Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.308 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 9. dubna 2008 ve 21:19 ® Jarda carp
Jarda carp

To minule prej Monaster koštnul žížalu a nic moc,tak už ví, proč mu na ně ryby neberou…D:D:D:D

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 21:11 ® Piranha reakce na …
Piranha

tak proto minule sem koupil holce barevny burizony a hlavne ty modry byly cejtit jak rybinou tak i po boruvkach :-D :D:D:D:D:D:D:D:D:D

reagovat
Středa 9. dubna 2008 v 19:02 ® monaster reakce na …
monaster

dneska Podhoří. dvě hodiny ani ťuk. zmrzlej jak by ani nebylo jaro. jeden proutek na kapra. takže 3× háček a olovo v čoudu.

reagovat
Středa 9. dubna 2008 ve 13:20 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Piranha>já chytám na burisony a oni zatim žerou australany.

reagovat
Úterý 8. dubna 2008 v 18:46 ® Tomash
Tomash

Nic novýho… :-D

reagovat
Úterý 8. dubna 2008 v 18:04 ® Piranha
Piranha

www.novinky.cz

Blue shark zase silel :-D :D

reagovat
Pondělí 7. dubna 2008 v 8:10 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda Carp: souhlasím s Tebou starý brachu. v pátek za dvě hodinky přes 20 perlínů a plotic na podhoří. nádherně jsme si zachytal. v sobotu jsem plotičku vymodlil jednu. včera? ani ťuk a ještě jsme se na bahně vymáznul na kole. nepomohla ani hypnoza splávku a feeder špičky. ani modtlitby. ale opětovně jsme pozoroval jak krásně loví dravci. já snad prodám tetu koupím vlačák a pstruhovku povolenku..........

reagovat
Neděle 6. dubna 2008 ve 20:45 ® Jarda carp
Jarda carp

Stojáky – na severu : dvěma slovy – nic moc. Cejni za to netahaj ,protože se třou a ostatní ? Studená voda ,stoupání-klesání tlaku,špatný počasí(zima,déšť apod.,)..... byl jsem šestkrát u vody a jenom pár kapříků.Nebre­čim,nenaříkám,pro­tože tento způsob jara pane zdá se mi poněkud nešťastným ,jó to komunisti …ti uměli udělat i počasí../smích…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3487.jpg
Pondělí 31. března 2008 v 1:10 ® pipa reakce na …
pipa

tak ještě jedna …

reagovat
foto/forum/2008/th-img3416.jpg
Pondělí 31. března 2008 v 1:09 ® pipa reakce na …
pipa

A jedna upoutavka z dneška …

reagovat
foto/forum/2008/th-img3415.jpg
Neděle 30. března 2008 v 6:40 ® pipa
pipa

Čus pytlaci … planuji kolem 19.dubna menší rybařskou oslavičku .. dole u labička … na mim touživim mistečku … přišli bys te ..? dame pokec,atd… zkusil bych i taboraček ..

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 19:13 ® Jarda carp
Jarda carp

:D:D:D:D:D:D:)

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 19:06 ® monaster reakce na …
monaster

piranha: :-) :-) :-)

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 17:08 ® Piranha reakce na …
Piranha

neboj pepku, jardu dobre znam a on vi jakej sem vuul :-D

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 8:07 ® monaster reakce na …
monaster

Kucák: jardo jsi dál. já teprve ze spaní sbíral žížaly. Piranha: tohle radši nekomentuj :-)

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 7:58 ® Piranha reakce na …
Piranha

kuncacku ty si ji drzel za prdel vole.Si rikal 109 cm Kapr :-D :D:D:D:D:D:D:­D:D:D:D:D

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 7:55 ® Jarda carp
Jarda carp

