že jsi vyměnil klacky za šamopal:)))
reagovat