Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.778 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 8. února 2009 v 8:45 ® sgt.mooody
-
Hm Mezi štikou a topenim nevim co bych si vybral
reagovat - Neděle 8. února 2009 v 8:37 ® Piranha
-
Maro nemas zlutyho kormorana?
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 23:57 ® Kubajs
-
1Mara:nemám rád cikány a ještě víc rasismus
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 22:50 ® monaster reakce na …
-
a nikdo nikde
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 22:23 ® Piranha
-
Coe vy bando linejch platejzu.Cumite na kisnu a cpete se jak vorvani
reagovat:D pojdte kecat radeji.Ja jsem si sedl na hodinku k PC a sesmolil jeden clanek pro rybare.
- Sobota 7. února 2009 ve 21:46 ® 1Mara
-
Jeden do placu.:DDD Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví. Přihlásil se jeden a povídá : „Zbavím vás holubů zadarmo, ale,nesmíte mi dát žádnou otázku.Pokud mi nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!“ Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi
reagovat
z města letěli za žlutým holubem neznámo kam. Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl : „Vím, bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím
zeptat: "Nemáte náhodou ještě žlutého cikána?!?“ - Sobota 7. února 2009 ve 20:36 ® monaster reakce na …
-
dobrej článek ale o feedru je tady www.sema.cz od Azbesta. dlouho jsem ho na netu neviděl . taky bych mohl napsat článek o tom jak jsem byl s Piranhou na dvou závodech. kvůli němu mám i celosvazuli. jo Piraň vymysli název našeho dvoučlenýho týmu. hlavně ne Dakon
reagovatto by se líbilo tak tobě a moodymu
- Sobota 7. února 2009 ve 20:23 ® 1Mara
-
Sice tam asi nebude to co hledáš , ale jsou tam velice naučné články a popisky
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:22 ® 1Mara
-
Pirno mám jen tohle www.fish-pro.cz
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:21 ® 1Mara
-
Pirno ty voe ta boloňka je tak dlouhá že ti sní teď mužu píchnout do oka
reagovatDDD
- Sobota 7. února 2009 ve 20:14 ® Piranha
-
Letos chci nakoupit nejaky kralussa splavky na tu 6m bolonku.Koukal jsem na nejaky splavky ale je to v polstine ty stranky.Nemate nekdo nejaky stranky kde jsou k videni a popsany v CZ?
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:12 ® Piranha reakce na …
-
Mara ten křáp co uz se ti jednou zlomil
reagovat:D:P:P
- Sobota 7. února 2009 ve 20:10 ® 1Mara
-
už se těším až budu moct vytáhnout mojí lásku 8m boloňku
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:08 ® 1Mara
-
Foksíku tak to si tam zajedu a osahám
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:08 ® Piranha
-
Luda vem si ten kontakt na icq, jak jsme se bavili u vody.
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:07 ® foks01
-
Monas-nástražní rybičky se dají chytat aj do čeřenu:))
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:05 ® 1Mara
-
:DDDD
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:05 ® monaster reakce na …
-
to máš pravdu to si pamatuju. seknul jsem a řezan letěl z vody za mně do písku. musel valit oči
reagovat - Sobota 7. února 2009 ve 20:01 ® 1Mara
-
Monastr to je svatá pravda a taky jsem se ti smál jako kráva když jsi se snažil seknout toho řízana a asi na podesátý se ti to povedlo a vylítl z vody a nestačil se divit viď ?
reagovatDDDD
- Sobota 7. února 2009 ve 20:00 ® 1Mara
-
:DDDDDDDD
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:58 ® foks01
-
moody-tak to bych hádal spíš na tebe …by sme tě od toho akvária nedostali:))…leda že by byla vedle výstava s topením
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:57 ® monaster reakce na …
-
až jsem se leknul že blušark kamarádí s abstinentama
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:57 ® 1Mara
-
Hale proč se štikou pro né tebe
reagovatDDDDDD
Nazdar MOOOdakuFoksíku máš os
- Sobota 7. února 2009 v 19:56 ® monaster reakce na …
-
s márou byla prdel když jsem ho viděl poprvé. šel jsem na soutok n ašárkem. dostal jsem sms instrukce -lahvoň sebou. vzal jsem tři nebo 4 . přivalil jsem se tam jak velká voda. bluo2 mi máru představil. vrazil jsem mu lahvoně. koukal jak prvnička na pytlíka
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:54 ® sgt.mooody
-
No mára tam uvidí náký akvárko se štikou vytáhne klacky a bude malér
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:53 ® foks01
-
a Cormoši asi ti prokopnu buben:))
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:52 ® foks01
-
Mara-počkej na tu Prahu,není kam spěchat,tam si to osaháme
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:48 ® 1Mara
-
Foksíku co řikáš na ten člun ?
reagovat - Sobota 7. února 2009 v 19:48 ® 1Mara
-
No co to někdo mně volal ??
reagovatD
- Sobota 7. února 2009 v 19:46 ® foks01
-
Monas-takže ho vlastně nosíš z nostalgie,…rybu ti stejně u břehu vždy ukradne loupeživý racek…nebo Mára..:))…
reagovat