Srkám kafe ,nejednou prudký záběr přez brzdu swinger se houpe ,vlasec rychle odvíjí.Ukazovákem přibrzdím cívku až se téměř zastaví.Cvaknu bojovku dolů a zlehka přisekávám..Říkam si vduchu : dobrý záběr na tuhle zimu a studenou vodu…Obrovská vlna u břehu mi vyráží dech a po úkroku porážím nohou termohrnek s kafem.Monaster po devadesáti šesti pokusech podebírá kapra 109 cm,22,5kg.Řvu na něj : dělej ,vyndej ho ,dělej,dělej…potom otevřu oči a manželka na mně :-co tady řveš,probudíš děti -je půl šestý ráno -padej do práce/smích

reagovat
Čtvrtek 27. března 2008 v 7:05 ® monaster reakce na …
monaster

Tomash: Dianu houpat na pravém koleni se ti zachtělo. v neděli asi půjdu s Jardou Carpem Kuncákem. ale ještě se domluvíme. :-)

reagovat
Středa 26. března 2008 ve 22:57 ® Tomash reakce na …
Tomash

cormoran, Monaster : V sobotu mám výroční mysliveckou schůzi – půjdem v neděli

reagovat
Středa 26. března 2008 ve 20:24 ® cormoran reakce na …
cormoran

V sobotu Tomash nemůže, musí na výlov:)

reagovat
Středa 26. března 2008 ve 12:10 ® monaster reakce na …
monaster

Toash: Tome nemrač se. já vím otepluje se tak nic pro Tebe :-) v sobotu mám teoreticky volno ..........;-)

reagovat
Středa 26. března 2008 v 11:19 ® Tomash
Tomash

Hmm

reagovat
Úterý 25. března 2008 ve 13:40 ® monaster reakce na …
monaster

Jarda Carp: říkám furt. nekomfliktní člověk :-)

Kucí vemte si z Jaryna příklad.

Jarda: a ty čum já s etaky těším. ty víš…

reagovat
Úterý 25. března 2008 ve 13:32 ® Jarda carp
Jarda carp

To sem rád ,že si už rozumíme..rozumím nadsádce,srandě i ironii.Jsem tolerantní člověk a chápu i individua,jako je např.- Pípa.Rozumím i Tomashovi.Máme demokracii a ať si každý píše ,jak uzná za vhodné, třeba na tomhle serweru..a vovovovovo tom to je.Amen.

reagovat
Úterý 25. března 2008 ve 13:01 ® Tomash reakce na …
Tomash

Lojza : Tebe vždycky :-)

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 11:38 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Tomash>vezmeš mě někdy do lesa,udělám si luk,budu střílet potichu :-)

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 10:39 ® Tomash reakce na …
Tomash

cormoran : Klacek jako klacek :-)

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 10:37 ® Tomash
Tomash

pipa : O PYŠNOSTI TO NENÍ. To je obyčejná vzpomínková fotka myslivce. Nemá to nic společnýho s tím, že si honím ego střílením lišek, jde o klasický průběrný odstřel a tlumení škodlivé zvěře v revíru. Chtěl jsem tím dát najevo, jak obrovský a propastný rozdíl je mezi tím, co jednomu přijde morbidní a druhýmu úplně normální. Jarda carp – dávno jsem pochopil, co máš na mysli, ale té pastičky s liškama se chytli jiní – viď pípo :-D

reagovat
Úterý 25. března 2008 v 10:34 ® Tomash
Tomash

Piranha, Lojza : Kucí, to už je skoro pozdě na srst z oháněk – stačí se kouknout na fotky – před 14ti dny měly lišky ještě krásné huňaté oháňky, ale jaro se blíží a lišky pelichají. Ten lišák z Velikonoc měl celou oháňku vypelichanou! Ale až budou v jarní srsti a nějaká se povede, tak si na vás vzpomenu a dědek, teda Lojza má přednost :-D BTW : Nechtěli byste třeba srst z nutrie? Tu mám k dispozici skoro celoročně :-)

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 22:16 ® cormoran
cormoran

Tomash: Koukám, že jsi vyměnil klacky za šamopal:)))

reagovat