Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.877 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. února 2009 ve 20:08 ® Luda reakce na …
-
Piranha: no tys ses rozvášnil s tim muškařením. Fakt jsi to napsal hezky. Určitě do toho pujdu. Řikals, že ho vezmeš v sobotu??
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 19:16 ® Piranha
-
Zitra jdu na chvilku vyvencit a oprasit feeder, uz tejden lezel chudak.Namotal jsem na Ticu novy vlasce 0,14 a 0,16 ulil nejaky olovo a kosiky a zitra zkusim zachytat.V dilne jsem prosel cednikem krmeni a koukal jsem co toho zustalo, pak jsem to hubou zkoumal a byly to samy oplatky sladky typu BEBE a horlaky a plno drobku orechu a cokolady.V traperovi jsem nasel i želé a nejaky mekkoty.Vse jsem si samozrejme schoval na leto.S tim se da vnadit i rukou bez namoceni, treba nastrazni rybky.Ale to prosety krmeni, to je tedko materialek.V ZOO jsem mel stesti, akorad odjizdel z hnojarny bagr, kterej obcas prehrne hnuj.Mam zasobicku hnojacku,uz se tesim. No to jsem se zase dneska rozepsal
reagovat:D
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:10 ® Piranha reakce na …
-
Luda muskarina je krasna vec a jestli ti mohu neco doporucit, tak toto odveti.Nedokazu si predstavit nic krasnejsiho, nez kdiz ti na labi z jara po zabrodeni pri vetsi vode vyskosi po suchy mouše pulmetrovej tloust 3m od tebe a vytrhne ti snuru z ruky. Kamo, az se ti srdce rozbusi.Je to adrenalinova zalezitos.Pokud mas jemnej cajk a k tomu vyladeny jiny veci tak jak maj bejt, napr. snuru a koncovku, tak je to lahoda.Vercajk se da sehnad levne, kolecko s brzdou sezenes okolo 800 a klacek 6 AFTMA okolo 1200–1900.To si myslim ze na zacatek staci.Jen bych malinko investoval do snury, ale okolo 800 postaci na zacatek.Doporucuju DT6F pokud mas 6/7 AFTMA klacek.Mouchy se daj koupit kvalitni.Kupuju je taky, ale uz si i vazu nejaky nymfy a blesivce.Ty jsou dobry od konce podzimu a v zime, jinak miluju suchou muskarinu pro jeji akci.Nekdy zajdem na ryby, ja vemu mušák a zkusis si hodit, ale nebudu stat radeji od tebe dal
reagovat:D.
- Čtvrtek 5. února 2009 v 19:07 ® Tomash reakce na …
-
Koho?
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 18:58 ® Kubajs
-
Tomash:nemohl by jsi mi ji nafotit?
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:21 ® sgt.mooody reakce na …
-
foks:Spíš sem to uhasil:-/
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 17:16 ® 1Mara
-
Foksíku pošli my prosímtě ten odkaz na ty lodě
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 16:40 ® Luda reakce na …
-
Piranha: Včera jsem koukal po nějaký mušákový výbavě, docela mě to láká, tak se připrav na spoustu dotazů
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 16:19 ® Piranha
-
Tomash> jj koukal jsem a shimano dela plavackovy klacky uz za 250,–- proste je to klacek na vikend a to samy tem cormouš.Je pravda ze takovej obyc klacek dokaze udelat u vody docela rušno
.
Mooody> www.braunstar.cz a je to ,,pruty na plavanou,, a pak dej ,,cormoran,, a tam jsou.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 15:49 ® foks01
-
moody:tak ty sis nasypal pěkně popel na hlavu:))
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 15:32 ® Tomash
-
…
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 15:28 ® Tomash reakce na …
-
sgt.moody : Tvou omluvu beru, uvidíme, jak dlouho ti to vydrží, „kámo“.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 15:28 ® sgt.mooody reakce na …
-
Piranha:Kolik stojej? Pošli odkaz.
