Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.308 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 24. března 2008 ve 22:09 ® xyz reakce na …

ja dnes dostal zajice skoda na aute cca20000kc

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 21:01 ® monaster reakce na …
monaster

Tome gratuluju. ale nechceš radši střílet kormoše? v sobotu na školáku 10 kusů. jsou snad všude

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 20:58 ® monaster reakce na …
monaster

vidítě bejci. zrovn ajsme včera vzpomínal s Piranhou jak jsme se seznámili. měl na netu fotku jezevce a já ho za to pranýřoval :-) jinak nepotřebujete kucí honce? ;-) piraňa domluv něco

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 20:06 ® Jarda carp
Jarda carp

Piranha Chtěl jsem tam zajít příští So nebo Ne – šel by si taky ? nebo tvůj heavy metal brother ?

reagovat
Pondělí 24. března 2008 ve 20:02 ® Piranha reakce na …
Piranha

je vysoko a naposledy co sem tam byl tak byl pres vtok natahlej hasicskej pas kvuli bordelu asi pustily kal z čovky

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 19:56 ® Jarda carp
Jarda carp

Piranha Jak to vypadá na betoně ?? už se dá pořádně chytat ? neni voda vysoko ?

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 19:55 ® Jarda carp
Jarda carp

já taky – protože je to úplně normální – a ještě přidám keci ,jako např. pořádně tu sviňi bodni,vypíchni jí oko apod… D

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 19:51 ® Piranha reakce na …
Piranha

:D:D:D:D:D:D:D:D

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 19:48 ® Piranha reakce na …
Piranha

kuncaku ja a beru sebou nuž a kameru :-D

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 19:40 ® Jarda carp
Jarda carp

Cudla ,Monaster – o.k. Ostatní fu all ,když něčemu nechceš porozumět ,tak nebudeš ani o tom přemejšlet …Naposledy : nebráním se a nebojím slova zabít ,rybu,jelena-jde o to ,jakým způsobem to uděláš ..(to už se opakuju).. To ,že se tam Horina fotí s mrtvejma liškama – to mě nenasere ani nijak nevytáčí…kdyby ovšem měl na netu video ,jak s kudlou bodá do tý lišky ,tak to by mě opravdu nasral…chápete už doprdele ten rozdíl ? asi ne co …no to je jedno – slíbil jsem už,že se k tomu nebudu vyjadřovat ,ale prostě musel jsem reagovat… kdo jde příští víkend na ryby ?

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:58 ® Piranha reakce na …
Piranha

ty ses zase nalitej ne pipa vole.Dyt se bavime treba ted o srsti na vazani musek ty … a mluv prosimte slusne

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:52 ® pipa
pipa

Fakt už dete pici … o hownah se umite bavit !!!! ale normalne o rybařině to snad tady ani nejde ??!!

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:42 ® Piranha reakce na …
Piranha

Nebo si ji vem ja reknu Broukalovi nebo Prchlikovi a oni mi ji daj i jinou treba cernou zver nebo vysokou a cely kelky.Ja se mezi myslivcema pohybuju chodim jim pomahat s posedama a krmelcema a prikrmovat.Doma mam uz myslivecky penzum tak uvidim treba pristi rok do toho skocim.

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:40 ® Piranha reakce na …
Piranha

tzy ses z daleka :-D ja mam toma u baraku skoro :-D

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:12 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

Piranha>ne,já já já já ji chci!!!!!

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 18:11 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tome dej mi spicku ohonu na musky

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 17:33 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

pipa>taky na rapalku? :-)) ))

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 17:23 ® pipa reakce na …
pipa

A ja taky dnes: Velikonočni i snadivkou .....

reagovat
foto/forum/2008/th-img3309.jpg
Pondělí 24. března 2008 v 17:15 ® pipa reakce na …
pipa

Tomash: ty si Muž… origo HORINA !!!! si pišnej jak Páv . :-)) ))) dostal sje taky na RAPALU ???

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 16:54 ® LojzaRybka reakce na …
LojzaRybka

tomash>postrach všech lišek na okrese :-) ,tome,chci ocas s lišky,teda oháňku nebo jak tomu říkáš a blahopřeju

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 16:25 ® Tomash
Tomash

Dnes ráno…

reagovat
foto/forum/2008/th-img3308.jpg
Pondělí 24. března 2008 v 16:25 ® Tomash
Tomash

Pro citlivky… před 14ti dny

reagovat
foto/forum/2008/th-img3307.jpg
Pondělí 24. března 2008 v 16:23 ® Tomash reakce na …
Tomash

monaster : Tenhle týden na 100%

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 10:58 ® monaster reakce na …
monaster

Tomaf: ku..a :-) teď jsi mi to nandal :-) radši mi řekni kdy půjdem na ryby ? ;-)

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 10:27 ® Cudla
Cudla

Chápu oba dva tábory,rybu pustím nebo zabiju.Ryba je pro mně soupeř který si zasluhuje úcty ,když zabít tak rychle a „bezbolestně“­.Takový scénky taky nemusím,pokud to není návod jak a rychle.Vždy mam pocit viny,že jsem udělal něco blbýho.Děje se to tisíce let,akorát v dnešní době se to dá zviditelnit v různých médiich a každý si to vyloží po svém.TAK A TET BUM DO NĚJ!!!!

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 10:05 ® Piranha reakce na …
Piranha

Tomash> tome kasli na to normalni clovek to pochopi.Je to normalni, ja se dneska nicemu uz nedivim, svet zije internetem digitalizaci sveta a rychlosti tak proc bych se mel divit zabitymu uhorovi.Kouknetë se na rybarskou Tv tam je video jak za ziva urizli slovaci hlavu plotici a jeste u toho rvali allah akbar.Nikdo proti tomu nic tady nikde nemel a je to na rybarskym servru to video. Se neposeru ne.Nebudte herecky a pochlapte se. :-D

reagovat
Pondělí 24. března 2008 v 6:12 ® pipa
pipa

kuncaku: ja přeci vim že uz odmalička ti to moc nepalí … :-)) buch ví co stěma rybičkama vivadíš ??? :-))

reagovat
Neděle 23. března 2008 ve 22:06 ® Tomash reakce na …
Tomash

monaster : Pepo, takže když si vezmeš úhoře domů, tak ho pak smažíš živýho?! Sakra tak už se proberte!!! Jste skutečně rybáři? Rybář s rybami hospodaří – snaží se udržovat rovnováhu, i třeba tím, že si sem tam nějakou rybu od vody odnese a ZABIJE JI! Proč se toho slova všichni bojíte? Začíná mě to pěkně s.át! Chci si rybu vzít, tak ji píchnu nožem, prostě usmrtím! Co děláte o Vánocích, když kapry veřejně mlátí po hlavě kládou a pak píchnou nožem? To snad máte depku a jste doma pod peřinkou? Prostě to berete jako normální věc a světe div se mládež netrpí, neklubou se masoví a sérioví vrazi, jak na běžícím pásu…Kluci mě štvou jen těma kecama okolo, to že propíchli hadovi hlavu je podel mě v pohodě a píšu to znovu a opakuju se a vím o tom!!!

reagovat
Neděle 23. března 2008 v 18:38 ® monaster reakce na …
monaster

Voda: Jirko neber to osobně. polepšil ses a hodně :-)

reagovat
Neděle 23. března 2008 v 18:27 ® monaster
monaster

ale Jardovi šlo to že tohle není dobrej příklad pro mládež. pak Vodu a ostatní napadáme jak zacházej s rybama. když se od mala učej z podobných videí

reagovat