Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.266 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 23. března 2008 v 18:26 ® monaster reakce na …
-
hošani sice nerad protože je ošklivej ale souhlasím s Jardou Kaprem
reagovatto propíchnutí na tom videu s emi nelíbí a ty kecy taky ne. osobně to řeším drátěným vezírkem
tedy čistě teoreticky. nebo řekněme řešíval jsem .
- Neděle 23. března 2008 v 18:20 ® Tomash reakce na …
-
Jarda carp : Když myslivec uloví jelena, nebo cokoliv jiného, tak proč by ho pak ještě měl podřezávat?
reagovatMyslel jsi asi vyvrhnout – vykuchat. No jo, svým způsobem ti rozumím, ale když máš na internetu záběry sebevrahů, který si vystřelí mozek z hlavy, nebo teroristi, jak řežou rukojmímu hlavu, tak mě pak pár floutků, kteří vyndají úhoře a píchnou mu do hlavy kudlu, skutečně nedojme.
- Neděle 23. března 2008 v 18:09 ® Jarda carp
-
pipa : nerozumím ti ani slovo ........
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 18:01 ® Jarda carp
-
Oh – hoši – tady vzniká něco ,jako komunikační propast.Něco jiného je tady něco psát a něco jiného je s někým mluvit osobně.Nebaví mě tady dlouze a rozsáhle rozebítat -co tím chtěl vlastně básník říci..proto se naposledy vyjádřím k zabíjení ryb na tom videu. Je mi úplně jasné ,že se ryby zabíjejí – s tím nikdo nic nenadělá a já s tím dělat nic nechci.Jde mi spíš o úctu k živým tvorům,jako takovým. Například : -myslivec zcela jistě miluje přírodu a tvory v ní žijící.Střelenému jelenu vzdá úctu.Určitě nebere kudlu a netočí na video podřezávání jelena k pozdějšímu šíření na netu..CHÁPETE MĚ UŽ
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 9:21 ® pipa reakce na …
-
Piranha: maš za jedna !!! souhlas … vse furt vozim v aute
reagovat.. když kuncak se snama bal jit na školaku na flek z lesika
).. tam by tu fintu okouk…
..
- Neděle 23. března 2008 v 9:13 ® Piranha reakce na …
-
Kuncaku ja mam nazor na to video takovej: uz jako malyho kluka co jsem chodival na ryby , stary dedkoce ucili ze na uhore se bere kladivko a stovkovej hrebik. Ma se za ocas a za hlavu pritlouct ke stromu a vykrvit, protoze uhori krev je neslucitelna se stravovanim.Svedkem jsem toho byl kdyz jsem hazel kocce kousek masa a ani k tomu necuchla a cejna slupla celyho. Je to proste zpusob u teto ryby.Ja treba nesouhlasim s tim ze se sumci podvazuji za zabry.Zda se mi to taky divny, ale je to styl u teto ryby.Jinak video si mely nechat pro sebe ale necitim zášť vuci nim.
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 7:39 ® pipa reakce na …
-
malem sem zapoměl …
reagovat - Neděle 23. března 2008 v 7:35 ® pipa reakce na …
-
To budem trojka … vam ukažu touživy tajemny mistečka !!! a hlavně dojedem až k vodě … a mužem online dělat přenos na WEB … to bude imič …
reagovat)..
- Neděle 23. března 2008 v 7:13 ® pipa
-
lucioperce 69: kuci velka gratulačka !!!!!!!!!!!!!!! Kominiku maš u mě lahev velikonočniho božole … na co ste ji čapli ? kuci vem te me někdy sebou ..:)). ja vas zato svezu Obojživelnikem.. mužem i brodit
reagovat.. neni to nove Karbic .. ozero ??
