Vyhledávání
Ústí nad Labem
17.8.2007 | BlueShark | 435.974 zobrazení | 12.772 odpovědí
Pánové a dámy. Zakládám doufám později dosti úspěšné fórum o Ústí nad Labem.
Pokusme se malí, velcí rybáří z okolí Ústeckých břehů řeky Labe, scházet zrovna zde a PŘIDAT SI TUTO DISKUZI DO OBLÍBENÝCH AŤ JI NEHLEDÁTE a TO VESPODU CELÉ DISKUZE.
Jmenuji se Honza (26let) a chytam víceméně jen na Labi v Ústí nad Labem. Zkušenosti mám už nějaké jak s kapry na těžko, tak plavaná a tenhle rok jedu feeder a nemůžu si jej vynachválit. I houpačka, vláčení nebo chytání na rybičku.
Loni můj rekord na Labi byl kapr 96cm – 19kg! Asi už nikdy nechytím :) No ale teď zpět k dnešním dnům. Vody je v Labi pomálu, dnes dokonce 150cm už jen naměřeno na www.pla.cz Co se týče úlovků letos, tak si spíš zachytávám, než že bych pražil po nějakých super úlovcích. Cejni, plotice, pěkní okouni na rybindu, pár candátků, štička a plno sumíků velkých. Semtam přišel lín, kapr, plno karásků a někdy i bolen.
Kdo má třeba jen malou zkušenost na tomto úseku 441022,23 nebo o kousek dále, napište. Rozepíšem zde místečka, způsoby chytáni, vnazení nebo úlovky. Tento revít je výborně zarybněný tak hurá na to. Budu se těšit, že z práce občas nebo z domova nakouknu na zajímavé příspěvky.
Petrův ZDAR (moje ICQ: 413769962)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. února 2009 v 15:02 ® Luda reakce na …
-
Piranha: Jdeš na nějaké tajné místo? Já že bych se podíval na práci s mušákem. Teda pokud bych nepřekážel......
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 14:51 ® Luda reakce na …
-
Piranha: V sobotu chci jit taky, asi na misto kde sme se seznámili.
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 14:50 ® Piranha
-
Ja jdu na ryby v sobotu.Jdu na to labe jak jsem rekl a s feederem.Mozna vemu do auta i musak a protahnu nymfu parkrat.
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 14:41 ® Luda reakce na …
-
…máš dobrou pracovní dobu..
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 14:39 ® tutamilan reakce na …
-
tak ja jdu a vecer napisu zda byl nejaky uspech.nachcipanej budu taky az se vratim
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 14:04 ® sgt.mooody reakce na …
-
Koudy:Ty voe já mám 60
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 13:57 ® Koudy reakce na …
-
lucio: možná trochu…já mám 107
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 13:48 ® sgt.mooody reakce na …
-
tutamilan:Šel bych hned
reagovatjenže sem nachcípanej…
- Středa 4. února 2009 ve 13:44 ® sgt.mooody reakce na …
-
Lucio:Já to beru kámo,ale at si ty výhružky nechá pro sebe,ani bych se nedivil,že jak BS řikal že mu vyhrožoval na zdravý tak bych se ani nedivil:-/A promě je to prostě divnej člověk…
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 13:11 ® lucioperce69 reakce na …
-
koudy: a ty bys nebyl tomash je 120 kilo živý váhy
reagovat:D:D
- Středa 4. února 2009 ve 13:10 ® lucioperce69 reakce na …
-
moody: je fakt že tomash když přijde tak většinou (ne vždy) vyprovokuje nějaký rozbroje. Ale druhej fakt je že vždy(tím myslím pokaždý) ty na jeho návštěvu reaguješ taky dosti agresivně, tak si ho nevšímej a nereaguj na něj. fakt mě nebaví číst si přihlouplí narážky. existuje osobní zpráva tak si to vyřiď te tam díky moc oboum zúčastněným
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 13:09 ® Koudy reakce na …
-
sgt.mooody: jsi posraný až za ušima co…?
reagovat - Středa 4. února 2009 ve 12:39 ® tutamilan
-
hosani nehadejte se a pojdte radsi odpoledne na ryby
reagovat - Středa 4. února 2009 v 11:05 ® sgt.mooody
-
Tomash:Tak ted co dělám je přesně tvůj příklad chlape
reagovatJá sem od tebe v každym fóru v každý diskuzi ještě neviděl nic jinýho než narážky hádky,a rejpání nebo blbý připomínky.No a když ti to někdo udělá tobě tak co?
Jaký ti to je?Hned bys někoho navštěvoval co?
- Středa 4. února 2009 v 11:00 ® sgt.mooody
-
Jako pardon ale Tomash už je myslim že dospělí člověk,a nechápu jak ho něco takovího může rozhodit:-/V tomto případě mi jako dospělí nepříde:-/
reagovat - Středa 4. února 2009 v 10:55 ® sgt.mooody reakce na …
-
Skwor:Jenže kdybysis taky pořádně povšimnul tak sem tu zprávu nepsal jemu,jen obrazně.