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 15:27 ® sgt.mooody
-
Tomash:Nazdar,hele kámo myslim že by to stačilo jen omluvou,a slibuji že už si tě nebudu všímat,jen si myslim že ta návštěva je zbytečnoct,tak promin.A už se nemusíme všímat…
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 15:25 ® Tomash reakce na …
-
Piranha : JJ, rozumím ti. Hele, mám snad už 7 let 3m shimano TC – bude to podobnej hnuj klacík jako ten Eurocor. Stál mě necelý 300Kč a na takový lítání kolem Labe naprosto super proutek. Lehoučkej, parabolická akce a třeba klasickýho tloušťáka 40cm+ si docela vychutnáváš. Mám na něj i parmu 60cm+ a to jsem se docela zapotil… Fotka z léta 2004
reagovat - Čtvrtek 5. února 2009 v 8:08 ® Piranha
-
To,ash>Eurocor je dobraj klace, dobre drzi ale je to proste takova násada na krumpac kor ty delsi modely.Ale takovej klacek 3, nebo 4m to je uplne super na takovy to klasicly chytani nekde na nejakejch nesvazovkach nebo na nejakejch kcalech.Pro zacatecnika suprovej klacek za suprovejsi cenu.Ty 3m jsou uz tenky a mam v planu si koupit bud je, nebo ty 4m.Z bicu se daj udelat u tyce na plavackovy podberaky
reagovatnebo na čeřínek.
- Středa 4. února 2009 ve 23:38 ® Tomash
-
Piranha : voe
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 22:11 ® Piranha
-
Tomash> no vidis a za par hubicek
reagovatstaci jen prebrousit logo a nazev a nastriknout shimano, nebo garbolino a prasknem bolo za 5 papejru
:D:D
- Středa 4. února 2009 ve 21:28 ® monaster reakce na …
-
a nikdo nikde. tak valim chrupkat čus
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 20:35 ® monaster reakce na …
-
nazdar vydry. včera mi nešel net tak vás zdravím dneska. to bylo ráno teplíčko co? už aby to vydrželo
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 20:32 ® Tomash
-
Piranha : Shodou okolností jsi vypíchl právě ty křapky, ze kterých si chci nechat boloňky udělat
reagovatEurocor forever… Lucio : Ty xindle! Tys mi dal 10kg navíc, ty ze mě snad chceš dělat tlusťocha!
sgt.moody : O svoje zdraví se bát nemusíš, šedesátikilové skejťácké slečinky nemlátím, ale rád bych zjistil, jaký hrdina budeš až u vás doma zazvoním a budu za dveřmi. Tady na chytej za klávesnicí jsi náramný mistr světa a hrdina, ale konfrontace se bojíš jako čert kříže, viď pokakánku? Varoval jsem tě určitě dvakrát, abys nereagoval na moje příspěvky, neposlechl jsi, takže si k vám výlet udělám, taková zajížďka to pro mě nebude. Jinak policajty na mě zavolej, řekni, že jsem ti napsal, že za tebou přijedu…
- Středa 4. února 2009 ve 20:27 ® VODA reakce na …
-
Mi nejsme ty kamo
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 20:06 ® Luda reakce na …
-
myslim u vody.
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 20:05 ® Luda
-
Mára: OK. Nechám to na Piranhovi, on je vedoucí zájezdu. Tak se třeba uvidíme.
reagovat - Středa 4. února 2009 v 19:52 ®
-
mara:tak si nech chutnat
reagovat - Středa 4. února 2009 v 19:37 ® 1Mara
-
Hoší jdu na pivko tak se tu mnějte , a žádný flirtování z mou ženou hadi !
reagovatDD
- Středa 4. února 2009 v 19:37 ®
-
já mám mnohem mín druhů ale asi bych vás trumfnul oba
reagovat - Středa 4. února 2009 v 19:36 ®
-
sgt.mooody: jasný tak zdravim
reagovat..já jsem tam pod nickem Daniel Valko,dělal mi to kámoš tak mi tam napsal jméno
..
- Středa 4. února 2009 v 19:36 ® 1Mara
-
Foksikoobelikošívonoš mám taky papuče voe
reagovatDDD
- Středa 4. února 2009 v 19:32 ® 1Mara
-
Foksíku tak teď jsi my dostal
reagovatDD