Chytej.cz

Ústí nad Labem necteno

17.8.2007 | BlueShark | 435.778 zobrazení | 12.772 odpovědí

Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.

Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.

Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.

Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.

Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.

Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 8. února 2009 v 8:45 ® sgt.mooody

Hm Mezi štikou a topenim nevim co bych si vybral:-D :-D

reagovat
Neděle 8. února 2009 v 8:37 ® Piranha
Piranha

Maro nemas zlutyho kormorana?

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 23:57 ® Kubajs
Kubajs

1Mara:nemám rád cikány a ještě víc rasismus:-D

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 22:50 ® monaster reakce na …
monaster

a nikdo nikde

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 22:23 ® Piranha
Piranha

Coe vy bando linejch platejzu.Cumite na kisnu a cpete se jak vorvani :-D :D pojdte kecat radeji.Ja jsem si sedl na hodinku k PC a sesmolil jeden clanek pro rybare.

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 21:46 ® 1Mara
1Mara

Jeden do placu.:DDD Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta vypsal konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví. Přihlásil se jeden a povídá : „Zbavím vás holubů zadarmo, ale,nesmíte mi dát žádnou otázku.Pokud mi nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion vyplatit!“ Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni holubi
z města letěli za žlutým holubem neznámo kam. Starosta chvíli přemýšlel a pak řekl : „Vím, bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím
zeptat: "Nemáte náhodou ještě žlutého cikána?!?“

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:36 ® monaster reakce na …
monaster

dobrej článek ale o feedru je tady www.sema.cz od Azbesta. dlouho jsem ho na netu neviděl . taky bych mohl napsat článek o tom jak jsem byl s Piranhou na dvou závodech. kvůli němu mám i celosvazuli. jo Piraň vymysli název našeho dvoučlenýho týmu. hlavně ne Dakon:-) to by se líbilo tak tobě a moodymu

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:23 ® 1Mara
1Mara

Sice tam asi nebude to co hledáš , ale jsou tam velice naučné články a popisky :-D

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:22 ® 1Mara
1Mara

Pirno mám jen tohle www.fish-pro.cz

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:21 ® 1Mara
1Mara

Pirno ty voe ta boloňka je tak dlouhá že ti sní teď mužu píchnout do oka :-D DDD

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:14 ® Piranha
Piranha

Letos chci nakoupit nejaky kralussa splavky na tu 6m bolonku.Koukal jsem na nejaky splavky ale je to v polstine ty stranky.Nemate nekdo nejaky stranky kde jsou k videni a popsany v CZ?

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:12 ® Piranha reakce na …
Piranha

Mara ten křáp co uz se ti jednou zlomil :-D :D:P:P

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:10 ® 1Mara
1Mara

už se těším až budu moct vytáhnout mojí lásku 8m boloňku :-D

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:08 ® 1Mara
1Mara

Foksíku tak to si tam zajedu a osahám :-D

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:08 ® Piranha
Piranha

Luda vem si ten kontakt na icq, jak jsme se bavili u vody.

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:07 ® foks01
foks01

Monas-nástražní rybičky se dají chytat aj do čeřenu:))

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:05 ® 1Mara
1Mara

:DDDD

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:05 ® monaster reakce na …
monaster

to máš pravdu to si pamatuju. seknul jsem a řezan letěl z vody za mně do písku. musel valit oči

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:01 ® 1Mara
1Mara

Monastr to je svatá pravda a taky jsem se ti smál jako kráva když jsi se snažil seknout toho řízana a asi na podesátý se ti to povedlo a vylítl z vody a nestačil se divit viď ? :-D DDDD

reagovat
Sobota 7. února 2009 ve 20:00 ® 1Mara
1Mara

:DDDDDDDD

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:58 ® foks01
foks01

moody-tak to bych hádal spíš na tebe …by sme tě od toho akvária nedostali:))…leda že by byla vedle výstava s topením

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:57 ® monaster reakce na …
monaster

až jsem se leknul že blušark kamarádí s abstinentama :-)

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:57 ® 1Mara
1Mara

Hale proč se štikou pro né tebe :-D DDDDDD
Nazdar MOOOdaku :-D Foksíku máš os

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:56 ® monaster reakce na …
monaster

s márou byla prdel když jsem ho viděl poprvé. šel jsem na soutok n ašárkem. dostal jsem sms instrukce -lahvoň sebou. vzal jsem tři nebo 4 . přivalil jsem se tam jak velká voda. bluo2 mi máru představil. vrazil jsem mu lahvoně. koukal jak prvnička na pytlíka :-)

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:54 ® sgt.mooody

No mára tam uvidí náký akvárko se štikou vytáhne klacky a bude malér:-D

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:53 ® foks01
foks01

a Cormoši asi ti prokopnu buben:))

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:52 ® foks01
foks01

Mara-počkej na tu Prahu,není kam spěchat,tam si to osaháme

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:48 ® 1Mara
1Mara

Foksíku co řikáš na ten člun ?

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:48 ® 1Mara
1Mara

No co to někdo mně volal ?? :-D D

reagovat
Sobota 7. února 2009 v 19:46 ® foks01
foks01

Monas-takže ho vlastně nosíš z nostalgie,…rybu ti stejně u břehu vždy ukradne loupeživý racek…nebo Mára..:))…

reagovat