A jak řikám postřelená kachna se vždycky ozve.
Nevim,mě prostě Tomash bez urážky,příde nenormální
reagovat - Středa 4. února 2009 v 10:44 ® skwor
-
sgt.moody: Ty se divíš? Kdykoliv když sem Tomash něco napíše, tak následuje tvůj rejpavý příspěvek. Takže pokud ti dá na tlamu, tak na to má plné právo a nedivil bych se mu.
reagovat - Středa 4. února 2009 v 8:49 ® sgt.mooody
-
Tomash:A to měla bejt výhružka?
reagovatNa tebe zavolám policajty protože tohle fakt neni normální…
A neviděl jsem že bych ti něco psal,ale postřelená kachna se vždycky ozve co? - Úterý 3. února 2009 ve 22:06 ® LojzaRybka
- reagovat
- Úterý 3. února 2009 ve 22:03 ® LojzaRybka
-
Jarda carp>ono se tam dost trhá i o stracené lodě,co nechaj rybáři osudu
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:46 ® Jarda carp
-
LojzaRybka: Jo , to jo.Mluvil sem s nějakýma moravákama.Bylo mi jich líto,protože za celý týden co to trpělivě hážou do vody na nějakou šupinu ani brnk.Já tam jezdim od té elektrárny nebo co to je zprava za Vikleticema.Domorodci tam maj potopený kořeny a různej bordel pár metrů od břehu kůli zubatejm což jsem pznal při tahu větší ryby do vázky.Křičejí na mě : to je ztracený ,tady se zdolávají ryby jedině po vyjetí s loďkou na vodu.....jedinej trouba ,kterej nahazuje od břehu sem byl já,jinak to všichni vezou na vodu…
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:35 ® LojzaRybka
-
Jarda carp>cejni jsou tam pěkný,ale vidívám je jen když se třou,jsou to lopaťáci,jinak stim branim je to tam záhadný,někdy chytáš tolik ryb že tě to přestane bavit a jindy tam sedíš a nic,jako by tam nebyli.Jezdim tam dost často a ryby který jsem tam potkal když jsem vláčel z bouta bych raději nechtěl ani na prut
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:27 ® Jarda carp
-
Lojza : Čéče Lojzo ,já měl na Nechrankách vždycky smůlu.Jenom cejny a ještě pomálu.Vedle mě seděl (spíš ležel)v altánu nějakej krajan z ústí,kterej se probudil akorát když mu zabzučel příposlech.Žena mu vždy s pravidelnou japonskou přesností přivezla 5 X za den něco k snědku…D. Jinak voda dobrá…a ryby jsem tam odsud viděl na fotkách a byly to kusy…
reagovat
www.chytej.cz - Úterý 3. února 2009 ve 21:04 ® Piranha
-
oprava EUROCOR
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 21:04 ® Piranha reakce na …
-
Tomash, z bičů eurocok od cormorana jdou dobre delat takovy jakoby bolonky, jsou ty bice docela levny, myslim okolo 300,–- a ocka nejsou taky drahy, sedlo bolonkovy stoji 50 koru aje i pekny a tak do 500 si myslim, ze se da udelat bolonka rikejme tomu tak, treba 7m.Sam mam jeden bic 5m a uz na nem mam zatkany a zapriskiricovany sedlo navijaku, uz jen ocka.
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:54 ® BlueShark
-
Ač to kdokoliv tuší, as zalehly mi uši…
reagovat - Úterý 3. února 2009 ve 20:51 ® Tomash
-
piranha : Mám takovou jebku, má 6m a 70cm – taky divná délka, je na ní značka D.A.M. , ale nevím, jestli je to fakt dam, koupil jsem ho za 500Kč ve výprodeji. Pro letošek si nechám hodit očka na dva 7m biče. Kámoš z ryb.potřeb mi z nich boloňky „vyrobí“
reagovatBS : Žraločáku, já si tu 110ku vycuknu a třeba na třešeň, jestli chceš, to ty budeš mít na vždy jen 19kg kapra, jakýho svět neviděl. moody : Do měsíce se u tebe stavím, očekávej mě.
- Úterý 3. února 2009 ve 20:45 ® 1Mara
-
už neco obstarávám neboj
reagovatDD
- Úterý 3. února 2009 ve 20:42 ® BlueShark
-
Ais brzy napisu clanek, ta se pobavite, o rybarich z UL a kajman se tim bude honosti jeste pristi rok
reagovatDD Ne ze bych nemel vlohy
- Úterý 3. února 2009 ve 20:40 ® BlueShark
-
Prasek: tohle ze me vylitlo za necelou hodku ted v praci
reagovat