- Neděle 23. března 2008 ve 2:20 ® pipa reakce na …
-
a už se zas řešej Šajse Kuncaku ty pupušaku ........
reagovat - Neděle 23. března 2008 ve 2:09 ® Tomash reakce na …
-
Jarda carp : Ačkoliv se ani trochu neztotožňuju s pronesenýma kecama aktérů videa, tak mi to tak zavrženíhodné nepřijde. Rybář, který chce vzít rybu domů ji musí usmrtit. V případě úhořů, kteří jsou hodně vitální a odolní je holt třeba i propíchne. V čem je to „zvěrstvo“? Nechceš si natáčet zabíjení čehokoliv, ale když si koupíš hambáče v bufetu, nebo koupíš párek v supermarketu, uvědom si, že se před tím muselo taky něco zabít…
reagovat - Sobota 22. března 2008 ve 23:25 ® cormoran reakce na …
-
Jj, ja Ti rozumim, byla to spis takova sranda, nezlob se:)
reagovat - Sobota 22. března 2008 ve 23:25 ® Jarda carp
-
cormoran
reagovat
a šířit to po internetu ........u tohohle videa nepřemýšlím co je konzumní a co není…zájímá mě spíš co je tohle za lidi,kteří jsou toho schopni. - Sobota 22. března 2008 ve 23:22 ® Jarda carp
-
cormoran Nejde přeci o to co je konzumní a co ne.Psi a kočky jsem uvedl záměrně..Přece si nebudu NATÁČET JAKÉKOLI zabíjení ČEHOKOLI
reagovat - Sobota 22. března 2008 ve 23:15 ® cormoran reakce na …
-
Já v tom malej rozdíl vidím. Sice to, co jsem viděl, mě netěší, ale přesto tam rozdíl je. A sice, že např. psi a kočky se normálně nekonzumují, jako např. ryby:( Teda pominu-li prodejce rychlého čínského občerstvení:)))
reagovat - Sobota 22. března 2008 ve 22:55 ® Jarda carp
-
Zdravím all ,tak hoši -mám tady příspěvek od našeho ¨kolegy¨ rybáře Romana.Zabíjení ryb ho evidentně baví -dokonce se tím chlubí na mezinárodním internetovém prohlížeči.....a neni sám…největší tragedie ale je ,že na to přišel můj 9 letý syn. Nevidím totiž rozdíl mezi propíchlou hlavou ryby a nebo třeba například kočky, psa apod.Svého syna učím vážit si přírodu a chránit živé tvory.Teď ho budu meset učit odsoudit takovéhle zvěrstva ,jaké se dějí u vody nebo třeba například na Střekově… www.youtube.com
reagovat - Úterý 18. března 2008 v 6:10 ® BlueShark
-
:)
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 16:14 ® BlueShark
-
cormoran: ozvu se
reagovatmam odpoledni ale prijdu asi se podivat
domluvime se pres icq, kdyztak mam 413769962, ted jdu po praci cucet na fotbal…
- Pondělí 17. března 2008 ve 13:30 ® cormoran reakce na …
-
BlueShark> Ahoj, nejspis pojedem v nedeli na Labe, tak se stav a pokeceme…Chceme zkusit pláž, nebo okna. Jinak na ICQ mi nic nedolitlo…
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 9:56 ® monaster reakce na …
-
Piranha: Pipa: no to bude kombinace. Piraňa prdí smrdí, Pípa bude touživě čučet po rybindách. já začnu zpívat a ryby sou naše. z opačnýho konce rybníka polezou z vody a budou zdrhat
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 7:59 ® BlueShark
-
Ahoj chlapaci. Jsem tu dlouho nepsal, jen tise cetl, pac na ryby jsem se nedostal.
Cormoran: Cau , psal sjem Ti na icq, tak nekdy odepis, pokecal bych, mas hezky ulovky atd
reagovatJinak Kamil snad o me nemluvil mel jsem jet ale nejak jsem bumbal a nechal na baru mobil tak jsem byl bez nej v haji a nejel nikam
Nastesti tam byl a uz ho mam
Jinak nove cislo kdyby nekdo mel to stare uz neplati: 720756821
- Pondělí 17. března 2008 v 7:24 ® monaster reakce na …
-
Monaster neví jestli bude mít čas protože furt někde blbne. a mám od úterý na 14 dní psa. hoši končí sranda. on je malinko ostřejší. jestli půjdu o víkendu na ryby tak tam nikdo nesmí
reagovat - Pondělí 17. března 2008 v 7:22 ® Piranha reakce na …
-
ja tam nebyl min 15 let, nekdy se slezeme a sjedeme tam monaster by jel urcite.
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 21:47 ® pipa reakce na …
-
piranha: OK … ja Glaser znam tak asi min 25 let zpet,nevim spiš asi i vic !!! ty překrasny !!! posedy pamatuješ ??? ty vogo co se tam tahalo za vobludy !!!! nejvic candoši a štiky,uhoři atd… veř,nevěř ale furt tam velky ryby sou … a jinak minulej rok tam nasazovali !!! taky sem čuměl … ale to vše proberem u vody … nebo až bude tepleji muzem jet na Glaser na vikend … muzem jet vetši banda … tam je super!!! taborak,atd.. a počkame na ty obludy !!!!!! ty candoši tam sou vychcany jak svin… už sem v poho …
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 21:12 ® Piranha reakce na …
-
na glaser jsem jezdil uz od roku 90, dycky tam bylo hovno ale to je jedno, je videt ze se nikam nenasazuje.rybnik je to peknej.A za druhy nemam proc bejt dulezitej nevim co je na nasi debate dulezityho nebo co si myslis ze je dulezity, ja jsem si delal prdel a ty si zacal hystercit jako mala kolka.neboj ja ti to plivatko nezasypu.Jak ty beres rybarinu to mi je v celku jedno ja ji mam rad jako konicek sport a relax, a fotky z rybarske tematiky rad fotim i koukam na ne tak nevim co je na tom spatnyho vyfotit si rano u vody.Az si jednou poridis fotak tak taky budes fotit. Jinak fakt se o tom pipo nechci bavit a budu rad kdyz uz se k tomu vracet nebudeme, jestli se te dotkla ta trubka tak sory. Doufam ze to taky hodis za hlavu a nekdy si zajdem k vode treba s monasterem nebo zralokem.
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 20:52 ® pipa reakce na …
-
piranha:seš docela duležitě vostrej … ironie ? sme dvakrat nazval Trubkou ?? jak namistrovanej pubertak ?! no stim Glasrem,se me to dotklo !! když viš o něm hovno,tak to nemel a hned tady mě uražiš !!! ale ja si nemusim nic dokazovat chycenou rybou ?? mě stači bejt u vody .. nebo ty si tim něco dokazuješ ?? a proč bych sem nemohl dat jeho ulovky ??? proč seš tak duležitej .. mě nepřipadalo že si pubertak ??? no hold tu rybařinu asi beru trošku jinak než ty ........
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 20:18 ® cormoran
-
Raději napište, kde jste byli lovit a co jste lapli… Já byl třeba dneska s Olihní v Ústí a pěkně jsme si zachytali. Přišlo dohromady 10 karasů kolem 40 cm, 5 cejnů, 3 jeseni a ploťka… Navíc jsme potkali Kamila, tak jsme pokecali a byla pohoda:))
reagovat - Neděle 16. března 2008 ve 20:01 ® monaster reakce na …
-
cormoran : souhlas. kucí neperte se
reagovat - Neděle 16. března 2008 v 18:52 ® cormoran
-
No tak holky, nehádejte se:))
reagovat - Neděle 16. března 2008 v 18:11 ® Piranha
-
Vylis si prdel pipa vole.Nerej do mne, slovo ironie ti nic nerika?Asi ani nevis co to je.Vsichni tady vedi ze si delam prdel a ty se toho chytnes jak hovno nohavice.Proto to nechci resit.A co mel sem fotak tak sem vyfotil vodu a klacky.Tebe sem tu poradne s rybou nevidel jen jak se tady hrejes s kamilem nejakym a cpes sem jeho ulovky.Tak koukej bejt cinej a neco chyt a ukaz. :D:D:D
reagovat